Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

po lekturze ksiazki kaczynskiego to pisze a nie na podstawie obiegowych opinii

Za szybko piszesz, a ja na podstawie spotu owej pani piszę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Hasła-tematy lekcji dla szkół niemieckich stopnia średniego z 1937 r.

Zacznij cytować jeszcze imperium rzymskie będzie ubaw po pachy.

muls

Odstaw się na półkę z resztą słoi.

Ty cytuj co chcesz a ja będę cytować co chcę.

Ja nie cytuję, Ty cytujesz...reszta ma ubaw z Twego cytowania.

Jedyna korzyść z tego cytowania Twego. Na zdrowie..

Socjalizm to jednak fajny ustrój. Brakowało pieniędzy? To się je drukowało.

To zupełnie jak teraz w USA. Tyle że teraz pieniądze trafiają w ręce prywatnych banków.

Jestem Europejczykiem.

muls

Dawaj tą bombę wyborczą z Merkel...............zyskasz 2%..........

747 nie bądź taki głupi jak nasz bartuś. Prezes gada te bzdury o Niemcach bo wie, że w oczach jego elektoratu nie jest mu to w stanie zaszkodzić. Rozbawił mnie Kamiński który stwierdził, że to pogrąży Prezesa. Nigdy w życiu! Wpływ tej historii na wynik wyborów będzie praktycznie zerowy bo jednych może zrazi ale innych przyciągnie. Natomiast jest to kolejny chamski ruch w kierunku polaryzacji społeczeństwa i budzenia demonów nacjonalizmu.

Po raz kolejny u Prezesa wyszła na jaw natura zakompleksionego moralnego karła pełnego fobii wyniesionych z dzieciństwa.

Jestem Europejczykiem.

Jak bym Cie nie lubił to napisałbym, że pieprzysz jak potłuczony.

Nie rozumiesz, że to była "bomba wyborcza PO", skąd piszesz? Z Wenezueli? Nie wiesz co się w kraju dzieje?

Nie widziałeś przesłuchania u Lisa?

Nie widziałeś przesłuchania Hofmana u Gugały w Polsacie?

Nie widziałeś głaskania D.Tuska dziś w debacie przez tego samego Gugałę?

Przypomnij sobie słowa z wikileaks "Niemcy to koń trojański Rosji w Europie", czyje to słowa?

Czyż nie tego samego co pisze na leżąco list do Kanclerz Niemiec A.Merkel.

A.Merkel ma w dupie co powiedział J.Kaczyński, nie potrzebuje kłopotów więcej niż ma z Grecją, innymi podupadłymi gospodarkami.

Ile jeszcze zmanipulowanych wyborów potrzebujesz żeby zrozumieć że D.Tusk prowadzi Polskę na Akropol, a tacy jak Ty mu to umożliwiają!

Do czego Ci to potrzebne żeby tam być?

Co masz z rządzenia PO?

Nic.

Polej sobie głowę zimną wodą. Przecież piszę wyraźnie, że afera z Merkel nie zaszkodzi Kurduplowi (Polsce może tak, ale to już was nie interesuje). Elektorat PiS nie widzi też jego defektów osobowości i emocjonalnych odchyłów więc możemy o tym spokojnie gawędzić.

Telewizji dziś nie oglądałem poza pogodą, sportem i wywiadem z Kwaśniewskim który na tle bieżącej napierdalanki jawi się politykiem innego formatu.

W tym wszystkim szkoda mi tylko mojego biednego kraju (mojego - powtarzam) i tych biednych ludzi którzy mają rzeczywiście kiepski wybór.

Jestem Europejczykiem.

Tak A.Kwaśniewski jest z innej bajki, ale takich polityków już nie ma.

Wałęsa, Mazowiecki, to już historia, teraz doszło do głosu młode oszołomstwo, mające wszystkich i wszystko za nic.

Trudno z nimi w ogóle dyskutować, nie czują gruntu pod nogami, powiedzieć "dorznąć watahę" potrafią, przynieść penisa i świński ryj.

Jarosław Kaczyński musi z takim debilstwem konkurować, nie jest łatwo, na poziomie jaki wyznaczyli, czyli poniżej dna.

Żenada.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Telewizji dziś nie oglądałem poza pogodą, sportem i wywiadem z Kwaśniewskim który na tle bieżącej napierdalanki jawi się politykiem innego formatu.

(...)

Byłemu Kwaśniewskiemu łatwo jest być z innego formatu - szczególnie jak się żołdzie u bogatego burżuja.

(...)

W tym wszystkim szkoda mi tylko mojego biednego kraju (mojego - powtarzam) i tych biednych ludzi którzy mają rzeczywiście kiepski wybór.

A mnie nie większość wyborców niczego się nie uczy. Nasze społeczeństwo ma chyba najniższą świadomość polityczną i ekonomiczną ze wszystkich na świecie. Za jakiś czas będą uczyć NSZZ "S" jako przykładzie głupoty ruchu zwiazkowego. Pokaż mi drugi taki ruch związkowy, który sam pozbył się całkiem przyzwoitych praw socjalnych, zgodził na bezrobocie i podział dochodu narodowego na poziomie najsłabszych krajów Ameryki Południowej, a może i Afryki - w i.mię jakiejś mitycznej wolności. Jak mam się żałować wyborców, dla których dalej ważniejsza jest dekomunizacja i katastrofa smoleńska niż perspektywy społeczno-gospodarce własnego kraju.

(...)

I bardzo dobrze, że już go nie ma, a byłoby jeszcze lepiej, gdyby trzymał się od krajowej polityki (a SLD w szczególności) jak najdalej, aż do pochówku na Wawelu albo w SOP. Bo nikt mi nie zagwarantuje, że ten cwaniak przeprosi się na koniec z katolicyzmem.

Wszystko co osiągnął w polityce zawdzięcza SLD, którą niszczył i niszczy dalej. Za parę swoich prezydenckich osiągnięć należy mu się Trybunał Stanu.

Wałęsa, Mazowiecki, to już historia, teraz doszło do głosu młode oszołomstwo, mające wszystkich i wszystko za nic.

Trudno z nimi w ogóle dyskutować, nie czują gruntu pod nogami, powiedzieć "dorznąć watahę" potrafią, przynieść penisa i świński ryj.

Jarosław Kaczyński musi z takim debilstwem konkurować, nie jest łatwo, na poziomie jaki wyznaczyli, czyli poniżej dna.

Żenada.

747 wciskasz ani faceta ani kobietę......zboczeńca jak mawiają prawdziwi Polacy.Takie coś jak ty poświęca tysiące słów w obronie katolickich wartości promując stwora korzystającego z gumowej Basi Wołodyjowskiej ewentualnie sztucznego penisa.Intymna sfera owiana tajemnicą "wiem ale nie powiem"

proponujesz śmietnik

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Żakowski do Wołka przed chwilą w radiu Tok FM: Tusk śmieje się tak samo jak Napieralski. (Tusk) Nie ma żadnego programu, a zmienił go 16 razy. Polskiej polityce w ogóle brakuje treści.

......zboczeńca jak mawiają prawdziwi Polacy.Takie coś jak ty poświęca tysiące słów w obronie katolickich wartości promując stwora korzystającego z gumowej Basi Wołodyjowskiej ewentualnie sztucznego penisa.Intymna sfera owiana tajemnicą "wiem ale nie powiem"

To Twoje słowa, czy cytat z idioty?

raczej do idioty

Tak, narcystyczne podejście do własnych wpisów.

Tylko idiota może coś takiego napisać , dlatego pytałem

jeszcze w tłumie głośne bąki puszczasz?

xniwax znowu idiotów prezes z was zrobił.Podejrzaną platoniczną miłością darzycie Jarosława Kaczyńskiego...facet faceta publicznie na forum

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

podsumowanie wywiadu z Kaczyńskim.jeszcze bardziej ciekawa jest opinia T.Lisa o słuchaczach.

Ukryta Zawartość

Elektorat...

747:

Napisano wczoraj, 20:12

W debacie telewizyjnej redaktor Gugała rozjeżdża D.Tuska, miło popatrzeć, prawie jak Lis Kaczyńskiego.

747:

Napisano dziś, 03:59

Nie widziałeś głaskania D.Tuska dziś w debacie przez tego samego Gugałę?

Już dajcie spokój 747, to kłębek nerwów, jeszcze nam kolega obciąży budżet służby zdrowia.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Panowie! Bez przesady, wyobrażacie sobie że 747 jakoś panuje nad tym co pisze? Połknie lekarstwa i już za chwilę nastrój mu się zmienia a co za tym idzie ogląd rzeczywistości.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

podsumowanie wywiadu z Kaczyńskim.jeszcze bardziej ciekawa jest opinia T.Lisa o słuchaczach.

Nie dziwię się. Nie uważam obecnego Lisa za dobrego dziennikarza - jakiś czas temu był naprawdę dobry, teraz zdaje się że już mu się nie chce.

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie dziwię się. Nie uważam obecnego Lisa za dobrego dziennikarza - jakiś czas temu był naprawdę dobry, teraz zdaje się że już mu się nie chce.

Lis tak naprawdę nigdy nie był dobry. Jego pozycja wzięła się od sławetnego przejazdu bryczka, z taka jedną dziennikarką. Potem oboje byli już sławni i opiniotwórczy. Lis to zwykły narcyz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.