Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Platformiane kundelki już ujadają:-) Przydałby się hycel:-)

Nigdzie nie napisałem że w PiSie jest świetnie. Nie chcę tam być. Nie chcę być w żadnej partii. Polityka śmierdzi. Najgorzej być omamionym i nie zdawać sobie z tego sprawy.

Święto Trzech Króli - dotrzymaliśmy słowa - dzień wolny od pracy.

Jestem ogromnie zobowiązany panu premierowi za dotrzymanie słowa.Wspaniały gest wobec duchowieństwa.Ale dzień trzeba odrabiać.Platforma konkuruje z PiS o kościół.

bardzo dobrze.wystarczy swieto wiosny.i topienie marzanny.

a duchowienstwo niech zagnie kiece i moczy...nogi.

a duchowienstwo niech zagnie kiece i moczy...nogi.

jus jestes zwolniony...z zobowiazan.

Jasna Góra to miejsce w którym obywatele oddają hołd Bogu Słońcu.

Topienie marzanny wpisuje się w ten sam scenariusz.

Świadków nie należy różnicować, niezależnie czy są prezesami czy zwykłymi obywatelami.

Z.Ziobro zeznaje przed komisją - jest bardzo niebezpieczny - ma wielkie zęby, ostre kły, cały jest owłosiony, wierzga i kopie kopytami, ryczy i wyje.

Z.Ziobro zeznaje przed komisją - jest bardzo niebezpieczny - ma wielkie zęby, ostre kły, cały jest owłosiony, wierzga i kopie kopytami, ryczy i wyje.

Jak na "zero", to niezłe osiągnięcie. Jakaś cudowna odmiana w wilka z barana?

Z.Ziobro to poważny polityk będzie prawdopodobnie następcą J.Kaczyńskiego czyli przyszłym premierem i kandydatem na prezydenta.

Posiada niezbędne referencje, jest szanowany również przez opozycję.

Jego elektorat wywodzi się m.in. z pośród pensjonariuszy zakładów ......oraz słuchaczy radiowej rozgłośni katolickiej.

w skrocie.. to powazny polityk, ale gowniarz jako człowiek.to sie ..nie wyklucza nawzajem.]

Gówniarz to za mało powiedziane. Czytałem, co on wyprawiał na studiach (nagrywanie i podsłuchiwanie kolegów z roku). Jestem przekonany, że za parę lat studenci psychologii i kryminologii będą się o nim uczyli (oczywiście jako o przypadku klinicznym)

Disco...to ty nie wiesz..? Przecież oni skrzydło nadpiłowali...aby przykryć hazardową. Co do Ziobra...tak, wczesniej prezio ,musi do brata iść. Inaczej klops. Ot, taki beton...wieczny.

i co do wyborów samorządowych pójdziemy? a może ktoś z szanownych kandyduje? Śmiało!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bronisław Komorowski po usunięciu krzyża nie jest już partnerem do rozmowy z Jarosławem Kaczyńskim.

Ty to chłopie na poważnie piszesz czy na jaja???

Jestem Europejczykiem.

Ty to chłopie na poważnie piszesz czy na jaja???

Pewnie 747 zacytował,wielkiego stratega...przeogromnego.

Widać,że większość słucha na TVN24,przemówienia Tuska Premieła...śliczne i okrągłe a gładkie jak jego poliki ..wypucowane.Jednym słowem... żenua.

belkocik jus wystarcza.takie przyzwyczajenie,czyz nie?belkocik zimnego lecha.belkocik jarosława.Belkocik bruzdzinskiego.wszysjtko inne.... jus niestrawne.Firma Bełkocik.

Występ Tuska przypominał trochę orendzie Jaruzelskiego z 13 grudnia-o jakich on granicach pier**li-lepiej niech obejrzy Nocną Zmianę-ciągłość

jest zachowywana niepodważalnie-tylko co i kto dalej?Na pewno nie głaszczący kota,ani pokazujący sztuczne penisy......kto następny?

Nie ma?

ps.Muls TY startuj na sołtysa-pisać prawie umiesz.))))

Występ Tuska przypominał trochę orendzie Jaruzelskiego z 13 grudnia-o jakich on granicach pier**li-lepiej niech obejrzy Nocną Zmianę-ciągłość

jest zachowywana niepodważalnie-tylko co i kto dalej?Na pewno nie głaszczący kota,ani pokazujący sztuczne penisy......kto następny?

Nie ma?

ps.Muls TY startuj na sołtysa-pisać prawie umiesz.))))

No nie,raczej do Pacanowa...słuchaczy by tam miał do oporu.

Nie ma żadnej polityki, więc pisać można do woli ....jest robienie w bambuko normalnych ludzi, którzy chcą normalnie żyć

Wydawało mnie się, że w tym gronie to jasne.....ale zawiodłem się albo lepiej nie myliłem się, że niektórzy oglądają świat przez wyimaginowany pryzmat myślenia życzeniowego.

Prawa ekonomi rozwalą ten układ - bo prawa ekonomi go zbudowały i tylko one są władne do rozwalenia tego okrągłostołowego rozdania.

Kaczyński co najwyżej przyspieszy ten proces lub nie - ale na piasku to się Szanowni Państwo zbyt długo nie utrzymacie, pierwszy lepszy wicher......

Z wywiadu dla "Rzeczpospolitej"

"Mogę odwołać się do Rafała Ziemkiewicza, który napisał, że ma poczucie, że dostał w pysk. Też mam poczucie, że dostałem w pysk. Nie dlatego, że jestem bratem i szwagrem dwojga poległych. Mam to poczucie po prostu jako Polak -mówi Kaczyński."

No cóż, są tacy co biorą po pysku i tacy co dają po pysku.

Widocznie Ziemkiewicz i Kaczyński należądo tych pierwszych.

a tym bardziej na watpliwej reputacji forumach z watpliwa erudycja....kroscik.

I tu się z Panem zgadzam.

a tym bardziej na watpliwej reputacji forumach z watpliwa erudycja....kroscik.

I tu się z Panem zgadzam.

znowu spotkamy sie przy urnach, jak dla kogos ziobro to powazny polityk ( kiepski student, jeszcze slabszy minister z ogromnym parciem na popularnosc , takze po trupach ) to spotka sie tam np. ze mna , a ja nie uwazam , ze ziobro to powazny polityk, nie uwazam , ze to czlowiek godny zaufania i mysle , ze juz dosyc biedy narobil...niestety sytuacja kolejny raz zmusi do glosowania na mniejsze zlo i mysle , ze doprowadzi oczywiscie do wzmocnienia sld, a przeciez nie jest koniecznoscia wystawiac na listach ludzi , ktorzy sie osmieszyli , robili grube bledy i dali dowody , ze sie nie nadaja do niczego , ludzi takich jak wlasnie ziobro, sobecka, pitera, joanna mucha , brudzinski itd. itp. to jest tez wina ordynacji , ze wszystko zalezy od jednego kacyka i im kacyk glupszy tym na pierwszych miejscach list glupsi ludzie....nie mowiac jeszce o tym , ze o obsadzie jedynek decyduje tez Torunski Ojciec , ktory stara sie zawsze jakies pomiotlo z nadania wcisnac....niestety nie mozemy sie doczekac ani zmiany ordynacji , ani ciec budzetowych, obie te rzaczy kiedys PO obiecalo, a dla tych ruchow nigdy nie bedzie dobrej atmosfery wiec tzrebaby bylo sie jednak na to odwazyc....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Prezes doznał chyba czegoś w rodzaju rozdwojenia jaźni:

"- Krzyż smoleński niech trafi do kościoła Św. Anny. Przed pałacem powinna go zastąpić tablica - mówi "Rzeczpospolitej" Jarosław Kaczyński. Jego zdaniem pomnik powinien być postawiony przed kościołem karmelickim. To pierwsza tak wyraźna i jednoznaczna wypowiedź prezesa o krzyżu i pomniku, która diametralnie różni się od tego, co sugerował wcześniej solidaryzując się z tzw. obrońcami krzyża."

Można by powiedzieć, że Prezesowi wreszcie rozum wrócił. Ale to tylko chwilowe wrażenia, bo za chwilę czytamy:

"(...) władze nie reagowały na "akty agresji i niebywałego chamstwa" - Nie reagowały na bezczeszczenie krzyża i pamięci zmarłych. Tam stali policjanci i nie reagowali. Musieli mieć takie polecenie - rzuca Kaczyński. Mówi też, każdy musi się zastanowić, co łączyło atakujących krzyż ze światem kryminalnym, półświatkiem."

Dalej też jest śmiesznie:

"Mówi też, że "po wydarzeniach, jakie miały miejsce od ostatnich wyborów parlamentarnych, niektóre osoby powinny zniknąć z polskiej sceny politycznej". Nie uściśla jednak o jakie wydarzenia chodzi.

Dodaje, że nie zamierza utrzymywać żadnych kontaktów z prezydentem Bronisławem Komorowskim. - To człowiek ze sfery, z którą nie utrzymuję żadnych stosunków - stwierdził szef PiS.

Prezes PiS kończy też z polityką miłości do SLD. W czasie kampanii mówił, że Sojusz to nie postkomuniści, a partia lewicowa. O Józefie Oleksym mówił, że jest to polski polityk lewicowy, powiedzmy sobie starszo-średniego pokolenia. Teraz pytany o koalicję z SLD, która mogłaby być kontrą dla rządzącej partii mówi w "Rz" krótko: Nie będzie sojuszu z zapaterystami."

Podsumowując wrażenia - Kaczyński nadyma się jak ropucha i wali małymi piąstkami w stół nie widząc że robi z siebie pajaca.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.