Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Na forumowej "lewicy" same chochoły, między uszami wiatr nie śmiga bo sianem zatkane z braku tkanki zazwyczaj do myślenia używanej.

tak pomiędzy spowiedziami musisz powyzywać.....adrenalina buzuje?

Poczekaj na zakończenie.

czekam na wyrok Trybunału Konstytucyjnego.Będzie ciekawie jeden drugiego może zeznaniami wykończyć.Nadal toczą się inne rozprawy dotyczące postępowania prezesa i wiceprezesa...pokusa wielka

To charakterystyczne że nikt nie odniósł się do walki D.Tuska z G.Schetyną, premiera rządu z marszałkiem sejmu, którego prawdopodobnie wspierał polski prezydent B.Komorowski.

Giertych mówi, że odsunięcie D.Tuska od władzy było uzgodnione przez G.Schetynę z B.Komorowskim.

Cisza.

Nic się nie stało.

Polacy, nic się nie stało.

Ten akurat bardziej pasuje do pissssu, niż gdziekolwiek indziej - świętoszkowaty, egzaltowany bałwan. Tacy zasługują na margines.

I tu się z panem profesorem w pełni zgadzam.

tak pomiędzy spowiedziami musisz powyzywać...

To nie wyzwiska lecz tylko szczypta rzeczywistości jaka was dotknęła.

Tak was to zaślepia, ze nawet zapomnieliście, że kraj nie(bez)rządem stoi.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To charakterystyczne że nikt nie odniósł się do walki D.Tuska z G.Schetyną, premiera rządu z marszałkiem sejmu, którego prawdopodobnie wspierał polski prezydent B.Komorowski.

Giertych mówi, że odsunięcie D.Tuska od władzy było uzgodnione przez G.Schetynę z B.Komorowskim.

Cisza.

Nic się nie stało.

Polacy, nic się nie stało.

I tu się z panem profesorem w pełni zgadzam.

jak widzisz większość zainteresowana wykończeniem prezesa.Tusk z Schetyną nie ma siły przebicia w konfrontacji z walką Ziobry z Kaczyńskim.Każdy jest ciekawy czy młody staremu tyłek skopie

To nie wyzwiska lecz tylko szczypta rzeczywistości jaka was dotknęła.

Tak was to zaślepia, ze nawet zapomnieliście, że kraj nie(bez)rządem stoi.

faktycznie nie doceniłem,przecież nawiedzony jesteś i urodzony z prawdą objawioną

z prawdą objawioną

Twoja nabyta Palikotem naznaczona i wypaczona.Jak tam Twój nowy aidol polityczny?

Kryzys rządowy w Polsce nikogo nie interesuje, ciekawe.

Moje określenie "debile", chyba nie można w tej sytuacji uznawać za obraźliwe, sam się zastanawiam ile osób, które zostały kiedyś przez kogoś tak nazwane, obrazi się, stwierdzając, że jeśli wyborcy nie wymagają powołania rządu po wyborach, od zwycięskiej partii, to należałoby przywołać jakieś mocniejsze słowo.

Nie będę obrażał bydła, może hołota, motłoch?

To co w Polsce wybrało tych ludzi do najważniejszych urzędów w państwie, nie jest zainteresowane dalszym jego losem, ważne że "Kaczor przegrał".

Wygraliście to utwórzcie rząd do jasnej cholery!

Do tej pory, to wygląda na to, że D.Tusk potrzebował wyborów w Polsce do wykończenia wewnętrznej opozycji w partii.

Określenie "polityczny debil" od wyboru palikoterii do sejmu i pozostawienie PO u władzy stawia w innym (pozytywnym) świetle pospolitych przedstawicieli tego stanu umysłu.

Granat w beczce szamba.

Zbigniew Ziobro powiedział, że propozycję złożoną mu przez prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego trudno nazwać kompromisem.

- Niestety, okazało się, że kompromis sprowadza się do tego, że postawiono nas w stan obwinienia, wszczęto wobec nas postępowanie dyscyplinarne - mówił Ziobro.

Ziobro zachowuje się jak piroman - tak skomentował konferencję Ziobry szef klubu PiS Mariusz Błaszczak, gość TVN24.

Hofman dodał, że równocześnie rozpoczęło się postępowanie dyscyplinarne przeciwko Ziobrze, Kurskiemu i trzeciemu europosłowi Tadeuszowi Cymańskiemu.

W ocenie rzecznika, przyjęcie propozycji kompromisu przez Ziobrę zakończyłoby okres "mocnej i intensywnej kampanii, która jest w tej chwili w mediach toczona przeciwko opozycji".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No i znowu wszystko przez Tuska.

Ukryta Zawartość

Miernota pośliniła A.Merkel, czym rozsiała wiochę na cały świat.

O tym tu mówisz?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

To Schetyna jest tu moderatorem?

:)

Znaczy się ONE, te moderatory cie zamroziły? A ja już uwierzyłem 747 że wszystkiemu winne jest PO :-).

Jestem Europejczykiem.

Było już. Najśmieszniejsze że pan radny jest wiceprzewodniczącym komisji kultury. Chciaż czy ja wiem czy to rzeczywiście śmieszne? Raczej smutne. Ale poczekajmy, Hofman zaraz wszystko po linii partyjnej wyjaśni.

Jestem Europejczykiem.

generalnie ziobrysci i kurduplowate korzystajcie puki rzadu nie ma, bo chwile wasze sa policzone.Juz nie chce myslec jak NAJDZIE Palikot.Musita zawczasu zaopatrzec sie w fiolki cudowne i paznokcie najswietsze bo tylko to was moze uratowac.Paznokcie nosi sie najlepiej pod jezykiem gdyby kosciol nie oglosił inaczej.do nabycia tylko w dobrych aptekach.

O tym tu mówisz?

A.Merkel dobrze wie, że św pam Prezydent Lech Kaczyński miał zwyczaj delikatnie całować kobiety w rękę.

D.Tusk nie czyni tego w Polsce, jak wita się z kobietami, pokroju E.Kopacz czy podobne, aż bierze mnie na samą myśl jakie nazwiska musiałbym przytoczyć

D.Tusk przesadnie pochylił się jak w geście poddaństwa, A.Merkel była ździwiona a von Rumpel zaszokowany, prasa na zachodzie rozpowszechniła hołd Tuska, tak że wstyd teraz pokazać się na ulicy zachodniej.

generalnie ziobrysci i kurduplowate korzystajcie puki rzadu nie ma, bo chwile wasze sa policzone.Juz nie chce myslec jak NAJDZIE Palikot.Musita zawczasu zaopatrzec sie w fiolki cudowne i paznokcie najswietsze bo tylko to was moze uratowac.Paznokcie nosi sie najlepiej pod jezykiem gdyby kosciol nie oglosił inaczej.do nabycia tylko w dobrych aptekach.

Ciesz się że rządu nie ma, bo jak się pojawi to poszuka 80 mld oszczędności.

Ale kogo to obchodzi, ważne że Kaczor przegrał ósme wybory.

Znaczy się ONE, te moderatory cie zamroziły? A ja już uwierzyłem 747 że wszystkiemu winne jest PO :-).

To prawda, wszystkiemu winne jest PO i ich nowe standardy miłości cholera jasna, transfery za państwowe pieniądze, afery, które CBA wykrywa na pstryknięcie D.Tuska, akurat dotyczące tego okresu i tego miejsca w którym maczał palce pan G.Schetyna.

Ciekawe.

A przecież ku.wa m.ć CBA to policja polityczna PiS miała być, gdzie jest M.Olejnik i Gazeta Wyborcza, żeby mówić i pisać o "atmosferze rządów D.Tuska"?

Ale kogo to obchodzi, ważne że Kaczor przegrał ósme wybory.

masz numrek nieslychany dar ..trafiania w pietnastke.

A Ty.............

A ja Grand Funk Railroad. Loneliness :-).

Oho, 747 się wciął.

Jak nie ma rządu jak jest!

Widziałeś gdzieś premiera Tuska, jak zobaczysz go, to daj mu znać że Orzeł Wylądował.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.