Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dziadek nie rozśmieszaj mnie bo zajadów dostane.Z niego taki bokser(nawet były)jak i polityk.No chyba,ze damski..to możliwe jezd.Co do picia i upijania oraz rostrzygania kto winien,to spróbuj jak pisałem..samochód po kieliszku i zrzuć wine na tego co namawiał...policjantowi.

Na pewno się dowiesz kto jezd winien.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziadek nie rozśmieszaj mnie bo zajadów dostane.Z niego taki bokser(nawet były)jak i polityk.No chyba,ze damski..to możliwe jezd.Co do picia i upijania oraz rostrzygania kto winien,to spróbuj jak pisałem..samochód po kieliszku i zrzuć wine na tego co namawiał...policjantowi.

Na pewno się dowiesz kto jezd winien.

Dla Ciebie Pan Dziadek albo dziadekwłodek. Umów się z nim na rundę, może trzy i przekonasz się co z niego za zawodnik. Po kieliszku żona mnie wozi, a z policjantami nie dyskutuję nawet o suchym pysku. :-) Zajadów to możesz dostać ... zresztą co Ci będę tłumaczył. Wyślij lepiej partnerkę niech sobie "czystość" przebada. Jeśli to partner - to z braku doswiadczenia nic Ci nie mogę poradzić.;-)

No to po co żona cie wozi jak winien jezd ten co namawia a nie ten co pije?Jednak rozumiesz.Nie rozśmieszaj mnie z tymi rundami,bo to troche za dużo..śmiechu na dzisiaj..nie uważasz?Jeżeli coś chcesz siłą jakąkolwiek uzyskać i silny jezdeś,to najpierw piątaka złap i mocno ściśnij i jak orzełek sie zesra to napisz..pogadamy.

To,ze żona cie wozi nie znaczy jeszcze żeś pan.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No to po co żona cie wozi jak winien jezd ten co namawia a nie ten co pije?Jednak rozumiesz.Nie rozśmieszaj mnie z tymi rundami,bo to troche za dużo..śmiechu na dzisiaj..nie uważasz?Jeżeli coś chcesz siłą jakąkolwiek uzyskać i silny jezdeś,to najpierw piątaka złap i mocno ściśnij i jak orzełek sie zesra to napisz..pogadamy.

To,ze żona cie wozi nie znaczy jeszcze żeś pan.

W życiu tego nie zrobię - niszczenie środków płatniczych podlega karze... jakiejś tam! Ja nie powątpiewam w talenty bokserskie Leppera toteż żadne rundy z nim, a ni inne są mi po prostu zbyteczne. Panem nie zostaje się od tego, ze ktoś cię wozi autem na ten przykład.

Ano nie zrobisz,wiem doskonale.Napisz może jak sie panem zostaje..ciekawe.Co do Leppera,widziałeś go w ringu?Pewnie nie,bo byś inaczej pisal.Ma taki sam talent bokserski jak ty w zostawaniu panem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W życiu tego nie zrobię - niszczenie środków płatniczych podlega karze... jakiejś tam! Ja nie powątpiewam w talenty bokserskie Leppera toteż żadne rundy z nim, a ni inne są mi po prostu zbyteczne. Panem nie zostaje się od tego, ze ktoś cię wozi autem na ten przykład.

No tego się po Tobie nie spodziewałem! Jesteś tak samo bezkompromisowo poważny - jak poseł Gowin z PO uduchowiony.

No tego się po Tobie nie spodziewałem! Jesteś tak samo bezkompromisowo poważny - jak poseł Gowin z PO uduchowiony.

Sam sobie odpowiadasz? Czyżbyś cierpiał na rozdwojenie jaźni?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie czepiam się tylko niepokoję. Jak zwariujesz to kto będzie troszczył się o Kadafiego i innych kacyków ;-)?

Zwariować każdy może. Moja troska wcale nie odnosi się tego czy innego kacyka. Nawet gdyby ich nie było to wolny i demokratyczny Zachód i tak wymyśliłby ich do swoich celów. A tak naprawdę to mało czuły jestem.;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

warto zwrocic uwage na akapit...autor uwaza.jako były doradca pis.jednym slowem ceny plecaków pojdom w gore i warto zapytac czy autor jus kupił czy dopiero zamierza w przyszlosci kupic bilety do australii..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to była polityka a nie stękanie prezesa i zachwyty Tuska

"Z odtajnionych dokumentów wynika, że NATO nie planowało żadnych działań militarnych związanych z ewentualną agresją wojsk sowieckich czy Układu Warszawskiego przeciwko Polsce, ponieważ taka agresja nie dawała Sojuszowi podstawy do działań wojskowych. Według ocen NATO interwencja ZSRS w Polsce była ostatecznością, na którą Kreml zdecydowałby się tylko w skrajnej sytuacji.

W notatce sporządzonej 1 grudnia 1980 r. dla naczelnego dowódcy połączonych sił zbrojnych NATO w Europie gen. Bernarda Rogersa stwierdzano, że ZSRS dysponuje wystarczającymi siłami, rozmieszczonymi wokół granicy z Polską do przeprowadzenia interwencji. W omawianym materiale podkreślano jednak, że możliwe jest, iż Kreml nie planuje interwencji, a ruchy sowieckich wojsk mają na celu wywarcie presji na kierownictwo polskie.

W marcu 1981 r. w dokumencie podpisanym przez ówczesnego sekretarza generalnego NATO Josepha Lunsa, wymieniono "cele Zachodu w sytuacji kryzysu polskiego". Jak oceniono, sytuacja w Polsce dawała wówczas "powody do poważnego zaniepokojenia", m.in. z powodu wzmocnienia sił militarnych Związku Sowieckiego. "Polska powinna mieć wolność samodzielnego decydowania o własnej przyszłości. Żaden kraj nie powinien ingerować w wewnętrzne sprawy Polski" - podkreślono w NATO-wskim dokumencie. "Nadrzędnym celem krajów NATO jest zapobieżenie sowieckiej interwencji w Polsce" - napisano."

nie zbyt ciekawe fakty dla zwolenników siłowej rozprawy z PRL.

Nie bardzo rozumiem skąd to obecne oburzenie,że NATO w 80/81r. nie planowało interwencji militarnej w obronie Polski.Dlaczego miałoby to zrobić?

Ciekawe jest to, że NATO liczyło się z radziecką zbrojną interwencją w Polsce, w przeciwieństwie do wdeptujących Jaruzela w ziemię i absolutnie PEWNYCH, że interwencji by nie było.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

nie jest tajemnica bo pisały o tym wszystkie gazety solidarnosci ze wszystkie lasy graniczne pełne były wojsk układu.I wszyscy mieli portki pełne.Dopiero teraz portki sie oprozniły to i bohaterów przybyło.

muls,ty te informacje tworzysz sam?Chodziłeś po tych lasach?Widziałeś?Ja mieszkam przy granicy i nikogo tam nie widziałem,moze grzybiarzy z Polski w DDR-ach kilku było.Taaa jus wiem...poprzebierani byli,za ruskich na ten przyklad,albo Honecker sie przebrał i nauczył po polskiemu gadać.Może od strony ZSRR były,tam nie byłem ja,to nie wiem ale jak gazety piszom to musi być prawda...solidarnościowa.Tylko jak oni mieli pełne portki i do tego wytrzeszczone oczy..ze strachu to i wszystko mogli widzieć..nawet słonie i tygrysy bengalskie w naszych lasach.

Chyba,że przyjąć teze,że to nasze wojska były...poprzebierane.

wisz modrzewek zeby było zobaczyc to trzeba było tam byc.Tak wiec chadzałes sobie po lasach NRD.W jakim mundurze????Bo to ze w naszych byli rosjanie w pełnej gotowosci to wiedziały nawet dzieci ktore bawiły sie z ich dziecmi.

Widzisz a taki mondry jesteś a nie wiesz,że można było po lesie sobie w DDR-ach na grzybki chadzać.Mundur nie był potrzebny,co innego za to ale na to nie wpadniesz...boś cienki.

Zacznij pisać powieść...sajensfikszyn.

..modrzewek widziełem jak Wałese wiezli do polski na czołgu.

a z tylu szli grzybiarze z całej polski.

nie jest tajemnica bo pisały o tym wszystkie gazety solidarnosci ze wszystkie lasy graniczne pełne były wojsk układu>>>>.

wyraznie wtedy solidarnosc i struktury dopuszczaly taka mozliwosc.teraz z uwagi na uklady polityczne i brzydkiego Jaruzelskiego doktryna nie jezd wygodna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.