Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Kopana ma swojego bohatera w sejmie...Tomaszewskiego nikt z mównicy nie pogoni

zanosi się na najbardziej hałaśliwą kadencję.

ana... CO?!?!?

igen igen (tak tak po węgiersku)

Po raz pierwszy cały przekrój społeczeństwa w sejmie.

nem nem (tak tak po węgiersku)

Ki magamnak buta, és nem lesz bölcs mások számára. (Kto dla siebie głupi, nie będzie rozumny i dla innych.przysłowie węgierskie)

Więcej godności od prezesa.

Czyli więcej mężczyzny w mężczyźnie.

Nie będę się ubiegał o stanowisko przewodniczącego SLD - powiedział Grzegorz Napieralski na specjalnie zwołanej konferencji prasowej. Zamierza on też w przyspieszonym terminie zwołać kongres SLD, na którym ma dojść do rozliczeń powyborczych. Pierwotnie kongres był planowany na czerwiec przyszłego roku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Ten zwycięża, kto zwycięża ostatni!", "Koniec z kłamstwami wyborczymi!".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sądząc po niektórych wypowiedziach już jesteśmy w Budapeszcie.

Ciekawe,że Prezes ciągle odwołuje się do Orbana a przecież to bez sensu.Orban to prawdziwy prawicowiec a Prezes to populistyczna lewica.

Tusk z Palikotem-recenzentem też nie będzie miał lekko, chyba że go spacyfikuje koalicją.

Myślę, że Palikot nie będzie tak głupi, żeby się wyłożyć razem z Tuskiem. Przez cztery lata można sie nieźle uwiarygodnić.

Konopie rulez!

A ja myślę że będzie miał lekko, w końcu to dawni kolesie. Jak dla mnie koalicja PO - Ruch podtarcia Palikota została już dawno przed wyborami ustawiona.

- Jeżeli w 2011 roku wyborów nie wygramy, to ja pozostawię miejsce innym, pewnie młodszym, oni dalej będą to prowadzili - zapowiedział w 2008 roku Jarosław Kaczyński po wykładzie w Katolickim Uniwersytecie Lubelskim. - Jest takie powiedzenie, że do trzech razy sztuka, ale obawiam się, że

Kaczyński: Jak przegramy

w 2011, odejdę z polityki

Takie rzeczy tylko w Erze.

Wiarygodność polityka.

Kubek

Być może ze względu na KK PO ( która też mu się podlizuje) będzie chciała ten alians ukryć.Czyli oficjalnie koalicja PO PSL z cichym poparciem( w niektórych sprawach) Palikota.

skynek z chińskim przysłowiem trafiłeś.....węgierski wzór prezesa powoli przejmują Chińczycy.

Orban dążąc do gospodarczej niezależności od zachodu szuka pomocy u Chińczyków.

Status quo zachowane.Donek niczym Mojżesz przeprowadzi nas przez morze kryzysu Trybuna Ludu pieje z zachwytu.

Ale te cholernie ciężkie tablice to my (społeczeństwo) będziemy dźwigać niestety i to bez manny.

Kubek

Być może ze względu na KK PO ( która też mu się podlizuje) będzie chciała ten alians ukryć.Czyli oficjalnie koalicja PO PSL z cichym poparciem( w niektórych sprawach) Palikota.

jedynym obcym ciałem jest jarosław jarosław.Analizując skład jego drużyny będzie bojowo.Jeżeli dziada nie ubiją mamy przez cztery lata Smoleńsk

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kwaśniewski lubi się nap.. jak szpadel, funkcja by mu tylko przeszkadzała.

Wygra bo ustawi swoich: Rysia Kalisza i Olejniczaka. Lepiej było by dla lewicy, gdyby pogłębiał te "ogrodnicze" zainteresowania, a nie miał trzeźwej głowy do ustawiania lewicy wg swoich pomysłów.

Nowy rozbiór Polski

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chyba, że zależy ci na poziomie mulsa - kurdupel,kurduplowi, o kurduplu, z kurduplem...>>>>.wiesz skynek doprawdy przykro patrzec jak sie szybko zapomina o ..przegranych.a niedawno ty pisałes kaczyncki kaczyncki.Myslalem ze jestes jego fascynatem.ja tak szybko nie kope w dupe niedawnych przyjaciół.>>>a tak na marginesie jak mozna glosowac na faceta ktory o piątej rano rozdaje jabłka robotnikom.a potem plywa z rybakami zeby rozpoznac problemy robołostwa.a winny jest Kwasniewski i jego zona.Panowie kolor skory was gubi.Gdybyscie choć byli...czarni.

Skoro mnie wywołujesz to jestem.:-) Ani nie tulę go do piersi, ani nie winię całkowicie za totalna porażkę. Winę za porażkę ponosi przede wszystkim były Kwaśniewski i jego dwór w SLD z Kaliszem i Olejniczakiem na czele.

Czytam i nie wierzę własnym oczom. Kto był szefem partii? Kto rozdawał karty? Kto powstawiał wszędzie gdzie się dało swoich ludzi? Kto ustalił takie a nie inne listy?

W swoim okręgu z ciekawości zajrzałem na listę SLD. Nie znalazłem tam nikogo kogo znałbym z poprzednich wyborów albo znałbym z czegokolwiek.

No to sobie chłoptaś Napieralski nagrabił według własnego życzenia. A ty tu jakieś pierdoły wypisujesz o Kwaśniewskim. Niedługo okaże się że jest winny wcześniejszej zimie albo przelotowi komety :-). Taki wicetusk.

Jestem Europejczykiem.

Już to pisałem - moim zdaniem jedynym powodem dla którego Kalisz w SLD pozostał to świadomość że przerżną nadchodzące wybory, a wraz z tą porażką Napieralski zaliczy lot paraboliczny. Po czym trzeba będzie wybrać nowego szefa, a tu Rysio chyba by nie odmówił.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.