Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

idiotyczne

Do ruskiej budy - opała, bolek i komuruski - ale ekipa! Do tego wszechmyśliciel nowego ładu ekonom. I tylko angeli brak!

kiedyś akustyczny Maanam jeszcze z Porterem śpiewał "najlepsza publiczność punk rockowa ,to szlachta zaściankowa"

Się nam broy zgulgotał przeokrutnie. No bo jak to tak? Kurdupel nie chce z Panem Prezydentem Komorowskim rozmawiać a Pan Prezydent Obama i owszem? Coś tu nie tak! No i biedak nie może opanować pianotoku.

Jestem Europejczykiem.

Ja przebywałem dużow więcej i tego tak nie odebrałem...ale widać w innym środowisku.

Większość miała kłopot ze zrozumieniem co to jest i gdzie jest ta Polska - w końcu zacząłem mówić że jestem z Europy i to już dla większości było zrozumiałe. Środowiska różne, kilka firm typu call center.

Wracając na rodzimy grunt - kolejna czkawka "kompetencji" resortu ministra Ziobro, oby nigdy więcej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pogoda na Okęciu bardzo niestabilna.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Dla mnie i nie tylko dla mnie minister Z.Ziobro czy były szef M.Kamiński są znacznie bardziej wiarygodni niż prokurator generalny czy obecny minister sprawiedliwości.

Nie potrzeba na to przykładów, zamiatanie pod dywan, to ulubiona czynność ekip sprzątających.

Komisje specjalne sejmowe nic na Z.Ziobrę i M.Kamińskiego nie mają, a wiele już z siebie dały by mieć i nic z tego.

Nawet Kalisz dostał po głowie od Millera że w Blidzie-komisji nic nie znalazł na Zbyszka.

Czas pokaże, że rzeczywistość może być czasami bardzo "elastyczna", niech tylko panowie obstawiający tą Waszą ekipę pożegnają się z stanowiskami.

mlb: nie ściemniaj.

747, kiedy do Ciebie dotrze że Prezes wykorzystywał Ziobro w roli pożytecznego idioty (to już Lenin wymyślił, którego Prezes pilnie studiował). Te wszystkie afery, skandale, szyte na pokaz. Skądinąd wiem jak PiS to robił, miałem w tych czasach kogoś zaprzyjaźnionego z dostępem do wewnętrznych informacji. Człowiek był na tyle uczciwy że zrezygnował z tego bagna.

Może i Prezes nadal Ziobrę tak wykorzystuje, chociaż zsyłka tego notorycznego nieroba do PE raczej sugerowałaby że się nim znudził.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Widać kurdupel uważa się za ważniejszego od Obamy...ale widzę,że nie tylko on tak myśli,są inni...tu na forum oczywiście i w PiCu.

No i co jak tam samopoczucie Kalego, jak tam nastroje w waszych "oświeconych europejskich umysłach"?

Jak Premier Jarosław Kaczyński nie wyciąga ręki do tzw prezydenta niechcianego przez wyborców PiS to żle, to uwstecznia się, to wykazuje co?

Jak Wasz Idol Waszego Premiera Donalda Donaldowicza, nie ma zamiaru, nawet sam na sam spotkać się z Brakiem Obamą to co? Cisza.Nic się nie stało.

Nawet Pan Prezydent niestety Bronisław Komorowski nie jest w stanie swą mocą płynącą z kartki, namówić Lecha Wałęsę do zmiany decyzji, o duchownych osobach już nie wspominając, które były zaangażowane w mediacje.

Durnia mieliśmy podobno za prezydenta, z tą różnicą że amerykański prezydent nie odsyłał swojej żony, aby ta nie była narażona na gafy i nietakty ze strony naszej Pierwszej Damy, lub Pierwszego Męża.Do tego za prawdę powiadam Wam, że nie wiem o czym, na jaki temat miałaby rozmawiać i w jakim języku Pani Obama z Panią Komorowską.

Zanotowaliśmy postęp, następnym razem jak nasza strona się nie przygotuje, nie zobaczy już nie tylko Pierwszej Damy Ameryki, ale i Prezydenta USA.

Żenada.

747, kiedy do Ciebie dotrze że Prezes wykorzystywał Ziobro w roli pożytecznego idioty (to już Lenin wymyślił, którego Prezes pilnie studiował). Te wszystkie afery, skandale, szyte na pokaz. Skądinąd wiem jak PiS to robił, miałem w tych czasach kogoś zaprzyjaźnionego z dostępem do wewnętrznych informacji. Człowiek był na tyle uczciwy że zrezygnował z tego bagna.

Może i Prezes nadal Ziobrę tak wykorzystuje, chociaż zsyłka tego notorycznego nieroba do PE raczej sugerowałaby że się nim znudził.

Obserwuj rzeczywistość i powoli będziesz przekonywał się kto kogo w jakich rolach obsadza, a w szczególności zwróć uwagę w jakiej roli obsadzeni są wyborcy Partii.

Wielu z tego bagna zrezygnowało, bo okazali się sprzedawczykami jak Pan Arłukowicz, który widział i nie widzi afery hazardowej.

O PEJOTEN, i Premierze Marcinkiewiczu nie wspomnę, oni wszyscy używają tego samego wytłumaczenia jak Ty, Pan Kaczmarek również, jak zobaczył co tam się dzieje to przejrzał, Pan Giertych również, obecny miłośnik i pupil TVN24.

Widać kurdupel uważa się za ważniejszego od Obamy...ale widzę,że nie tylko on tak myśli,są inni...tu na forum oczywiście i w PiCu.

OBAMA WYLĄDOWAŁ, TERAZ SPOTKA SIĘ Z JAROSŁAWEM KACZYŃSKIM.

SUKCES.

747 minister sprawiedliwości przegrał sprawy sądowe o pomówienia...koniec kropka dla osoby kierującej się zasadami etyki a nie wiarą w prezesa.

Ziobro w swojej głupocie chwali się ilością jemu wytyczonych spraw sądowych.Jak na ministra sprawiedliwości zaskakująca historia.

Nasz kolega 747 niestety pisze tak, jak pisałoby 7-letnie (a może sześcioletnie) dziecko i jak widać nie rozumie tego, o czym pisze.

Panowie Wałęsa i Balcerowicz są w chwili obecnej osobami jak najbardziej prywatnymi i jedynym problemem jest zapewne publiczna wypowiedź Wałęsy. Człowiek kulturalny albo by przyszedł albo napisałby osobisty list z podziękowaniem za zaproszenie i wyjaśnieniem przyczyn nieobecności oraz wyrażeniem ubolewania z tego powodu. Tak zapewne zrobił Balcerowicz, chłopek-roztropek Wałęsa pewnie nie, ale myślę, że ktoś życzliwy podpowie mu takie rozwiązanie.

Jestem Europejczykiem.

ale najpiękniejsza o Ziobrze jest historia z paskiem informacyjnym bodajże w TVN.Na jakieś imprezie pochwalił się ,że zaraz przedzwoni do znajomego dziennikarz i podana przez niego informacja pojawi się na pasku.I po chwili biesiadnicy przeczytali co minister przed chwilą im powiedział....tak się bawi tak się bawi PiS drużyna

747 minister sprawiedliwości przegrał sprawy sądowe o pomówienia...koniec kropka dla osoby kierującej się zasadami etyki a nie wiarą w prezesa.

Ziobro w swojej głupocie chwali się ilością jemu wytyczonych spraw sądowych.Jak na ministra sprawiedliwości zaskakująca historia.

[/quote

Pożyjemy zobaczymy.

Jeśli sędzina jest jeszcze rozgrzana, to wiele można.

Platforma ma wszystko, czy wyobrażasz sobie cios w układ ze strony wymiaru?

Wolne żarty.

Nasz kolega 747 niestety pisze tak, jak pisałoby 7-letnie (a może sześcioletnie) dziecko i jak widać nie rozumie tego, o czym pisze.

Panowie Wałęsa i Balcerowicz są w chwili obecnej osobami jak najbardziej prywatnymi i jedynym problemem jest zapewne publiczna wypowiedź Wałęsy. Człowiek kulturalny albo by przyszedł albo napisałby osobisty list z podziękowaniem za zaproszenie i wyjaśnieniem przyczyn nieobecności oraz wyrażeniem ubolewania z tego powodu. Tak zapewne zrobił Balcerowicz, chłopek-roztropek Wałęsa pewnie nie, ale myślę, że ktoś życzliwy podpowie mu takie rozwiązanie.

Może 5-letnie?

ale najpiękniejsza o Ziobrze jest historia z paskiem informacyjnym bodajże w TVN.Na jakieś imprezie pochwalił się ,że zaraz przedzwoni do znajomego dziennikarz i podana przez niego informacja pojawi się na pasku.I po chwili biesiadnicy przeczytali co minister przed chwilą im powiedział....tak się bawi tak się bawi PiS drużyna

Wyczuwam zazdrość.

nie w tych kategoriach postrzegam podobne zachowanie.Widocznie z innej gliny jesteśmy ulepieni.

747 napisz ,że jesteś łajdakiem a nie przywołuj umęczonego Jezusa.Twoje wpisy staną się wiarygodne.

Numerek zachorował...na głowe chyba.To zaraźliwe jakieś,trzeba by powiadomić Obame...sposobem jakimś.Najpierw Prezes,potem Ziebro a teraz widać objawy u jego...wielbicieli.

Przykra sprawa, ale takie popisy są właściwe ludziom o niskiej samoocenie, o zaniżonym poczuciu wartości. Dlatego też, kiedy tylko nadarzy się okazja czują przymus popisywania się w towarzystwie "wioskowym szykiem".

W ten sposób wydaje im się, że mogą imponować. Niestety tylko sobie podobnym buckom. Wśród nich właśnie znajdują uznanie i podziw, są zjednoczeni słomą z butów i na siebie skazani.

Oczywiście i to jest normalne.Ale w przypadku ministra sprawiedliwości jest niebezpieczne dla państwa w którym sprawuje tekę.

Oczywiście, dlatego też napisałem, że to przykra sprawa... takie coś pełniło obowiązki państwowego urzędnika. Małpa z brzytwą, albo z "gwoździem" w tej sytuacji.

Moje wpisy nie potrzebują być wiarygodne, one są po prostu prawdziwe.

Nawet Gazeta Wyborcza, jej redaktorka mówiła w TVP INFO o układzie w temacie sprawy Olewnika, przedtem zanim, ta sprawa stała się przedmiotem działania komisji śledczej, słowo układ było wyśmiewane, ale każdy kto wie jak działa IIIRP, nie potrzebuje dowodów w takiej postaci jak wnioski z dochodzenia tej komisji, po prostu rozgląda się dookoła i widzi wszędzie to samo, np mandaty za Donald ma Tolę, kiedy lżono św.pam Lecha Kaczyńskiego i w dodatku robili to funkcjonariusze partyjni nikt mandatów nie otrzymywał, a posłowie PO, ŻARTUJĄ sobie, no bo poseł Palikot posiadał immunitet.

Ten typ myślenia, który tutaj jest prezentowany na poparcie tez i sposobów działania dzisiejszej Partii, jest bez przyszłości, jego paliwo ulega, jest na wyczerpaniu, za jakiś czas, całkiem niedługi nie będzie po nim śladu, tak jak dziś nie ma śladu po AWS i Panu Krzaklewskim.

Idą nowe wyzwania, SLD oprócz pomysłu aby G.Napieralski został wicepremierem, a L.Miller ministrem MSWiA, nie ma pomysłu na przyszłość dla bezrobotnej młodzieży, zarówno tu w Polsce jak i w Afryce Północnej.

Media donosiły swojego czasu o tym jak, Pan Premier Miller, spoglądał zazdrośnie na L.Rywina, kiedy ten jako człowiek obyty, światowy, sprawnie obracał się na bankietach i przyciągał swoją osobą piękne kobiety, Pan minister Zbigniew Ziobro, domyślam się nie ma takich problemów, a to rzeczywiście były kłopoty z niską samooceną.

Wyborcy zbyt wysoko tego premierowania Pana Leszka Millera nie ocenili, to samospełniająca się przepowiednia, a szkoda bo wskażniki były dobre.

SLD od tamtego czasu nie może się pozbierać, stąd narastająca frustracja i kanał wyładowujący ją na PiS jest tylko zabiegiem terapeutycznym, niektórzy odchodzą jak A.Błochowiak, inni przechodzą jak B.Arłukowicz, a niektórzy wchodzą jak L.Miller, J.Oleksy, czy chcą wejść.

To naprawdę przykra sprawa z tym SLD.

Żal patrzeć jak walczą, w sumie nie wiadomo o co.

To fakt że Obama wizualnie politykiem jest bez zarzutu, mógłby szkolić innych. Ale żeby z tego powodu blokować ruch w stolicy na cały dzień?

Nie mamy jeszcze kadr w Polsce, dojrzałych do pełnienia odpowiedzialnych funkcji publicznych, to bolączka na razie nie do przejścia.

Funkcyjni PO, to kadra budząca przerażenie, o 10 klas gorsza od SLD, Sojusz nie miał swojego "Palikota" .PO, kiedyś o tym pisałem, że to zwykli dorobkiewicze, będący za wszelką cenę wykorzystywać swoją pozycję do maximum, bo następnej takiej okazji do ustawienia się może nie być.

Nikt chyba tak jak młodzież nie zawiódł się na tej Partii władzy.

Wsadzanie wszędzie swoich ludzi jest upokarzające, ci ludzie na tych stanowiskach działają tak aby sobie nie wchodzić w drogę, spółdzielnia Grabarczyka jest przykładem, senator Misiak kiedyś również.

PiS to jednak inna bajka, to zupełnie inni ludzie, to jedyny normalny emocjonalnie składnik polskiego społeczeństwa.

Ci ludzie chcą pracować dla dobra wspólnego w warunkach jakie są obecnie dane.Zawsze są oczywiście czarne owce, jak wszędzie, ale trzeba je eliminować, PO ich nie eliminuje, urządza ich na coraz to nowych stanowiskach, jak w przypadku obecnie domniemań kto będzie szefem NIK.

To fakt że Obama wizualnie politykiem jest bez zarzutu, mógłby szkolić innych. Ale żeby z tego powodu blokować ruch w stolicy na cały dzień?

Gdzie jest Obama?

PiS to jednak inna bajka, to zupełnie inni ludzie, to jedyny normalny emocjonalnie składnik polskiego społeczeństwa.

Dobre.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

747, patrzaj w telewizor na Obamę, jaki wielki wódz z Ameryki przyjechał.

Przecież to negr, powinien przebrać się w liberię i pomóc prezydentowi żyrandole odkurzyć.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.