Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To, ze lykaja to normalne. Niepokojace jest to, ze lykaja po raz kolejny zupelnie na przekor rzeczywistosci i logicznemu wnioskowaniu. Do tej pory skompromitowane ekipy byly wymieniane na drodze wyborow. Tutaj pomimo braku jakichkolwiek sukcesow - widzimy dalsze poparcie. I to mnie zadziwia! I wcale nie musieli glosowac na PIS!

Wszystko zależy od tego co uważasz za sukces.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość Cadam

(Konto usunięte)

sam Jarosław Kaczyński po ostatnich wyborach w 2007 zapowiadał, że porażka w 2011 będzie oznaczać, że on sam zrzeknie się funkcji lidera.

Potencjalny następca Prezesa zginął w Katastrofie Smoleńskiej.

I to mnie zadziwia! I wcale nie musieli glosowac na PIS!

0

Pozostałe partie nic nie robiły by to zmienić, wykorzystał to Palikot i tyle.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

bartek79

Cóż na to poradzę,że prawicowe media są takie głupie a przede wszystkim kiepsko robione.To nie kwestia ideologii tylko zwykły brak profesjonalizmu.

Zresztą pisałem już o tym wcześniej.Polsce potrzebna jest prawica jak każdemu normalnemu krajowi ale prawica mądra,nowoczesna,na miarę czasów w jakich żyjemy.

A mamy prawicę zaściankowo-klerykalno-ksenofobiczną.

Z lewicą też jest problem tylko inny.Bo elektorat jest tylko nie ma kto go zagospodarować.

To, ze lykaja to normalne. Niepokojace jest to, ze lykaja po raz kolejny zupelnie na przekor rzeczywistosci i logicznemu wnioskowaniu. Do tej pory skompromitowane ekipy byly wymieniane na drodze wyborow. Tutaj pomimo braku jakichkolwiek sukcesow - widzimy dalsze poparcie. I to mnie zadziwia! I wcale nie musieli glosowac na PIS!

niezależny zrób reset w głowie,może pomoże.....człowieku bełkoczesz.Dziwnym trafem pełne sukcesu dwa lata jarosława nie przekonało a klęski PO zostały docenione?

zacznij samodzielnie myśleć...czy już za późno ?

zacznij samodzielnie myśleć...czy już za późno ?

Samodzielnie znaczy jak wladz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wszystko zależy od tego co uważasz za sukces.

Sukces rozumiem jako realnie, materialnie mozliwa do zidentyfikowania (opisania/zmierzenia) zmiane powstala bezposrednio wskutek podejmowanych dzialan ekipy rzadzacej, ktorej beneficjentem jest ogol obywateli. Tutaj mielismy ten slynny wzrost gospodarczy, okupiony jednak ogromnym wzrostem zadluzenia i chyba.... nic poza tym. Poza oczywiscie sukcesem medialnym. I to mnie wlasnie smuci. Apogeum oglupienia. Ja nie popieralem SLD; jeszcze zbyt swieze sa w mojej pamieci rozne serie afer zwiazane z ta formacja (Rywina, Starachowcika, mafia weglowa, itd. itp) ale trzeba oddac im uczciwie, ze w przeszlosci jednak zrobili tez duzo dobrego, zwlaszcza w zakresie normalizacji finansow publicznych. PO nie zrobilo NIC dobrego a ma tak ogromne poparcie. To mnie smuci, nie to, ze PIS przegral.

Samodzielnie znaczy jak wladz.

znowu zuchowatość wzrosła....a już uciekłeś nie odpowiadając na proste pytanie

Sukces rozumiem jako realnie, materialnie mozliwa do zidentyfikowania (opisania/zmierzenia) zmiane powstala bezposrednio wskutek podejmowanych dzialan ekipy rzadzacej, ktorej beneficjentem jest ogol obywateli. Tutaj mielismy ten slynny wzrost gospodarczy, okupiony jednak ogromnym wzrostem zadluzenia i chyba.... nic poza tym. Poza oczywiscie sukcesem medialnym. I to mnie wlasnie smuci. Apogeum oglupienia. Ja nie popieralem SLD; jeszcze zbyt swieze sa w mojej pamieci rozne serie afer zwiazane z ta formacja (Rywina, Starachowcika, mafia weglowa, itd. itp) ale trzeba oddac im uczciwie, ze w przeszlosci jednak zrobili tez duzo dobrego, zwlaszcza w zakresie normalizacji finansow publicznych. PO nie zrobilo NIC dobrego a ma tak ogromne poparcie. To mnie smuci, nie to, ze PIS przegral.

kto Ciebie tej nowomowy nauczył....szkolili na przemówieniach Gierka?

Sukces Palikota wynika z rozczarowaniem wyborców wobec całej klasy politycznej oraz krytycznym stosunkiem do postępowania KK.

Uprasza się o powstrzymanie uwag ad personam.

Uwaga jest jak najbardziej merytoryczna. Kolega uważa, że część elektoratu jest ogłupiała a ja pytam, czy nie zaistniała sytuacja odwrotna, tj. czy oni nie są normalni a pytający nie ma problemów z oceną rzeczywistości (ładniej formułując pytanie)?

Jestem Europejczykiem.

Cóż na to poradzę,że prawicowe media są takie głupie a przede wszystkim kiepsko robione.To nie kwestia ideologii tylko zwykły brak profesjonalizmu.

media w Polsce są źle robione , vide . Lis, Gugała, Olejnik

NIezmienia to faktu, że mają prawo istnieć .

Polsce potrzebna jest prawica jak każdemu normalnemu krajowi ale prawica mądra,nowoczesna,na miarę czasów w jakich żyjemy.

potrzebna jest taka partia jakiej potrzebują wyborcy, a nie taka jaka wynika z twojego wyobrażenia o prawicy potrzebnej. to jest różnica pomiędzy myśleniem w kategoriach demokratycznych a kategoriach totalitarnych.

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Uwaga jest jak najbardziej merytoryczna. Kolega uważa, że część elektoratu jest ogłupiała a ja pytam, czy nie zaistniała sytuacja odwrotna, tj. czy oni nie są normalni a pytający nie ma problemów z oceną rzeczywistości (ładniej formułując pytanie)?

Dlatego do oceny rzeczywistosci nalezy poslugiwac sie metodamy obiektywnymi: liczby, fakty, statystyka, itd. :-)

Wiekszosc ludzi ocenia pozory. Licza sie nie fakty rzeczywiste, a medialne. To dramat demokracji nie tylko w Polsce, ale i na calym swiecie.

media w Polsce są źle robione , vide . Lis, Gugała, Olejnik

NIezmienia to faktu, że mają prawo istnieć .

potrzebna jest taka partia jakiej potrzebują wyborcy, a nie taka jaka wynika z twojego wyobrażenia o prawicy potrzebnej. to jest różnica pomiędzy myśleniem w kategoriach demokratycznych a kategoriach totalitarnych.

Bredzisz bartuś jak zwykle. Naucz się jakiegoś języka i posłuchaj dyskusji np. niemieckich polityków. W porównaniu z naszymi to jest nieosiągalny poziom. Myślisz, że Polacy nie zasługują na coś takiego? Przecież zasługujemy na więcej ;-)!

Jestem Europejczykiem.

Dlatego do oceny rzeczywistosci nalezy poslugiwac sie metodamy obiektywnymi: liczby, fakty, statystyka, itd. :-)

Wiekszosc ludzi ocenia pozory. Licza sie nie fakty rzeczywiste, a medialne. To dramat demokracji nie tylko w Polsce, ale i na calym swiecie.

niezależny skąd cyfry czerpiesz...nie bredź chłopie korzystając z wiadomości Sakiewicza

dzieciaku Morven większość z nas zaliczyła propagandę PRLu i dla nas Sakiewicz nawet Trybunę Ludu przebija w manipulacji

Bredzisz bartuś jak zwykle. Naucz się jakiegoś języka i posłuchaj dyskusji np. niemieckich polityków.

liznąłeś ten niemiecki i szpanujesz

zamiast słuchać co za granicą mówią, proponowałbym ci jeszcze bywać.

bo inaczej to zaścianek jesteś i myślisz że to co TVN ci mówi to cała prawda o świecie

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

A gdzie komemtarze 747? Obawiam sie czy nie został spacyfikowany przez odziałową...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.