Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

mulsk

Nie ciesz się za wcześnie tą Irlandiom...pożyje jeszce ten Wlodarczyk Krzysztof.Nie tak szybko.Widzicie go już by kciał Irladie.

To mówisz muls,że to Tusek kciał go zabić?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Trafione :

Tzn. co ma zrobić? Ożenić się czy pochlastać lub prochy łyknąć w nadmiarze? A może tylko dupę umieścić nad wiadrem z plewami owsianymi zalanymi wrzątkiem - i od razu świat wyda mu się dużo przyjemniejszy?!

747 coś dla Ciebie

""Fakt" zamieścił półnagie zdjęcia wypoczywającej we Włoszech córki byłej pary prezydenckiej."

"- Marta Kaczyńska mogłaby wytoczyć proces Faktowi za to, że opublikował bez jej zgody zdjęcia z prywatnego wyjazdu. Nie mogę wyrokować czy może pozwać gazetę o naruszenie dóbr osobistych. Jeśli opalała się na publicznej plaży, gdzie każdy mógł ją zobaczyć i zrobić zdjęcie, to może nie mieć ku temu podstaw. To, że Fakt nie epatuje jej nagością i nie wspomina o niej w tekście, stawia gazetę w nieco lepszej sytuacji. Mimo to, jeśli Marta Kaczyńska chciałaby wytoczyć sprawę przeciwko tabloidowi, znając konserwatywność polskich sądów, mogłaby ją wygrać."

Tak, piękne zdjęcie, jakieś medialne hieny zostały wysłane, aby do końca zatruć życie pani Marcie, nie dość że ekipa Tuska zabrała jej rodziców, nie dość, że jej rodzice byli Parą Prezydencką, to jeszcze teraz podczas wakacji, nie pozwalają biednej dziewczynie przeżywać w spokoju tego okresu, aby mogła choć próbować dojść do siebie, co w pełni jej się nigdy nie uda, bo to jest niemożliwe, aby pogodzić się z taką stratą.

Co to znaczy, mąż na kasę poleciał?

Małżeństwa zawierane są w niebie, nie wiesz tego, mężczyzna poznaje kobietę i wariuje na jej punkcie, co, nie dane Tobie było takie przeżycie?

Obejrzyj sobie program ezotv, tam wróżki tłumaczą zawiłości związków międzyludzkich, nieuchronność niektórych z nich, tzw przeznaczenie.

Polecam wróżkę AKIMA, jako godną zaufania.

Rzućcie jakiegoś linka. Czytam o jakimś zdjęciu topless a ktoś komentuje, że może i topless ale na zdjęciu widać plecy :-).

Nie rób sobie jaj z córki prezydenta, to że Bóg dał jej takie ciało i takie piersi to nie jest jej wina, dajesz tylko przykład niedojrzałości kpiną z biustu pani Marty.

To, że jest obecnie moda na operacje plastyczne, to nie znaczy że zaraz każda kobieta ma obowiązek z nich korzystać, a zapewne stać na nią panią Martę.

Tak swoją drogą to chyba zakpiła z moralności wyznawców tatusia i wujka..

powiedz 747 dlaczego na publicznej plaży włochom cycki pokazuje a wielbiącym jej rodakom tylko łzy po tatusiu

Nie rób sobie jaj z córki prezydenta, to że Bóg dał jej takie ciało i takie piersi to nie jest jej wina, dajesz tylko przykład niedojrzałości kpiną z biustu pani Marty.

To, że jest obecnie moda na operacje plastyczne, to nie znaczy że zaraz każda kobieta ma obowiązek z nich korzystać, a zapewne stać na nią panią Martę.

Jaką kpiną??? Chciałem poznać PRAWDĘ, bo jak wiadomo "prawda was wyzwoli".

Jestem Europejczykiem.

To zupełnie normalne, że nie chciała mieć podczas kąpieli słonecznej stanika, aby nie powstał na ciele ślad od słońca.

Nie wiem co w tym dziwnego.

Mnóstwo kobiet tak czyni, może miliony.

...ale przecież to Kaczyńska jest i do tego Dubieniecka. Co innego jesli to byłyby cycki Tuskowej albo nie daj Boże Tuskówny.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jaką kpiną??? Chciałem poznać PRAWDĘ, bo jak wiadomo "prawda was wyzwoli".

Nie pogrążaj się bardziej.

Mnie biust średniej wielkości, nawet nieco mniejszy, bardziej podoba się niż duży, lub bardzo duży.

Każdy ma prawo do osobistych preferencji i pary raczej tak się dobierają, że odpowiadają sobie nawzajem w sposób naturalny.

...ale przecież to Kaczyńska jest i do tego Dubieniecka. Co innego jesli to byłyby cycki Tuskowej albo nie daj Boże Tuskówny.

Marta Kaczyńska jest piękną kobietą, do tego prawnikiem.

Nikt nie wybiera sobie urody, ale partnerkę tak, więc Tusk wybrał, pominę milczeniem jakość tego wyboru, jakość płodu również, który jest konsekwencją tego wyboru.

To zupełnie normalne, że nie chciała mieć podczas kąpieli słonecznej stanika, aby nie powstał na ciele ślad od słońca.

Nie wiem co w tym dziwnego.

Mnóstwo kobiet tak czyni, może miliony.

Również uważam że stanik to coś przeciwnego naturze.

Mnie biust średniej wielkości, nawet nieco mniejszy, bardziej podoba się niż duży, lub bardzo duży.

Każdy ma prawo do osobistych preferencji i pary raczej tak się dobierają, że odpowiadają sobie nawzajem w sposób naturalny.

Najważniejsze, żeby biust dobrze leżał w ręce.

Jestem Europejczykiem.

Tak swoją drogą to chyba zakpiła z moralności wyznawców tatusia i wujka..

powiedz 747 dlaczego na publicznej plaży włochom cycki pokazuje a wielbiącym jej rodakom tylko łzy po tatusiu

Włochom pokazuje plecy, a rodacy mają teraz inne zmartwienia i zainteresowania, chociażby kolejną datą upublicznienia raportu Millera.

Na pewno pani Marta chętnie oddałaby pieniążki jakie dostała w związku z ubezpieczeniem rodziców, jakbyś ty czy inny wyznawca przywrócił życie jej rodziców.

747 może Nasz Dziennik pomoże dziewczynie publikując jej fotkę z cycami jak wyrośnięte dynie?

Straciłeś formę, to chyba z powodu coraz rzadszej obecności Twojej na forum, nie chce mi się pisać na tym poziomie, wybacz wladz.

Również uważam że stanik to coś przeciwnego naturze.

Najważniejsze, żeby biust dobrze leżał w ręce.

Ważne że zgadzamy się w przedmiocie stanika i tematyce biustu, ciekawe czy użytkownik argus się z nami zgodzi w tych tematach.

Włochom pokazuje plecy, a rodacy mają teraz inne zmartwienia i zainteresowania, chociażby kolejną datą upublicznienia raportu Millera.

Na pewno pani Marta chętnie oddałaby pieniążki jakie dostała w związku z ubezpieczeniem rodziców, jakbyś ty czy inny wyznawca przywrócił życie jej rodziców.

Straciłeś formę, to chyba z powodu coraz rzadszej obecności Twojej na forum, nie chce mi się pisać na tym poziomie, wybacz wladz.

żartujesz czy już zapomniałeś jak ważny jest wizerunek.Zdjęcia nie widziałem i oceniam je po twojej mizernej reakcji.Proponuję pomoc Naszego Dziennika a ty o obniżce formy....Gazeta Wyborcza czy może cało dobowa fotka w TVN

Z punktu widzenia marketingu ta fotka to materiał informacyjny PiS, więc nic złego się nie stało że jest w tabloidzie.

Byłem dzisiaj w mieście raczyć się spojrzeniem.

Bezcenne.

Przekaz polityczny może mieć różną formę. Osobiście chyba wolę taką:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Polska Donalda Tuska jest poligonem, na którym można ćwiczyć strzelanie z kałasznikowa.

To skandal, w Polsce pod obecną władzą dopuszcza się do możliwości treningu terrorystów, a ABW atakuje internautów prowadzących komiczne strony w internecie.

D.Tusk jako nadzorujący działanie służb specjalnych kompromituje się, Polska jest zieloną wyspą, wyspą - rajem dla międzynarodowego terroryzmu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.