Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Powyższe zdjęcie pochodzi z wikipedii, jest wklejone aby nie pomylić posła PiS Artura Górskiego z członkiem Kabaretu Moralnego Niepokoju - Robertem Górskim.

Dla przypomnienia. Poseł jest autorem innych, mądrych inaczej wypowiedzi:

"- Mam niemal pewność, że Rosjanie mataczą. Jeśli się złoży w całość informacje, które napływają, nawet jeśli odnoszą się do różnych scenariuszy, a także weźmie się pod uwagę ewentualne intencje Rosjan, to można powiedzieć, choć bez stuprocentowej pewności, że Rosja jest w jakimś sensie odpowiedzialna za ten nowy Katyń - zauważa Górski."

"Gdy biedne, czarne przedmieścia wielkich amerykańskich miast zawyły z radości, gdy przeważnie lewicowo-liberalni studenci zatańczyli w korowodzie zwycięstwa, konserwatywna, tradycyjna Ameryka przeżyła szok i rozczarowanie. Jej prezydentem, głową największego na świecie mocarstwa został kumpel lewackiego terrorysty Williama Ayersa, polityk uważany przez republikańską prawicę za czarnoskórego kryptokomunistę.(...) Teraz, głosami swoich wyborców, Obama, czarny mesjasz nowej lewicy, zgniótł kandydata republikanów Johna McCaina. Już niedługo Ameryka zapłaci wysoką cenę za ten grymas demokracji."

Widzę, że GETTO działa sprawnie.i "POprawnie"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Oczywistą oczywistością jest, że poseł PiS wygadując takie głupoty jest ofiarą, nikczemnego spisku masonów i cyklistów z PO oraz samego Tuska i jego kolegów z boiska.

"I nic mnie nie przekona, że czarne jest czarne a białe jest białe." Jak zwykł mawiać prezes.

Jaro - to ty jesteś 747 czy jaro 747? funkcjonujesz w stanie zaburzenia jaźni?

Filutów też jest dwóch - ciekawy przypadek socjologiczny

O! Trzeci Skynyrd. Powitać Waszmości!

Wódz jest jeden. jaruś pisze o swojej abdykacji - dotychczas myślałem, że wyrażenie to dotyczy tylko królów. Teraz widać, że królów i prezesa pis...Bozia nie dała ani wzrostu, ani rozumu, kaczor więc musi się powiększyć inaczej:

"Jarosław Kaczyński wystosował list do członków Prawa i Sprawiedliwości. Zapewnia w nim, że "wszelkie informacje o jego abdykacji czy dymisji są całkowicie nieprawdziwe". Prezes stwierdza też, że w partii koniecznie trzeba uporać się ze zjawiskiem nielojalności. "Członkowie Klubu Parlamentarnego PiS i inne osoby z naszej partii zajmujące eksponowane stanowiska muszą wybrać lojalność lub pójść własną drogą". O liście poinformował TVN24."

Przecież fox737 napisał, że to jest "zaletą" nowego silniczka. To ja ci mlb podpowiem- przeglądaj wątek polityka i jak jakiś post jest za...

(no chyba nie muszę pisać),

to rób to co zwykle skwapliwie robiłeś.

W trosce o... No o co?

markowski, nie pochlebiaj sobie. W wątku "Polityka" bardzo rzadko wycinałem posty - chyba że ewidentnie łamały Regulamin.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

markowski, nie pochlebiaj sobie. W wątku "Polityka" bardzo rzadko wycinałem posty - chyba że ewidentnie łamały Regulamin.

Aj że bym se pochlebiał, tym akurat. Tam były cięte nie po jakimś tam regulaminie (co go każdy ma zawieszony obok kompa i czyta go co rano), ale ściśle dokładnie według opcji politycznej- wedle kto nie z Mieciem only.

To kto wycinał te nieewidentne?

;)

To kto wycinał te nieewidentne?

;)

Pytanie czy ktoś w ogóle wycinał czy tylko frakcja pozostająca w defensywie nie miała innych argumentów. Przenoszę tę fascynująca dyskusję do Polityki.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ostatnie zachowania polityków obu stron nie napawa optymizmem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jarosław Kaczyński wystosował list do członków Prawa i Sprawiedliwości...

Nowatorskie formy "bezpośredniego kontaktu":

- List prezesa to forma bezpośredniego kontaktu z działaczami Prawa i Sprawiedliwości. Taka formuła była wykorzystywana w Porozumieniu Centrum i się sprawdzała, więc w Prawie i Sprawiedliwości też powinna się sprawdzić - powiedział PAP Błaszczak.

Przed wyborami samorządowymi Jarek wstawia bufor pomiędzy skrzydłem liberalnym i radykalnym pozostawiając w spokoju trzon czyli "Jaromyślnych".

Ryzykowna gra ale wbrew pozorom może dać sukces w więcej niż w 1/3 okręgów.

Jaro - to ty jesteś 747 czy jaro 747? funkcjonujesz w stanie zaburzenia jaźni?

Broń Boże!

To nie moja wina, że mam wielbicieli. Ale stwierdzenia że oryginał lepszy od kopii chyba nie trzeba udowadniać, bo każdy widzi.

Chociaż muszę przyznać, że na tle nasłanych funkcjonariuszy PiSS moja podróba wypada całkiem przyzwoicie.

Jestem Europejczykiem.

Broń Boże!

To nie moja wina, że mam wielbicieli. Ale stwierdzenia że oryginał lepszy od kopii chyba nie trzeba udowadniać, bo każdy widzi.

Chociaż muszę przyznać, że na tle nasłanych funkcjonariuszy PiSS moja podróba wypada całkiem przyzwoicie.

Czasami piszę sam do siebie - dla urozmaicenia - wybaczcie.

Jarosław Kaczyński wystosował list do członków Prawa i Sprawiedliwości...

Nowatorskie formy "bezpośredniego kontaktu":

- List prezesa to forma bezpośredniego kontaktu z działaczami Prawa i Sprawiedliwości. Taka formuła była wykorzystywana w Porozumieniu Centrum i się sprawdzała, więc w Prawie i Sprawiedliwości też powinna się sprawdzić - powiedział PAP Błaszczak.

Kopnięcie w d... również należy uznać za formę bezpośredniego kontaktu ;-).

W d*pę jeża...

Zagnieżdżenie cytowań działa, trzeba tylko troszkę ręcznie podłubać.

Jestem Europejczykiem.

Prezes w liście trzyma formę - a już miało być z Nim tak żle.

W historii świata najwięcej ludzi oddało życie za poglądy - nie zmienia się więc ich tak łatwo - to zarówno dobrze jak i żle dla Pana Prezesa.

Nie łatwo zwiększyć elektorat - ale i straty na skutek błędów czy niekorzystnych zdarzeń mogą być niewielkie.

Prezes ciągle czeka na nowe nieprzewidywalne dziś wydarzenie, które przechyli szale.Inaczej nie wygra wyborów parlamentarnych.Co innego czy chce je wygrać czy poczekać na całkowitą kompromitację pana premiera Donalda Tuska i jaśnie nam panującego wybranego przez nieporozumienie Bronisława.

Prezes ciągle czeka na nowe nieprzewidywalne dziś wydarzenie, które przechyli szale.Inaczej nie wygra wyborów parlamentarnych.

Jedyną szansą dla Prezesa jest rozbicie się w Smoleńsku.

Jestem Europejczykiem.

Jedyną szansą dla Prezesa jest rozbicie się w Smoleńsku.

Nie można się rozbić dwa razy.Był taki moment przez kilkadziesiąt minut na pasku TVP INFO zaraz PO katastrofie POdawano, że Jarosław Kaczyński był na pokładzie Tupolewa.

Nie można się rozbić dwa razy.Był taki moment przez kilkadziesiąt minut na pasku TVP INFO zaraz PO katastrofie POdawano, że Jarosław Kaczyński był na pokładzie Tupolewa.

Powtarzam jeszcze raz:

jedyną szansą dla Prezesa jest rozbicie się gdziekolwiek, a najlepiej w Smoleńsku. Ale najlepiej dla kogo?

Jestem Europejczykiem.

Prezes wzmacnia PiS:

"we wrześniu europoseł Kamiński straci funkcję samodzielnego przewodniczącego frakcji Europejskich Konserwatystów i Reformatorów (EKR) w PE.

Jak informowali eurodeputowani PiS, frakcją mają kierować dwaj współprzewodniczący: obok Kamińskiego, także eurodeputowany brytyjski Timothy Kirkhope.To pokazuje jak osłabiła się pozycja PiS i Kaczyńskiego w UE.

Po śmierci Lecha Kaczyńskiego i wygranej w wyborach prezydenckich Bronisława Komorowskiego, partia ta straciła przełożenie na decyzje egzekutywy, czyli Rady Europejskiej - powiedział Piotr Kaczyński.

Tymczasem zarówno brytyjscy konserwatyści, jak i czeski ODS, czyli dwa pozostałe główne trzony frakcji EKR, współrządzą w swoich krajach i mają premierów.

Zdaniem eksperta rozpad EKR, nawet po zmianie władz, to tylko kwestia czasu. - To grupa o bardzo słabej konstrukcji, o minimalnej, niezbędnej do utrzymania frakcji liczbie krajów i odejście nawet jednego posła może spowodować jej rozpad. Pytanie więc brzmi nie czy, ale kiedy rozpadnie się EKR - powiedział Piotr Kaczyński. Jego zdaniem, frakcja nie utrzyma się do końca obecnej kadencji PE.'

Czyżby sławetny geniusz i charyzma Prezesa nie działy na forum międzynarodowym?

Jestem Europejczykiem.

Gra się tak jak przeciwnik pozwala, wszystko z czasem się zmienia.Co można poza ogólnikami o tym napisać.

>"Gra się tak jak przeciwnik pozwala"

Czyli jak rozumiem Prezes w defensywie. Wobec przeciwnika i opozycji we własnych szeregach. Niech mu brzozy lekkie będą.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.