Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Niedługo będziecie mieli do czynienia z reformami Donalda Tuska, czyli okrężne przejęcie przez kapitał oligarchiczny, tego z czego da się cokolwiek wycisnąć.

Piękne reformy, skuteczne zapewne, usprawniające, zaoferuje nam premier D.Tusk, ma się od kogo uczyć, przecież Jurek Buzek nie na darmo jest szefem parlamentu europejskiego jeszcze trochę, on się dobrze zna na reformach, szczególnie że po jego działaniach, na prawdę jest co reformować, jaka to fantastyczna perspektywa!

Tyle reform, ale teraz Polska będzie sprawna i skuteczna, przegonimy Anglię, gdzie pomieścimy rodaków, którzy zechcą masowo wracać i robić w Polsce biznes, szczególnie z Niemcami i Rosjanami.

hmm ....wygląda na koniec świata.

No i lecą kolejne (puste) głowy - Mularczyk chyba na wylocie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Teraz będzie lepszy marszalek - zakłamane i nieudolne babsko, które za wszelka cenę ucieka z dotychczasowego stanowiska. Prawdziwy rząd fachowców się kroi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie obrażaj zakłamanych i nieudolnych, ani kobiet o takich cechach.

Żeby opisać nicość wszechcech pani minister Kopacz, potrzeba dokonać głębokich badań jej fenomenu.

To postać podręcznikowa dla postwszystkichdebili, na wzór SELEKCJI NEGATYWNEJ, dodatkowo, to osoba z rządu, a sejm ma funkcję kontrolną nad rządem, niezła ściema her Tuska, która już z rzędu myster wladz, myster Yaro 747?

747 niewyczerpanym źródłem humoru. Dzięki!

A co miałem napisać o pośle Mularczyku, że oto teraz otwiera się przed nim fantastyczna perspektywa, pozwalająca na całkowite i pełne spełnienie się w polityce, możliwości dostąpienia pełnienia zaszczytnych funkcji partyjnych, rządowych, sejmowych, w radach nadzorczych czy samorządach?

Obudził się Mularczyk nagle i co, stwierdził że gdzie jest w PO?

Skoro jest w PiS, to obowiązuje go statut i dyscyplina, jak nie podoba się to trudno, marnuje się dotychczasowy dorobek i żegna.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mularczyk jest skończony.

747 a miała być taktyczne rozgrywka na wykończenie Palikota w mediach.....kolego jesteś skończony

Nawet Rydzyk zdziwiony

"- Ziobro w ciągu ostatnich czterech lat był ze sto razy przynajmniej przesłuchiwany, nękany. Ile osób z PiS-u przeżyło takie rzeczy? Warto o tym pamiętać. Warto doceniać tych ludzi, którzy byli z PiS-em w tak trudnym czasie. Czy my mamy tak wielu ludzi zasłużonych, wybitnych, żebyśmy sobie dobrowolnie pozwalali na ich odrzucenie? - pytał."

Jak widać ilość prokuratorskich wezwań i wyroki za łamanie prawa nobilitują członka Prawa i Sprawiedliwości.

Ty tu 747 nie podskakuj bo Czarny Tatulo jeszcze się nie zdecydował kogo poprzeć, aczkolwiek wysyła sygnały, że usunięcie Ziobry było błędem.

Może okazać się, że za chwilę będziesz musiał wychwalać Komisarza Zero i kąsać Prezesa po łydkach. Kolejny raz wyjdziesz na głupka i po co ci to?

Bierz przykład z prawackich publicystów którzy krążą na peryskopowej obserwując wydarzenia. Taki np. Ziemkiewicz przezornie rozpisuje się o Grecji czekając czyje będzie na wierzchu.

Jestem Europejczykiem.

Jestem ciekaw jak ziobryści poradzą sobie w budowie nowej partii bo nie są to ludzie stworzeni do codziennej,systematycznej pracy.Ziobro to facet,który nie lubi pracy "u podstaw".On uwielbia konferencje prasowe,wywiady,flesze reporterów i mikrofony rozgłośnie radiowych i TV.A do budowy partii potrzeba pracusiów!

[...]Bierz przykład z prawackich publicystów [...]

Ale do tego trzeba mieć między uszami co najmniej jedną sprawną szarą komórkę, a nie EPROM-a programowanego przez prezesa.

A czym jest teatr medialny, jak nie przykryciem Palikota?

Słyszałeś coś o Palikocie?

Palikot jest skończony, nie ja, jeśli G.Schetyna dostanie jakieś stanowisko w rządzie, bo mówił do kamery, że nie, z jego wiedzy.

Palikot jest skończony też dzięki działaniu Jacka Kurskiego.

Jeśli będzie nowa partia Zbyszka Ziobry, to Jacek Kurski zabije śmiechem J.Palikota w jakiejkolwiek debacie, na jakikolwiek temat.

Trafiła kosa na kamienień.

Nie wiem dlaczego ja mam być skończony, doprawdy dlatego że Zbyszek Ziobro podjął decyzję o odejściu z PiS?

Jeszcze wielu może odejść i wielu wstąpić, a wielu z tych co odeszli mogą chcieć wrócić, co w tym dziwnego?

Czy ja dawałem jakieś prognozy dotyczące Z.Ziobry, które się nie sprawdziły?

Kiedy i gdzie one są?

Wykorzystujesz wladziu sytuację żeby mnie pognębić, to objaw rozczarowania trupem Tuska i pogłębionej frustracji, jeszcze większej niż frustracja samego premiera nie potrafiącego cieszyć się po kolejnej zwycięskiej kampanii, która nie może go cieszyć, bo wie w głębi duszy, że szanse nie były równe.

Ale do tego trzeba mieć między uszami co najmniej jedną sprawną szarą komórkę, a nie EPROM-a programowanego przez prezesa.

I tu się z panem profesorem zgadzam.

Zobaczymy czym skończy się odwołanie.Kurski nie chce budować tylko przy pomocy popularności Ziobry przechwycić struktury PiS.Wiedzą ile procent daje zbawiciel i z radością pozostali by z nim mogąc kształtować oblicze PiS.

Jestem ciekaw jak ziobryści poradzą sobie w budowie nowej partii bo nie są to ludzie stworzeni do codziennej,systematycznej pracy.Ziobro to facet,który nie lubi pracy "u podstaw".On uwielbia konferencje prasowe,wywiady,flesze reporterów i mikrofony rozgłośnie radiowych i TV.A do budowy partii potrzeba pracusiów!

Również jestem tego ciekaw.

Ale jak Ojciec Rydzyk przegoni Diabła z Rogami i pogodzi J.Kaczyńskiego z Zbyszkiem Ziobro, to co wtedy zrobi wladz?

Zapadnie się pod Ziemię ze wstydu?

A może to wszystko jednak ściema i przykrywka, a przy okazji wiadomo że jak rąbią to wióry lecą i paru niewygodnych nieudolnych nielojalnych można się pozbyć jak zbędnego balastu.

A czym jest teatr medialny, jak nie przykryciem Palikota?

Słyszałeś coś o Palikocie?

Palikot jest skończony, nie ja, jeśli G.Schetyna dostanie jakieś stanowisko w rządzie, bo mówił do kamery, że nie, z jego wiedzy.

Jeśli będzie nowa partia Zbyszka Ziobry, to Jacek Kurski zabije śmiechem J.Palikota w jakiejkolwiek debacie, na jakikolwiek temat.

Nie wiem dlaczego ja mam być skończony, doprawdy dlatego że Zbyszek Ziobro podjął decyzję o odejściu z PiS?

Jeszcze wielu może odejść i wielu wstąpić, a wielu z tych co odeszli mogą chcieć wrócić, co w tym dziwnego?

Czy ja dawałem jakieś prognozy dotyczące Z.Ziobry, które się nie sprawdziły?

Kiedy i gdzie one są?

Wykorzystujesz wladziu sytuację żeby mnie pognębić, to objaw rozczarowania trupem Tuska i pogłębionej frustracji, jeszcze większej niż frustracja samego premiera nie potrafiącego cieszyć się po kolejnej zwycięskiej kampanii, która nie może go cieszyć, bo wie w głębi duszy, że szanse nie były równe.

co pozostaje jak nie znęcanie skoro jesteś zamknięty na racjonalne argumenty , wypisujesz głupoty z gębą znawcy

Trzymajcie mnie! Brzuch mnie ze śmiechu rozbolał.

Skoro Cię teraz rozbolał, to możesz pęknąć ze śmiechu, jak J.Kurski zostanie zaproszony przez red Lisa do konfrontacji z Twoim J.Palikotem.

W tym wieku powinieneś już wiedzieć jaka jest wibracja energetyczna imienia Jarosław, z Januszem zrobi porządek, coś na podobieństwo miazgi.

Również jestem tego ciekaw.

Ale jak Ojciec Rydzyk przegoni Diabła z Rogami i pogodzi J.Kaczyńskiego z Zbyszkiem Ziobro, to co wtedy zrobi wladz?

Zapadnie się pod Ziemię ze wstydu?

A może to wszystko jednak ściema i przykrywka, a przy okazji wiadomo że jak rąbią to wióry lecą i paru niewygodnych nieudolnych nielojalnych można się pozbyć jak zbędnego balastu.

jedna ściema i przykrywka to twoje możliwości analityczne....każdy może powiedzieć ,że wszystko jest możliwe i uznać siebie za analityka.

co pozostaje jak nie znęcanie skoro jesteś zamknięty na racjonalne argumenty , wypisujesz głupoty z gębą znawcy

Do prawdy?

Czytam na bieżąco wszystkie opracowania czy to politologów czy komentatorów czy dziennikarzy jednej i drugiej strony, nie widzę tego co Ty łaskawco chciałbyś zobaczyć w moich wpisach.

Większość komentatorów powyłączała telefony, po rozłamie w PiS, bo nie wiedzieli jak to skomentować, a Ty masz do mnie pretensje i mówisz/piszesz że jestem skończony!

Ciekawe.

Nawet Ojciec Rydzyk publicznie informuje otwarcie, że boi się opowiedzieć po którejś ze stron i ratuje się informacją o działaniu Diabła.

Łukasz Warzecha też kluczy w Salonie24 i wije się na wszystkie sposoby.

Większość jednak traktuje działanie Zbyszka jako niedojrzałe i ja również tak to opisałem, ale nikt i nic nie odbierze mu zasług jakie posiadł soją męczeńską postawą, będąc ciągany po prokuraturach i ja też tego nie czynię.

Zrobił co uważał.

Zatem niezłym debilem (twoje ulubione słowo) trzeba być, aby pozbyć się z partii takiego mocarza (czy kamienia) jak Kurski.

Filut

Przecież wiesz, że Jarosław Kaczyński otworzył się na nowe środowiska, zaprosił do współpracy w sejmie osoby o dużym dorobku intelektualnym.

Widocznie supercynik Jacek Kurski nie potrafił się w takim środowisku odnaleźć, nie dziwię się, sam też miałbym problem.

Walczyć o zwycięstwo muszą wojownicy jak Jacek Kurski, z zapleczem intelektualnym do prowadzenia tej walki muszą być profesorzy.

Panowie się być może nie domówili co do ról jakie chcą pełnić i formy działań, nic nowego na prawicy, przypomnij sobie prawicę w latach 90 tych.

Do prawdy?

Czytam na bieżąco wszystkie opracowania czy to politologów czy komentatorów czy dziennikarzy jednej i drugiej strony, nie widzę tego co Ty łaskawco chciałbyś zobaczyć w moich wpisach.

Większość komentatorów powyłączała telefony, po rozłamie w PiS, bo nie wiedzieli jak to skomentować, a Ty masz do mnie pretensje i mówisz/piszesz że jestem skończony!

Ciekawe.

Nawet Ojciec Rydzyk publicznie informuje otwarcie, że boi się opowiedzieć po którejś ze stron i ratuje się informacją o działaniu Diabła.

Łukasz Warzecha też kluczy w Salonie24 i wije się na wszystkie sposoby.

Większość jednak traktuje działanie Zbyszka jako niedojrzałe i ja również tak to opisałem, ale nikt i nic nie odbierze mu zasług jakie posiadł soją męczeńską postawą, będąc ciągany po prokuraturach i ja też tego nie czynię.

Zrobił co uważał.

nie wspomniane osoby tylko Ty tutaj piszesz stawiając diagnozy czy też próbując skierować zainteresowania na Schetynę z Tuskiem.A mnie akurat nic a nic nie obchodzi gdy w miarę skutecznie radzą sobie z problemami.Prestiż kraju rośnie i może USA nawet prezesa gdyby wygrał nie traktowałyby jak użytecznego idioty.

"Młodzi Demokraci z bydgoskiej przybudówki Platformy Obywatelskiej przechodzą do Ruchu Palikota. - Platforma zdradziła swoje ideały, zawiedliśmy się na niej - tłumaczą swoją decyzję.

- Jak zaczynałem swoją przygodę z Platformą, to była partia liberalna. Chciała naprawić polską politykę, dokonać rozdziału państwa od Kościoła, zlikwidować Senat, poprawić bezpieczeństwo. Dzisiaj z tych haseł niewiele już zostało - tłumaczy. - Ruch Palikota daje nadzieję, że Polska stanie się nowoczesnym, świeckim państwem. Jestem za legalizacją związków partnerskich, ograniczaniem biurokracji, zgadzam się w zasadzie ze wszystkimi postulatami Palikota. Jedyną rzeczą, z którą się nie utożsamiam, to legalizacja marihuany - dodaje."

Więcej...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Chciała naprawić polską politykę, dokonać rozdziału państwa od Kościoła, zlikwidować Senat, poprawić bezpieczeństwo. Dzisiaj z tych haseł niewiele już zostało

I to jest prawda...właśnie.Nic z tych haseł nie pozostało,teraz Polska jest mało isotna,teraz własne interesy,no i być na stołkach jak najdłużej a naiwnie wierzących wcale nie mają mniej od Wielkiego Stratega a raczej wiecej.

nie wspomniane osoby tylko Ty tutaj piszesz stawiając diagnozy czy też próbując skierować zainteresowania na Schetynę z Tuskiem.A mnie akurat nic a nic nie obchodzi gdy w miarę skutecznie radzą sobie z problemami.Prestiż kraju rośnie i może USA nawet prezesa gdyby wygrał nie traktowałyby jak użytecznego idioty.

Stawiam diagnozy odnośnie poczynań PO.

Przytocz moje diagnozy dotyczące możliwego rozwoju sytuacji w PiS.

Nie interesowałem się nigdy wewnętrzną grą w PiS.

To że taka gra się toczy, to normalne, powodowane jest normalną typową okresową dynamiką zdarzeń.

Pozwalam sobie na komentarz takich działań i jak dotąd np PJN niczego nie osiągnął, nie przypominam sobie abym pisał że to ugrupowanie ma przed sobą przyszłość, wręcz przeciwnie.

O Migalskim pisałem jak najgorzej, zgadzając się z electro.

JKR, bez komentarza pisałem że to karierowiczka bezideowa, musi zarobić na utrzymanie, zwykła rzecz, kompletna bezideowość.

Do PiS wróciło paru Ujazdowskich i prawie wrócił Dorn.

Do następnych wyborów daleko, sytuacja może mieć wielokierunkowe zwroty, to poziom magla, mnie to nie interesuje.

Drogi analityku wladz.

Schetyna się jednak nie odnalazł, trzeba zgłosić do MSWiA zaginięcie.

"Młodzi Demokraci z bydgoskiej przybudówki Platformy Obywatelskiej przechodzą do Ruchu Palikota. - Platforma zdradziła swoje ideały, zawiedliśmy się na niej - tłumaczą swoją decyzję.

- Jak zaczynałem swoją przygodę z Platformą, to była partia liberalna. Chciała naprawić polską politykę, dokonać rozdziału państwa od Kościoła, zlikwidować Senat, poprawić bezpieczeństwo. Dzisiaj z tych haseł niewiele już zostało - tłumaczy. - Ruch Palikota daje nadzieję, że Polska stanie się nowoczesnym, świeckim państwem. Jestem za legalizacją związków partnerskich, ograniczaniem biurokracji, zgadzam się w zasadzie ze wszystkimi postulatami Palikota. Jedyną rzeczą, z którą się nie utożsamiam, to legalizacja marihuany - dodaje."

Więcej...

Ukryta Zawartość

Bydgoszcz to mekka lewicowości..............

Ukryta Zawartość

G.Schetyna może w szczególnych okolicznościach bardzo potrzebować wsparcia Jarosława Kaczyńskiego, a na pewno potrzebuje wsparcia Zbyszka Ziobro, który będzie miał swój klub w sejmie.

Jego pech polega na tym że zarówno jednego jak i drugiego polityka PiS, próbował postawić przed Trybunał Stanu, oraz chciał wyrzucić prokuratorów zasłużonych dla budowania w Polsce ładu demokratycznego, a będącymi dziś w stanie spoczynku i w sejmie.

Schetyna razem z Kaczyńskim skryli się w mysiej norze.

Żenada :)

A tu mamy nowy klub w parlamencie. Progres.

G.Schetyna jest skończony.

Stawiam diagnozy odnośnie poczynań PO.

Przytocz moje diagnozy dotyczące możliwego rozwoju sytuacji w PiS.

Nie interesowałem się nigdy wewnętrzną grą w PiS.

To że taka gra się toczy, to normalne, powodowane jest normalną typową okresową dynamiką zdarzeń.

Pozwalam sobie na komentarz takich działań i jak dotąd np PJN niczego nie osiągnął, nie przypominam sobie abym pisał że to ugrupowanie ma przed sobą przyszłość, wręcz przeciwnie.

O Migalskim pisałem jak najgorzej, zgadzając się z electro.

JKR, bez komentarza pisałem że to karierowiczka bezideowa, musi zarobić na utrzymanie, zwykła rzecz, kompletna bezideowość.

Do PiS wróciło paru Ujazdowskich i prawie wrócił Dorn.

Do następnych wyborów daleko, sytuacja może mieć wielokierunkowe zwroty, to poziom magla, mnie to nie interesuje.

Drogi analityku wladz.

Schetyna się jednak nie odnalazł, trzeba zgłosić do MSWiA zaginięcie.

Jak mam przytoczyć wpisy których jak twierdzisz nie ma?

to również jest niezrozumiałe

"Naszą intencją nie jest tworzenie nowej formacji politycznej, ale połączenie się z Prawem i Sprawiedliwością Wszyscy tu obecni są członkami Prawa i Sprawiedliwości - mówił Zbigniew Ziobro "

747 wy wszyscy bełkoczecie

Dziecinadą się nie interesuję.

Pisałem o słabości kadr w polityce.

Zwróć uwagę kim jest szef rządu, kim jest Grzegorz Schetyna, co robili ci panowie jeszcze kilka-kilkanaście lat temu, wiem że ludzie się zmieniają, na gorsze.

Zwróć uwagę kim był kiedyś dzisiejszy prezydent, to trzeci garnitur, kompromituje Polskę, szkoda Polski.

Jak mam przytoczyć wpisy których jak twierdzisz nie ma?

to również jest niezrozumiałe

"Naszą intencją nie jest tworzenie nowej formacji politycznej, ale połączenie się z Prawem i Sprawiedliwością Wszyscy tu obecni są członkami Prawa i Sprawiedliwości - mówił Zbigniew Ziobro "

747 wy wszyscy bełkoczecie

Bełkoczesz Ty i bełkoczą polskojęzyczne media, które marzą o końcu Jarosława Kaczyńskiego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.