Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

mlb - propozycji pozyskania kasy może być wiele, ważne by nie iść po najmniejszej linii oporu

ale do tego trzeba mieć motywacje a nasi, wszyscy, politycy maja jedną - trwać ile się da

jaki naród taka władza - widać choć po wpisach, co tu biadolić, społeczeństwa się nie wymieni więc gnój będzie trwał ...

a człowiek myślący ma zawsze jakiś wybór

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

wladziu

kazda partia ma swojego kotka-

pis cugier-kotka

po palikotka

lepiej powiedz w jakim urzedzie pracujesz aby zwiekszyc podatki,a ludziom zylo sie gorzej.

wladziu

polityka to taka k**wa,ktora jestes zauroczony-idz do wrozki to zdejmie z CIEBIE te uroki-wiesz

juz dlaczego-bo pier**lisz jak nawiedzony pomazaniec bozy.

Założę się, że to wkurzony przegraną w wyborach jaruś wznieca "gniew ludu". Nie będę pisał, z czym mi się kojarzy bo ostatnio moje wpisy jakoś dziwnie znikają:

"Zdewastowano Krzyż Virtuti Militari znajdujący się na gdańskim Westerplatte. Jak donosi serwis trojmiasto.pl, nieznani sprawcy zerwali prawie wszystkie litery i wieniec laurowy z krzyża, który upamiętnia bohaterskich żołnierzy z Westerplatte.

Jak powiedziała Ewa Ogińska-Woźniak z Zarządu Dróg i Zieleni w Gdańsku, który opiekuje się terenem na Westerplatte, uszkodzenia są poważne. Dodała, że nie wiadomo kiedy to się stało, ponieważ w tym miejscu nie ma monitoringu. Nie wiadomo też, jakie będą koszty zniszczeń."

Człowiek jedzie na zielona trawkę,zapuszcza z tyci komputerka "AS-Polityka", a tu proszę...kultura.

Pomijając to, coś mi się widzi, że JK psychikę ma na wykończeniu, nie dobrze to wróży jeśli zestawić to z obłąkaniem części PO i jak zwykle wypiętą dupą PSL,o czerwonych utopistach nie mówiąc.

Straszna jesień, zima i...2011 idzie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

tepy to moze i ty jestes-skoro tak chrzanisz-czujesz zagrozenie??

a ze swej dupy to wal troche ostrozniej,bo ida z niej iskry jak cholera-czytajac Twoje wypowiedzi

wyczuwalne jest to na odleglosc,zarowno nonszalancja z powodu strachu-po prostu zapach tchorza

jest nie do wytrzymania-polityku od siedmiu bolesci.

meloman 62, 6 Sie 2010, 21:02

>Jestem sobą, a nie niczyim klonem

No pewno? Może przemyśl to bo matrix wciąga...

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Psychoza Prezesa pogłębia się:

"Nie myśmy ustawiali ten krzyż, nie z członków PiS, choć być może są w niej jacyś członkowie naszej partii, składa się ta grupa, która pod Pałacem stale jest i broni krzyża. Myśmy rzeczywiście w pewnym momencie, w którym była ona atakowana przez chuliganerię, udzielili jej pomocy".

Ktoś widział, żeby jakaś chuliganeria atakowała dewotki? A może miał na myśli tych księży którzy byli z harcerzami po krzyż?

"Kaczyński uważa, że PiS nie rozstrzyga, jakie były przyczyny smoleńskiej katastrofy. "Ale też żadną miarą nie mamy zamiaru z góry wykluczać, że nie doszło do zamachu. Takie wykluczanie jest niczym innym, jak tylko skrajnym tchórzostwem"

Tego to już całkiem nie rozumiem. Jakim tchórzostwem???

"...pomnik, który siłą rzeczy będzie pomnikiem Lecha Kaczyńskiego, a pamięci

o Lechu Kaczyńskim obecna władza boi się jak diabeł święconej wody. Boi się, bo Lech Kaczyński uosabiał to wszystko, czego zaprzeczeniem ona jest, czyli suwerennej, demokratycznej i sprawiedliwej w swoich stosunkach społecznych Polski" - zaznaczył Kaczyński."

Czyli mówienie o tym, że ma to być pomnik ofiar to kolejna ściema bo tak naprawdę trzeba postawić pomnik Lecha. A Polska w czasie prezydentury Komorowskiego nie jest państwem demokratycznym i suwerennym.

Ktoś musi się zająć Prezesem bo za chwilę nie obejdzie się bez lekarza.

Jestem Europejczykiem.

To jest jeszcze lepsze - jaruś naprawdę zwariował, może wreszcie będzie trochę spokoju od pissmanów"

"Słowa Komorowskiego powinni zbadać śledczy

Jarosław Kaczyński uważa też, że należałoby zbadać słowa Bronisława Komorowskiego "prezydent gdzieś poleci i wszystko się zmieni", wygłoszone jeszcze przed katastrofą smoleńską. Jego zdaniem, to zdanie powinno być przedmiotem badań śledczych.

Stwierdził też, że w obliczu tego, co wyrażał Bronisław Komorowski zaraz po wyborze Lecha Kaczyńskiego, a także o wizycie Lecha Kaczyńskiego w Gruzji, oczywista była jego nieobecność. Jarosław Kaczyński przypomniał słowa Komorowskiego, który po wyborze Lecha Kaczyńskiego na prezydenta miał powiedzieć: "Szkoda Polski". Prezes PiS wspomniał też o słowach Komorowskiego: "Jaka wizyta, taki zamach", odnoszących się do rzekomego ostrzału kolumny polskiego prezydenta w Gruzji."

A co Szanowni Koledzy powiedzą o tym:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i Wy myślicie , że żyjecie w normalnym kraju? Ci ludzie powinni znaleźć się w śledztwie...

Ale tak tak- pójdę sobie poszukać psychiatry... bo może przystawicie mi klatkę ze szczurami do twarzy?

W imię PO-prawnej Prawdy i Miłości

Ukryta Zawartość

Coś obrazek nie chce wskoczyć

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam kapitalny pomysł. Jaruś podobno chce, aby jego brata wspominano dobrze. Świetnym rozwiązaniem byłoby zamknięcie jarusia w metalowej klatce przed pałacem prezydenckim - każdy patrząc na niego z pewnością mówiłby "L. Kaczyński nie był taki zły, patrzcie, co mogło nam się trafić (pokazując na szalejącego w klatce jarusia)" Taka forma upamiętnienia poprzedniego prezydenta byłaby bardzo tania - koszt klatki nie byłby duży, a jarusia karmiliby i poili jego zwolennicy. Jego zwolennicy zasłanialiby też wianuszkiem klatkę wtedy, gdy jaruś by się wypróżniał czy mył.

mamel

Żeby dyskutować z wladziem(poważnie)to trzeba zejść w dół,kilka pięter.On powstał w wyniku ewolucji

i ciężko mu nądążać.Może jak walnie prządnie głową...to się obudzi,ale będzie za późno...dla niego.

mlb

>>Nie wiem dokładnie co przez ciebie przemawia, ale chyba nie zdrowy rozsądek.Pokaż mi na polskiej scenie politycznej inną formację która jest w stanie przeprowadzić takie reformy.

Zastanawiam się czy jesteś poważny i zdrowy.Nie rozumiesz co piszę?Czy udajesz?O takich reformach

przed wyborami mówiła Platforma,podając to jako mięsko wyborcze a naród głupi to kupił(między innymi ja).Chodzi o to,że jeżeli nie będzie za to kary od wyborców,to nigdy ten kraj nie znormalnieje a kłamstwo i obłuda będą dewizą polityków a my do czego będziemy potrzebni?Do zapierda...ia na tych nierobów.

modrzew47, 7 Sie 2010, 15:57

>mamel Żeby dyskutować z wladziem(poważnie)to trzeba zejść w dół,kilka pięter.On powstał w wyniku ewolucji i ciężko mu nądążać<

ja bym nic tu nie tłumaczył ewolucją, pies temu szczeka kto go karmi

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

i szczeka na tego co mu odbiera kiełbasę... może są tu jakie doktory? Powiedzcie nam, co się zmieniło po 2004?

Niewielu już daje w łapę, to się po firmach trza nachodzić....

Ale może teraz będzie lepiej???

Służba zdrowia w większości głosowała na PO.

To taki maleńki- naprawdę maleńki przykład

wladziu

cos bronku mial w trakcie zaprzysiezenia treme i bedzie replay-bo nie wiem sam co znaczy ta dobrosc-

-takiego slowa nie ma w polskim jezyku........i slowniku.

zabawny jest ten trynd do udzielania dobrych rad Tuskowi przez ludzi ktorzy go nie wybrali, albo nie byli w wyborach.A nawet sa mu przeciw.Jest niemal pewne ze podobne pomysly i rewolucyjne zmiany bedzie propagowal a nawet żądał kaczynski razem z wspołpensjonariuszami szpitala.Tylko po to zeby Tusk przegrał wszystkie nastepne wybory.Mysle biedacy ze on jest jednak lepszy i wie ze teraz wazniejsze jest odciupac kaczynskiego od koryta jak najszybciej jest to mozliwe.A ze Balcerowicz doradza dobrze i ma racje do ktorej kce sie podpiac modrzewek, to nie ma znaczenia.Balcerowicz juz dawno przestałby byc premierem jadac na swojej ekonomii.Nie wystarcza byc madrym ekonomistą zeby mieć wladze...Trzeba jeszce byc Tyskiem.panowie ekonomisci ...prosto od mzubmba.

Sraczki prezesa ciąg dalszy:

"Zaprzysiężenie wynikiem śmierci mojego brata"

Kaczyński mówił też, że zaprzysiężenie Komorowskiego było "wynikiem śmierci jego brata, bratowej, wielu przyjaciół", dlatego - jego zdaniem - trudno mówić o "święcie demokracji" (takiego sformułowania użył Komorowski w orędziu, które wygłosił przed Zgromadzeniem Narodowym).

Ukryta Zawartość

A ja myślałem, że były wybory, kampania prezydencka, w której z dobrym skutkiem (znaczące poparcie) brał udział sam prezes Jarosław Odmiana-Kaczyński.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.