Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gras to do tej pory nie potwierdzil czy jest tym cieciem u niemca,czy nie??

Z kolei z Migdalskim na piwo bym nie poszedl-bo to taki homo-niepewny jest.

Zauwazylem,ze wszyscy tak sie tym tematem podniecaja-a wiecie,ze polityka to najgorsza ku..a jest!!!!

Osobiście uważam, że jedni drugich warci. Cfaniczki, kozaczki, wałkonie i niedouczone mendrale, po obu stronach. Jednak kolesie z PO nie budzą takiej niechęci, są lekkostrawni, podczas gdy szwadrony Prezessa budzą odrazę i irytację. Uważam, że to ciekawe zjawisko, iż akurat tak się podobierali do kręcenia naszych polskich lodów.

Tak sobie dziś "Trójki" słucham i podziwiam tupet Prezesa który skarży się na media. Teraz leci audycja w której "dyskutują" Pietrzak i Wolskim a głównym zmartwieniem prowadzącego jest to, dlaczego kabarety robią sobie za mało jaj z PO. Siwy dym po prostu. Wolski i Pietrzak zajmują się miauczeniem dlaczego nikt nie chce kupować ich towaru a bierze towar od konkurencji.

Przy okazji popluli sobie na Lipińską i Wojewódzkiego. Żenada totalna.

Jestem Europejczykiem.

Przeciętny Kowalski, a już na pewno Jan, generalnie ludzi nie lubi. A już szczególnie innych Kowalskich. Zatem jego zapewnienia, że z nikim nie pójdzie na piwo, nas nie zmyli. Powód taki, że on nie ma z kim na to piwo iść. Bo my Kowalskiego rownież nie lubimy. A juz szczególnie Jana.

Zatem, daruj sobie te wyliczanki.

jaro

Jeżeli zdanie to cię rozbawiło, to nawet prawidłowo. Zdanie wypowiedziane przez sytyryka powinno śmieszyć. Ale najśmiesznejsze jest to, że oni zawsze tak twierdzili. A ciebie to dalej śmieszy.

Zastanawiające jest to, że zwolennicy PO słuchają trójki, zaś PiSowcy tvn24. I wszyscy się śmieją.

Ja np. z prof Krzymińskiego, ktory twierdzi, że konflikt na linii PO - PiS spowoduje marginalizacje PiS. To by wyjaśniało, po co PO ta wojna. Inna sprawa, że gdyby nie PiS, to co warte by było PO. Nie ma wroga, wojsko nie potrzebne.

Człowiek, który wybiera sobie tak marny nick, na pewno będzie miał predylekcje do resentymentów, frustracji i kompleksów, oczywiście owocujących bezinteresowną agresją. No nie wiem, mnie tam yunnan kojarzy się z mrokiem komuny.

Szkoda, że nie wklei swojej foty, bo pewnie by się potwierdziła moja teza o dziwnej koincydencji preferencji partyjnych i wyrazu twarzy.

Ostatnie wypowiedzi Prezia świadczą o tym,że powrócił on do poprzedniego wcielenia.

Taki Jekyll i Hyde.Oczywiście na czas kampanii wyborczej.

• Redaktorzy

"Ja np. z prof Krzymińskiego, ktory twierdzi, że konflikt na linii PO - PiS spowoduje marginalizacje PiS"

Nie wiem, kim jest prof. Krzymiński, ale ściąga niewątpliwie od Migalskiego. To właśnie Migalski wczoraj oświadczył, że PO walcząc z krzyżem dąży do marginalizacji PiS. W domyśle - krzyż i PiS to jedno.

YunnanTea

Czyli według Ciebie PiS to taka agentura PO uwiarygadniająca istnienie tej ostatniej.Ciekawa koncepcja!

Twój ordynarny atak na Jana Kowalskiego kwalifikuje się do bana!

Jan Kowalski, 14 Lip 2010, 21:37

>Osobiście uważam, że jedni drugich warci... Uważam, że to ciekawe zjawisko, iż akurat tak się podobierali do kręcenia naszych polskich lodów<

"polskich lodów"? - a nie wyłącznie osobistych?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Twój ordynarny atak na Jana Kowalskiego kwalifikuje się do bana!

On napisał o moim wyrazie twarzy, ja o jego zapachu (jako odpowiedż).

Ani on mnie nie widział, ani ja go wąchałem. Ale zbanować trzeba mnie. Czyżbyś mnie widział a jego wąchał?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.