Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wladz

Tobie wszystko trzeba jak dziecku?Nie wiesz kogo powołał ukradkiem Komorowski,kto dowoła następnych,kto ma wiekszość w parlamencie...nie trzeba być Kubicą.Fakty wladziu.

Niektórym upał bardzo poważnie zaszkodził:

"To nie jest przypadek - atak na krzyż przypuszczony przez Bronisława Komorowskiego i żądanie przez Grzegorza Schetynę usunięcia z sali sejmowej portretów posłów PiS, którzy zginęli w katastrofie smoleńskiej - napisał m.in. na swoim blogu Marek Migalski z PiS. Zdaniem europosła działania polityków PO przypominają czasy sowieckie.

" To świadomy zabieg wyczyszczenia pamięci Polaków ze wspomnienia o Lechu Kaczyńskim, to celowa próba demitologizacji tego polityka, to w pełni kontrolowana wojna o umysły wyborców" - ocenia na blogu Migalski .

Europoseł Prawa i Sprawiedliwości przekonuje, że to dopiero początek zakrojonej na szeroką skalę akcji polityków PO. Jej celem ma być najpierw "zabicie mitu i pamięci o tragicznie zmarłym prezydencie" - pisze Marek Migalski - tak, by ostatecznie doprowadzić do pełnej anihilacji całego PiS."

Można domniemywać, że Gosiewski zostanie ekshumowany aby ukryć jego ciało przed siepaczami Tuska i następnie podzielić na relikwie wożone po całym kraju. Da to początek ogólnonarodowemu powstaniu i utworzeniu Wolski z południowo-wschodnich województw.

Jestem Europejczykiem.

"To świadomy zabieg wyczyszczenia pamięci Polaków ze wspomnienia o Lechu Kaczyńskim, to celowa próba demitologizacji tego polityka, to w pełni kontrolowana wojna o umysły wyborców" - ocenia na blogu Migalski"

powinien podziękować i z czystą głową zacząć nowe godne życie

wladziu, muls

Kto wam rączkami po klawiaturze rusza? Palikot, Niesiołowski czy może Kutz, a może trzej równocześnie?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

"To nie jest przypadek - atak na krzyż przypuszczony przez Bronisława Komorowskiego i żądanie przez Grzegorza Schetynę usunięcia z sali sejmowej portretów posłów PiS, którzy zginęli w katastrofie smoleńskiej - napisał m.in. na swoim blogu Marek Migalski z PiS."

Stary dobry PiS. Nie ma takiej piramidalnej bzdury, której polityk tej partii by nie powiedział, jeśli uważa, że przyniesie mu to chwilowo korzyść polityczną. Migalski, do niedawna skromny adiunkt bez szans na profesurę, pisząc takie kawałki musi czuć się demiurgiem, Wielkim Macherem przesuwającym tłumy swoją wolą.

kiedy przestaną

"W związku z planowanym odsłonięciem w Sejmie dwóch tablic upamiętniających ofiary katastrofy pod Smoleńskiem, PiS zwrócił się z prośbą do marszałka Sejmu o wmurowanie trzeciej tablicy, oddającej cześć Lechowi i Marii Kaczyńskim"

może coroczny festiwal sobowtórów w sejmie i konkurs na najlepszą interpretację ostatniego orędzia Lecha Kaczyńskiego

rozwiazaniem jest zrobienie tzw krzyza mobilnego na kólkach lub stworzenie drogi krzyzowej w postaci 32 krzyzy po całej warszawie.Mogie podjac sie zbiorki na ten cel.Po wyjsciu picu na marsz, wroca na przyszła wiosne.

gościu swoją obecnością w PiS po nobilitowaniu przez prezesa pierwszego sekretarza PZPR do rangi patrioty o mocarstwowych horyzontach robi z siebie ZERO i jak widać dobrze się z tym czuje.

Ruska trumna -jakie to straszne. No i nie było kompanii reprezentacyjnej - a mógł przecież przyjechać cały pułk tak lubianych przez pisowców przebierańców w historycznych strojach - dla pissmanów byłoby OK, a dla reszty świata pośmiewisko:

" Premier ścigał się z nami w drodze na miejsce tragedii, a potem, pod namiotem, odsłonięty przed deszczem ściskał się z Putinem, a ciało prezydenta zostawił w ruskiej trumnie na deszczu - mówił wzburzony Brudziński.

- Żeby nie zażądać od Putina, żeby rozpostarł namiot nad ciałem Lecha Kaczyńskiego, żeby nie było kompanii reprezentacyjnej Wojska Polskiego - taki premier nie zasługuje na mój szacunek - powiedział poseł PiS. Brudziński dodał także, że "Putin oszukiwał Jarosława Kaczyńskiego, że będzie mógł zabrać do Polski ciało brata".

- Pan premier powinien na trwałe zniknąć z życia publicznego przez akt wyborczy - zakończył Brudziński. Poseł podkreślił, że "poziom agresji sprzed 10 kwietnia spowodował to, że do tej tragedii (katastrofy smoleńskiej - red.) w ogóle doszło". - Gdyby nie było dezawuowania głowy państwa w polskim życiu politycznym, tego wszystkiego by nie było - mówił Brudziński"

Wnioski z tego są przynajmniej dwa: zbrodnicza polityka rządu polega na nie kupowaniu nowych samolotów. jaruś lubi sobie pospać albo chodzi po domu z nieogoloną mordą do 9 rano i straszy kota.

"Kaczyński opowiada o tym, jak wyglądała droga na miejsce katastrofy. - W pewnym momencie limuzyna z Donaldem Tuskiem minęła nas i dopiero wtedy pozwolono nam normalnie jechać. To była zresztą jakaś kompletna paranoja. Bo jeśli premier polskiego rządu ścigał się ze mną, kto pierwszy dojedzie do miejsca katastrofy, to widocznie szczególnie zależało mu, by się tam pokazać - mówi Kaczyński w wywiadzie. - To, co wyrabiał wówczas pan Tusk, po prostu nie mieści mi się w głowie - dodaje.

Kaczyński dokładnie opisuje okoliczności, w jakich dowiedział się o katastrofie. Gdy minister Radosław Sikorski zadzwonił do byłego premiera, ten akurat się golił. Myślał, że to jego brat dzwoni z informacją, że już wylądowali. - Usłyszałem (...) jakiś nieznajomy glos. Chyba był to któryś ze współpracowników ministra Sikorskiego. Później słuchawkę przejął sam minister. Poznałem go. Nie miałem cienia wątpliwości, że stało się coś złego. Dowiedziałem się, że doszło do katastrofy. Rozbił się samolot. Wszyscy zginęli. Powiedziałem mu: "To jest wynik waszej zbrodniczej polityki – nie kupiliście nowych samolotów". Na tym rozmowa się skończyła - mówi Kaczyński w wywiadzie."

• Redaktorzy

Czyli żegnamy nowego prezesa. Wrócił znany i popularny Jaro. Nota bene, Jaro TEŻ nie kupił nowych samolotów, ale to pikuś. Ja tam się cieszę, ze Jaro pękł. I tak długo wytrzymał. Teraz do najbliższych wyborów (samorządowych) zdąży spowodować, że większość Polaków będzie na dźwięk nazwiska Lech Kaczyński oraz na słowo Smoleńsk krzywić się szyderczo. Kaczyński jest jak król Midas na odwrót. Ten człowiek niczego się nie nauczył i nie nauczy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.