Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie ty widzisz wściekłość?

Bezradność owszem ale nie z powodu Palikota i jego ludzi. Pozory.

Gwóźdź programu to będzie w styczniu czyli nowa dziura w pasku.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gdzie ty widzisz wściekłość?

Hihihi....

Wszędzie. Od PiS do SLD. Przed chwilą słyszałem jednym uchem jak się Miller u Lisa wyzłośliwiał.

A dodatkową dziurkę w pasku wolałbym wcześniej, jeszcze przed sylwestrem. Pracuję nad tym ale kiepsko mi idzie :-(.

Jestem Europejczykiem.

SLD wściekłe jest ale raczej powinni sami na siebie. Głąby stracili na własne życzenie.

Młody odwrócił się plecami do starych, a starzy do niego - efekt był przewidywalny.

Ugrał na tym Miller ale zdaje się, że za późno na odrodzenie.

W sumie wyszło tak jak chciało PO i PiS.

Zamieszania zrobił Palikot.Jeśli chce coś ugrać w przyszłości musi zostać w opozycji, twardej ale nie w opozycji do krzyża i z marychą, czy innoscia seksualna na sztandarach tylko z pomysłami, które mnożą kasę w kieszeniach zwykłego Kowalskiego.

no cóz xinwax znacznie madrzejsi od ciebie i ze strony kosciola mowia to co ja juz dawno.wasz koniec w piwnicy.pocieszaja sie ze za to w eksluzywnej.gratuluje.razem z rydzykiem w piwnicy. hehehe.

modlmy sie.

redaktor CNN siedzacy temacie religia>>.Katolicyzm wejdzie do piwnicy .tak jak w europie.polski okres ulegl przesunieciu w skutek zaciemnienia etapem JP2.Modlmy siem.

stroniccy kosciola ze wszystkich stron pieprza juz rowno o wscieklym ataku.Modlmy siem..najlepsze ze to juz nic nie zmieni.to co wy tu wypisujecie od dawna o milosci ,blizniego swego,trans takiego i siamtego swiadczy o tym ze to..koniec.Modlmy siem. To co wypisujom i gadaja przedstwaiciele wasi swiadczy ze jest juz za pozno.Modlmy siem.Tu juz nie ma ZADNEGO boga.Modlmy siem Xinwax.chociaz tak dla ...jaj.

Na ciebie zawsze można liczyć, redaktor CNN - wyrocznią jest.

Jacy Wasi przestawiciele?

Jeszcze nie słyszałem tak żwawego i pobudzonego Hołowni jak dziś u Lisa. Wygląda na to, że również Kościół zostanie zmuszony przez Palikota do większego wysiłku. Same telefony do polityków i śniadanka u biskupów już chyba nie wystarczą. Tak jak bajania o atakach na Kościół. Nasi hierarchowie jeszcze nieraz zatęsknią za Kwaśniewskim, Oleksym i Millerem których tak swego czasu po chamsku opluwali (po uprzednim napiciu się z nimi wódki).

Jestem Europejczykiem.

wiele nie wymyslajac xinwax..holownia i paru myslacych ksiendzy.jak bardzo kcesz znajde nazwiska.tak naprawde z marksistowska ilosc przejdzie w jakosc xinwax.nie wiadomo tylko w co przejdzie rydzyk michalki glodz.chiba w koze... u plota.

z tym kościołem ostrożnie , przykład wściekłego wiernego xniwaxa nadal pokazuje siłę słowa klepanego.A ich dużo więcej i łatwo nimi manipulować słowami kraj w potrzebie,zróbmy porządek z nihilistami....KK walczy o kasę ,narodowa prawica o władzę.Sojusz na śmierć i życie.

11 Listopada szykują wielką brunatną szopkę.

Codziennie potwierdza mi się, że warto było głosować na Palikota. Patrzeć na wściekłość połączoną z bezradnością dotychczasowego politycznego establishmentu - bezcenne.

Dorzucę jeszcze dużą część publicystów politycznych.Wspominając ich wypowiedzi i publikacje dotyczące szans Palikota po opuszczeniu PO, zrobił z nich intelektualnych kretynów.Już jest kilka tygodni po wyborach a oni nadal żyją w Polsce bez Ruchu Palikota.Widać jak bardzo media są środowiskiem wzajemnej adoracji i o nowe spojrzenie na scenę polityczną trudniej niż w sejmie.

Nie podzielam tych zachwytów nad Palikotem choć uważam,że dobrze się stało,że jest w Sejmie.Po pierwsze głosując na niego osłabiało się PO czyli zwiększało szanse PiS( a wynik wcale nie był taki pewny!).Po drugie to nie partia a ruch czyli luźne ugrupowanie ludzi o różnych czasami rozbieżnych poglądach.Ich łącznikiem jest wrogość wobec dotychczasowej sceny politycznej ale różnice są i myślę,że z czasem będą się powiększać.A to grozi rozpadem i przejściem do innych partii.Niemniej dobrze,że są ,niech robią swoje choć nie mam złudzeń,że wiele nie zdziałają.

Zobaczymy.Sprawiają wrażenie osób idei nie przywilejów i pieniędzy.Z zebranych szczątkowych wiadomości prasowych wynika ,że planował sukces osiągnąć za 4 lata lub dać sobie spokój.Nadgonił dużo czasu zostając po kilku miesiącach trzecią siłą polityczną w sejmie.Przy jego inteligencji , charyzmie umiejętnie żonglując mediami i parlamentarną grą w sejmie nie powinien dołować w sondażach.A jak wiesz kłopoty zaczynają się przy spadku notowań nie odwrotnie.

Tylko dlatego ,że PiS może zagrozić PO należało zapomnieć o swoich poglądach.Raz skorzystali ,cztery lata temu.W obecnym rozdaniu ani przez chwilę nie było zagrożenia dominacji PiS.Umiejętnie podsycano zagrożenie.Nawet przy założeniu wygranej PiS prezes nie miałby z kim koalicji na cztery lata stworzyć.

Co do Palikota ,wykorzystał bezideowość SLD i niezadowolonych z codziennego oglądania tych samych polityków.Znam przypadki zapyziałych katolików oddających głos na niego.Dopiero teraz widzą ,że wspomogli ugrupowanie walczące z ich ukochanym księżulkiem.

Obecny "lewicowy" Palikot publicznie uzasadniał karanie więzieniem za noszenie podobizny Che Guevary.I dzięki niemu ustawa przeszła.Jak widać nie przeszkodziły skrajnie prawicowe pomysły na przyciągnięcie elektoratu z podobizną Che Guevary.....Jest skuteczny , inteligentny i ma pieniądze.

wladz

Teraz to tak można mówić( o wyborach).Wcześniej tej pewności nie było.Będę im kibicował ale to wielka niewiadoma.

"Przed francuskimi wyborami Angela Merkel też pewnie usłyszy coś w rodzaju – spieprzaj babo!" - napisał na swoim blogu politycznym w Onecie europoseł PiS Janusz Wojciechowski."

Skretynienie posłów PiS w osiągnęło zdaje się stan permanentny. Ich największym i chyba jedynym problemem jest jak wylizać buty buty Prezesowi przed innymi partyjnymi konkurentami.Desant z PSL zaniepokojony ostatnimi sukcesami Hofmana i Błaszczaka postanowił dogonić czołówkę.

Jestem Europejczykiem.

wladz

Teraz to tak można mówić( o wyborach).Wcześniej tej pewności nie było.Będę im kibicował ale to wielka niewiadoma.

Również przed ogłoszeniem wyników nie widziałem możliwości stworzenia rządu przez PiS.Owszem były dywagacje o PiS,SLD,PSL ale upadały przy dużo bardziej prawdopodobnym scenariuszu PO,SLD,PSL.A żadne sondaże nie dawały prezesowi większości w sejmie.

Spieprzaj dziadu

witaj grzmocie :) i podnieś w polemice poprzeczkę wpisów przydupasów prezesa a może Ziobry

"Jestem człowiekiem, który - obok Jarosława Kaczyńskiego - można powiedzieć, że przelał najwięcej krwi dla tej partii i miał najwięcej kłopotów właśnie za walkę o ideały. Te kłopoty jeszcze się ciągną gdzieniegdzie w prokuraturach i sądach. Prawo i Sprawiedliwość jest dla mnie wielką wartością "

747 czy Ziobro szczyci się łamaniem prawa wspominając o sądowych problemach?

Wypisujesz jaja z datownikami.........

to już było i znikło.Nie zdążyłem spytać co poeta miał na myśli?

Mylisz mnie z kimś.

747=747

nie ma pomyłki

Prawda nie ma szans się przebić, a co dopiero utrzymać.

a wewnętrzne sondaże dawały zwycięstwo,przewrotna ta prawda

i żadnego sfałszowanego lokalu nie wykryto

747 zapewne z powodu okrucieństwa prawdy prezes postawił na kłamstwo

Prokuratura właśnie daje znać że w sprawie Smoleńska mogło dojść do zaniedbań przez Biuro Ochrony Rządu.

To jest prawda.

Odznaczenie szefa BOR, przez prezydenta Bronisława Komorowskiego to jest manipulacja.

wladz

Kurz po wyborach jeszcze wokół Ciebie nie opadł?

Firmy prowadzące sondaże na zlecenie nie mogą dokonywać manipulacji?

Czy w Polsce jeszcze jest jakaś instancja, która jest wolna, niezależna i uczciwa?

Rząd?

NIK?

CBA?

Policja?

Prokuratura?

Sądy?

Sejm?

ZUS?

Szkolnictwo?

Nauka?

Wykorzystanie środków unijnych?

Lecznictwo?

Szpitalnictwo?

Transport?

Media?

Internet?

Wszystkie dziedziny życia są zinfiltrowane, poddane manipulacji, wykorzystywane jako narzędzie do utrwalania władzy obecnego reżimu.

Wszystkie działania wszystkich instancji mają tylko jeden cel, ZACHOWAĆ STATUS QUO.

By w rozkopanej Polsce w wiecznej budowie niektórym żyło się lepiej tu i teraz, a dla pozostałych - ciepła woda w kranie - musi wystarczyć - pech.

Bawcie się dobrze!

P.S.

Schetyna ciężko pracował w kampanii wyborczej PO, aby partia odniosła jak najlepszy wynik.

Im wyższe zwycięstwo tym lepiej, tym D.Tusk mocniejszy.

Teraz jest tak mocny, że wygrzewa się przy ognisku, a na grill nabił Grzegorza Schetynę, który tak ciężko pracował na sukces partii.

P.S.II

Żegnam/ zadawałem się z debilami przez większą część życia, dobrze poznałem ich mentalność, zwyczaje, wzory, język, kulturę.........wystarczy/

P.S.III

Jak przyjdzie kryzys, PO bez zmrużenia oka poświęci D.Tuska jako jego winowajcę, no grał w piłkę zamiast reformować kraj powiedzą, szczególnie ten najgłupszy, który jeszcze głupszych najął na swoich sługusów.

Władza musi zostać w rodzinie.

P.S IV

Filut

Masz ogromne problemy z tolerancją i akceptacją innych wzorów zachowań.

P.S.V

Słynny agent Tomek, pozwał kłamliwą babę, tzw "żywą legendę Solidarności", za bezczelne wypowiedzi na temat jego zadań w pracy operacyjnej.

troche go kiwa.wyrowna lot i pierdyknie o najblizsze drzewo.jak tu zyc numerek.moze lepiej w drzewo.

Widziałeś jak skończył GADDAFII?

Leć i powiedz to Donaldu Tusku, jak kończą dyktatorzy.

Uważaj na drzewa i słupy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.