Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

modrzew47 <>Tak naprawde to nie chodzi o pensje<>

chłopie - to jest totalny okopany ugór, nie trzeba nic tłumaczyć - czytać potrafią

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

"mamel, 14 Sie 2010, 00:08

>na prawdę tylko szczekać bez sensu potrafisz?

>to cofam "nie jesteś głupi"

mamelku prześledź ostatnie wpisy i bezsens wynika z twoich wpisów.Wyskoczyłeś z rewelacją o redukcji zarobków prezydenta Czech a fakty które przedstawiłem w oparciu o informację na którą się powołujesz mówią o planach zredukowania a fakcie dokonanym

kolego zdaję sobie sprawę z twojego zadufania i niewiele do ciebie dotrze z tego wpisu.

dlatego masz rację NIE WARTO

wróć

>"mamel, 14 Sie 2010, 00:08

>

>>na prawdę tylko szczekać bez sensu potrafisz?

>>to cofam "nie jesteś głupi"

>

>mamelku prześledź ostatnie wpisy i bezsens wynika z twoich wpisów.Wyskoczyłeś z rewelacją o redukcji

>zarobków prezydenta Czech a fakty które przedstawiłem w oparciu o informację na którą się powołujesz

>mówią o planach zredukowania a NIE fakcie dokonanym

>

>

>kolego zdaję sobie sprawę z twojego zadufania i niewiele do ciebie dotrze z tego wpisu.

>

>dlatego masz rację NIE WAR

do okulisty wladziu

jeden temat, jeden wpis widzisz?

reszta nie wygodna dla partyjniackiego betonu?

na ochłapach z tego stołu pańskiego długo nie pociągniesz, skończą się

prędzej Czesi zrobią cokolwiek niż załapiecie, że szturchają was bez mydła

wladz, 14 Sie 2010, 00:37

>zbliżasz się do swojego optymalnego poziomu

wladiu ja to nikt jestem

ty pisz wodzu o polityce, problemach, strategie przedstawiaj

o sobie nie pisz - jaki koń jest to widać

Zdecydowane i męskie posunięcie Rządu

"Przybyli policyjni negocjatorzy. Prosiliśmy wielokrotnie, by osoby spod krzyża przeniosły się kilkanaście metrów dalej. Niektóre usłuchały, kilka osób zdecydowanie odmówiło i oświadczyło, że zgadza się na rozwiązanie siłowe. Funkcjonariusze przenieśli te osoby na niewielką odległość od krzyża dodał rzecznik."

Wielka batalia przeciw starym babom wygrana- brawo Rząd brawo Pan Prezydent!!!

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

I już wiemy dlaczego RP wyprowadza wojsko z Afganistanu

Moherów ci w kraju dużo- są realnym zagrożeniem- przecież to katolski taliban

wladz

Jak nie dotarło Słońce jasne i wielkie,to teraz dotrze na sto procentów! Za pomocą tej jakże niezależnej i samorządnej TV podpublicznej(teraz będzie inaczej?!)będziesz wladziu mógł się dowiedzieć prawdy i tylko prawdy o tym co rząd zamierza i robi.Słońce najjaśniejsze to załatwiło!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nastąpiła zmiana warty, teraz Krzyża pilnują świetnie wyszkolone służby Waltzowe. Wielodniowa akcja PO została doprowadzona do ustalonego dawno temu finału. POkracja tryumfuje.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

wladz, 14 Sie 2010, 00:57

>o nawet zapędy dyktatorskie ujawniasz ...coraz ciekawiej<

byłem już kapusiem, chamem z picu, z Pruszkowa, a tu dyktatorskie - wladz, bardziej janosikowe - 40 procent, najwyższe pensje w administracji, emerytury prokuratorów wojskowych, kast fiskalne (a to obiecali, jak u Czechów)

a to wszystko przecież w imię polityki miłości naszego Słońce - przecież pieniądz deprawuje a duży pieniądz ... ho..ho

trzeba dbać o morale w Tuślandii

wladz, 14 Sie 2010, 00:59

>mamelko do0branoc i zapuść wąsika

melduję wykonanie zadania

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wnioski są dwa. Jeden, że jaruś dla władzy zrobi wszystko. Drugi, że jaruś użył porównania mającego silną tradycję w jego rodzinie - sprzedaż przekonań (albo prostytucja) za ruble...

"Według ustaleń "Wprost" na jednym z zamkniętych spotkań Jarosław Kaczyński stwierdził, że strategia z kampanii się nie sprawdziła. - Cnotę straciliśmy, a rubla nie zarobiliśmy - mówił lider Prawa i Sprawiedliwości"

nawet ziemkiewicz jakby tak zauwazyl problem, zostaly tylko najtwardsze , najwierniejsze łby tutaj na forum, oni dalej widza biale tam gdzie jest czarne...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Fakt- niektórzy tu mają problem z POprawnym widzeniem- czyli czarnego na biało.

To taka nasza wada wrodzona

POlska Zjednoczona Partia Rozbiorowa

PZPR

Milicja usunęła protestujących spod krzyża

Dla Zwycięzców (starych bab)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

mamel

Całe szczęście,że zameldowałeś z tym wąsikiem...mógłby być problem gdy Słonko dojrzy,przed meldunkiem...tak zawsze jesteś kryty.Meldunek jawny był.

Gorzej z wladziem,za szeroko może otworzył oczka i mu Słonko błysneło.Teraz cierpi biedak,trza współczucia wykazać i pożałować.

Tak na marginesie,to Słonko ma dużą siłe rażenia...jak widać oślepia skutecznie,jak to Słońce.

Memento dla Słoneczka:

"Wczoraj Eurostat podał niepokojące dane

o czerwcowej produkcji w eurostrefie. Zamiast spodziewanego wzrostu o 0,6 proc., zanotowano spadek o 0,1 proc. Wcześniej Fed ostrzegł o złym stanie gospodarki USA.

Takich sygnałów jest więcej. Wraca niepokój o globalną gospodarkę. Ekonomiści przestają zastanawiać się, kiedy świat wyjdzie z kryzysu. Pytają, czy czeka nas jego drugie dno.

– Nie tylko w USA, ale i w Chinach widać symptomy spowolnienia. Byłoby głupotą wierzyć, że pozostanie to bez wpływu na Europę – mówił wczoraj agencji Bloomberg Peter Vanden Houte, ekonomista z ING. Jego zdaniem zbliża się koniec boomu w przemyśle strefy euro.

Jeżeli te prognozy się sprawdzą, wzrośnie ryzyko złego scenariusza dla Polski. Maciej Reluga, główny ekonomista BZ WBK, mówi, że turbulencje na rynkach skończyłyby się spadkiem wartości złotego, wzrostem rentowności obligacji i bessą na giełdzie. Wszystko to uderzy w budżet, którego potrzeby są ogromne. Słaby złoty to wyższa wycena zagranicznej części polskiego długu. Wyższe rentowności to większy koszt jego obsługi

, a bessa na giełdzie to problem

z prywatyzacją.

Do tego dochodzi kolejny kłopot: agencje ratingowe mogą zacząć się przyglądać Polsce bardziej krytycznie niż dotychczas. Na razie spokojnie przyjęły plan rządu dotyczący finansów publicznych. Ale jeśli sytuacja na świecie

się pogorszy, to według prof. Witolda Orłowskiego mogą dać nam ostrzeżenie: nie zaczniecie reform, to obniżymy wam rating. Jak podkreśla Mirosław Gronicki, były minister finansów, pogorszenie perspektywy ratingu jeszcze bardziej zwiększy koszt

obsługi długu. Wtedy czas, który kupił sobie rząd, przestanie grać na jego korzyść."

BÓJ (ze starymi babami)TO JEST NASZ OSTATNI

• Redaktorzy

Jednocześnie jest jednak wręcz przeciwnie silny wzrost w Niemczech, które są naszym głównym importerem. Tak więc zamiast wyrywać włosy z cudzych głów i posypywać je popiołem, patrzmy co się dzieje i postępujmy racjonalnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.