Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jozwa, wizjonerem to ty nie jesteś.

Krzyż pozostanie. I tak jak Kaczyński, nie za swoje zasługi, na Wawelu pochowany został, tak krzyż pozostanie w tym miejscu. Nie tablica czy pomnik. I to 2 razy wyższy. I nie z winy pilotów czy obsługi naziemnej lotniska w Smoleńsku a za sprawą mediów i takich idiotów jak prof. Markowski czy dziennikarka Paradowska, którym czasy komuny się przypomniały i tęsknią za tamtymi metodami przywracania porządku w przestrzeni publicznej. Bo publiczność to ona, Paradowska.

skynyrd, 10 Sie 2010, 00:19

>Fajna zabawa, nie Jozwa? - przed chwilą jakiś debil dał w łeb drugiemu - oryginalnie, na latarni.

>Festyn debili.

Polak ukradł w Niemczech samochód.

Polacy to złodzieje.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Jozwa

Jestem po spacerze z psem-wiec zapytam dodatkowo wszystkie te szkoly pokonczyles-jestem ciekaw.

Powiadasz ze ukonczyles SGGW-a krowy umiesz doic??

Czyli determinizm najczęściej występuje pod dziennikarską postacią.

Moja ś.p. babcia mawiała że telewizja kłamie. W tym świetle chyba nie miała racji. TV raczej nie nadążała za rzeczywistością - i chyba niewiele się w czasach dzisiejszych zmieniło.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Paranoja, tragifarsa i czarna rozpacz w jednym...Do obejrzenia live w tvp3 i tvn24...Dlaczego władze warszawy i gajowy mają to w dupie? Z drugiej strony co na to hierarchia kościelna? Dlaczego milczy? Gdzie są księża?

Oby ten konflikt nie wymknął się spod kontroli.

skynyrd, 10 Sie 2010, 00:24

>Nie żałuj - z jednej strony 50, z drugiej parę tysięcy psychopatów.

W demokracji większość ma rację.

Less is more

skynyrd, 10 Sie 2010, 00:24

>Nie żałuj - z jednej strony 50, z drugiej parę tysięcy psychopatów.

W demokracji większość ma rację.

Less is more

less

Ziemkiewicz nie pasuje do tego towarzystwa, ale jest sprzedajny. Gdy skończą się wpływy PISu w mediach publicznych a tym samym kasa podatników dla Ziemkiewicza, to skończy się PISowki epizod w życiorysie Ziemkiewicza.

Skąd wiesz. Przecież nie masz telewizora.

Less, zajrzyj tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Tak sobie patrzę co się dzieje z Zarembą - w Neewsweeku ostatnia publikacja 2009.09.07, jest w Rzepie z maja 2010, ale tam piszą, że pracuje dla Timesa ale tam nie sposób go znaleźć (może źle szukam). Ciekawa sprawa.

Jestem Europejczykiem.

Dlaczego

>władze warszawy i gajowy mają to w dupie? Z drugiej strony co na to hierarchia kościelna? Dlaczego

>milczy? Gdzie są księża?

Są rozsądni. Mogliby tylko oberwać. Jak to się mówi? Nie pchają się między wódkę a zakąskę?

Less is more

• Redaktorzy

"Jestem po spacerze z psem-wiec zapytam dodatkowo wszystkie te szkoly pokonczyles-jestem ciekaw.

Powiadasz ze ukonczyles SGGW-a krowy umiesz doic??"

Nie wiem, nigdy nie próbowałem. Ale potrafię ugotować obiad na ognisku własnej roboty. Gwoździe też wbijam dość sprawnie.

Przeciwnicy obecności krzyża spędzają czas w atmosferze przypominającej happening - przez pewien czas grali w piłkę plażową i puszczali mydlane bańki, inni poruszali się w tłumie ucharakteryzowani - np. w motocyklowych goglach, maskach czy z figurką mistrza Yoda z "Gwiezdnych Wojen" na głowie. Skandują "do kościoła" i "tu jest Polska".

Jozwa. Pamietaj o goglach. Mydlane bańki mogą zrobić wiele złego.

less

konflikt trwa od kilku dni nie od dziś

nie mówię że mają tam być TERAZ

to chyba zrozumiałe także nie doszukuj się

mieli na to czas wcześniej

natomiast sk***ysyństwo PO trwa na dobre

sprowadzą przez krzyż, symbol pis do rangi oszołomów

robią sobie piknik, który sprowadzi kraj na drogę laicką

polityczny konflikt z krzyżem w tle

tragedia

skynyrd

jestem u nich od poczatku...chcieliby sie pewnie dobrac, ale nie bywaja w tych lokalach w jakich ja bywam, nie odwiedzaja sklepów jakie ja odwiedzam....jest niewielka mozliwosc kontaktu, a jakby zaistniala to niestety oni by przyszli po prosbie....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Widzę, że biednemu Yunanowi mocno wali w dekiel. Festyn nad nowym czakramem tak go podniecił? Całkiem jakbym tomusia z Whitestocku czytał :-)

Jestem Europejczykiem.

broy, a gdzie Ty tam widzisz PO? W Twoim przypadku patrzeć chyba nie oznacza widzieć.

• Redaktorzy

No niestety, sprawa w pewnym sensie sprowadziła się do "policzenia się" nawzajem. Wynik jest jak widać niekorzystny dla opcji "krzyżowej", i to w zupełnym oderwaniu od faktu, że kościół pragnie przeniesienia krzyża, co wyraził ustami biskupa oraz poprzez nieudaną mszę i procesję "przeniesieniową". To jest w ogóle niezauważane, odnoszę wrażenie, że te tysiące ludzi są święcie przekonane, że kościół życzy sobie krzyża tam, gdzie jest. Obecność księdza wśród osób okupujących krzyż poniekąd to uprawdopodobnia. Ksiądz udzielił wywiadu TVP, opowiadał o obronie wiary, o śledztwie, i oczywiście o nienawiści, jaką "zionie tłum".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.