Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

generalnie to wydawałoby sie ze wystarczy posłuchac i poczytac i nie trzeba pomocy intelektualnej z zewnatrz- ktora my zawsze słuzymy.Klient powinien sam złapac ze zrobiono go w kij od miotły.A tu nic....

kurdupelek tak..jest dobrze.Kurdupelek odwrotnie.jest dobrze.Kurdupelek samodzielny ..dobry jest.Kurdupelek podprowadzany przez inteligentniejszych od niego...tez jest dobrze.Nie ma brudzinskiego zeby zainicjowac miłośc ...jest dobrze.Jest bruzdzinski..szlag trafia miłość...tez jest dobrze.Pozostaje tylko wariant...nasrac na leb.

modrzrewku nigdy nie byłes kijem od miotły to nie wyczuwasz.Musisz sam przejsc droge od kija do miotły.Ty jestes nadal z tych co potrafia tydzien dyskutowac dlaczego autobus w rosji jedzie 20 km godz.

muls, 15 Lip 2010, 21:10

>dwa miesiace obserwacyji.I nadal nie wiem DLACZEGO 40 % nadal chce zgłosowac na kurdupelka.Mysle ze

>nawet jakby im na głowe ..nasrał- to to nic nie zmieni.To jest zagwozdka!

To nie zagwozdka, ale dramat. Oznacza to tyle, że nieco mniej niż co drugi człowiek w Polsce niczego nie rozumie ani nie widzi. pisowcy mogą więc się dorwać do władzy - a wtedy witaj III Rzeszo.

>skynyrd, 15 Lip 2010, 19:57

>Dżambo - Ty go w mieście trymasz? (jest piękny)

A skąd!

Wybudowałem się na wsi :-). Za dnia piesek siedzi sobie w brzózkach a ja maluję w środku (super pogoda na taką robotę, cały mokry jestem).

Jestem Europejczykiem.

mlusku

A ty byłeś kijem,czy raczej miotłą,że wiesz?

Jak na razie od powrotu z banicji nic innego nie robisz...tylko wyjaśniasz.

Problem polega na tym,że nie czujesz jak jesteś robiony...twoi idole na tym się znają i wiedzą jak robić byś nie czuł.W Rosji 20km/godz.to i tak dobra szybkość podróżna.

generalnie to dziwie sie ze taki autobus pełen takich zuchów, jakich widzimy codziennie w telewizyji nie zatrzymał sie i nie dał w morde tym wszystkim rosjanom co to ich spowalniali.Pamietam przeciez wywiad z tym ich dowodca klubu kiedy kurdupel miał jechac do rosji.utrzymywał ze nasz płemier spokojnie da sobie rade z takim ..putinkiem.Co do hitlerka to obawy sa słuszne, ale uratuje nas pozostałe 50%.Dotychczas nieme/

dobra ,dobra, przestańcie się naparzać i tak wiadomo who is who! pisdraki to ciemniaki po podstawówce i to na ścianie wschodniej- czyli jakiś Lublin, Białystok, Podhale czyli generalnie tam gdzie ogólny brak cywilizacji, reszta to normalni ludzie, w normalnej Polsce!

Słuchaj muls,dzisiaj każdy tak mówi...cienzko pracuje a to cienzko,potem sie okazuje...że robi za ciecia,bo w zawodzie brakło miejsc i biedaczek poszkodowany.Pracuj,pracuj a POprawi ci się,poczujesz

a może nie poczujesz.

ba ale normalna jednak zahacza o nienormalna i jakis cykl pogadanek musi sie odbyc.Podobno nawet unia postanowiła sie zrzucic.Stwierdzili ze cos w tym jest dziwnego ze jedni po lewej a drudzy po prawej.po prostu boja sie zeby prawy brzeg nie oddzielił sie od inii.

modzrewku idz za ciecia .wstan o 5.Odsniez.wygrab liscie.umyj klatke.Przymji opierdol od pierwszego lokatora to zrozumiesz na czym polega cienzka praca.Mam to codziennie, wiec nie popisuj sie.

mlus

No to się nie dziwie,że nie czujesz...jak jesteś robiony.

Pamiętaj,ze agitacje trzeba umieć przeprowadzić a ty trochę jak prezesina...sie szarpiesz.

Pytanie,które niezmiennie zadajesz"jak przekonać tych co nie poszli do urn"to pytanie do tych co wiedzą,ze zostaną zrobieni i świadomie mają to gdzieś,nie dają się nabrać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.