Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

slyszymy jeszce tylko tuptania zacieznych kurduplowatych ale to juz jakby echo gralo.

numerek a kaczynckiego ty gdzies widziales??Podobno z donkiem rza ze smiechu z takich jak ty.

nie ma rzadow nie ma atmosfery..numerek.wreszcie swiety spokoj.Jeszce tylko ty atmosfere psujesz.

Czytałeś już Giertycha?

Przecież chłopina pisze w URze prawie o puczu w łonie partii.

To co?

Bez znaczenia.

10 posłów mniej i o D.Tusku pisałbym w czasie przeszłym.

Wtedy byś odetchnął od mojej osoby.

slyszymy jeszce tylko tuptania zacieznych kurduplowatych ale to juz jakby echo gralo.

numerek a kaczynckiego ty gdzies widziales??Podobno z donkiem rza ze smiechu z takich jak ty.

Do prawdy?

Są w Krakowie i piją na Wawelu przy sarkofagu św.pam Prezydenta.

Donek mówi - Leszek to był dobry chłop, mógł wypić!

A J.Kaczyński - tak, szkoda że już go nie ma, i pogadać z kimś było można, nie to co teraz.

Widziałeś gdzieś premiera Tuska, jak zobaczysz go, to daj mu znać że Orzeł Wylądował.

Rząd jest od roboty a nie od pokazywania się. Ja Tuska było dużo widać to jęczałeś, jak go nie widać to też jęczysz. Musisz się na coś zdecydować bo inaczej wychodzisz na głupka.

Jestem Europejczykiem.

musisz sie zdecydowac bo do trzech razy sztuka.jak ci cienzko liczenie idzie.... to jest juz dwa.

numerek mowi to mi wszystko.jest dobrze.damy rade.tylko troche ci dupe zacisniemy bardziej.zebys nawet nie mogl pisnac...iiiiii.

po prostu dobra pogoda dla bogaczy troche was rozzuchwalila .Ale to sie skonczy.

i mimo waszych wrzaskow dojdziemy do 50 .mowi ci to CÓS?

generalnie numerek jak mamusia z tatusiem chlejom piec lat to dwa siedza na odwyku.I odwyknom.

Jak będziecie dochodzić to uważajcie aby Was buty nie wyprzedziły.

Skończy się, skończy rok, może dwa i nie obsłużycie długu.

Do 50 dojdziecie, kilometrów oddanych do użytku kilometrów autostrad, może..........

Zaciskać będziecie, wszyscy, to samo, nawet możecie ściskać, do woli........

747 Ziobro zajmuje miejsce prezesa ,przygarniesz faceta z kotem?

Zabrali się w końcu, za przygłupa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

niestety nie ,przygłupa odbanowali

Ukryta Zawartość

Ludzie nie potrafią wyczuwać sytuacji, albo posiadają dane, które nakazują określone działanie, a inni tych danych nie mają.

W perspektywie, wszystko się dobrze skończy.

PO i D.Tusk stoi przed ścianą wybudowaną z treści nowego expose.

Postawi ją, a potem będzie ją omijał bokiem, lub burzył.

Przykryje ją też szmatą, żeby nie była zbyt widoczna.

Ukryta Zawartość

Jestes chyba tzw. Tradycjonalista. Ja jak sie odwroce to dupa mi zostaje z tylu..

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ukryta Zawartość

Jeżeli tak rzeczywiście myślisz to cytując ten artykuł sam wychodzisz na przygłupa. Przeczytałeś go ze zrozumieniem?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Władz - kazdy lubi to co lubi - ty Lisa, ja Semkę, ty Żakowskiego, ja Wildsteina.

Szkoda by było, gdyby padła po wykopaniu Lisickiego. Jedyny tygodnik inny od reszty.

Kazdemu wg potrzeb - dla mnie szmatławi publicyści pisują w Polityce, Przekroju, Wprost i Nie.

nie oceniam publikacji ,tylko zachowanie i składane deklaracje.Jak na podobno poważnych analityków nie potrzebnie biegają w krótkich spodenkach.

Wśród księży równiez są pożyteczni idioci.

Cieszę się, że myślisz tak, jak myślisz. I że tak samo myślą przełożeni Bonieckiego. Dzięki wam Palikot zdobył tyle głosów a zdobędzie ich jeszcze więcej. Tak trzymać, niech się to próchno rozkłada od środka. Dzięki tym pożytecznym idiotom którzy zamykając się przed światem myślą, że to coś da.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Dobranoc!

Niech ci się coś miłego przyśni, np. Ziobro czołgający się przed Prezesem w lateksowym ubranku i z pejczem w zębach :-).

Jestem Europejczykiem.

Wczoraj śnił mi się prezes Kaczyński i Napieralski, debatowali jak obalić Tuska.

Napieralski to już przeszłość, żywy trup. Czyżby twój sen był proroczy i to samo miało dotyczyć Prezesa?

Jestem Europejczykiem.

747 genialna taktyka prezesa coraz więcej problemów dziadowi na starość stwarza.

"Na Wawelu pojawi się za to następnego dnia. Tym samym, odda cześć tragicznie zmarłemu bratu, nie ryzykując spotkania z Martą. Taką teorię wydają się lansować dziennikarze "Faktu", którzy jako pierwsi dotarli do cmentarnej rozpiski rodziny Kaczyńskich.

Powodem, dla którego prezes PiS nie chce spotkać swojej ulubionej (a zarazem jedynej) bratanicy, ma być wydana przez niego książka, w której napisał on to i owo na temat jej sercowych kłopotów i tajemnic.

Z publikacji Kaczyńskiego można było się m.in. dowiedzieć że mąż Kaczyńskiej od czasu do czasu uderzy kogoś w obronie Marty, a ona przy pierwszym małżeństwie "nie musiała się chwytać pierwszej okazji", a drugie "było próbą poratowania się".

Marta Kaczyńska poczuła się tak urażona, że nie wsparła stryja podczas wieczoru wyborczego, który zakończył się klęską PiS. A wiadomo, jak prezes spogląda na każdego, kto w jego opinii mógł mieć choćby minimalny wpływ na tę porażkę...

Teraz w rodzinnych stosunkach powiewa chłodem, by nie powiedzieć, że panuje grobowa atmosfera. Wydawało się jednak, że pamięć o tragicznie zmarłym Lechu Kaczyńskim połączy jego zwaśnionych najbliższych. Ci jednak, sami nie chcą dać sobie takiej szansy... "

ciekawe kiedy kot ucieknie

kot ucieknie ostatni.

skynyrd

Mogę zrozumieć,że nie zgadzasz się z Żakowskim,Lisem wolisz Wildsteina i Semkę.Twoja sprawa.Ale nazywanie Polityki szmatławcem świadczy o skrajnym braku obiektywizmu i pomieszaniu kryteriów.

Ja np. nie podzielam poglądów Semki i Wildsteina ale nie uważam ich za szmatławych publicystów.

wladz

Ludzie niedojrzali emocjonalnie produkują problemy.

To że mąż pani Marty jest taki jaki jest, każdy widzi i wie.

Pani Marta zasługuje na więcej.

Swoim związkiem, narobiła dużo pożywienia służbom przeciwnika politycznego.

Niech Bóg pomorze przejrzeć na oczy pani Marcie.

P.S.

Kaczyński vs Ziobro przykryli całkowicie J.Palikota, cel więc osiągnięty.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.