Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

kto to jest "pożyteczny idiota"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

każdym wpisem dokładnie wpisujesz się w schemat "pożytecznego idioty"

przeczytałeś jak kończą?

"biada pochlebcom bo gówno chłepcą"

Jan Izydor Sztaudynger

Wy to pierdu,pierdu o niczym a to Komisarz Zero doznał niezwykłej wręcz iluminacji:

"Zdaniem europosła przegrana jego partii powinna być "lekcją pokory" dla polityków PiS. - Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i powiedzieć, że porażka jest porażką. - mówi Ziobro."

Ciekawe czy ta oczywista oczywistość przebije się w partii w której brylują tacy tytani intelektu jak Hofman i Błaszczak :-)?

Jestem Europejczykiem.

każdym wpisem dokładnie wpisujesz się w schemat "pożytecznego idioty"

przeczytałeś jak kończą?

"biada pochlebcom bo gówno chłepcą"

Jan Izydor Sztaudynger

mamelek dobry numer.Przebierzemy za osła i sentencję na scenie po pingwinach wypowiesz....będą oklaski

Wy to pierdu,pierdu o niczym a to Komisarz Zero doznał niezwykłej wręcz iluminacji:

"Zdaniem europosła przegrana jego partii powinna być "lekcją pokory" dla polityków PiS. - Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i powiedzieć, że porażka jest porażką. - mówi Ziobro."

Ciekawe czy ta oczywista oczywistość przebije się w partii w której brylują tacy tytani intelektu jak Hofman i Błaszczak :-)?

trochę wcześniej śledziłem i padłem gdy Ziobro zaplanował stworzyć z PiS dwie partie które po wyborach stworzą rządową koalicję....piękne i prawdziwe jeżeli nie za bardzo z prezesem się pogniewają.Nareszcie koalicjant.

Będzie się działo w PiSie,komisarze skoczą sobie do gardeł.Niczym Danton i Robespierre( nawet ten drugi ma coś wspólnego z prezesem).Może się podzielą i będą osobno obchodzić kolejne miesiączki i stawiać osobne pomniki smoleńskie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak donosi wp.pl, awantura wokół pierwszego w Polsce pomnika L.A. Kaczńskiego rozwija się. Przeciwnicy aktywizują się na Facebooku. Natomiast lokalny PiS-owski działacz z Wołomina zapowiada: "mamy formę, z której możemy odlewać kolejne popiersia i rozpowszechniać je po całej Polsce." Czekam, kiedy rzuci hasło: "W każdym ogrodzie popiersie naszego prezydenta zamiast krasnala!"

(http://wiadomosci.wp.pl/kat,119674,title,Awantura-o-pierwszy-pomnik-Lecha-Kaczynskiego,wid,13933353,wiadomosc_prasa.html)

Będzie się działo w PiSie,komisarze skoczą sobie do gardeł.Niczym Danton i Robespierre( nawet ten drugi ma coś wspólnego z prezesem).Może się podzielą i będą osobno obchodzić kolejne miesiączki i stawiać osobne pomniki smoleńskie.

Zobaczymy,coraz bardziej zaangażowani w brudną politykę PiS mają dość prezesa.Ciekawe kto kogo hakami wystraszy

Czekam, kiedy rzuci hasło: "W każdym ogrodzie popiersie naszego prezydenta zamiast krasnala!"

Dlaczego "zamiast"?

Nie mogą stanąć ramię w ramię? Wzrostem by do siebie pasowali.

Jestem Europejczykiem.

"Palikot zaznaczył, że pomysł zdjęcia krzyża z sali sejmowej to nie jedyny plan, jaki posiada jego partia. Podkreślił, że będzie starał się polepszyć sytuację materialną najbiedniejszych Polaków. - Byłem wczoraj w domu pomocy społecznej na Woli, widziałem w jakich warunkach przebywają ludzie. To niebywałe. Nigdy nie spotkałem się z takimi warunkami. Operator tego domu wpadł w długi i tym ludziom grozi wyrzucenie na bruk. To sytuacja najwyższego ryzyka. Podjęliśmy różnego rodzaju interwencje, które mają na celu pomoc tym ludziom - zaznaczył Janusz Palikot na koniec rozmowy w Radiu TOK FM."

Zachodzi pytanie, co Palikot jako poseł i "działacz społeczny" robił przez ubiegłe dwie kadencje?

Czyżby wizerunek poniżej jest wizerunkiem najprawdziwszym? Wydaje się, że tak - mając w pamięci choćby komisję "przyjazne państwo".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"Palikot zaznaczył, że pomysł zdjęcia krzyża z sali sejmowej to nie jedyny plan, jaki posiada jego partia. Podkreślił, że będzie starał się polepszyć sytuację materialną najbiedniejszych Polaków. - Byłem wczoraj w domu pomocy społecznej na Woli, widziałem w jakich warunkach przebywają ludzie. To niebywałe. Nigdy nie spotkałem się z takimi warunkami. Operator tego domu wpadł w długi i tym ludziom grozi wyrzucenie na bruk. To sytuacja najwyższego ryzyka. Podjęliśmy różnego rodzaju interwencje, które mają na celu pomoc tym ludziom - zaznaczył Janusz Palikot na koniec rozmowy w Radiu TOK FM."

Zachodzi pytanie, co Palikot jako poseł i "działacz społeczny" robił przez ubiegłe dwie kadencje?

Czyżby wizerunek poniżej jest wizerunkiem najprawdziwszym? Wydaje się, że tak - mając w pamięci choćby komisję "przyjazne państwo".

więc już nie PO z Tuskiem celem numer jeden....nie daj się zwieźć chytremu Tuskowi.

z tfurczośći wladzia:

mamelek małpy były ciekawsze,popracuj nad nowym programem.Wypuścimy po strusiach,będziesz miał łatwiej publiczność zachwycić

mamelek dobry numer.Przebierzemy za osła i sentencję na scenie po pingwinach wypowiesz....będą oklaski

zoofilja trendy! LOL

momelek daj sobie spokój mając tyle innych wątków.Wpadasz tutaj z pustą głową i oczekujesz polemiki....pytam się o CZYM?

gdybyś przynajmniej nie obrażał,nie zaczepiał i nie sprawiał wrażenia naburmuszonego indora nie zwracałbym na ciebie uwagi.Nie wklejał drwiących z twoich możliwości wpisów...tak to wygląda panie mamel

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

choćby tyle zrobił

"Wszystko wskazywało na to, że sprawa zostanie zamieciona pod dywan. Dopiero konferencja Janusza Palikota odmieniła bieg wydarzeń. I to nie od razu, pierwszą reakcją było oburzenie na jej przebieg dziennikarzy i polityków, również z jego klubu. Posłanka Julia Pitera sugerowała, że Palikot powinien złożyć mandat, a Grzegorz Schetyna stwierdził, że lepiej by było dla PO, gdyby opuścił jej szeregi. To nasz dziennikarz przekonał Schetynę, że zamiast grzmieć na Palikota, lepiej zająć się tym, co się stało w Lublinie."

Ukryta Zawartość

tylko i tak nieprzychylni i zagrożeni w swoim światopoglądzie wibrator zauważą.

Ukryta Zawartość

Kogos on mi przypomina...???

Ukryta Zawartość

Uploaded with

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Widac ze napewno jestesmy znani w Europie z calowania kobiet po rekach.

Zwyczaj ten nie jest znany w innych krajach ?

Chcialem napisac ze Tusk przypomina mi Kaczynskiego ktory rowniez praktykuje ta tradycje.

Kwaśniewski gra Smoleńskiem, rozkazał żonie aby w przerwie reklamowania fiołków opowiedziała jak wyglądały przygotowania i wizyty jej i jej męża w Katyniu.

Ciekawy ruch Millera.

Jezeli Palikot chce robić cos sensownego to chyba dobrze.

Tak, jeśli chce i zrobi, a nie pokazuje SIEBIE tam gdzie powinien cos zrobić.

Ciekawe jest to, że jakoś jakby niezajmowało go to od 2005 roku.

Przyjmijmy jednak, że po 6 latach serce mu się pojawiło tam gdzie powinno być, a mózg przeniósł się w odpowiednie dla tego organu miejsce.

Dobra, przyjmuję ten odruch Palikota za dobrą monetę.

więc już nie PO z Tuskiem celem numer jeden....nie daj się zwieźć chytremu Tuskowi.

Ostatnie ruchy robaczkowe premiera Tuska i zanik całkowity jego kancelarii i ministrów nie pozwala zauważyć w ogóle czy rząd i PO jeszcze istnieją czy tylko trwają na z góry upatrzonych pozycjach gotowi podaniu się do dymisji i rozpisania nowych wyborów.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

W Polsce trwa kryzys rządowy, to jasne, kiedy nie ma mediów, to nie sposób się o tym dowiedzieć.

Jaro

Idę na imprezę, pożyczyłbyś mi jakieś ciuchy?

P.S.

Rzeczpospolita ma już nowego szefa, układ się domyka, trzeba wygrać przecież wybory w 2015 r.

P.S II

Awantura o krzesła między Palikotowcami i Kaliszami, żenada.

Dla mnie jesteś przedstawicielem Ruchu Palikota, stąd mija extrawagancja, choć dla Ciebie to teraz powinna być normalność.

P.S.

Do pełni szczęścia przydałyby mi się jeszcze jakieś extrakty na imprezę, co możesz mi zaoferować?

Dla mnie jesteś przedstawicielem Ruchu Palikota, stąd mija extrawagancja, choć dla Ciebie to teraz powinna być normalność.

Dziękuję za uznanie aczkolwiek z uwagi na mój charakter nie sądzę, żebym znalazł dla siebie miejsce w jakiejś partii. Co do extrawagancji do powinieneś docenić punk-rockowy styl wczesnego Prezesa :-).

Do pełni szczęścia przydałyby mi się jeszcze jakieś extrakty na imprezę, co możesz mi zaoferować?

Extrakt z kartofli;-).

Ukryta Zawartość

post-9051-0-50043300-1319721453_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.