Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>modrzew47, 17 Sie 2010, 14:48

>Ciekawe,bardzo ciekawe..Komorowski jeszcze nie zdążył niczego posunąć(chyba że żonke piękną)a ty już

>p o z y t y w n i e go oceniasz.

PRZECIEŻ DO K.. NĘDZY NAPISAŁEM KONKRETNIE CO OCENIAM!

No i gadaj to z takimi, piszą a czytać ze zrozumieniem nie umieją. Załamka po prostu...

Jestem Europejczykiem.

xniwax, 17 Sie 2010, 13:48

>Profanacja tablicy upamiętniającej ofiary katastrofy smoleńskiej. Policja zatrzymała mężczyznę,

>który rzucił słoikiem z fekaliami w tablicę wiszącą na Pałacu Prezydenckim.

>

>

>Coraz lepiej...

Młodzieżówka PiSu nie odpuszcza

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-100000017 1282050471_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Filut, 17 Sie 2010, 15:11

Szkoda mi tych starych ludzi, którym pissmani zrobili wodę z mózgu albo którym płacą jakieś grosze za robienie demonstracji. Też sądzę, że ten słoik z g..nem to robota pisowców - oni muszą cały czas utrzymywać rozgłos wokół sprawy krzyża; teraz to jedyna racja ich istnienia. Moim zdaniem ludzie jarusia są nieprzewidywalni i zrobią wszystko, żeby było o nich słychać. Żeby tylko nie było jakichś zamachów, przy ofiarach których prezes będzie wygłaszał płomienne mowy o potrzebie silnych rządów - ja osobiście nie wykluczam takiego scenariusza, gdy będą się zbliżały wybory albo gdy sprawa krzyża do reszty ludziom obrzydnie.

Filut, 17 Sie 2010, 15:11

Szkoda mi tych starych ludzi, którym pissmani zrobili wodę z mózgu albo którym płacą jakieś grosze za robienie demonstracji. Też sądzę, że ten słoik z g..nem to robota pisowców - oni muszą cały czas utrzymywać rozgłos wokół sprawy krzyża; teraz to jedyna racja ich istnienia. Moim zdaniem ludzie jarusia są nieprzewidywalni i zrobią wszystko, żeby było o nich słychać. Żeby tylko nie było jakichś zamachów, przy ofiarach których prezes będzie wygłaszał płomienne mowy o potrzebie silnych rządów - ja osobiście nie wykluczam takiego scenariusza, gdy będą się zbliżały wybory albo gdy sprawa krzyża do reszty ludziom obrzydnie.

Takie zachowanie trzeba piętnować.

Szkoda tylko, że przez brak wyważenia, dyplomacji,wyobraźni, przewidywania może słabej znajomości własnego narodu, przeciwników politycznych Pan prezydent stał się mimowolnym (chciałbym w to wierzyć) współwinnym tej głupocie. Nie wrózy to dobrej prezydenturze.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Też sądzę że to robota tzw. obrońców krzyża, albo prowokacja. Swoją drogą - odrażające. Niezależnie od źródła, chyba jest jasne kto tu ponosi, ostatnio tak modną, odpowiedzialność moralną i polityczną.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

meloman 62, 17 Sie 2010, 15:22

>Filut, 17 Sie 2010, 15:11

>

>Szkoda mi tych starych ludzi, którym pissmani zrobili wodę z mózgu albo którym płacą jakieś grosze

>za robienie demonstracji.

Też sądzę, że ten słoik z g..nem to robota pisowców - oni muszą cały czas

>utrzymywać rozgłos wokół sprawy krzyża; teraz to jedyna racja ich istnienia. Moim zdaniem ludzie

>jarusia

No to wiemy że pismani mają wodę w mózgu są starzy, niedołężni i opłacani jak dziwki jakieś.

Co to więc za władza, która mimo takiej marnej opozycji nic nie potrafi zdziałać. Co to za przydupasy władzy co to jedyną formą pozytywnego działania jest ciągłe katatoniczne mantrowanie słowa "jaruś".

meloman 62, 17 Sie 2010, 15:22

>Szkoda mi tych starych ludzi...

Mnie też szkoda. Ale myślę, że w takiej sytuacji mogą się czuć nareszcie potrzebni i ważni. Na co dzień może czują się niechciani i odrzuceni poza margines dzisiejszej rzeczywistości, gdy najważniejsze jest mieć a nie być. Gdy liczy się pierwsze miejsce, cool, spoko itp. Kiedyś budowali kraj kosztem swojego zdrowia abyśmy mogli dziś wozić dupy samochodami. W podzięce od nas słyszą "spieprzaj dziadu".

xniwax, 17 Sie 2010, 15:33

>Filut

>

>To nie ja. Jeśli juz to napisałbym, że jest coraz gorzej.

Oczywiście! Przepraszam Ciebie najmocniej. Pomyliłem się, to było do wpisu skynyrda.

Filut, 17 Sie 2010, 15:37

>meloman 62, 17 Sie 2010, 15:22

>>Szkoda mi tych starych ludzi...

>

>Mnie też szkoda. Ale myślę, że w takiej sytuacji mogą się czuć nareszcie potrzebni i ważni. Na co

>dzień może czują się niechciani i odrzuceni poza margines dzisiejszej rzeczywistości, gdy

>najważniejsze jest mieć a nie być. Gdy liczy się pierwsze miejsce, cool, spoko itp. Kiedyś budowali

>kraj kosztem swojego zdrowia abyśmy mogli dziś wozić dupy samochodami. W podzięce od nas słyszą

>"spieprzaj dziadu".

Czy to nominowanie jakiś starych bab per: "niechciani i odrzuceni poza margines dzisiejszej rzeczywistości" daje ci złudzenie że rząd działa a prezydent realizuje celową spójną zauważalną politykę.

Czy tak sobie tylko pitu pitu aby popatrzyć się wreszcie na kogoś z góry.

muls, 17 Sie 2010, 15:45

zabawny jest ten czlowieczek z krzyzem

...

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Filut, 17 Sie 2010, 15:37

>meloman 62, 17 Sie 2010, 15:22

>>Szkoda mi tych starych ludzi...

>

>Mnie też szkoda. Ale myślę, że w takiej sytuacji mogą się czuć nareszcie potrzebni i ważni. Na co

>dzień może czują się niechciani i odrzuceni poza margines dzisiejszej rzeczywistości, gdy

>najważniejsze jest mieć a nie być. Gdy liczy się pierwsze miejsce, cool, spoko itp. Kiedyś budowali

>kraj kosztem swojego zdrowia abyśmy mogli dziś wozić dupy samochodami. W podzięce od nas słyszą

>"spieprzaj dziadu".

Od nas to co najwyżej "dziękuję bardzo" albo "proszę bardzo". Natomiast od pisowców albo sympatyków tej partii nie tylko "spieprzaj dziadu", ale znacznie gorsze rzeczy.

muls, 17 Sie 2010, 15:47

>prawie tak jak masa.ciekawe ze pomysł z krzyzem

>w dupie obrócił sie w swoje przeciwienstwo.czyli

>jakby dupa na.... krzyzu.

Wreszcie trochę kultury, wykształciuch muls w swoim żywiole.

meloman 62, 17 Sie 2010, 15:50

>Od nas to co najwyżej "dziękuję bardzo" albo "proszę bardzo". Natomiast od pisowców albo sympatyków

>tej partii nie tylko "spieprzaj dziadu", ale znacznie gorsze rzeczy.

No cóż dopierniczanie opozycji, bo jednak teraz jest to już opozycja, to stary zwyczaj polskiej "inteligencji".

Zaś całkowity brak wymagań od Oświeconego rządu (bo na razie wystarczy że istnieje na papierze) z pewnością jest łatwiejszy, zwłaszcza że ze świecą szukać jakiś wzmianek w mediach na temat jego POlityki czy bardziej zauważalnych działań.

Jak się ma całą władzę to wystarczy obrzucać g....m a to Jarusia, a to krzyże. Nikt się nie zorientuje że mandat zobowiązuje do czegoś więcej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.