Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"Tak,ten pomysł z Egiptem i Tunezją to naprawdę przedni!Czysty idiotyzm a do tego złapał plusy ujemne wśród pracowników turystyki w Polsce"

Mnie się to niespodziewane wyznanie miłości do wczasów w ciepłych krajach kojarzy z rozmowami na pokładzie w "Rejsie". Bracia Kaczyńscy wciąż trzymają poziom nienagannie.

Gość

(Konto usunięte)

Zabawni jesteście...a dżmbuś niech przeczyta jeszcze raz co napisał i pomyśli.

Nie wiem o co chodzi Dornowi, ale wiem o co Kaczyńskiemu, no i wiem że dżambuś z wrodzoną sobie elegancją znowu popisał się swoim nierozgarnięciem.

>jacch, 8 Mar 2010, 08:43

>Nie wiem o co chodzi Dornowi, ale wiem o co Kaczyńskiemu,

Zatem powinieneś zostać tłumaczem myśli Prezesa, a precyzyjniej mówiąc egzegetą ;-).

Ciekawe, że Dorna jakoś wszyscy rozumieją bez pośredników - może dlatego wyleciał z Partii?

Jestem Europejczykiem.

>antaresAN, 8 Mar 2010, 09:49

>nienagannie poziom trzyma Jaro_747 no i józwa maryn tez,

Dziękuję za słowa uznania, nie jestem pewny czy zasłużyłem.

>powiem, że wrecz wybitnie, czy wam ktos mówi co macie pisać? czy wy tak, od serca?

Ja akurat od serca. Jeżeli chodzi o opinie o Kongresie i Prezesie to polecam wywiad z Poncyliuszem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

(pewnie gdzieś szerzej omówiony).

"- Nie tego oczekiwałem po kongresie, jestem zadowolony z paneli, ale przełomem w sensie przekazu na zewnątrz nie ma. Szkoda mi PiS-u, nie chcę żeby stał się partią marginalną - mówił w RMF FM Paweł Poncyliusz."

Generalnie każda myśl programowa cieszy bo w naszej polityce jest jej boleśnie mało i akurat z tego jaj sobie nie robiłem tylko z pomysłów Prezesa.

Swoją drogą rozwój zaawansowanych technologii to dobry pomysł. Ale jak ma się do niego realna działalność Poncyliusza w rządzie PiS łącznie z sabotowaniem rozwoju polskiego przemysłu obronnego?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

"antaresAN, 8 Mar 2010, 10:15

>wladz, 8 Mar 2010, 10:08

>

>>kto i co im każe?

>>

>>napisz co jeszcze zdradził głos w twojej bystrej głowie?

>

>

>niestety ty i muls poziomu nie trzymacie"

chłopino roztopy i poziom rośnie

>jacch, 8 Mar 2010, 14:14

Pomocy to zdaje się PiSS potrzebuje:

"Zdaniem Cymańskiego, w jego partii zbyt mało jest krytycznego spojrzenia na siebie. Ale, jak przyznaje polityk, nie ma też zbyt wielkiej możliwości dyskusji na ten temat. "To wynika z bardzo silnego przywództwa, utrwalonego zaufania do kierownictwa. Siłą inercji ono wciąż trwa" - stwierdził."

Jestem Europejczykiem.

Prezio przygotował zjazd pod kątem ataku na Tuska jako kandydata na prezydenta.A tu masz taki pasztet!Cała para poszła w gwizdek!Jarek stracił rezon( a właściwie jego resztki).

Cały pomysł na przyszłość Polski to wyprawa w kosmos i Egipt i Tunezja!Jakie to żałosne i śmieszne.

Pewnie niedługo wyleci Poncyliusz ( a może Poncjusz?).A i jeszcze jako akt ostatniej desperacji sojusz z postkomunistycznym SLD!Po tych woltach to kaczorom zostanie już tylko ten ciemny,sklerotyczny,ogłupiony elektorat radiomaryjny!I bardzo dobrze!

Chciałbym poczytać o tych merytorycznych panelach w czasie kongresu PiS i bida. Widzę jedynie jakieś jedno-dwu zdaniowe streszczenia i tyle. Na stronie PiS też nie ma. Ktoś może wie gdzie to jest?

Jestem Europejczykiem.

"Program publicystyczny Bronisława Wildsteina został zdjęty z anteny na dzień przed emisją kolejnego odcinka. Jak mówi nam Wildstein, stało się tak decyzją prezesa Orła, który chciał przesunąć emisję programu; miał być emitowany przed północą. Na to nie zgodził się publicysta, co poskutkowało zerwaniem umowy. Wtorkowymi gośćmi mieli być szefowa klubu PiS Grażyna Gęsicka i Ludwik Dorn z Polski Plus. Wildstein chciał z nimi porozmawiać o niedawnym kongresie Prawa i Sprawiedliwości, jednak dziś po południu dowiedział się, że do emisji nie dojdzie - i to nie tylko tego odcinka, ale już w ogóle jego programu "Bronisław Wildstein przedstawia. Co ciekawe, kiedy w lutym pojawiły się obawy co do losu programu publicysty, mówiło się że ocaleje on, "gdy Romuald Orzeł (prezes TVP - przyp. red.) wróci z urlopu". Wówczas bowiem prawica miałaby większość na posiedzeniu zarządu, co miało Wildsteinowi gwarantować bezpieczną emisję".

Ciekawe o co tu chodzi - czyżby zaproszenie Dorna okazało się niewybaczalnym błędem Łajldsztajna?

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Rewolucja zeżera własne dzieci jak ciepłe bułeczki. W przypadku Wildsteina nie pierwszy raz, i pewnie ciągle się biedak dziwi, jak taki zaangażowany rewolucjonista jak on może się nagle nie podobać mocodawcy.

• Redaktorzy

Interesująca wypowiedź prozą na powyższy i parę pokrewnych tematów:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Małopolska Platforma Obywatelska przyjęła do klubu w sejmiku dwóch radnych Ligi Polskich Rodzin, m.in. byłego wszechpolaka Piotra Stachurę, który kilka lat temu próbował zatrzymać krakowski Marsz Tolerancji

...Nie, nadal jestem członkiem Ligi, tyle że zasiadam teraz w klubie PO. Członkom Platformy, z którymi rozmawiałem, moja przynależność partyjna do LPR w niczym nie przeszkadza.

http://wyborcza.pl/1,75248,7639824,Wszechpolak_w_PO_jak_ryba_w_wodzie.html

Hahaaahhaa, jak w buzience? Co wy teraz zrobicie biedaki?:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.