Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, że na razie, bo przecież śledztwo trwa.

Nie skończyło się.

Jeśli założymy, że Blida brała udział w tej aferze, to "państwo prawa i sprawiedliwości - IV RP" i tak się nie popisało bo zastosowało ubeckie metody wobec podejrzanej i opinii społecznej, której usiłowali wcisnąć kit. Bardziej mi to przypomina jednak metody dyrektora kołchozu Łukaszenki niż Jaruzela. Tamci byli profesjonalistami, ziobrowcy są jedynie durniami i chamami.

A na przyrównywanie do lat 70 i 80 to bym się "nie sadził". Przecież miało być prawo, sprawiedliwość, solidarność i demokracja a nie tak, że k...wa zamienił stryjek siekierkę na kijek.

Tylko my wpływu na to nie mamy a samo się nie dzieje.Jest własnie siekierka i kijek...niestety.Lata 70 i 80 to jest przykład adekwatny jak najbardziej,bo pokazuje jak się u nas działa od lat.

Każdy przykład jest dobry jeżeli pokazuje mechanizmy.

Ty też jesteś "specjalistom".

Doprowadzasz w wątku do parodii polskiego języka.

Trole PiSsmani wyszyscy durni i niedouczeni jak ty?

Sięgnij sobie do encyklopedii, sprawdź znaczenie słowa "prawda".

Stań się specjalistą w tej dyscyplinie.

W dyscyplinie opisywania zjawisk, na podstawie wkładu św.pam.Pana posła S. Karpiniuka, że prawda leży tam gdzie leży.

Pan Martyniuk powiedział w TVP INFO, że zaczęła się kampania wyborcza, w której będzie bardzo ostro i gdzie "wszystkie chwyty dozwolone".

Dlatego, proponuje nie wyprztykać się z oburzenia dotyczącego sprawy Blidy, Blida nie chciała dać się wziąć żywcem - mówił były prezydent Kwaśniewski w kropce nad i, trochę to nie pasuje do wersji celebryty Pana Kalisza, tańczącego szefa komisji śledczej, o którym podobno Pan L.Miller mówił że nie nadaje się on do tej funkcji, który lansuje wersję jakoby Blida nie chciała się zabić.

Albo, albo, może Kolega Szanowny rozsądzi, który z celebrytów tzw lewicy jest bliższy prawdy, bo ja nie mogę tego zrozumieć, że nie ustalili Panowie Kalisz i Kwaśniewski wspólnej wersji, na temat tego, co zamierzała uczynić B.Blida feralnego dnia.

Chciała być ranna - to jedyna chyba możliwa konstatacja, aby pogrążyć IV RP, jej esbeckie metody działania, przywódców, aby dać materiał prasie i tabloidom, które przypomnę i tak bez tego na okrągło dzień i noc "rozjeżdżały PiS" wszelkimi możliwymi metodami, pod każdym możliwym pretekstem, również i bez pretekstów.

Filut jak Kolega ma zamiar popierać ten stan rzeczy, w którym obecnie trwa państwo polskie, to tylko lepiej dla nas wszystkich.

Im szybciej to gruchnie tym lepiej.

A gruchnąć musi, bo ekonomia ma i matematyczne zależności, które są nieubłagane, widać to dobrze na przykładzie greckim.

Widzę, że moje proste pytanie przerosło kolegę 747.

Zatem proszę pisać w sposób zrozumiały i określać dyscypliny, w których kolega poleca mi się specjalizować albo proszę się ode mnie odpier**lić.

W obecnej sytuacji równie dobrze mógłbym prowadzić konwersację z workiem ziemniaków i nie zauważyć różnicy między nim a kolegą 747.

Widzę, że moje proste pytanie przerosło kolegę 747.

Zatem proszę pisać w sposób zrozumiały i określać dyscypliny, w których kolega poleca mi się specjalizować albo proszę się ode mnie odpier**lić.

W obecnej sytuacji równie dobrze mógłbym prowadzić konwersację z workiem ziemniaków i nie zauważyć różnicy między nim a kolegą 747.

Kolega raczy nie odwracać kota ogonem.

To nie ja posiadłem manierę, czepiania się wpisów Kolegi.

To przecież Szanowny Kolega z lubością i zachwytem chyba nieudawanym, raczy wyłuskiwać w moich wpisach przypadkowe pomyłki, które jak się zdarzą Kolega eksponuje na swoich tabloidach.

Mnóstwo razy dostrzegłem błędy różnego typu w wpisach na forum zarówno merytoryczne wątki obfitują w takowe, jak i tu, ani razu nie zwróciłem nikomu uwagi z tego powodu, gdyż uznaje czepialstwo za niestosowną manierę.

Jeżeli Kolega ma inne zdanie i uważa za swój obowiązek poprawianie innych, to przyjmuje to.Jest pluralizm i każdy ma prawo do zachowań jakie uważa za stosowne do momentu łamania prawa.

Proszę się na mnie nie gniewać, nigdy nie miałem, ani nie mam zamiaru urażać kogokolwiek na forum, czy czynić wobec kogokolwiek niestosowności, a już na pewno nie w stosunku do osób, które tutaj pracują, wiem że nie jest to lekka praca, wiadomo jak wzrok niszczy się od wpatrywania się w ekran, kto co napisał, wiem też ile wysiłku umysłowego trzeba włożyć czasami w odpowiedź, aby była rzeczowa, zgodna z faktami, aby się nie skompromitować w oczach tak zacnych korespondentów.

...

Jesli spojrzec na sprawe trzezwo to BYLO zaplanowane i wykonane morderstwo z rozmyciem odpowiedzialnosci.Tak jak katastrofa smolenska....Wiele rzeczy sie zlozyło, ale efekt był jeden i piorunujacy.A ze było to polityczne to nawet dzieci wiedza.bo nie bede juz przypominał lepszych afer w wykonaniu kaczynckiego i spolki o wieksze pieniadze...

muls w niebywałej formie, pogratulować, co Cię tak podku***ło !? -: D

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

modzrewek ty jakis taki ....kanalarz jezdes.Wpadles w dziure czy tylko pracujesz w tej firmie.W 15 sek wpadla mucha i nasrała na talerz.Podobno gowna nie da sie juz odkleic bo to była mucha... rosyjska.

Od tych agentów wpływu wszędzie aż się roi, męka pańska z nimi.

Pousadzali się na urzędach, w biznesie, po uczelniach, w sporcie, w "kulturze" no i najmocniej w "mediach" rżną głupa.

Od tych agentów wpływu wszędzie aż się roi, męka pańska z nimi.

Pousadzali się na urzędach, w biznesie, po uczelniach, w sporcie, w "kulturze" no i najmocniej w "mediach" rżną głupa.

Ty nie musisz rżnąć, jesteś chodzącą głupotą.

Jestem Europejczykiem.

a ty numerek jezdes przed, czy po pozegnaniu... bo jus nie wiem.chiba ze ci nózka wpadła w dziure kanałowom i sie krencisz w kólko.tak naprawde czas kurduplowatych mozna zaliczac na dwa okresy.Przed Blida i po niej.O ile przed, ochoczo wsadzali kogo sie dało, to po, siedli na dupie i nagle okazało sie ze juz nie ma wiecej podejrzanych.Mozna sadzic ze jesli nie byloby Blidy to za jakis czas bylyby zwłoki z zalewie,nieusprawiedliwione znikniecia....Panowie pachnacy zaczeliby byc bezczelni i bezkarni.

Ty nie musisz rżnąć, jesteś chodzącą głupotą.

Wiem, wiem, piszecie tak z troski o losy narodu, wiem, znam tę waszą troskę, wiem na czym ona polega.

muls

Wszedłeś pogawędzić?

Pogawędzić zawsze można, ale z tym Szmajdzińskim, Jarugą-Nowacką, Szymanek-Deresz, to jak było?

Tak przez nieuwagę dołączyli do lotu w śmierć, czy wewnętrzna konkurencja w tym maczała?

Nie wiemy, a chętnie wszyscy by się dowiedzieli, jak tyle wiesz o Blidzie, może i w tym temacie uchylisz rąbka?

Gen Janicki szef BOR, tak wyróżniony przez prezydenta to za co mianowicie, za wzorową służbę, czy jakoś tak?

Prezydent teraz może być pewny własnego bezpieczeństwa, gen Janicki na pewno będzie wdzięczny za docenienie.

Inni tez już wiedzą, wara od generała, to mój człowiek.

muls sie najara,naćpa i nachleje...szaleju a potem pisze a co wychodzi z tego...widać.muls to tfurca spiskowych dziejów PiCu.

numerek...nie wiedziałeś?Znany z tego jezd.Poza tym zakochany w Blidzie był(platonicznie)i przesłonięty miał biedaczek...świat.

Co, o ofiarach koniecznych nie chcesz pogawędzić?

A Kwaśniewski to jak tam, jeszcze wściekły czy nie, ojciec demokracji na swoje dzieciątka jak teraz spogląda, jak więzienia CIA mu wypominają?

Wiedział czy nie wiedział o to jest pytanie.

a jakie ma to znaczenie numerek.wiedział czy nie.wojna swoje prawa ma i tacy jak ty nic tu nie mogom.a nawet dobrze bo do tego czema miec rozum.

w przeciwnym razie muslimki ucieli by ci leb a ty bys sie darł ze niezgodnie z naszym prawem.

Ja nie mam nic do praw wojny i to rozumiem, ale teraz jest nowa wojna i kogo innego z kim innym.

Oświeć więc kto walczy teraz z Kwaśniewskim, że do Obramy Niebios go nie dopuścili, a że jest ojcem wszyscy wiedzą?

Demokracji w wydaniu.

Co, o ofiarach koniecznych nie chcesz pogawędzić?

A Kwaśniewski to jak tam, jeszcze wściekły czy nie, ojciec demokracji na swoje dzieciątka jak teraz spogląda, jak więzienia CIA mu wypominają?

Wiedział czy nie wiedział o to jest pytanie.

Uważaj kolego bo nie po partyjnej linii piszesz i zaraz będziesz musiał wszystko odkręcać i kolejny raz głupka z siebie robić:

"W kwestii bezpieczeństwa prezydent działał nie jako Aleksander Kwaśniewski dla jakichś swoich interesów, lecz w imieniu państwa podejmował trudne decyzje i państwo musi go chronić - mówił w Radiu TOK FM poseł PiS Adam Hofman."

Myślisz (to chyba w twoim przypadku żle dobrane słowo)/wydaje ci się, że Hofman wymyślił to sam bez akceptacji Prezesa?

Jestem Europejczykiem.

Uważaj kolego bo nie po partyjnej linii piszesz i zaraz będziesz musiał wszystko odkręcać i kolejny raz głupka z siebie robić:

"W kwestii bezpieczeństwa prezydent działał nie jako Aleksander Kwaśniewski dla jakichś swoich interesów, lecz w imieniu państwa podejmował trudne decyzje i państwo musi go chronić - mówił w Radiu TOK FM poseł PiS Adam Hofman."

Myślisz (to chyba w twoim przypadku żle dobrane słowo)/wydaje ci się, że Hofman wymyślił to sam bez akceptacji Prezesa?

Mój wpis nie koliduje z linią jaką przedstawił Hoffman, wynika to wprost z tekstu, który napisałem.

To nie ja, ani PiS, walczy z Kwaśniewskim, pytałem osobę, która jest łatwo rozpoznawalna o autorów tych ataków, które jak sądzę nie są kaprysem, tylko grą przemyślaną.

prezydent jest od tego zeby nie wiedzial, nawet jak wiedzial.Przekrecil twarz w drugom strone jak samoloty ladowaly.I bardzo dobrze.co najwyzej mozesz miec watpliwosci czy te dwa zniszczone budynki to twoj interes.ale to twoj problem.inni widocznie uznali ze to ICH interes.Tak prywatnie i osobiscie to nie moge sie doczekac kiedy amerykanie powiedza a wezta sprawy w swoje rence.to dopiero bendzie uciecha i cyrk.a ja lubiem cyrk.I numerkowe gadania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.