Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Pilnuj lepiej orgazmu dzisiejszych rzundzących.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jozwa -zyjesz jeszcze-TY polityku!!!

A jakiej jestes narodowosci-bo te nazwisko masz takie troche dziwne-a wypowiedzi Twe takie

som wywarzone-wiec cos przypuszczam od dawna,a myle sie nieczesto...............

Sądząc po ilości wpisów fantomas przeżywa jakieś straszliwe uniesienia. Czyżby ta Marianna go tak podjarała? Skoro Prezes się nie odzywa coś innego musiało zwrócić uwagę jego libido ;-).

Jestem Europejczykiem.

>Filut, 20 Sie 2010, 22:41

Nasi dyżurni koledzy PiSSmani odpowiedzialnością za swoje problemy lubią obarczać innych. Taka maniera przemieniona przez Prezesa w obowiązującą doktrynę.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 20 Sie 2010, 22:49

>>Filut, 20 Sie 2010, 22:41

>

>Nasi dyżurni koledzy PiSSmani odpowiedzialnością za swoje problemy lubią obarczać innych. Taka

>maniera przemieniona przez Prezesa w obowiązującą doktrynę.

To stara metoda jeszcze z kancelarii Wałęsy. Narobić cichcem smrodu, a potem biegać z krzykiem, że kancelaria śmierdzi.

Jaro_747, 20 Sie 2010, 22:49

>>Filut, 20 Sie 2010, 22:41

>

>Nasi dyżurni koledzy PiSSmani odpowiedzialnością za swoje problemy lubią obarczać innych. Taka

>maniera przemieniona przez Prezesa w obowiązującą doktrynę.

Pissmani to w ogóle dziwna nacja - nie docierają do nich racjonalne argumenty. Nie można przyjmować, że są podobni do ludzi - to jakaś ślepa uliczka ewolucji. Pissman nie myśli tak jak człowiek - to jakiś twór, którego obowiązuje inna niż przyjęta w naszej kulturze logika (Prezesa). Pissman zawsze ma rację - to dla nich dogmat. NB moim zdaniem wszyscy pissmani są delikatnie mówiąc psychicznie zaburzeni - kiedyś rozmawiałem z członkinią pisu i miałem odczucie, że rozmawiam ze schizofrenikiem. Nie wolno traktować ich jak ludzi normalnych - jeśli przyjmiemy, że są to osobnicy pokierieszowani psychicznie wszystko staje się zrozumiałe

panthomas, 20 Sie 2010, 17:48

>A może Doda, też cieszy się popularnością i też nikt normalny na wawelu jej nie pochowa. Znaczy się

>nada się :-)

Nie wiem jak Doda ale Cugier Kotka się nie nada.

Co najwyżej do kancelarii Kurskiego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Filut, 21 Sie 2010, 00:41

>Nie wiem jak Doda ale Cugier Kotka się nie nada.

>Co najwyżej do kancelarii Kurskiego.

Nawet tam się nie nada bo urwała się ze smyczy.

Jestem Europejczykiem.

Zamiast o polityce w gettcie pisać to wam się ciurlać z paszczurami chce. Typowe POrybelały z zasadami rodem z kibla.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jeszcze na te paszczury zaglosujecie, tak jak na zieciunia dubie co 'chce zostac premierem' -słowa żony , Marty:)))))))) cugier tez miala poślicą zostac glosami takze tutejszych baranow-pseudopatriotów .....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Ciekawe, co gosiewski przeczytał oprócz "Trylogii". Można mieć bardzo dużo książek i pustkę w głowie:

"Nasz syn był niesamowicie uczciwy, bardzo prawy i przyjazny, był ciepły - mówią rodzice Przemysława Gosiewskiego, którzy chcą powstania izby pamięci. - W tych zbiorach są właśnie te rzeczy, które pokazały tę miłość - dodają.

W izbie pamięci mają się znaleźć przedmioty, które Gosiewski dostawał w prezencie od różnych ludzi, głównie mieszkańców z woj. świętokrzyskiego. Przemysław Gosiewski zebrał też ok. 8 tysięcy książek. - Postanowiłem oprócz izby pamięci zbudować gabinet dla mojego syna, tzw. gabinet wicepremiera Przemysława Gosiewskiego. Te książki będą tu wraz z jego portretem - powiedział ojciec."

• Redaktorzy

Książki w muzeum... Założyliby fundację i przekazali je jakiemuś domowi dziecka, skoro sami nie chcą ich trzymać. I jeśli żona jak widać też ich nie chce.

modrzew47, 21 Sie 2010, 08:31

>Bardzo ciekawe komentarze,bardzo ciekawe...pozazdrościć.

Może potraktuj tę zakładkę jako nasz kochany bocznicowy Pacanów, w którym dobrowolnie i atywnie uczestniczysz.

Nadmierna powaga czasem przynosi tytuł tego co "wyżej sra niż dupę ma".

Nie zawsze da się maszerować równym, marszowym krokiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Warto spróbować.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Równy krok klonów Palikota. Tu i w innych miejscach. Kroki niezwykle podobne.

"Nowoczesna Polska" - tak ma się nazywać ugrupowanie, które powołuje do życia Janusz Palikot. Kontrowersyjny poseł PO już złożył wniosek o zarejestrowanie w sądzie. A w 2011 roku Palikot chce wejść do rządu.

(g)równajta krok, lewa, lewa...

markowski, 21 Sie 2010, 21:15

Ba, problem w tym, że do równania kroku nawykli ci, którzy są "ciemnym ludem" partii wodzowskiej. Taka komenda nie pasuje do PO, partii, która toleruje "kontrowersyjnego posła".

Marek Migalski przyznaje w wywiadzie dla dziennika "Polska", że nie zrozumiał zarzutów Kaczyńskiego pod swoim adresem o "niemoralne zachowanie":

"Tego akurat nie rozumiem. Skrytykowałem strategię mojej partii, w zamian pan prezes odniósł się do mojej moralności. Niczego nie ukradłem, nikogo nie zdradziłem i nie pobiłem. To, co powiedziałem, powiedziałem z troski o przyszłość tej formacji. Bo tylko partia prowadząca otwartą dyskusję i skupiająca ludzi odważnych ma szanse na zwycięstwo" - tłumaczy swoje motywy."

Pytany o swoją obecną sytuację w PiS Migalski odpowiada:

"Mimo wszystko ostatnio jest już trochę lepiej, bo prezes powiedział, że nie zdradziłem, a po prostu on mi i naczelnemu "Rzeczpospolitej" Pawłowi Lisickiemu odmawia zdolności politycznego myślenia. Czyli awansowałem z osoby niegodnej na półgłówka. To dobry trend - wolę w oczach swojego szefa uchodzić za tępaka niż za niegodziwca".

O przyszłości PiS bez ogródek mówi, że zmierza ku przepaści.

"Nie piję do nikogo personalnie, ale jest chyba tak, że jak ktoś otwarcie i szczerze alarmuje o złych zjawiskach i błędach partii, jest zagrożony defenestracją. Uważam, że zmierzamy ku przepaści. Niestety, ci, którzy o tym alarmują, krzyczą i próbują zawrócić całą partię z tego kierunku, nazywani są niegodziwcami" - kończy Marek Migalski.

Żeby tylko Prezes z nim nie skończył ;-).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.