Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Stara zasada: raz zdobytej wladzy nigdy nie oddamy. I najlepiej miec ja absolutna. Tej zasady trzymala sie PXPR trzyma sie tez... PO. Tysiac razy pisalem ze zeby poznac stopien lakomstwa na kase i stanowiska wsrod politykow PO trzeba ich poznac. A jeszcze lepiej miec wglad w dokumenty. Mnie sie to kiedys udalo dlatego nigdy nie zaglosuje na PO. Na PiS zreszta tez nie.

Widziałem ten wywiad z Migalskim wczoraj w TVN24. Oponentem była ślicznie wyglądająca pani Mucha, nawet nie było do końca ważne co mówiła. Natomiast Migalski był wyjątkowo w złym nastroju i tym bardziej nie wyglądał najlepiej. A nie od dzisiaj wiadomo że mówca z PiS musi dobrze wypadać w telewizji, inaczej jego partyjne notowania mocno spadają. Oj pistolecik może pójść w ruch.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

zasada disca jest dosc prosta.Jesli rzadza długo to wiadomo ze kradna.tak wiec zmieniac co roku.Nie ukradna, ale i nie porzadza.Z puntu widzenia polaka to mnie wiecej...niech mu ta swietna krowa w koncu zdechnie, jak ja nie mam takiej.Nie kazdy genius tak ma.Papiery znalezione w krakowie dziesiec lat temu dalej robiom swoje.TAKI IPn prywatny.

muls

Raz zdobytej wlazy oddamy ją do twierdzy,jak sie nie ma to psioczyć polaczki mogą,nie siusiać bo nocnikami teraz rządza.Rządzili to nakradli a teraz nie muszą.Ble,ble ble.

Sens tego powyższego zrozumiały pewnie jest dla ciebie lub twojego psa.

Po twarz prawdziwa:

Straszyli lokatorów, zarabiali na sprzedaży opróżnionych nieruchomości, ich spółka płaciła nielegalnie za kampanię wyborczą - to bilans dokonań tandemu dwóch mokotowskich działaczy PO...

...Krzysztof Madej, lider klubu PO w radzie Ursynowa, starał się o mandat posła podczas ostatnich wyborów parlamentarnych. Na swoją indywidualną kampanię mógł wydać 2,4 tys. zł. Zapewne limit przekroczył, bo - jak ustaliliśmy - za jego reklamy wyborcze zapłaciła spółka Polsko-Szwedzki Dom Przemysłowo-Handlowy "Industria", w której udziały mieli dwaj działacze mokotowskiej PO: Paweł Dulski i Paweł Sykulski,,,

..Co robił poseł, znany satyryk z telewizyjnego programu "Zulu-Gula", w radzie nadzorczej spółki, która w swoich celach ma budowę portów morskich, dróg kołowych i działalność stadionową? Tadeusz Ross nie odpowiada na telefony i prośby o kontakt. Jego biuro poselskie przy ul. Rzymowskiego zastajemy zamknięte na kłódkę. - Pracuję tu od lat, ale nigdy nikogo w nim nie wiedziałam - mówi pracownica sąsiadującego z biurem zakładu fryzjerskiego....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

P.S.

Myśle, że musimy się przyzwyczajać do takich nowinek, chyba, że za 500 dni klapki z oczu opadną.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

"Co na to opozycja? Opozycja nie ma czasu na takie bzdury jak podatki, bo grzebie się w tych nieszczęsnych trupach (nowych i starych)."

Ano właśnie. Niby można by przyjąć, że jaki rząd, taka opozycja, ale w tym wypadku opozycja oderwała się od rządu i zajęła się autoerotyką. Nieliczni ludzie, którzy zachowali kontakt z rzeczywistością, albo siedzą cicho (Poncyliusz, Kluzik, może ktoś jeszcze), albo są już wyznaczeni do odstrzału (świeżo mianowany niepewnym elementem Migalski). Pieprzę taką opozycję i bardzo mi się to nie podoba, bo rządy typu PO trzeba trzymać pod lupą, aby był z nich jakiś pożytek, a nie oddawać wszystko walkowerem. Mówi się tu i ówdzię, ze Kaczyński jest bardzo dobrą opozycją dla PO, bo ich nie znosi i wskutek tego ściśle kontroluje. Guzik prawda, Kaczyński jest żadną opozycją, PO może sobie na nim pety gasić i wieszać parasole.

muls

Mądrością przeskoczyłeś już samego prezesa. To jest naprawdę spory wyczyn jak na forumowe "do nogi".

Gdzie masz swojego wladza?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

muls

>>>teraz pisze cós mondrego>>>bo wy jeszce nie wiecie co kurdupel potrafi.a ja wiem.

Hehehe dobre,muls ty i cós mondrego-nawet powiem-bardzo mondre..tylko kto wie o co chodzi?Tobie

oczywiscie.Ustaliłeś te mondrości ze swoim psem?Na to wygląda.

Chyba wszyscy słuchaliście dzisiejszego tokfm, w którym prof. (hehe profesor) Markowski, „dziennikarka” Paradowska i dwóch innych (też z Polityki, z nimi Paradowska robi najlepsze programy) doszli do wniosku, iż wprowadzenie podwyżek podatków to bezsprzecznie wina opozycji.

A wy, jak te barany, powtarzacie te paranoje.

Większość w parlamencie, świeżutki prezydent tez z PO a winę ponosi PiS.

Czy wy od czasu do czasu czytacie, to co piszecie.

>YunnanTEA, 29 Lip 2010, 13:54

>iż wprowadzenie podwyżek podatków to bezsprzecznie wina opozycji.

Chyba coś przekręcasz, pewnie nie chodziło o opozycję tylko konkretnie o PiS i o to, ze jak rządził i jeszcze żadnego kryzysu nawet na horyzoncie nie było to nie zabrał się za żadne reformy finansów publicznych, służby zdrowia i KRUS. Co mu wszyscy słusznie wypominają. A teraz jak jest w opozycji to nagle sam sobie o tym wszystkim przypomniał :-). Bystre i szybkie chłopaki!

Jestem Europejczykiem.

Jaro

Co robił rząd PO jeszcze przed kryzysem? Czekał z utęsknieniem na nadejście by przedłużyć ciąg niewiele robienia by nie rzecz nic nie robienia.

Kogo rozsądnego w obecnej opozycji masz na myśli? Biorąc pod uwagę mocne przetasowania w PiS i Lewicy.

Obecnie opozycja zajęta jest groźba podziałów wewnętrznych czyli powrót starego w PiS i zamordyzm- "stuldziubyzm" w Lewicy. Nie sadze by to był moment dla opozycji do tych spraw...i na to liczy PO.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.