Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>CAL!, 19 Maj 2010, 09:21

>Choć nie śledzisz kampanii Jaro może chociaż jak rząd nas zadłuża

No widzisz, głupi ludzie do Gierka mieli pretensje a tu się okazuje, że to tęgi ekonomista był i basta! Jego długi to pestka w porównaniu z obecnymi.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

"Za to podlega jak oni wszyscy - oficerowi prowadzącemu."

Typowe oszczerstwo kaczyńskie bez cienia pokrycia. Wolacy to potrafią. Czy ten Kaczyński nie mógł swego czasu wyjść spod stołu i choć odrobinę bardziej się zaangażować? Wtedy jego akolici nie musieliby teraz tak frenetycznie (i nieinteligentnie) szturchać prawdziwych opozycjonistów. Ech...

Jaro_747, 19 Maj 2010, 09:59

>No widzisz, głupi ludzie do Gierka mieli pretensje a tu się okazuje, że to tęgi ekonomista był i

>basta! Jego długi to pestka w porównaniu z obecnymi.

Same zagraniczne to była zaledwie 1/10 Tuskowych.

• Redaktorzy

Znaczy istny geniusz, tylko zły Jaruzel go zniszczył. A przy okazji, jaki procent Kaczych długów to był? Pamiętamy oczywiście, że Kaczyński przez dwa lata swojego rządu, w latach maksymalnej prosperity tuż przed załamaniem, zdołał dorzucić do długów prawie 100 mld?

jozwa maryn, 19 Maj 2010, 10:03

>Typowe oszczerstwo kaczyńskie bez cienia pokrycia.

Jak to - bez pokrycia? Sam Generał Czempiński oświadczył że założył Platformę (po czym "jako człowiek służb" się wycofał i zostawił trzech swoich ludzi: Tuska, Olechowskiego i Płażyńskiego).

Czy Tusk to kiedykolwiek zdementował?

Powiedział "Drogi Narodzie, to są tylko takie przechwałki emerytowanego, starszego pana, Platformę założyłem JA (z Danuśką i dzieciakami, bo nie miałem ludzi)"?

jozwa maryn, 19 Maj 2010, 10:10

>Kaczyński przez dwa lata swojego rządu, w latach maksymalnej

>prosperity tuż przed załamaniem, zdołał dorzucić do długów prawie 100 mld?

Wiadomo że Kaczyński Samo Zło, ale przecież MY jesteśmy inni, nie?

Jesteśmy inni? No powiedz że tak!!!

>jozwa maryn, 19 Maj 2010, 10:10

>Znaczy istny geniusz, tylko zły Jaruzel go zniszczył.

Nie Jaruzel tylko - nie bójmy się tego powiedzieć głośno - Wałęsa za swoim oficerem prowadzącym (żeby pozostać w poetyce PiSSmanów). Komu i czemu miało to służyć widać jak na dłoni! Międzynarodowej żydowskiej finansjerze i faszystom z Unii.

P.S.

Dobrze złapałem o co chodzi?

Jestem Europejczykiem.

ona jeszcze przedwczorajsza

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jaro_747, 19 Maj 2010, 10:15

>Komu i czemu miało to służyć widać jak na dłoni!

>Międzynarodowej żydowskiej finansjerze i faszystom z Unii.

>

>P.S.

>Dobrze złapałem o co chodzi?

BRAWO! Jesteś niewierzący ale praktykujący.

• Redaktorzy

Zauważ, ze to jest kolejna wiadomość od pieca. Właśnie opublikowała ją biedna Rzepa, powołując się na anonimowe źródło. Widzę z tego, że Wolacy uznali w końcu, ze ich opinia o Komorowskim się nie liczy. Dopiero gdy wypowie sie na jego temat Tusk, ma to jakiekolwiek znaczenie. Może i się nie mylą?

jozwa maryn, 19 Maj 2010, 10:31

>Zauważ, ze to jest kolejna wiadomość od pieca. Właśnie opublikowała ją biedna Rzepa, powołując się

>na anonimowe źródło. Widzę z tego, że Wolacy uznali w końcu, ze ich opinia o Komorowskim się nie

>liczy. Dopiero gdy wypowie sie na jego temat Tusk, ma to jakiekolwiek znaczenie. Może i się nie

>mylą?

specjalnie nie podalem, ze bylo to z wp.pl, ale jozwa niedowierzajac zrobil rzetelna prasowke i winowajce znalazl. samo niespokojne sprawdzanie, to 'mniod' na moje serce. btw Polacy zdanie maja wyrobione, tylko Wolacy i inne nacje czekaja na premieru Tusku

Co by tu nie mówić, marszałek Komorowski ma politycznego "nosa".

Zrekonstruowana ostatnio RBN pojawiła się znienacka ku uciesze opozycji, ale okazała się strzałem w dziesiątkę w kontekście powodzi. Podczas gdy premier Tusk brodzi w błocie wśród powodzian, aż się prosi aby RBN zajęła się weryfikacją strategii ochrony przeciwpowodziowej. Zachodzi tylko pytanie czy jej członkowie potrafią stanąć na wysokości zadania, chowając partyjniactwo do tylnej kieszeni.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Redaktorzy

"specjalnie nie podalem, ze bylo to z wp.pl, ale jozwa niedowierzajac zrobil rzetelna prasowke i winowajce znalazl. samo niespokojne sprawdzanie, to 'mniod' na moje serce."

W takim razie możesz odstawić ten miodek. Przeczytałem to już wcześniej.

• Redaktorzy

Pewnie za klonowanie. Regulamin jak wiadomo zabrania. Niektórzy zakładają redundantne konta, nie tak, jak np. skynyrd, który uczciwie trzyma się swojego.

• Redaktorzy

Do skynyrda: Pewnie za klonowanie. Regulamin jak wiadomo zabrania. Niektórzy zakładają redundantne konta, nie tak, jak np. skynyrd, który uczciwie trzyma się swojego.

>Nowy2, 19 Maj 2010, 11:06

>specjalnie nie podalem, ze bylo to z wp.pl, ale jozwa niedowierzajac zrobil rzetelna prasowke i

>winowajce znalazl.

Pierwsze zdanie z wp.pl:

"- Szef rządu uważa, że sztab Platformy jest słaby, a Komorowski popełnia gafę za gafą - mówi "Rzeczpospolitej" polityk z otoczenia Donalda Tuska."

Rzeczywiście trzeba się "naszukać" :-).

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

"Jozwa - tu są setki klonów - dlaczego jedni fruną w niebyt, a inni nie?"

Setki w żadnym razie. Setki to są poblokowane. Staramy się oczywiście zablokować wszystkie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.