Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

niejaka kluzikowska powoluje sie teraz na fakt ze niedogadanie było przyczyna.I tak pomalutku dowiemy sie ze to TUSK zabraniał,nie pozwalał,wykopywał stołeczek spod pupci najleszego z prezydentów.I tu znowu trzeba ...Palikota.Ze swoim...czlonkiem.

w zwiazku z powtarzanym tu durnowatym pytaniem...masz brata??to wyjasniam ze strata brata w normalnym wymiarze ,skutkuje u ludzi zrównowazonych odsunieciem sie na dłuzszy czas od zgromadzen itp pierdół i przezywaniem straty w samotnosci.Jesli natomista ktos rznie szwarcenegera i kreuje na twardziela, to nie widze powodów zeby mu to utrudniac i psuc mu dobra zabawe.

P.Kluzik-Rostkowska ( czyli miłościwe oblicze PiSu) stwierdziła,że "gdyby były samoloty i była jedna wizyta" ( tzn. prezydent i premier pojechali razem) to nie doszłoby do katastrofy!

Wypowiedż zaiste kuriozalna.Po pierwsze sugeruje,że zawinił samolot co w świetle obecnej wiedzy jest nieprawdą.Po drugie gdyby polecieli razem to w jednym czasie stracilibyśmy prezydenta i premiera a w tej kwestii jest już chyba zgoda,że przywódcy kraju nie powinni latać razem.

Po trzecie z wypowiedzi tej pani( jak i innych polityków PiSu) wynika,że tak naprawdę to żałują oni,że zginął Kaczyński a nie Tusk.Winą Tuska jest to,że nie zginął!

taaa...był nawet taki proboszczunio co wini Tuska, ze nie zamienili sie ...datami.Taki lepszy Palikot tylko ze ...głąb.

Rozumiem muls że kiecek nie rozróżniasz ale reszta z faktami też niewiele ma wspólnego, poczytaj u Michnika(u zródła) tam jest prawidłowo zmanipulowana informacja.Odsłuchania kazania "kieckowego" Ci nie proponuje z wiadomych względów......

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

czytalem zmanipulowana informacje maju.Efekt ten sam.Proboszczunio nie moze sie pogodzic ze nie było odwrotnie.Tak naprawde kluzikowska wyjawiła sprawe znacznie ciekawszą i tu jest pies pogrzebany.gdyby Tusk był na pokladzie to rosjanie nie zaatakowali by mgłą a wiec Tusk to człowiek...ich.

Widać że Prezes znowu jest skuteczny w swoich manipulacjach.

W normalnym kraju po takiej katastrofie i głębokiej żałobie cała uwaga byłaby zwrócona na działaniach prokuratorów a ingerencja rządu uważana byłaby za próbę manipulacji i upolitycznienia tragedii. Tymczasem u nas partia polityczna jawnie wykorzystuje stan niepewnosci do celów politycznych a gawiedź z radości klaszcze w dłonie. Wniosek jest taki że duża część tego kraju nie ma pojęcia o mechanizmach demokracji. Stary dobry PRL wciąż żyje...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

tak muls jesteś na właściwej drodze "nie słyszałeś a uwierzyłeś" (fakty nieważne byle odniosło skutek), nie dziwię się że Palikot należy do Twoich ulubieńców, podobnie działasz i bredzisz.....wielu Was takich tutaj....sekta jakaś....

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

>mlb, 11 Lip 2010, 09:30

>Stary dobry PRL wciąż żyje...

Nie słyszałeś, że PRL jest teraz cool (czy może raczej kaczi) ;-)?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

staram sie maju bredzeniem dorównac naczelnym bredzacym.Wychodzi na to ze gazeta klamie a twoja gazeta nie.Otóz moge z 90 % załozyc nie znajac faktów, ze Wasza gazeta bredzi z załozenia natomiast wyborcza czasami sie myli.W tym wypadku ...nie.

ale jesli BARDZO kcesz to mogie ci zacytowac PARE cycacików ktore podrzucili mi znajomi z okolic.Wyciagi z tyrad proboszczuniów ktore wstrzasneły samych słuchaczy.mozemy sie posłuzyc zeby obejsc te klamliwe obcojezyczne gazety.

żer dla spiskowców: dowód na tajny pakt między Kaczyńskim a Łukaszenko:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

nie muls ja nie mam "swojej" gazety a "wybiórczą" pozostawię Tobie...Twoja wiara do niej mnie zadziwia... (a wystarczyłoby prałata posłuchać - ja zrobiłem ten wysiłek) ....co do innych "proboszczuniów" się nie wypowiadam, zresztą z poprzedniego przykładu widać że nieraz nieważne jest co ktoś powiedział - bo ktoś słyszał coś zupełnie innego...większość nie zrozumiała a potępiła... a potem to już jak to ktoś powiedział (trafnie) metoda zdartej płyty...

nie mam zamiaru dyskutowac nad lepszoscia gazet, bo to moja sprawa.fakt ze waszej gazety szanujac swoją inteligencje nie da sie czytac, pomimo uporczywych starań, tak jak słuchac maryjki..mimo intensywnych staran.Tak wiec z bólem MUSZEM czytac te wstretna obcojezyczną GW.

tak tak majeczko.z tym słysząłem, ale co?..zrozumiałem to macie nieustanny problem.Natomiast to co u was sie słyszy, to najczesciej jest ...zła interpretacja.ten łysy palant z krakowa oburzony jest zachowaniem Kowalczyka zreszta swego przełozonego, ale nie widzi nic stosownego zeby na łamach gazety polskiej nawoływac na jareczka.chiba zle zrozumiałem///albo zle zinteretowałem .czy moze Gw klamie.

"Powstała sytuacja, w której brat ofiary musi udowodnić, iż śledztwo musi być kontynuowane i prowadzone uczciwie.

Jozwa, niech zgadnę, nie masz brata?.

Władziu, ciebie nie pytam, ty bliskich raczej nie masz."

moja ulubiona herbatka znowu wrzątkiem zalana.

herbatko twój bohater odwołał się do Gierka....nie wspominał o opozycji ja wspomnę wasze wpisy o strasznej komunie zbrodniach i słusznej antykomunistycznej postawie prezesa Kaczyńskiego.

YunnanTEA bezmyślnością promieniujesz i jak prezesa nie można poważnie traktować podobne śmiecie bez zasad.

lurowaty listy do podpisania

"Podczas pielgrzymki Radia Maryja zbierane sa podpisy pod apelem rodzin i bliskich ofiar katastrofy smoleńskiej, by utworzyć międzynarodową komisję ds. wyjaśnienia przyczyn tragedii, żądano też natychmiastowego przesłuchania premiera Tuska i prezydenta-elekta Bronisława Komorowskiego."

i nie zapominaj jak dużo śmieci w Polsce

baa..on taki głupi nie jest.chodzi przebrany za kota.te bereciki som niedowidzacy.to pomaga tez w podsuwaniu petycyji...do podpisywania.Wazny gośc mówi co tam jest, a łuni....podpisuja.

jaruś opisał sytuację za rządów pisdzielców. Ale teraz oczywiście będzie WIELKIM DEMOKRATĄ:

"Prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński w wywiadzie udzielonym "Rzeczpospolitej" mówi, że PO "za wszelką cenę chce mieć media publiczne dla siebie". Według prezesa PiS "mogą istnieć procedury demokratyczne i jednocześnie demokracji może nie być". - To nam dziś grozi - mówi dla "Rzeczpospolitej".

Jarosław Kaczyński przestrzega przed monopolem władzy dodając, że niekontrolowany monopol jest podwójnie szkodliwy. Według niego Platforma Obywatelska ulega pokusie nieograniczonej władzy, a to szkodzi demokracji - czytamy w fragmencie wywiadu dla "Rzeczpospolitej"."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.