Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Jak oświadczyła prokuratura, "kwestia niesprawności technicznej urządzeń Tu-154 została wyeliminowana". - Rejestrator nie wykazał, aby system odejścia w ostatnich sekundach lotu Tu-154M był aktywny "

747 skoro nie wina pilotów to kto....zbuntowane anioły?

z różnych wątków musi się pozbierać,jeszcze tej sprawności nie przeszkolił i trochę czasu potrzebuje

Wygląda na to że prawda zostaje przez Szanownych Kolegów przegłosowana.

Przecież nikt nie wie dlaczego samolot nie zareagował na przycisk uchodź.

wszyscy wiedzą,potrzebuje trochę czasu o czym wspominają w instrukcji jak również można to było przećwiczyć na symulatorach z których zrezygnowano

wladz

Pamiętaj że mam szacunek i dla Ciebie i dla innych którzy traktują mnie jak wroga, takich adwersarzy jak muls, Filut, argus, dziadekwłodek.

Nie potrzebuje czasu na poskładanie czegokolwiek, gdyż nic nie muszę składać.

Zakończyła właśnie pracę komisja Kalisza i przegłosowała prawdę w sprawie samobójstwa, które ma być mordem politycznym dokonanym przez Zbyszka i prezesa.

R.Kalisz skompromitował się jako prawnik, polityk i człowiek.

SLD wkluczyło biedną posłankę Blidę, marginalizowało ją, pozostawiło samą sobie, a teraz biorą jej trupa i niosą na sztandarze.

z różnych wątków musi się pozbierać,jeszcze tej sprawności nie przeszkolił i trochę czasu potrzebuje

wszyscy wiedzą,potrzebuje trochę czasu o czym wspominają w instrukcji jak również można to było przećwiczyć na symulatorach z których zrezygnowano

Skąd wiesz, albo skąd wie ktokolwiek co jest w instrukcji.

Instrukcja jest nadal tłumaczona, podała dziś stacja TVP INFO tuż po konferencji prokuratorów wojskowych.

sam pisze ze to wypadkowa przemysliwien.Nie jest istotne co z tej glowy wypada bo to ciagle to samo ale interesujace sa drogi takich przemysliwien.I tu niestety klops.cokolwiek mu wrzucic ciagle wypada...to samo.fantastyczne.

To co nie jest po Twojej myśli nazywasz brednią.

Typowe.

Zastanów się dlaczego komisja naciskowa nie przesłuchała Ryszarda Krauze?

Kluczowego świadka.

To esencja III RP.

Naucz się tego na pamięć, powtarzaj sobie przed lustrem przy goleniu.

Codziennie.

D.Tusk i G.Schetyna nie chcą aby biznesmen zeznawał, czego się boją?

W Wielkiej Brytanii przesłuchano miliardera, magnata, a u nas nie można tego zrobić?

Zeznawał w TV na oczach całego świata.

Jakie standardy są w Europie a jakie w Polsce?

Czy bliżej nam do GB czy do Białorusi?

Tak działa UKŁAD W POLSCE.

Stoi ponad prawem.

Żenada.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wygląda na to że prawda zostaje przez Szanownych Kolegów przegłosowana.

Przecież nikt nie wie dlaczego samolot nie zareagował na przycisk uchodź.

Bo nie miał przycisku "uchodź" tylko "uchod".

To jest zdanie większości czy zdanie odrębne?

Prawo i Sprawiedliwość to jedyna partia polityczna w Polsce, mająca mandat do rządzenia w 38 mln kraju.

Ci, którzy sądzą że jest inaczej są zwykłymi ignorantami, lub mają coś na sumieniu i boją się więzienia.

Nie pozostało mi nic innego jak walczyć do końca życia o wartości, które mi są tak drogie.

"Sejmowa komisja śledcza ds. tragicznej śmierci Barbary Blidy zadecydowała o pozostawieniu w raporcie wniosku o postawienie przed Trybunałem Stanu byłego premiera Jarosława Kaczyńskiego i byłego ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry.

Według głównych wniosków raportu Kaczyński i Ziobro powinni stanąć przed Trybunałem Stanu, a b. szef ABW Bogdan Święczkowski i b. wiceszef tej Agencji Grzegorz Ocieczek - usłyszeć zarzuty karne."

Teraz PO będzie musiała pokazać że ma jaja i zgłosić wniosek do Trybunału Stanu. Jeżeli tego nie zrobi będzie to znaczyć, że hodują Kaczyńskiego i Ziobrę jako dyżurne straszaki i po cichu ich karmią żeby za bardzo nie osłabli.

Jestem Europejczykiem.

Ani Krauze nie doczekamy się przed komisją PO, ani ja nie będę musiał importować nawozów.

Krauze to ten przyjaciel Lecha Kaczyńskiego?

Lecha Kaczyńskiego nie ma już wśród nas.

Nigdy nie wybaczę tym, którzy doprowadzili do tej sytuacji, zastanowię się jeszcze w sprawie nawozów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.