Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Palikot jest taki chytry że chciałby przerobić Polskę na normalny kraj. Niedoczekanie! Genetyczni patrioci-katolicy mówią zdecydowane NIE takim herezjom!

Jestem Europejczykiem.

No! Nie pozwolimy ruszyć krzyża z żadnej szkoły i urzedu! Chocby sie miał ostać na jednym gwożdziu wisząc do góry nogami.

no i mamy wykładnię, czyli wiążącą interpretację i trzeba to przyjąć z pokorą

dziwne tylko, że prawo precedensu nie jest u nas respektowane

Że słuuucham ??? Czy jakiekolwiek studia związane z prawem kończyłeś ?

Do internetu wyciekł film na którym Szczypińska dokonuje sadu partyjnego nad odszczepieńcami:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Kim jest Roman Kotliński? W 1986 roku wstąpił do Wyższego Seminarium Duchownego we Włocławku. Cztery lata później przeniósł się do WSD w Łodzi. W 1993 roku przyjął święcenia kapłańskie. Był wikariuszem w trzech parafiach na terenie województwa łódzkiego: w Ruścu, Aleksandrowie Łódzkim i Ozorkowie. Tam, jako ksiądz, uwiódł kobietę.

Po tej przygodzie odszedł z Kościoła i stał się jego zagorzałym wrogiem.

Myślałem, że nowe guru skynyrda to jakiś "ideolo" a to zwykłe "myślenie kutasem" tak go ustawiło wobec kościoła.

A Ty Filut jako Filut uwiodłeś jakąś kobietę??

Palikot ma 47 lat a KK 2011.

2011 lat ?? I chwatit.

Ponieważ akurat słucham "One bourbon, one scotch, one beer" odpowiem łagodnie:

chodzi o zachowanie pewnej równowagi i to w interesie wszystkich stron. W ostatnich latach wahadło gibnęło się mocno w stronę klerykalizacji wszystkiego co się rusza. Teraz wahadło się cofa. I nie jest to żadna zasługa Palikota czy kogokolwiek innego. Palikot "podłączył" się do zjawiska które musiało prędzej czy później nastąpić bo "takie jest odwieczne prawo natury". Walka z tym jest kompletnie bez sensu i tylko pogłębi amplitudę wahnięcia w stronę deklerykalizacji.

Rozumie to Boniecki bo jest mądrym człowiekiem. Nie rozumie tego nasza katonacjonalistyczne "prawica" i nie rozumie tego kler. No to za swoją głupotę zapłacą podwójnie.

Jestem Europejczykiem.

Tak niestety będzie Dżambo! Bedziesz się jarał w piekle, a ja z posłanka Mucha na leżaku będę...

W nagrode.

Bramy do nieba są obstawione cieciami i szczelnie zamknięte. Tylko piekło ma zawsze otwarte drzwi dla wszystkich.

skynyrd

Jak to tak na leżaku?I bez sakramentu?I nie daj Boże ( sic!) z prezerwatywą?Może jeszcze w dzień święty?

Prędzej mi kaktus na dłoni wyrośnie nim prawicowiec trafi do Nieba!Dante już o tym pisał.

Ten filmik jest proroczy i przewidział jak się wam wszystkim w d... zapali ze strachu, że ludzie oprzytomnieją i zaczną myśleć samodzielnie a nie pod dyktando spasionych facetów przebranych w sukienki. Piesiewicz wam nie pasuje? A ci to co, lepsi?

Jestem Europejczykiem.

Palikot to też transeksualista i całe SLD . Przynajmniej wg posłanki PO z nawiedzonego miasta.

Ukryta Zawartość

Szykuje się nowy rodzaj buntu. Bunt profesorów. Na razie przeciwko Palikotowi - diabłu wcielonemu.

Ukryta Zawartość

Gdy wygra, to skończy się jak w tym koszmarze

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ponieważ akurat słucham

W jakim wykonaniu? Starego Johna czy Throgooda?

Muzyka łagodzi obyczaje, nie Dżambuś?

Nawet mnie zainspirowałeś.

Pewnie że Johna Lee...

Jestem Europejczykiem.

Dżambo, czy dzisiaj ubolewałeś nad poslem Biedroniem?

Niesioł powiedział, ze sie głupio usmiecha, posłanka Pitera zjechała go u Stokrotki.

Podobno Biedroń ma lepsze luxmany od filutu :)

Powiem szczerze że do tej pory według mnie Biedroń staje na wysokości zadania (bez żadnych podtekstów oczywiście).

Do Niesioła czuję duży sentyment ale lepiej żeby się nie pokazywał bo ostatnio strasznie wali od niego kruchtą, pewnie na stare lata się tak człowiekowi robi.

Co do Pitery to zawsze uważałem ja za durna babę której jedyną mocną stroną jest autoreklama. Dziwię się Tusku że dał się na to nabrać. Może każdy dałby się nabrać ale po tylu latach i kolejnych katastrofach lansowanie Pitery uważam za dziwne i wytłumaczalne jedynie jakimiś partyjnymi układami.

Jestem Europejczykiem.

Łomatko - Falanga lewicowa nadejszła.

A mnie skonczyła się Brandy.

Dziś ćwiczę Krupnik Premium z sokiem żurawinowym. Mamusia mówi że dobrze robi na nerki i ja jej wierzę. Wprawdzie o Krupniku nie wspominała ale jako audiofil ćwiczę wariacje :-).

Teść ma wspólnotę mieszkaniową i z tego co opowiada to Sejm to jakieś kółko różańcowe :-0.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.