Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oddali życie za obronę prawa do niezależnosci i niepodleglosci Polski

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

gratuluję, dobra robota!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a to w związku z twoim brakiem elementarnych odruchów współczucia?

więc ta chwila pozwoliła biało czerwonym robalom na okrzyk zdrada....nie ciekawie świadczy o tobie.Cyborg uruchomiony przez centralę

e moderator co jest obraźliwego i kłamliwego w wykasowanym zdaniu....możesz się nie zgadzać a nie korzystać z przywilejów i kasować.

Załoga czekała.Mógł jednym słowem ocalić życie zaproszonych jak również zmuszonych do lotu pasażerów.Wybrał poklask podobnych tobie....moderator wiesz co było i raczej Ciebie nie dotyczyło.

z twoją głupotą nie polemizuję....po mordzie dać nie mogę.Pozostaje pisanie.

Chłopak jesteś niczym wypisując brednie na podstawie typowych odruchów normalnych ludzi.

Kogo nienawidzę...trupa?

normalny jesteś?

Wczoraj w Paryżu rozpoczęła się kolejna tura polsko-rosyjskich negocjacji w sprawie umowy tranzytowej. Jak zapewnia ministerstwo, polska strona robi, co może, ale szanse na szybkie rozwiązanie tego problemu są nikłe. Wszystko przez to, że Rosja chce ograniczyć liczbę zezwoleń, na co polskie firmy transportowe się nie zgadzają.

CO ROBI RZAD W TYM TEMACIE,,,,,,,,,NIC JAK ZWYKLE.

Najpierw piszesz co rząd robi - "Wczoraj w Paryżu..."

A potem - "Co robi rząd..."

Czy Ty rozumiesz, że jedno przeczy drugiemu?

Pomyśl zanim coś takiego wysmarujesz, bo już nikt nie potraktuje z uwagą tego, co piszesz.

...ale rosja to nie jest kraj cywilizowany...

kto rozsądny tam jedzie?

A chociażby Prezydent Lech Kaczyński i 95 innych osób najważniejszych w państwie?

Ale może oni nie rozsądni skoro tam się wybrali gromadnie.

"W piątek odbędzie się pierwsze posiedzenie parlamentarnego zespołu ds. monitorowania internetu, w tym między innymi portali politycznych. Kto podpadnie posłom może liczyć się z zawiadomieniem do prokuratury. Nowe "ciało parlamentarne" nosi nazwę Zespół ds. Promocji Wolności Przekazu i Poszanowania Zasad Dialogu Społecznego w Komunikacji."

super...pierwsze donosy powinni skierować przeciwko sobie za publiczne oskarżanie Tuska i Komorowskiego o mord w Smoleńsku.

Horst możesz się wykazać

z tego co wiem wybrał samolot i poleciał że hej...na uroczystości samochodem z zapasowego nie chciał POJECHAĆ

vincet w oparciu o fakty ewentualnie o hipotezy potwierdzone faktami.Taka prośba przerasta twoje zakłamanie czy też niesmaczne wygłupy ?

z tego co wiem wybrał samolot i poleciał że hej...na uroczystości samochodem z zapasowego nie chciał POJECHAĆ

vincet w oparciu o fakty ewentualnie o hipotezy potwierdzone faktami.Taka prośba przerasta twoje zakłamanie czy też niesmaczne wygłupy ?

o czym ty piszesz?

ruskie śledztwo jest niekompletne, a polskie bedzie kiedys ukonczone?

trzeba było od razu prowadzic sledztwo polskie, ale zaprzaniec tusek mowil "ufam rosjanom" - zwykły sprzedawczyk

co zostało wyjasnione? niewiele

ladowanie, czy lądował? zapisy temu przecza w (skrzynce), wieza mowila ze jest na sciezce a nie byl i tak dalej

wszystkiewatpliwosci powinny byc wyjasnione

wersja ze piloci winni obowiazywala juz w kilka godzin po katastrofie

badz powazny, ta sprawa wymaga szczegolowego sledztwai wyjasnienia wszelkich watpliwosci, raport MAKu o dupe potłuc

ale ty Kaczynskiego nie nawidziłes od poczatku, przeciez twoje wpisy sa tutaj, nie zaprzeczysz

wygodnie powiedziec "laduj dziadu"

od pierwszych chwil pisałes ze to wina Kaczynskiego, byles w samolocie?

Filut

Co Ty chcesz od tych ludzi?

O elektoracie można napisać. Jak np. Tomek7776 albo pokazać, jak ja.

Koń jaki jest, każdy widzi, a dyrdymałów można wysmarować ile się chce.

No a od "tych ludzi" 747, to ja niczego nie chcę. Mało tego, nie oczekuję już nawet. Czegokolwiek.

Horst możesz się wykazać

To kolega Horst żyje? Po tym, jak napisał że kaczyńscy żyją z prostytucji dziecięcej i handlu narkotykami nagle zniknął z forum. Byłem wtedy przekonany, że pisowcy go wykończyli. Jeżeli ktoś wie coś o losie naszego nieodżałowanego kolegi z forum niech coś napisze - nie wiem, czy nasz błogiej pamięci kolega dołączył do licznych ofiar kaczyzmu

jak widzę kampania wyborcza na forum już się rozpoczęła. Aha uważajcie co piszecie, szczególnie Ci którzy nie lubia Kaczora. Od dzisaj Pisiory wprowadziły monitoring internetu, pod ostrzałem są szczególnie fora internetowe. A poza tym nasi koledzy typu "747" mogą Nas podpierdzielić.

za co?

wręcz zapraszam.747 miałby poważne problemy szukając potwierdzenia tezy o winie Komorowskiego i Tuska w zamachu na prezydenta którego jedno słowo mogło uratować życie 96 osób..

a mnie się widzi, że tam "na górze" czyste ręce nie egzystują

"Kiedy byłem bardzo mały, obie ręce mi śmierdziały.

Lecz skończyła się ma męka.

Teraz śmierdzi jedna ręka"

Bogusław Schaeffer - Kwartet dla czterech aktorów

Ukryta Zawartość

post-17911-049802100 1296588174_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zostać zaproszony na pokład państwowego samolotu przez prezydenta to zaszczyt.

Każdy z zaproszonych gości, był pewien, że jeżeli jakiś samolot może być bezpieczny, to jest to właśnie ten.

Nikt nie podejrzewał, że Donald Tusk i Władimir Putin wieczorem feralnego dnia będą się obściskiwać w sąsiedztwie 96 trupów - pasażerów tego lotu.

Skrzypka ściągnięty bodajże z Florydy....747 podobne uroczystości są wyjątkowo nudne.Niestety ktoś wpadał na pomysł rozpoczęcia kampanii prezydenckiej w Katyniu i stąd ten wianuszek przymuszonych w samolocie.

Nie prowokuj mnie, nie jestem w nastroju.

Ktoś prowadził jednak grę, ktoś jednak użył przedstawicieli obcego mocarstwa bynajmniej nie kochającego nas do gry wewnętrznej a może i zewnętrznej z prezydentem św.pam L.Kaczyńskim.

Dzisiaj małe dzieci widzą całą tą konstrukcję.

"Chciałbym zostać nauczycielem Prawdy. - Czy jesteś gotów być wyszydzanym, lekceważonym i cierpieć głód aż do czterdziestego piątego roku życia? - Tak. Ale powiedz mi: co będzie, kiedy minie tych czterdzieści pięć lat? - Przyzwyczaisz się już do tego."

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

"Rocznica katastrofy smoleńskiej powinna być przeżywana poprzez uczciwą, szczerą modlitwę. Nie zgadzam się na żadne upolitycznienie tego wydarzenia"

"- W Polsce szacunek dla zmarłych był ogromny. Na śmierci brata, siostry czy ojca nie możemy zbijać pseudokapitału politycznego, bo to jest pogarda dla zmarłych, dla wartości ich życia i dla ich pracy, którą wnieśli dla naszego wspólnego dobra - dodał."

Prymas Polski, abp Józef Kowalczyk

747 potwierdź faktami tezy o spisku i zamachu.Tak samo często jak ilość bredni przez Ciebie wypisanych.Niewiele obchodzi mnie ten nieszczęsny człowiek wraz z małżonką.Przykra jest refleksja jak niewiele potrzeba do przemiany z człowieka w groźnego wirusa.

• Użytkownicy+

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.