Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Może nie wszystkiemu winien Kwaśniewski?

Grzegorz Piękny też ma swój udział.

Zapowiadał wypowiedzenie konkordatu między Polską i Watykanem, by już wkrótce z tej zapowiedzi się wycofać. Podatki dla najbogatszych najpierw podnosił, by później o tej zapowiedzi zapomnieć. Ustawę o związkach partnerskich zgłosił w sejmie tuż przed końcem jego pracy.

Towarzyszyła temu fatalna kampania wyborcza. Niespójna, infantylna, oparta na kiepskim polityku. Te wszystkie gadki i żarty o kobietach, to wypychanie z list Wandy Nowickiej, Roberta Biedronia i prof. Jana Widackiego, te gadżety, w których lubował się przewodniczący, te filmiki jak z koszmarnej bajki, ta panienka rozbierająca się w spocie wyborczym.

http://wybory.wp.pl/title,Kulisy-upadku-Grzegorza-Napieralskiego,wid,13880494,wiadomosc.html

Widackiego szkoda bo gość wykształcony i do tego niegłupi. Jednak przez cztery lata pracy w Sejmie w Klubie Lewicy mógł zdecydować się na wstąpienie do SLD i problemu by nie było. Co do Nowickiej i Biedronia już się wypowiadałem, nie każdy działacz społeczny musi być posłem, aby dobrze robić swoja robotę. Dziwi mi ich późniejsze zajadłe szkodzenie SLD - nawet jeśli mieli do tej partii żal.

Z tego co jest napisane w tym artykule to za filmiki należy winić niekoniecznie Napieralskiego. Z tego co w tym czasie mówi właśnie Dębski i Karnowski - to żadna partia nie wytrzymała by tak zmasowanego i zaplanowanego atku jaki przyjęła na siebie SLD i sukcesem jest to, że jest jeszcze w parlamencie i sie nie rozpadła.

przed chwilą słuchałem posła z ruchu Palikota Armanda Ryfińskiego...logicznie z klasą rozjechał pełnomocnik rządu do spraw równego traktowania Elżbietę Radziszewską

jeżeli pozostali zaprezentują podobny poziom nie będzie haha z Palikota

W PiS-ie szukają winnego, Ziobrę chcą zmieść. Zauważcie, że wczoraj przy ogłoszeniu prognoz w sztabie nie było Ziobry, Kurskiego, Kępy.

poza prezesem nie ma tam nic ciekawego..a prezes był

boski Gowin ma już plan jak zneutralizować Palikota

ja mysle ze ta nowa partia to jest przyszlosc dla Polski a nawet Europy!

Ogolnie polityka mnie nie interesuje, ale gdybym zamierzal wstapic w jej szeregi to wlasnie w tym stronnictwie sa najwieksze mozliwosci dla mlodych

Taka przyszlosc jest nieunikniona i z tym wielu powinno juz sie pomalu oswajac :)

Taaaa..... nowa posłanka...

Jaszcze murzyna wklej, będzie śmieszniej.

z gazetą wyborczą mulsie

nomenomen akcja majstersztyk , myslałem, że dojadą do 15 %

Pieprzysz bartuś androny jak zwykle.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jaszcze murzyna wklej, będzie śmieszniej.

(...)

"Taka przyszlosc jest nieunikniona i z tym wielu powinno juz sie pomalu oswajac :)" i nie ma co się dąsać!

Murzyna ma PO. I napastnika jeszcze, a PiS ma bramkarza. Teraz w Sejmie jest przynajmniej ciekawiej - dla każdego coś miłego.

ja mysle ze ta nowa partia to jest przyszlosc dla Polski a nawet Europy!

Ogolnie polityka mnie nie interesuje, ale gdybym zamierzal wstapic w jej szeregi to wlasnie w tym stronnictwie sa najwieksze mozliwosci dla mlodych

Taka przyszlosc jest nieunikniona i z tym wielu powinno juz sie pomalu oswajac :)

Zobaczymy.Pierwszy projekt Piotra Tymochowicza skończył marnie.W tym jest większy potencjał i rozsądniejszy lider.

Kurdupel,Bruździński i Błaszak z Hoffffffmannnem to główna przyczyna porażki PiSdraków,jak nie schowają sie do szafy to PiS przerżnie następne wybory z kretesem.Odgrażał sie strateg wielki,że poda się po przegranej...do dymisji.

Bruździńskiego było akurat bardzo mało -zaczął się pokazywać dopiero po wyborach. Królował wiecznie zadowolony z siebie Hofman.

Ale przecież Prezes nie chciał jakiejś tam pospolitej wygranej - Prezes marzy o triumfalnym powrocie. Tyle, że do tego potrzebna jest mu druga fala kryzysu na którą czeka z utęsknieniem. Jak nie nadejdzie to po 6:0 będziemy mieli 7:0, 8:0 i tak dalej.

Jestem Europejczykiem.

Taaaa..... nowa posłanka...

>>>maszenka jak ty bys miala tyle odwagi to nie siedzialabys na durnym forum.chiba ze wygladasz...gorzej.Bo z glowom masz napewno gorzej.

"Taka przyszlosc jest nieunikniona i z tym wielu powinno juz sie pomalu oswajac :)" i nie ma co się dąsać!

Murzyna ma PO.

Mam wrażenie że nie zrozumiałeś. Tyle samo śmiesznego w posłance która przeszła zmianę płci co w Murzynie (czyli nic). O Godsonie pisałem tu już dawno temu i z dużą sympatią. Dla mnie śmieszny jest niejaki agent Tomek a nie Grodzka czy Godson.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Mam wrażenie że nie zrozumiałeś. Tyle samo śmiesznego w posłance która przeszła zmianę płci co w Murzynie (czyli nic). O Godsonie pisałem tu już dawno temu i z dużą sympatią. Dla mnie śmieszny jest niejaki agent Tomek a nie Grodzka czy Godson.

Jednego to śmieszy, drugiego to cieszy. Zobaczysz jak będzie pociesznie w tym Sejmie - boki wprost zrywać. Jancio Tomaszewski już zaczyna swój show, a jeszcze nie zaprzysiężony. Czekam też na pierwsze starcie Biedronia i Grodzkiej z posłami PiS-u, a nawet PO. Oj, będzie się działo!

Chyba jesteś poważniejszy od nowego składu poselskiego.

Jednego to śmieszy, drugiego to cieszy. Zobaczysz jak będzie pociesznie w tym Sejmie - boki wprost zrywać. Jancio Tomaszewski już zaczyna swój show, a jeszcze nie zaprzysiężony. Czekam też na pierwsze starcie Biedronia i Grodzkiej z posłami PiS-u, a nawet PO. Oj, będzie się działo!

Chyba jesteś poważniejszy od nowego składu poselskiego.

No właśnie - zaczynam czuć się nieswojo. Pomyśl jakie powody do zaniepokojenie mają kabareciarze - popyt na ich usługi może zaniknąć po kilku transmisjach posiedzeń Sejmu. Z Tomaszewskim może być rzeczywiście niezły dym.

Grodzka kontra Gowin - to może być lepsze od Kliczko kontra Adamek :-).

Bedzie również test na ego/butę Tuska - Grabarczyk uzyskał w Łodzi wynik godny Napieralskiego, jezeli Tusk nie zrobi z tego głąba ministra, to chapeau bas

Możesz zacząć ćwiczyć - już przed wyborami Tusk wymieniał ministrów którzy zostaną i Grabarczyka wśród nich nie było. Ja się cieszę bo Grabarczyk przegrał z Godsonem który startował z piątego miejsca na liście.

Jestem Europejczykiem.

cós mi sie zdaje ze Palikot w postaci takiej jak widzimy zaprezentowal lewice w czystej postaci.Osobowo.I to jest lewica w porównaniu do lewackiej napieralskiego.

jak widac niektorym wygodniej jest udawac ze napieralski to lewica, ale pokrzywdzona.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

cós mi sie zdaje ze Palikot w postaci takiej jak widzimy zaprezentowal lewice w czystej postaci.Osobowo.I to jest lewica w porównaniu do lewackiej napieralskiego.

jak widac niektorym wygodniej jest udawac ze napieralski to lewica, ale pokrzywdzona.

Zastanawiam się co tak radykalnie zmieniło poglądy Palikota z bardzo prawicowych na lewicowe w czystej postaci. Lewicowe hasła łatwo się rzuca - trudniej realizuje. Np. jak Palikot zrealizuje wyprowadzenie religii ze szkół i opodatkuje księży - w warunkach obowiązywania umowy międzynarodowej z Watykanem? Przecież już te dwa pomysły to typowa utopia bez możliwości realizacji. Krzykaczy lewicowych czy prawicowych zawsze u nas pod dostatkiem - w przciwiństwie do posiadaczy rozumu.

Zaczyna się kolejny wyścig o wskoczenie w d... Prezesa:

"Szef klubu PiS Mariusz Błaszczak przekonywał dziennikarzy, że w ogóle nie można mówić o porażce PiS, bo partia osiągnęła "porównywalny rezultat do tego sprzed czterech lat". - Jeżeli ktoś ma kłopoty to Tusk - powiedział."

Co za żałosny pajac. W takich wypadkach zawsze zastanawiam się czy facet jest rzeczywiście aż tak głupi czy tylko udaje (co z kolei świadczy o niezmierzonym cynizmie).

Jestem Europejczykiem.

generalnie Palikot przy swoich zasobach chyba chce zmiany.zabawa ozonem to bylo zawracanie glowy.teraz jest jazda i to go bawi.A wszedł w temat juz zdecydowanie zapomniany a ciagle aktualny.Normalnie myslacy facet ktory robi tam biznes gdzie sie go da zrobic.Niezaleznie czy to pieniadze czy adrenalina.

sam bym potancowal z glodziem mimo ze na tace nie daje.

a pajace picu przejda do historii.mysle jednak ze to wrodzone.ten model tak ma, bo juz czesto wysmiewany przez Olejnik rznał dalej glupa z kamienna powaga.Normalny facet w koncu rabnałby smiechem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tomaszewski chce być większą gnidą niż Czarnecki

Ukryta Zawartość

swoja droga ta wsciekłosc jaka wzbudził jest cenna.ba- nawet pożadana i duzo mówi o celnosci trafienia.

Tak, to fakt. Terlikowski (czyli facet którego boi się nawet papież) dostał szału:

>>"Ja p... Palikot trzeci w Polsce. Polacy zwariowali" - napisał na Facebooku, tuż po ogłoszeniu wyników wyborów, znany prawicowy publicysta Tomasz Terlikowski, redaktor naczelny portalu fronda.pl i działacz katolicki. "Pora szykować się na ostrą wojnę światopoglądową. Nie odpuszczę - przynajmniej ja - temu sk... i jego poplecznikom. I powiem krótko: wstyd mi za tych, którzy zagłosowali na mendę w przebraniu trefnisia" - napisał Tomasz Terlikowski w reakcji na wynik wyborczy Ruchu Palikota.

Ale potem - po lawinie ostrych komentarzy ze strony czytelników - wpis swój wykasował. "Poniosło mnie! Przepraszam zarówno Palikota, jak i jego wyborców. Nie wolno tak określać nikogo i nigdy" - pokajał się. "Wpis wyrzuciłem, ale i tak przetrwa on w necie. I dobrze mi tak" - dodał.

"Ale w kwestii ciężkich czasów zdania nie zmieniam. I nie zmieniam zdania, co do tego, że zrobię wszystko, by nie pozwolić, by Polska marzeń Palikota wygrała. Może to już koniec pewnego etapu w moim życiu. Sam się nad tym zastanawiam"<<

Hihihi... wychodzi na to że Terlikowski musi się za mnie wstydzić! Nigdy bym nie przypuszczał, bezcenne :-).

Zastanawiaj się Terlikowski, zastanawiaj.

Jestem Europejczykiem.

Niesiołowski ma teraz dwa nadrzędne cele w życiu - dopier**lić Jarkowi i Januszkowi.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nasz wątrobiarz się odezwał. Wszyscy zapomnieli o Niesiole a tego dalej w oczy kole :-). Też uważasz, że nie ma mowy o przegranej PiS?

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

I to oni mieli nami rządzić??????????

Zamordyzm.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.