Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Z mojej wypowiedzi wynika że katastrofa smoleńska, która jest przedmiotem badania komisji min Millera, jest tą samą katastrofą smoleńską której przyczyny dochodził A.Macierewicz wraz z zespołem parlamentarnym.

Zespół parlamentarny nie ma jednak dostępu do dowodów, twierdzą jego przeciwnicy, mają w tym rację, ale niech nie zapominają że i dostępu do dowodów nie ma komisja Millera, aby się przekonać o tym nie trzeba wiele, wystarczy przeczytać polskie uwagi do raportu MAK oraz przez chwilę przewertować wiedzę z przestrzeni medialnej.

To co dziś zaprezentował A.Macierewicz to suche fakty, te przymiotniki które tak się nie podobają panu Klichowi czy Hypkiemu, nie mają znaczenia, gdyż wiedza pochodząca z prezentacji pomijanych wcześniej elementów, bądź przeinaczanych jak czynił to MAK, jest wystarczająca do tego aby każdy sam dodał przymiotnik do każdego zdarzenia i wagi jego wpływu na efekt końcowy, jaki tylko uzna za stosowny.

747 czy rozsądna ,krytyczna osoba może poważnie traktować dorobek śledczy komisji nie mającej dostępu do materiałów źródłowych.Przez pewien czas uparcie wmawiającej zamach w sztucznie wywołanej mgle.Osoby kilkakrotnie skompromitowanej wyrokami sądowymi oczyszczającymi pomówione przez Macierewicza osoby.

Nie będę się tłumaczył za Macierewicza z jego postawy i działania, natomiast dobrze wiesz, że nieważne co się mówi a ważne kto mówi.

Jak zostaną podane te same fakty przez mainestream będzie wszystko OK.

Komisja Millera jest w tej samej sytuacji prawnej jak Macierewicz, nie ma bezpośrednich dowodów, całej masy bezpośrednich dowodów.

Pisaliście wszyscy, poczekajmy na polski raport, jakby trudno było przewidzieć i to kiedy się ukarze czy to co będzie zawierał.

Dzisiaj jest taka sytuacja, że obowiązuje zasada, pokaż mi polityka a powiem ci co powie na dany temat.

Pokaż mi specjalistę z danej dziedziny a powiem ci co ci powie na konkretny temat.

To jest prawda dzisiejszego czasu i dobrze o tym wszyscy wiedzą.

Po prezentacji raportu Millera, powiecie tak....czekamy teraz na wnioski prokuratury.

Nie doczekacie się aby ta władza zrobiła cokolwiek dla wyjaśnienia rzetelnego tej sprawy.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W normalnym kraju Macierewicz nie dostałby nawet posady szatniarza w instytucji państwowej - a Polsce mandat mu dają - poselski i jeszcze znowu w ministry pójdzie. Tfu, na psa urok!

Dziesięciu Macierewiczów więcej i po komunistach śladu by w Polsce nie było i to od wielu lat.

Zdecydowanie i odwaga jaką prezentuje poparta ścisłą wiedzą, jest orężem silniejszym od zastępów ZOMO.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziesięciu Macierewiczów więcej i po komunistach śladu by w Polsce nie było i to od wielu lat.

Zdecydowanie i odwaga jaką prezentuje poparta ścisłą wiedzą, jest orężem silniejszym od zastępów ZOMO.

Normalnie grozą powiało! Nawołujesz do nocy długich noży, z użyciem niebezpiecznego narzędzia w osobie mgr historii A. Macierewicza.

Ale jaja, numerek nawrócił sie na Hypkiego! A jeszcze niedawno pisał tak:

"Gdzie jest niezależny ekspert Pan Hypki, który wie.

Co wie Pan Hypki?

Skąd on to wie?

Kto go o tym poinformował?

Jakie są żródła posiadanych przez niego informacji?

Dlaczego inni nie wiedzą tego co wie Pan Hypki?"

Cudowne nawrócenie? Pewnie dlatego, że nie do końca zrozumiał co mówil Hypki :-).

Jestem Europejczykiem.

""Biała Księga" opublikowana dzisiaj przez działaczy Prawa i Sprawiedliwości została również zaprezentowana w Brukseli, gdzie zapoznali się z nią zagraniczni dziennikarze. Na sali, gdzie transmitowana była konferencja prasowa Antoniego Macierewicza, pojawiło się kilkunastu dziennikarzy, z których część wyszła przed czasem. - Przyszedłem tu dowiedzieć się, co pan Kaczyński sądzi o polskiej prezydencji, a przez godzinę karmiono mnie konspiracyjnymi teoriami na temat tego co wydarzyło się rok temu - komentował jeden z gości."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pewnie uczestniczą w spisku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Chamy. Kulturalny człowiek nie wychodzi przed czasem nie mówiąc o inteligentnym.(w tym wypadku dziennikarzu)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie ma co się ekscytować. Już od dawna widać, że Kaczyński wychowany na micie Państwa Podziemnego, tworzy własne, równoległe państwo, a tym konstytucyjnym za wiele nie przejmuje sie.

a ja wam powiem tak

rządzi nami banda ,która kradnie na potęgę, uprawia kolesiostwo jak nigdy dotąd i zadłużyła kraj bardziej niż tow. Gierek.

a naród wierny pójdzie i odda znowu na nich przeciw macierewiczowi i w imię bliżej nieokreślonego dobrobytu.

tak na marginesie .

Abstrachując od raportu Macierewicza i helowych bajdurzeń mec. Rogalskiego

To nie uważacie koleżeństwo ,że jest pewnym szaleńśtwem iż do wyjaśnienia samobójczej śmierci niejakiej Blidy powołuje się komisję sejmową a ówczesny premier idzie przed Trybunał Stanu a wyjasnienie śmierci Prezydenta RP i 95 innych osób pozostawia się innemu państwu a nikt nie idzie przed żaden trybunał ani nawet do dymisji ?

NO tak szczerze , bez mieszania do tego Pisu, kaczyńskiego jarka i macierewicza.

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

To nie uważacie koleżeństwo ,że jest pewnym szaleńśtwem iż do wyjaśnienia samobójczej śmierci niejakiej Blidy powołuje się komisję sejmową a ówczesny premier idzie przed Trybunał Stanu a wyjasnienie śmierci Prezydenta RP i 95 innych osób pozostawia się innemu państwu a nikt nie idzie przed żaden trybunał ani nawet do dymisji ?

Jak mówił Goebbels kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą. Wyjaśnienia katasmo (skrót od katastrofy smoleńskiej) nie zostawiono innemu państwu. Działała Komisja Millera, działała prokuratura (która nota bene działań jeszcze nie zakończyła). Stwierdzenie ze nikt nie idzie pod żaden trybunal jest mocno przedwczesne skoro jeszcze nie znamy ustaleń raportu którymi również zajmie się prokuratura.

Jestem Europejczykiem.

bartek79 <- Tak, tez trudno mi zrozumiec, jak mozna popierac rzad PO. Co oni dobrego zrobili?

W tym watku jednak raczej nie znajdziesz zrozumienia. Forumowicze tutaj przebywajacy jak ognia unikaja merytorycznego odnoszenia sie do przedmiotow dyskusji. Zaraz spotka Cie jakis docinek, proba osmieszenia, agresywny kontratak ad personam, manipulacyjne odwrocenie kota ogonem itd... W sumie mozna poczytac, jesli chcesz zglebic tok myslenia i zrozumiec motywacje zwolennikow PO (tzw. "syndrom leminga" :-D

Zadnych merytorycznych dyskusji politycznych tu nie znajdziesz. 90% watkow to konsekwentne i metodyczne szczucie przeciwko Kaczynskiemu.

Już dawno nie zawożono prezesa do sklepu spożywczego "na zakupy".

Może dlatego, że cukier kosztuje 3,5 zł a to nie zgadza się z rzeczywistością równoległą wielkiego stratega.

Teraz dobrze Morven?

Jak mówił Goebbels kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą. Wyjaśnienia katasmo (skrót od katastrofy smoleńskiej) nie zostawiono innemu państwu. Działała Komisja Millera, działała prokuratura (która nota bene działań jeszcze nie zakończyła). Stwierdzenie ze nikt nie idzie pod żaden trybunal jest mocno przedwczesne skoro jeszcze nie znamy ustaleń raportu którymi również zajmie się prokuratura.

formalnie, jest pozamiatane. trwają postępowania wewnetrzne i tyle. z punktu widzenia wizerunku RP. Jest koniec .

"Katasmo" rozumiem, znane mi sa zasady tworzenia sowieckich skrótowców :]

Już dawno nie zawożono prezesa do sklepu spożywczego "na zakupy".

Może dlatego, że cukier kosztuje 3,5 zł a to nie zgadza się z rzeczywistością równoległą wielkiego stratega.

jeśli ktoś wskazuje skutek zjawiska nie oznacza ,że jest winny powstania zjawiska. Tyle teoria.

Praktyka jest obecnie niestety taka ,że atakuje się nie tego kto zjawisko naganne tworzy ale tgeo kto je ujawnia :] hehe PO to poprostu stara ale bardzo dobra szkoła dezinformacji. I czasem przed niektórymi zagrywkami chylić nalezy czoła

nie zmienia to faktu że po 20 latach wracamy do sprawdzonych metod

I proszę mi tu nie kadzić, że tak nie jest

formalnie, jest pozamiatane. trwają postępowania wewnetrzne i tyle. z punktu widzenia wizerunku RP. Jest koniec .

"Katasmo" rozumiem, znane mi sa zasady tworzenia sowieckich skrótowców :]

jeśli ktoś wskazuje skutek zjawiska nie oznacza ,że jest winny powstania zjawiska. Tyle teoria.

Praktyka jest obecnie niestety taka ,że atakuje się nie tego kto zjawisko naganne tworzy ale tgeo kto je ujawnia :] hehe PO to poprostu stara ale bardzo dobra szkoła dezinformacji. I czasem przed niektórymi zagrywkami chylić nalezy czoła

nie zmienia to faktu że po 20 latach wracamy do sprawdzonych metod

I proszę mi tu nie kadzić, że tak nie jest

Jak chciałeś bez polityki to ci napisałem, tylko zastanawiam się, po co zawracałeś mi d... skoro sam nie piszesz o niczym tylko o polityce. Nie mam pojęcia skąd te brednie, że jest pozamiatane i zostały dochodzenia wewnętrzne??? Od Macierewicza?

Jestem Europejczykiem.

bartek79 <- Tak, tez trudno mi zrozumiec, jak mozna popierac rzad PO. Co oni dobrego zrobili?

W tym watku jednak raczej nie znajdziesz zrozumienia. Forumowicze tutaj przebywajacy jak ognia unikaja merytorycznego odnoszenia sie do przedmiotow dyskusji. Zaraz spotka Cie jakis docinek, proba osmieszenia, agresywny kontratak ad personam, manipulacyjne odwrocenie kota ogonem itd... W sumie mozna poczytac, jesli chcesz zglebic tok myslenia i zrozumiec motywacje zwolennikow PO (tzw. "syndrom leminga" :-D

Zadnych merytorycznych dyskusji politycznych tu nie znajdziesz. 90% watkow to konsekwentne i metodyczne szczucie przeciwko Kaczynskiemu.

PO jest partią władzy , zorientowaną na jej utrzymanie i tyle

w związku z tym tworzy wizerunek zagrożenia wewnętrznego po to aby pokazać ludowi ,że twardą ręką MY, PO [czyt. partia] uchronimy nowoczesność i dobrobyt Państwa.

Błędem PiS jest to, że próbuje nazywać rzecz po imieniu czym nie wygra ponieważ odpowiednie rzeczy już zostały w głowach gawiedzi "wdrukowane" . PiS powinno zwyczajnie podjąć tę "grę operacyjną" ale tego nie robi bo chce reprezentować wartości .

a ja wam powiem tak

rządzi nami banda ,która kradnie na potęgę, uprawia kolesiostwo jak nigdy dotąd i zadłużyła kraj bardziej niż tow. Gierek.

a naród wierny pójdzie i odda znowu na nich przeciw macierewiczowi i w imię bliżej nieokreślonego dobrobytu.

tak na marginesie .

Abstrachując od raportu Macierewicza i helowych bajdurzeń mec. Rogalskiego

NO tak szczerze , bez mieszania do tego Pisu, kaczyńskiego jarka i macierewicza.

tak szczerze , kabaretowy wpis.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.