Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak.

Kopacz kopie na jeden metr głębokości gruntu, chce zakopać list desperata, którego D.Tusk wyrzucił z CBŚ, za próbę nagłośnienia nieprawidłowości.

wladz

Dlaczego żaden dziennikarz nie przeczytał treści listu?

Każdy powinien przy śniadaniu skorzystać z Gazety Polskiej Codziennie.

Ludzie kulturalni używają obrusa. Ale jak ktoś nie ma to może rzeczywiście użyć gazety.

Jestem Europejczykiem.

"W dwóch kościołach w Chicago w najbliższą niedzielę odbędzie się specjalna wideokonferencja z udziałem Jarosława Kaczyńskiego - napisał portal polonijny Fakty Chicago. Sztab wyborczy PiS komentuje: "To prawda, że jest taki pomysł"."

A źli ludzie mówią że Kościół nie nadąża. A tu proszę - szerokopasmowy internet w świątyni Pana ;-). No właśnie, czyja to świątynia, Pana czy Pana Prezesa? I pomyśleć że kiedyś Jezus wygonił ze świątyni faryzeuszy. Ale to było dawno temu i nie wiadomo czy prawda. Świadkowie do tej pory nie przeszli weryfikacji przez komisję Macierewicza ;-).

Jestem Europejczykiem.

Piszesz sam do siebie?

Ktoś powinien się o Ciebie zacząć troszczyć.

wladz

Kampania PO jest do niczego, robią z siebie pośmiewisko, to już powszechna opinia, co ruch to wpadka, najpierw Tuskobus, teraz spalenie, to już się niczego nie trzyma, jeszcze Tusk straszy Komorowskiego, że być może będzie startował do żyrandola, później mówi że nie, że pierwszy zagłosuje na jego reelekcję.

Teraz ratują się że Komorowski powierzy misję i tak tylko większościowej koalicji.

To ma być ta najlepsza możliwa władza?

Kompromitacja.

Kolego 747 najzwyczajniej proponujesz sejm gó.nem zapełnić

"To kibice są teraz więźniami sumienia w Polsce - stwierdził kandydat na posła Wipler z PiS. Dodał też, że on czy posłanka Beata Kempa stanęli za „Staruchem”, liderem kibiców, nie dlatego, że angażują się w sprawy bandyterki, tylko dlatego, że doszło do łamania praw obywatelskich."

1.jpg

platforma_obywatelska_nie_s.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-8986-0-58444500-1316848445_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

łojezu,aktywisto może na lekcje poczucia humoru.Bodajże Ty coś wspominałeś o Monty Python a jesteś na poziomie dowcipu propagandy stalinowskiej....skąd wy się bierzecie ?

No proszę, PiSowscy oficerowie polityczni wysłani na nasz odcinek muszą wypełnić normę. Im bliżej wyborów tym mniej się czają.

A jak pytałem kto kocha Prezesa to nikt nie chciał się przyznać.

Jestem Europejczykiem.

Trza brać przykład z autobusowego POczucia humoru i tworzyć Platwormę absurdu obywatelskiego.

Niech żyje i zostanie w autobusie na zawsze NASZ Donald Tusk.

Lizusy ;)

donald-tusk-po.gif

Trudno przyznać sie pełowcom do tej miłości wszakże gdyby nie ta miłośc nie wygraliby poprzednich wyborów, a że miłosc sie wypala trudno przewidzieć przyszły wynik.

13tusk.gif

SUKCESY:

Poprawienie stosunków międzynarodowych, szczególnie z Rosją i Niemcami poprzez wyprzedaż majątku narodowego.

Podniesienie podatku VAT o: a) publicznie jeden punkt procentowy, b) niepublicznie o 30%. Dzięki temu wszystkim Polakom żyje się lepiej.

Zamknięcie sklepów z dopalaczami. I tak handlują...

Zrobić największy deficyt budżetowy od 20 lat - ponad trzykrotnie wyższy niż za czasów poprzedniego rządu - i to wszystko przy ciągle rosnącym PKB.

Podział Polski na województwo berlińskie i moskiewskie. A nie, to na przyszłą kadencję.

Wyciszanie niektórych afer.

Zestrzelenie rządowego Tupolewa Zwalczanie nienawiści między PO i PiS przez zlikwidowanie tego drugiego.

Stworzenie Polskiej Rzeczpospolitej Irlandzkiej ze szczególnym uwzględnieniem bezrobocia i drożyzny.

Zmniejszenie utrzymanie zwiększenie poziomu bezrobocia.

Przejście przez światowy kryzys dzięki nic nie robieniu.

Profesjonalizacja polskiej armii w piciu pędzonego spirytusu.

Zmniejszenie liczby urzędników poprzez ich zwiększenie.

Pierwsze plany utworzenia Niepodległej Kaszubii w uni personalnej z Peru. Ze stolicą w Chojnicach.

Zmniejszenie Zwiększenie podatków.

Popieranie zrzeszeń separatystycznych budzących regionalny patriotyzm.

Inwestowanie pieniędzy z OFE w ZUS i dziurę budżetową, żeby przekonać się czy jest bez dna.

Tworzenie miejsc pracy przez ich likwidację.

Udane zniszczenie przemysłu stoczniowego.

Zniszczenie wszelkiego przemysłu polskiego. W trakcie...

PORAŻKI:

Niewyciszenie niektórych afer.

Benzyna po około 5zł prawie 6 zł/litr, drożejąca żywność. Ale to oczywiście kryzys światowy.

Nieudana próba legalizacji posiadania i używania konopi indyjskich (zioła) oczywiście w minimalnej nieokreślonej ilości.

Praca nad każdą ustawą kilka lat.

Zamykanie stadionów.

Walka z kibicami, chociaż Tusk mówi, że sam jest twardym kibolem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie bądź śmieszniejszy od pełnego troski autobusu, Wojciechu.

Gdzie widzisz agitacje i na rzecz kogo?

Jeśli już to przeciw.

remiq.net_20151.jpg

No proszę, PiSowscy oficerowie polityczni wysłani na nasz odcinek muszą wypełnić normę. Im bliżej wyborów tym mniej się czają.

A ja myślę, że ten infantylizm wynika z tego, że xniwax właśnie przeskoczył z jakiegoś forum dla nieletnich ale intelektualnie jeszcze tam siedzi.

No bo przecież niemożliwe jest aby elektorat geniusza z Żoliborza cechował się takim poziomem ustawicznie.

Wręcz przeciwnie do pełowskiego elektoratu, który cechuje się brakiem czegokolwiek nie mówiąc o poziomie.

Lizusy!

xniwax

Dalej upierasz się,że jesteś obiektywny?Po wyborach powstanie rząd albo z udziałem PO albo PiS.Innej możliwości nie ma.

Jeżeli jesteś przeciwko PO to znaczy,że jesteś za PiS i odwrotnie.Czy nam się to podoba czy nie innej alternatywy nie ma!

Takie są fakty.Nie idąc na wybory też zwiększasz szanse PiSu a dla mnie powrót tej partii do władzy jest nie do przyjęcia.

Tu nie ma co filozofować wybór jest prosty.

Po wyborach powstanie rząd albo z udziałem PO albo PiS

...ziemia jest płaska, jak twój tok myślowy...

Żeby być przeciwko PO nie trzeba być za PiS

Żeby być przeciwko PiS nie trzeba być za PO

.

.

.....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wręcz przeciwnie do pełowskiego elektoratu, który cechuje się brakiem czegokolwiek nie mówiąc o poziomie.

Gdyby przyjąć ten ułomny tok rozumowania, to elektorat pisdracki, w odniesieniu do pełowskiego, dostając od niego regularnie wyborcze baty od kilku lat musi znajdować się na poziomie "mniej niż zero".

xniwax

Skoro jesteś tak niby zdystansowany od obu gównych partii to czemu nigdy nie zamieściłeś krytycznego wpisu o PiS czy Prezesie?

Filut

Nie wziąłeś pod uwagę pełowskiego "złego dotyku", który odbije się elektoratowi jak dojrzeje.

Wojciechu

Dlatego, że bardziej jestem zdystansowany do PO.

Przyjdzie czas na PiS jak wygra wybory ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.