Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To Cię burzy? A czy Ty w ogóle wiesz (k**wa mać) kto to był ten Marusarz?!

Dla formalności wiem, i Go w tę sprawę nie mieszam. Miej pretencje do Skynyrda za ten mało taktowny wtręt. A preferencje do przedkładania cel nad mieszkania ujawnił już w okresie 2005-2007 Zbyszek Z. próbując zapełniać je bogu ducha winnymi ludźmi.

Grożenie adwokatami to kolejny objaw PiSowskiej paranoi. Jadnak nie przypuszczałem że są aż tak walnięci. No ale w końcu ten cały cyrk to dla własnego elektoratu.

Jestem Europejczykiem.

Grożenie adwokatami to kolejny objaw PiSowskiej paranoi

dla Ciebie wszystko jest objawem pisowskiej paranoji

w tej kampanii kazdy adwokatami grozi, nie tylko pis

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Lepiej Hofman by zrobił wynajmując psychiatrę swemu szefowi.

Hofman nie ma na to pieniędzy.... Czy ty wiesz ile dzisiaj kosztują dobre kosmetyki?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

dla Ciebie wszystko jest objawem pisowskiej paranoji

w tej kampanii kazdy adwokatami grozi, nie tylko pis

Drogi bartusiu!

Czy ty w ogóle rozumiesz o czym piszę i o co chodzi??? Nie wydaje mi się! Może byś tak włączył proces myślenia w swoją działalność na bocznicy?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dla formalności wiem, i Go w tę sprawę nie mieszam. Miej pretencje do Skynyrda za ten mało taktowny wtręt. A preferencje do przedkładania cel nad mieszkania ujawnił już w okresie 2005-2007 Zbyszek Z. próbując zapełniać je bogu ducha winnymi ludźmi.

Już miałem i będę miał do każdego, kto takie nazwisko umieści jako cytat lub wpis!

muls

Ktoś powinie zaprosić Cię do Telewizji Polskiej i dać Tobie tam program, abyś szerzej a przez to skuteczniej mógł propagować swoje poglądy i spostrzeżenia.

Zapraszałbyś tam sobie swoich kumpli wladza, Jaro747 może Filuta czy innych, kogo byś tam uważał.

Należy Ci się to jak psu kość!

Po tym co zrobił Tomasz Lis na żywo, nie ma już granicy, zostało tylko dać w mordę rozmówcy, to ostatni nie przełamany próg.

Pozdrawiam.

Po tym co zrobił Tomasz Lis na żywo, nie ma już granicy, zostało tylko dać w mordę rozmówcy, to ostatni nie przełamany próg.

A jeszcze chwilę temu twierdziłeś że Prezes dołożył Lisowi. Nie można mieć o to pretensji, natura już dawno temu ustaliła czym kończy się spotkanie lisa z kaczką.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Drogi bartusiu!

Czy ty w ogóle rozumiesz o czym piszę i o co chodzi??? Nie wydaje mi się! Może byś tak włączył proces myślenia w swoją działalność na bocznicy?

Juz kiedyś pisałem, jesteś takim samym paranoikiem jak pismani.

A jeszcze chwilę temu twierdziłeś że Prezes dołożył Lisowi. Nie można mieć o to pretensji, natura już dawno temu ustaliła czym kończy się spotkanie lisa z kaczką.

niesmakiem

tego sie nie dało oglądać

po obu stronach zresztą

Lis stał się takim reżymowym dziennikarzem, bez refleksji

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Przy takich okazjach jak wybory, moderator nie powinien być stroną w politycznych dyskusjach i jeszcze straszyć banami lub zamknięciem tematu. Tym bardziej,że deklaruje się jako zwolennik PełoO?

PO to spokój, spokojne germanizowanie Polski, za pomocą pieniędzy niemieckich, spokojne i łagodne, powolne ale skuteczne.

Uległość wobec Rosji, spokojna, gra na przejmowanie sektora energii i innych dziedzin przez Rosjan, powolne ale skuteczne.

mlb

Kiedy Polska podpisała z Niemcami traktat pokojowy po II wojnie światowej?

Juz kiedyś pisałem, jesteś takim samym paranoikiem jak pismani.

Trochę mi cie szkoda bo masz wyraźne problemy ze sprawnym myśleniem. Ale z drugiej strony tacy ludzie są podobno szczęśliwsi.

Niby z jakiej przyczyny mam być paranoikiem???

Paranoikiem to jest Prezes który wszędzie dopatruje się spisków. Ponieważ nie ma na nie żadnych dowodów zastępuje je swoim słynnym już "wiem ale nie powiem". Jak ktoś ukradkiem puka się w czoło to nasyła na niego adwokatów. Czysta komedia a może nawet paranoja, ale ja to wszystko tylko opisuję drogi bartusiu!

Jestem Europejczykiem.

Przy takich okazjach jak wybory, moderator nie powinien być stroną w politycznych dyskusjach i jeszcze straszyć banami lub zamknięciem tematu. Tym bardziej,że deklaruje się jako zwolennik PełoO?

Każdy ma prawo do wolnego nieskrępowanego prezentowania poglądów.

Mozna lubic lub nie Jarosława Kaczyńskiego, mozna go popierać lub wrecze przeciwnie, jednakze Lis w swym programie zlamal wszelkie zasady niezaleznego dziennikarstwa publicystycznego. Warto przypomniec, ze jego program byl nadawany w telewizji publicznej, finansowanej glownie z wplywow z abonamentu. W dojrzalej demokracji po takim wystepie Lis bylby juz skonczony jako dziennikarz.

Niby z jakiej przyczyny mam być paranoikiem???

Paranoikiem to jest Prezes który wszędzie dopatruje się spisków.

Prezes wszędzie węszy spiski a ty wszędzie węszczysz prezesa.

Z takiego powodu właśnie jesteś paranoikiem.

Prezes wszędzie węszy spiski a ty wszędzie węszczysz prezesa.

Z takiego powodu właśnie jesteś paranoikiem.

Jeszcze raz ci tłumaczę bartuś, że opisywanie cudzej paranoi nie jest paranoją. Gdyby tak było wszyscy lekarze byliby chorzy.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Każdy ma prawo do wolnego nieskrępowanego prezentowania poglądów.

Czy 747 = mlb? Po co wpier....sz się miedzy wódkę, a zakąske!

Mozna lubic lub nie Jarosława Kaczyńskiego, mozna go popierać lub wrecze przeciwnie, jednakze Lis w swym programie zlamal wszelkie zasady niezaleznego dziennikarstwa publicystycznego. Warto przypomniec, ze jego program byl nadawany w telewizji publicznej, finansowanej glownie z wplywow z abonamentu. W dojrzalej demokracji po takim wystepie Lis bylby juz skonczony jako dziennikarz.

Tu się z Tobą zgadzam! Lis w ogóle nie powinien mieć własnego programu w publicznej TVP. Swoje poglądy może głosić jako redaktor naczelny jednego takiego tytułu.

Na nauczycieli najeżdżają, że za dużo zarabiają, a sami maja po kilka fuch i to za publiczne pieniądze. Niezależni publicyści to my, a nie oni!

PiS Bis:

- Obrażając kanclerz Niemiec Angelę Merkel Jarosław Kaczyński postanowił przenieść politykę insynuacji na arenę międzynarodową - uważa europoseł PJN Michał Kamiński. Polityk stwierdził, że Kaczyński wywołał "monstrualny skandal" swoim wywiadem dla "Newsweeka" i jednocześnie wbił nóż w plecy setkom kandydatów PiS w tych wyborach".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeszcze raz ci tłumaczę bartuś, że opisywanie cudzej paranoi nie jest paranoją. Gdyby tak było wszyscy lekarze byliby chorzy.

żal mi ciebie (taki wstepniak w twoim stylu)

wciskasz głupoty a lekarzy w to nie mieszaj

ale dopóki nie zrozumiesz, ze jestes paranoikiem to nie masz szansy na wyzdrowienie

i to jest smutne

. Lis kontra kurdupel miał byc miły i pozwolic belkotac co chciał tamten.Co zreszta i tak przypominalo belkot..Tym bardziej ze tamten genralnie nie byl zaintereowany niczym, oprocz promocji siebie.To nie byla studio wyborcze picu dokad przyszedl kurdupel przedstawic swoj program.jak chcial dobrze wypasc to mogl zaprosic pospieszalskiego i podobnych..I bardzo dobrze ze kurdupel musial sie zmierzyc i pokazac w swietle.Nikt chiba nie mial zludzen ze bedzie to tak.jak chceta milo to do pospieszalskiego.

Kurdupel śmiał się jak debil, a Lis wyglądał jakby go co najmniej guzki w dupie bolały.

to moze przedstawisz scenariusz rozmowy z.... idiotom.

albo idz w nocy na pragie i zacznij rozmowe z pierwszym napotkanym bandziorem...witam pana .mam zastrzezenia do pana rajstop na twarzy.

Daruj sobie bartuś, mój 5-letni wnuczek szybciej łapie o co chodzi niż ty więc lepiej zmień konkurencję. Naprawdę wydaje ci się że nagonisz tu PiSSmanom jakichś zwolenników???

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.