Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

modrzew47

Ogólnie powodzenia i zdrowia.Czasami twoja osobowość wyzwalała dużo złej energii ale już koniec i słońca nie zasłonisz...znalazłem ignoruj.

żegnam.

niestety,nie tak zupełnie

"Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika modrzew47 . Wyświetl mimo wszystko"

ja fanfolę co to jest?

Lepiej nie wyświetlaj:)

Coście zrobili 747??!|! Już zupełnie nie wiem jak interpretować żeczywistość..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

modrzew47

Ogólnie powodzenia i zdrowia.Czasami twoja osobowość wyzwalała dużo złej energii ale już koniec i słońca nie zasłonisz...znalazłem ignoruj.

żegnam.

niestety,nie tak zupełnie

"Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika modrzew47 . Wyświetl mimo wszystko"

ja fanfolę co to jest?

Wladziu nie lepiej dać spokój ...jeszcze nerf stracisz albo co?

Kurde ale mnie ubawiłeś..

Lepiej nie wyświetlaj:)

Coście zrobili 747??!|! Już zupełnie nie wiem jak interpretować żeczywistość..

"Wyświetl mimo wszystko" błysk geniuszu moderacji :)

747 chyba jednak odleciał z Obamą:(

Czas to pieniądz.

Przykro mi, proszę o wyrozumiałość.

D.Tusk jest już wystarczająco skompromitowany.

Po tym co zrobił w sprawie Euro 2012, nie potrzeba już żadnej aktywności blogerskiej aby pogrążyć definitywnie tą ekipę nieudaczników.

Jeszcze bardziej jest mi jednak przykro, kiedy próbuję ogarnąć aktywność innych użytkowników zakładki, jest to politowania godny poziom, zarówno dotyczący zakresu faktografii jak i głębi poruszanych spraw i tematów.

Nikt nie zauważa i nie komentuje podstawowych faktów dotyczących gry politycznej, w wymiarze zarówno polityki krajowej i zagranicznej.

Rozumiem, że Koledzy również jak i ja, nie mogą pozwolić sobie na komentarze i dyskusję z powodów ograniczenia dostępności czasu wolnego.

Nawiązując jednak do Waszej przeważającej linii politycznej czyli kierunków homoseksualnych, nie byłbym sobą gdybym nie przypomniał o Grzegorzu Napieralskim ps medialny "burak".

Naprawdę warto przeczytać doniesienia neutralnych mediów, na temat tego co sądzą inne osoby publiczne, o zachowaniu szefa partii SLD.Żenada.

D.Tusk z prezydentem Sarkozy "załatwił nam", że Francja nie będzie lobbować na niekorzyść Polski w związku z sprawą wydobycia w Polsce gazu z łupków.

To kluczowa sprawa i ogromny sukces Premiera.

Nieskończenie wiele spraw było już sukcesami, zanim nie stały się klęską.Szkoda czasu na przykłady.Ciekawe czym handlował z Francuzami?

Chyba że tupnął i przestraszył premiera Putina, Gazprom, lobby atomowe itp.

D.Tusk Superstar.

Pozdrawiam.

P.S.

Po to przyjechał tu Obama, aby dać sygnał - wara od naszego gazu - oczywiście wara od gazu amerykańskiego wydobywanego w przyszłości na terenie RP.

Po to będzie tu stacjonować kilka samaliotów U.S.Army.

Po to dał jedyny w Europie wywiad do mediów naszemu Salonowi 24, aby wszyscy wiedzieli, kto jest kto i kto za kim stoi i jak mają się zachowywać inni

oraz gdzie jest ich miejsce.

Po to jako ostatnie spotkanie, zaplanowano w Katedrze Polowej WP, spotkanie z rodzinami, aby Rosjanie wiedzieli, że jest zapis satelitarny z tego wydarzenia i żeby wszyscy wiedzieli że są granice hipokryzji i manipulacji.I nawet jak nigdy nie będą upublicznione te zapisy, to realna polityka USA, dotycząca naszego regionu, będzie uwzględniała stan faktyczny dotyczący zdarzenia w Smoleńsku.

O, wrócił z wygnania nasz palanciunio, jak bez sensu bełkotał, tak bełkocze nadal. Niczego się nie nauczył przez ten tydzień. Ale czego się spodziewać po jednokomórkowcu ...

Nie upał tylko ciągłość prawa. Redaktorek powinien śmiać się z własnej głupoty, chciał być na czasie ze swoja krytyką, a wyszło jak widać. Nawet zmiana ustroju nie jest wystarczającym powodem do zmiany wszystkich przepisów. Tak było w II RP, w PRL-u i obecnej demokratycznej i wolnej Polsce. I o to mi chodziło. Artykuł też czytałem i miałem zamiar wrzucić tu ten sam link, ale uznałem, że nie warto. Szkoda, że nie zrozumiałeś od razu o co mi chodzi. No cóż - upał!:-)

dziadekwłodek, nie zamierazm z Tobą dyskutować, skoro nie ogarniasz rzeczy prostej jak budowa cepa.

fox

Nie ma takiej rzeczy, której dotknie się obecna ekipa i nie spieprzy - pamiętaj kto co spieprzył.

Nie potrzeba więc absolutnie żadnej wiedzy do interpretacji rzeczywistości kreowanej przez układ PO.

To zwykła banda karierowiczów, obstawiona estabilishmentem wyhodowanym jeszcze za poprzedniego systemu, dziś to już prahistoria.

To tylko kilkudziesięciu ludzi, którzy mają w rękach kluczowe instytucje, którzy pozatrudniali dookoła siebie kolesiów i rodziny, oraz rodziny kolesiów.Pomagają sobie i kryją się nawzajem, niekompetencja ich i wyłażąca słoma z butów widoczna jest wszędzie gdzie się pojawiają, nigdy nie są sami, zawsze w ich pobliżu jest stado kompleksów i niedomagań.Oni chcą być tymi lepszymi, a okazują się zgrają nieudaczników.

Komisje przyjazne państwo stworzyli, dla poprawy życia przedsiębiorców, a teraz narzekają że prawo jest złe i musieli dać zgodę Chińczykom, bo wygrali przetarg z powodu zaproponowania najniższej ceny, prawo takie mogli zmienić w dwa dni, aby mogła wygrać najbardziej wiarygodna oferta.Nie zrobili tego i teraz wciskają swoje kity wyborcom, którzy nie mają czasu zagłębić się w szczegóły i myślą tak - aha, to prawo jest złe, no tak, to dlaczego ten bezczelny PiS, atakuje ich za to przecież nie można było inaczej, trzeba było tak działać jak zadziałano, przecież co, mieli łamać prawo?

I już jazda na PiS, jaki bezczelny jest w swoich oskarżeniach, przecież zaraz prokurator by wszedł, że jest korupcja bo nie wybrano najtańszej oferty.

Co robiły specsłużby, które powinny prześwietlić wiarygodność i sposób działania tych przedsiębiorców z Chin.

Niech spieprzą jeszcze parę rzeczy i ogłoszą sukces, tylko to potrafią robić.

Może jeszcze jakaś wojnę w parlamencie zaproponuje premier?

Nie on teraz patrzy na guziki, czy wszystkie są dopięte na garsonkach pań redaktorek dziennikarek.

Matoł.

To już przechodzi wszelkie pojęcie. Czytałem w Internecie, że ziobro żyje w ohydnym grzechu sodomskim ze swoim politycznym mentorem, jarusiem. Dla mnie odrażające jest, że matka ziobry, która powinna czcić pamięć swojego zmarłego męża uwłacza pamięci doktora Ziobry popierając kampanię polityczną swojego synalka bezczeszcząc przy tym pamięć swojego tragicznie zmarłego męża. Nie zdawałem sobie dotąd sprawy, do jakich granic może posunąć się ludzka nieprawość:

"Wdowa po Jerzym Ziobro, Krystyna Kornicka-Ziobro zamierza poddać audytowi opinię polskich biegłych dotyczących okoliczności śmierci jej męża. Z informacji, jakie otrzymał Onet.pl wynika, że Kornicka-Ziobro zamówiła dwie opinie. Sprawdzeniem opinii polskich biegłych ma się zająć jedna z zagranicznych kancelarii. 22 czerwca przedawni się czyn polegający na nieumyślnym narażeniu Jerzego Ziobro na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia w wyniku błędów lekarskich, popełnionych podczas leczenia w szpitalu Uniwersyteckim w Krakowie."

Hiszpańscy producenci nie pieprzą się z Niemcami, tylko pozywają niemiecki rząd, za zniszczenie rynku wartego setki milionów euro.

Do tego oskarżają że nie potrafią sobie poradzić z sytuacją.

I co .......y, gdzie macie tą swoją Unię Europejską?!!!!

Jak przychodzi co do czego, to liczy się tylko interes narodowy - rozumiecie?Umiecie czytać? N A R O D O W Y.

Niech ktoś napisze, jacy to Niemcy są do niczego w tej sprawie.

My tracimy również na braku eksportu do Rosji.

Podobno jak Zbyszek się wypowiedział to polska transplantologia padła, jak Niemiecki rząd zrzucił winę na warzywa, to padł wielki rynek i co? I nic.

Chluba naszego narodu, została oczerniona przez zdradziecki układ postmafijny.

Kiedy tracimy miliony przez wypowiedż niemieckiego urzędnika, to cisza, nic się nie dzieje, nikt tego nie zauważa, nikt nie chce odszkodowań.

Hipokryci, banda hipokrytów. Cyniczni hipokryci.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek, nie zamierazm z Tobą dyskutować, skoro nie ogarniasz rzeczy prostej jak budowa cepa.

Ja też! A miałeś choć raz cepa w ręku, że na niego się powołujesz?

tu akurat 747 dostrzegł fakty, interes narodowy tusia ekipa ma du*pie, ważniejszy partyjny i unijny, przecież tu sa stanowiska

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

powiedz umysłowy dziwolągu jak można tobie czy też prezesowi zaufać?

Tylko miesiączki u prezesa są przewidywalne.Powiedz jak wyglądała by polityka po opuszczeniu UE z facecikiem plującym jadem.Politykiem nie szanującym własnego prezydenta a klęczącym przed przywódcą obcego mocarstwa.Ma nadzieję na uczynienie z Polski kolejnego stanu USA.

tu akurat 747 dostrzegł fakty, interes narodowy tusia ekipa ma du*pie, ważniejszy partyjny i unijny, przecież tu sa stanowiska

super,koalicja przed wami tylko jak przekonacie większość.

Budowa cepa: Przedcepie, śródcepie,zacepie

Przedcepie: przedcepie przedcepia, śródcepie przedcepia, zacepie przedcepia

śródcepie: przedcepie śródcepia, środcepie śródcepia, zacepie śródcepia

zacepie: przedcepie zacepia, śródcepie zacepia, zacepie zacepia

itd..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W tej koalicji z mamelem to i ja bym mógł się znaleźć...prawde pisze.Tusio łasy jest na stanowiska i jego armia też,to jest wiadomo od dawna ale wladziu nie dostrzega...nie tylko tego.Zasłona jakaś zarzucona?Koc?Czy zaćma?Co do większości,to pewnie się znajdzie...po wprowadzeniu kolejnego podatku(katastrat),który już czeka w poczekalni.Strach tylko przed utratą władzy,powoduje...oczekiwanie.

mamel dnia 05.06.2011 - 19:11 napisał

super,koalicja przed wami tylko jak przekonacie większość.

nie zjada Cie rutyna odpowiacza na każdy adresowany post niezależnie od kontekstu, treści, wymowy i sensu?

bo emeryturkę, co byś tu nie napisał i tak będziesz miał gównianą

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Tak Panowie krytykanci,czemu otwarcie nie przyznacie,że tak naprawdę to jesteście przeciwnikami naszej obecności w UE?

747 nie może się do tego przyznać bo przecież jego idol prezydent Kaczyński podpisywał Traktat Lizboński.O korzyściach dla Polski płynących z tego uczestnictwa nie będę pisał bo było już to wałkowane w różnych wątkach a poza tym widać to gołym okiem.

Przykład Białorusi jest dość wymowny.Przypomina to historię z Okrągłym Stołem,który Kaczyńscy namiętnie opluwali a sami w nim uczestniczyli.

Tu jest Polska.

My jesteśmy tu gdzie przedtem, oni są tam gdzie stało ZOMO.

E.Gierek był polskim patriotą, pojmował swój patriotyzm na swój sposób, właściwy dla tamtego czasu.

J.Oleksy to polityk lewicowy średnio starszego pokolenia.

To wystarczy by przekonać niezdecydowanych.

Dla twardego elektoratu trzeba przyznać że w Smoleńsku być może doszło do zamachu, bynajmniej nie można tego wykluczyć.

Dla tych, którzy pomylili się ostatnio i oddali swój głos na PO, wystarczy zestawić obietnice cudu i real w wykonaniu D.Tuska.

Młodzież albo nie zagłosuje wcale, albo odda głos na PiS, bezrobocie ich do tego przekona, trudności w spłacie kredytów.

PJN idzie w stronę rozbicia na pół, część do PiS, część do PO, reszta wypada z gry.

SLD jest tępione przez PO.

PSL jest otwarte na koalicje z PiS.

Czeka raport Millera na upały, aby maksymalnie przykryć sezonem ogórkowym jego ewentualne upublicznienie, a być może uda się przeciągnąć poza wybory termin, będzie prezydencja, natłok spraw, trudności obiektywne, może się uda.

Koalicja nie ma sukcesów, za to ma porażki, nie żyje prezydent, zginęło więcej generałów niż podczas II wojny światowej.Katastrofa Euro 2012, Stocznie, afery, spółdzielnie, problemy z kibicami, którzy jeszcze wiele mogą napsuć krwi rządowi, Rosja nie zwróciła wraku, skrzynek, nie ma wyjaśnienia przyczyny katastrofy, zagarnięcie OFE, podwyżki podatków, zamykanie szkół, rozrost biurokracji, bezradność prokuratury, która niczego nie wyjaśnia a wszystko co niewygodne umarza, jednym słowem państwo jest słabe i widać to na każdym kroku.

Następna kadencja wygrana przez PO doprowadzi kraj do upadku finansów, gdyż wzrosną kwoty przeznaczone na obsługę długu publicznego, do niebezpiecznych rozmiarów, no i sam dług.

Katastrofa jest nieunikniona wladz i nie doprowadził do niej Jarosław Kaczyński lecz zespół piłkarski pod przewodnictwem D.Tuska ze wsparciem PSL.

Ludzie przekonali się już ile prawdy jest w deklaracjach ludzi z PO, słyszeliśmy już nieprawdopodobne obietnice, o inwestorach katarskich, o współpracy ponadstandardowej z Rosją, o komisji przyjazne państwo, o jednym okienku, o autostradach, stadionach, walkach i wojnach z pedofilami, królami demotywatorów, kibolami, rozpustą w internecie itd.

Wszystkie te deklaracje obrazuje stan w jakim jest obecnie główna inwestycja kraju, Stadion Narodowy, autostrada Łódż - Warszawa.

Nie radzicie sobie panowie.

Oddajcie władzę, pograjcie sobie w piłkę gdzieś na bocznym boisku, może ktoś zechce sobie na Was popatrzeć, może kogoś zainteresuje jakość Waszej gry, może zyskacie bogatych sponsorów, może czekają Was intratne transfery, z polityki czas odejść.

Tacy ludzie jak czołówka PO, pełniący obowiązki prezydenta RP, tacy ludzie w zgodzie z prawem muszą odejść z polskiej polityki, inaczej nie oczyścimy naszego państwa z zaprzaństwa, niemożności, biedy, uwikłań, braku nowoczesności, braku innowacyjności.

Pomóżmy im to zrozumieć.

Kończcie waści.

Czas, na Was już czas.

Za żadnej władzy, nawet za czas władzy niszczonego obecnie, spychanego na margines Aleksandra Kwaśniewskiego, nie trzeba było tak wstydzić się za rządzących jak obecnie za układ PO.

Tego nie da się już kontynuować, to wyalienowanie od realu, od problemów codzienności, od bezrobocia młodzieży, od niskiej jakości kształcenia, od niskiej jakości urzędników, od nieodpowiedzialności, to wszystko będzie kiedyś wspominane jako druga "epoka Gierka", jako drugi "PRL".

Tak dalej być nie musi drodzy państwo.

Możemy to zmienić.

Możemy to zmienić w dniu wyborów do parlamentu krajowego, Sejmu i Senatu.

Mamy obowiązek tego dokonać, mamy patriotyczny obowiązek aby to zrobić, aby zapobiec temu złu.

Żli ludzie nami rządzą, żli ludzie w Polsce objęli ster władzy, ster instytucji, ster różnych dziedzin życia publicznego.

Im nie chodzi o nas, im nie chodzi o Polskę, im nie chodzi o naszą pomyślność, o nasze szczęście, o przyszłość.

Im chodzi tylko o to aby dziś, dziś kiedy mają władzę zagarnąć dla siebie profity z faktu posiadania tej władzy płynące.

Poza czubkiem swojego nosa, poza swoim partykularnym interesem nie widzą oni sensu aby działać.

Odeślijmy ich tam gdzie jest ich miejsce, odeślijmy ich na zieloną trawkę, oni lubią przecież to miejsce, oni często korzystają z takich miejsc.

Zamiast koncentrować się na rozwiązywaniu problemów, zajmują się sami sobą, pozostawiając sprawy państwowe na żywioł.

Dość tego.

Wynocha, Wam już dziękujemy.

Pozdrawiam.

Numerek,gdybyś używał innego języka i mniej demagogii,gdybyś nie naśladował prezesiny...więcej byś zyskał.Proste oczywistości są najtrudniejsze do pojęcia a zacietrzewienie nie jest dobrym doradcą.

Numerek,gdybyś używał innego języka i mniej demagogii,gdybyś nie naśladował prezesiny...więcej byś zyskał.Proste oczywistości są najtrudniejsze do pojęcia a zacietrzewienie nie jest dobrym doradcą.

Język demagogii jaki używam jest językiem prześmiewczym.

Byłem pewien że to jest w tym gronie już jasne jak słońce.

Pozdrawiam.

P.S.

Nie muszę niczego zyskiwać, raczej ci co posiadają jakieś mocno odmienne przekonania mogą stracić, bo ich przewidywania dotyczące domniemanych przebiegów wypadków w Polsce biorą w łeb, a sprawdzają się teorie mojej żony, problemy ze stadionem i autostradą są zupełnym tego potwierdzeniem.

Te osoby, które uważały czy nadal uważają mnie za człowieka, który mocno przesadza, nie mają teraz już zupełnie żadnych argumentów, są zmuszeni używać epitetów zabarwionych agresją na podłożu seksualnym.

mamel dnia 05.06.2011 - 19:11 napisał

nie zjada Cie rutyna odpowiacza na każdy adresowany post niezależnie od kontekstu, treści, wymowy i sensu?

bo emeryturkę, co byś tu nie napisał i tak będziesz miał gównianą

a tobie nie nudzi się powtarzać za każdym razem o fatalnej UE nie proponując w zamian nic sprawdzonego poza sceptycznym bleble gdy pojawi się wpadka związana z UE.

twoją nadzieją Węgry i nie dostrzegasz absurdalnych pomysłów na oddłużenie kraju.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.