Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

a co ona ma do protestowania.Herbert pisał do społeczeństwa nie dla niej jedynej.twórczość ma prawo i z takim celem często jest tworzone aby oddziaływało na życie społeczne czy polityczne.interpretacja to indywiduum każdego osobiście.ciekawe że tą informacje podali w dużym nagłówku również w TVN CNBC BIZNES(jakoś mało pasuje do profilu stacji) tak a pro po oddziaływania mediów ha.

No cóż nie każdy rozumie te najprostsze prawdy. A gdyby Filut czy Ja747ruś znali choć trochę wypowiedzi Herberta, jego radykalną bezkompromisową prawicowość to wiedzieliby, że prezes jak najbardziej ma prawo do czerpania z tego duchowego dorobku. Taka jest prawda o wspomnieniu o Herbercie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

To po cholerę o tym piszesz skoro twierdzisz, że to nie ma znaczenia. Ale poza tym, że nie ma znaczenia to świadczy o usłużności. Ale co świadczy to sam nie wiesz bo w ogóle nie znasz tematu. I to są właśnie fakty ;-).

Jak widać niektórzy zamiast papki mają g... w głowie i są z tego bardzo zadowoleni. Po kiego grzyba myśleć jak można pożyczyć myśli od Błaszczaka.

Zarzucasz jaruś innym brak rozumienia słowa pisanego a sam masz z tym duży problem.Jeżeli masz problem zrozumienia słowa"usłużność" to pytaj a nie odpowiadaj za mnie.

W przypadku samolotu Białoruskiego byliśmy usłużni,oddając szybko wrak.Rosjanie jak widać nie są...wyraźnie,ot i cała analogia.A co do tego g...w głowie,to znów chyba o sobie skrobnołeś.Został jeszcze problem"znaczenia"otóż dotyczyło tylko i wyłącznie zdarzenia jakie miało miejsce i czasu(minionego) dlatego porównanie do zeszłorocznego śniegu...nie ściemniaj.Zaczynasz pisać jak Wielki Strateg...on też ma zawsze racje.

Jako ten jeden jedyny i ostateczny.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

w ipn jest wszystko oprócz jednego - to pradopodobonie super tajny raport WSI - prawdopodobnie brzmi - tak : J.Kaczynski nigdy nie ciupciał ani kobiety ani faceta ani nawet nie był ciupciany :-) dlateog teraz postanowił wyciupciać wszystkich z polski - zabrać zabawki i powiedzieć - nie bede się z wami bawił albo powiem pani....

Skaczesz od tematu do tematu i jak odpowiadam ci na jeden to masz pretensje, że nie dotyczy drugiego i jeszcze w dodatku piszesz, że nie rozumiem o co chodzi. Dobrze rozumiem, jak pisze o czymś to pisze o tym, a nie o czymś innym. I tobie radze to samo by masz chyba jakąś gonitwę myśli.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Taaa... Widać tu, jak się z ciebie wręcz wylewa ta chrześcijańska miłość bliźniego, szacunek dla starszych (o kobietach nie wspominając)i inne ideały Moralnego Wzoru IV RP... tfu...

Przypuszczam, że przejęzyczyłeś się - nie chrześcijańska tylko katolicka.

Skaczesz od tematu do tematu i jak odpowiadam ci na jeden to masz pretensje, że nie dotyczy drugiego i jeszcze w dodatku piszesz, że nie rozumiem o co chodzi. Dobrze rozumiem, jak pisze o czymś to pisze o tym, a nie o czymś innym. I tobie radze to samo by masz chyba jakąś gonitwę myśli.

Nie mam żadnej gonitwy...zwyczajnie tematów jest wiele w tym wątku to i do kilku się odnosze...jak dla ciebie za dużo i za trudno,to pisz a postaram się szerzej i jaśniej,tak byś zrozumiał.Przewód pokarmowy będziesz miał chory..po takich irytacjach...troche dystansu.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

a co ona ma do protestowania.Herbert pisał do społeczeństwa nie dla niej jedynej.twórczość ma prawo i z takim celem często jest tworzone aby oddziaływało na życie społeczne czy polityczne.interpretacja to indywiduum każdego osobiście.ciekawe że tą informacje podali w dużym nagłówku również w TVN CNBC BIZNES(jakoś mało pasuje do profilu stacji) tak a pro po oddziaływania mediów ha.

Pisał, ale nie wiadomo czy trafiał. Wydaje mi się, że do tej pory najlepiej trafiali do społeczeństwa Tuwim i Brzechwa.

Pisał, ale nie wiadomo czy trafiał. Wydaje mi się, że do tej pory najlepiej trafiali do społeczeństwa Tuwim i Brzechwa.

A o Wielkim Strategu Jarosławie zapomniałeś?

W przypadku samolotu Białoruskiego byliśmy usłużni,oddając szybko wrak.Rosjanie jak widać nie są...wyraźnie,ot i cała analogia.A co do tego g...w głowie,to znów chyba o sobie skrobnołeś.Został jeszcze problem"znaczenia"otóż dotyczyło tylko i wyłącznie zdarzenia jakie miało miejsce i czasu(minionego) dlatego porównanie do zeszłorocznego śniegu...nie ściemniaj.

Ludzie, trzymajcie mnie!!!

Jeszcze raz spokojnie: czy wiesz co to był za wypadek i o co tam chodziło?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No cóż nie każdy rozumie te najprostsze prawdy. A gdyby Filut czy Ja747ruś znali choć trochę wypowiedzi Herberta, jego radykalną bezkompromisową prawicowość to wiedzieliby, że prezes jak najbardziej ma prawo do czerpania z tego duchowego dorobku. Taka jest prawda o wspomnieniu o Herbercie.

http://www.polonia.org/herbertzb.htm

Bezkompromisowa prawicowość Prezesa - dobre, bardzo dobre - szczególnie w kontekście współpracy z Samoobroną Andrzeja Leppera. Lepper też niewątpliwie czerpał polityczne natchnienie z twórczości Herberta. Gdyby Prezes był bezkompromisowy, to po porażce POPiS-u, doprowadziłby do przedterminowych wyborów. No, ale chęć sprawowania władzy zwyciężyła nad ideą.

Nie mam żadnej gonitwy...zwyczajnie tematów jest wiele w tym wątku to i do kilku się odnosze...jak dla ciebie za dużo i za trudno,to pisz a postaram się szerzej i jaśniej,tak byś zrozumiał.

Tak, jak cie przyszpilę w jednej sprawie to cwanie przeskakujesz do następnej. Tyle to każdy widzi. Mógłbym ci to udowodnić, ale szkoda czasu bo i tak stwierdzisz, że chodziło jeszcze o coś całkiem innego. Od carrerasa się tego nauczyłes czy od markowskiego?

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

No cóż nie każdy rozumie te najprostrze prawdy, że radykalna, bezkompromisowa prawicowość Herberta ma się nijak do radykalnej, bezkompromisowej, bolszewickiej hipokryzji prezesa.

Równie dobrze można przyrównywać puzon do dupy.

Ukryta Zawartość

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

smieszy mnie to kiedy cały pis i radiomaryja mowi - nie mamy mediów - a ja chce tylko zapytać:

co to jest nasz dziennik, tvp 1, radio maryja , gazeta polska i wiele innych wielkonakładowych TUB. Skończcie szanowni panstwo pier..że was media niszczą - bo tak żeście się już do tej kalki przyzwyczaili że nic innego nie potraficie powtarzać. Problem w tym że nie cały naród jest nieudaczny i naiwny - i mimo że korzystacie tak szeroko z mediów nie wygraliscie ostatnich wyborów prezydenckich.

Nie od dziś wiadomo, że żona Herberta była skonfliktowana z mężem. A od dawna popiera jego wrogów. Herbert się wypowiadał bardzo niepochlebnie o Gazecie Wyborczej, Michniku itd.

Pani Herbertowa zresztą działa w jakimś tam komitecie poparcia Komoruskiego.

Nie ma żadnego prawa do reprezentowania pogladów męża, dokładnie odwrotnych do jej popularnie poprawnej papki w mózgu. A że ta papka stanowi idealny rezonans z papką filucią. No Filut myśli jak zidiociała starsza pani zapatrzona w to co jej się w łeb wleje z massmediów.

I taki totalny prymityw jest docelową ideologią PiS. Reklamy o inteligentny proszku do prania to pikuś w porównaniu z takimi "reklamówkami politycznymi". Stalinizm pełną gębą. Rewolucja przy pomocy motłochu, by zdobyć władzę a potem wziąć go całego za mordę a opozycję zlikwidować.

Mentalność zaczerpnięta z otchłani najczarniejszych scenariuszy spisanych przez historię. Demona żądzy włądzy i nienawiści prawie w pełnej krasie

Dokładnie przeciw takiej wizji świata występował Herbert.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

jeśli by zastosować finezyjną retorykę pisu do stosunków małżeńskich - to grę wstępną można sporawadzić do zera a sam stosunek polegałby na okładaniu partenrki młotkiem po głowie, przekrecaniu jej imienia na kur...i udawaniu, że to pomyłka. jedynym pozytywem jest to że taki stosunek trwałby góra 3 sekundy.

Ludzie, trzymajcie mnie!!!

Jeszcze raz spokojnie: czy wiesz co to był za wypadek i o co tam chodziło?

Widzę,że irytacja sięga zenitu i w obawie o twoje zdrowie jaruś powiem,że wiem...chodzi o pokazy w Radomiu 2009r.Wystarczy...czy dalej?Nie podniecaj się tak...szkoda zdrowia.

Tak, jak cie przyszpilę w jednej sprawie to cwanie przeskakujesz do następnej. Tyle to każdy widzi. Mógłbym ci to udowodnić, ale szkoda czasu bo i tak stwierdzisz, że chodziło jeszcze o coś całkiem innego. Od carrerasa się tego nauczyłes czy od markowskiego?

No nie...nowiuteńki Prezes się nam objawia.Jaro tobie coś się zdaje?Czy to się dzieje?W czym to mnie przyszpiliłeś?Bo jus nie wiem.Wielki mi temat Radom 2009 i jego pokazowa katastrofa

...w necie info na ten temat jest jak ze Szczecina do Rzeszowa chłopie.Widać,że IQ spadło ci na buty...podnieś by nie było za późno.

Tu jest Polska.

Jak ktoś dokonał desantu w to miejsce, życzę owocnej pracy, nie ustawajcie w fałszowaniu rzeczywistości.

Zdradzeni o świcie, nabiera tu nowego znaczenia.

Zdradzeni, oszukani, zmanipulowani, przez cały dzień, przez cały czas.

Nie złamiecie nas Polaków.

Powodzenia.

Tu jest Polska.

Jak ktoś dokonał desantu w to miejsce, życzę owocnej pracy, nie ustawajcie w fałszowaniu rzeczywistości.

Zdradzeni o świcie, nabiera tu nowego znaczenia.

Zdradzeni, oszukani, zmanipulowani, przez cały dzień, przez cały czas.

Nie złamiecie nas Polaków.

Powodzenia.

Partia, Prezes!

Partia, Prezes !

Partia, Prezes!

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

nieeeee rzuuuuciiiim ziiieeemiii skaaaad naaaasz roood .....no spiewać riebiata- bo przyjdzie ziobro

i zamknie resztę dobrych lekarzy - przez tego buca nie zrobiłem sobie operacji w terminie bo te osły czystkę robiły w całym szpitalu.

wiecie jaki jest skutek polityki ziobry wobec lekarzy? podrożało...:-)

Proszę proszę poezja Herberta trafiła pod strzechy!Przecież jeszcze parę dni temu 99.9% populacji w Polsce nie wiedziało kto to był Herbert( włączmie z prezesem!).Co za awans!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.