Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Pitera to by dziury w swojej d... nie wykryła. Jak i reszta tego rządu.

A za to ile gadania by było w telewizyjach...wszelakich.

muls a co ci zrobił skynek,że tak mu źle życzysz?

Pragmatycy - zdają sobie sprawę, że pod przywództwem Jarosława, nie wygrają nigdy.

Kaczyński jako polityk jest anachroniczny. Teraz zacznie się ucieczka na całego. Tak kończą dyktatorzy - w osamotnieniu lub w rurze ściekowej z kulą we łbie.

Ciekawe kiedy sypnie się PO. Prawa strona, ma już gdzie przejść. Lewa zresztą też.

Zarówno Ziobro jak i Palikot, to cyniczni sprawni manipulatorzy.

Zakładam, że pierwszy będzie zmuszony do głosowania na Nowicką i odstawiony na boczny tor, obrażony Gowin.

Zapominasz jednak, że Ziobro poza własną osobą nic innego w stosunku do obecnego PiS ludziom nie oferuje. Palikot natomiast przeciwstawił się PO i pociagnął sporo ludzi za sobą, bo propagował inny system sprawowania władzy w stosunku do PO. Ziobro promuje siebie, jak przywódcę, takiego samego PiS. Marketingowo wygląda to zupełnie inaczej. Palikot stworzył coś nowego, ziobrzyści nie mają takiegoo celu.

muls a co ci zrobił skynek,że tak mu źle życzysz?

A widziałeś kiedyś,żeby menele dobrze zyczyli innym?........to som nieuzyte typki!!

patrz skynek jaki jezdes wyjontkowy.jak 30 % nieudacznikow w tym kraju.ale jak widac tym tez mozna sie chwalic w polsce na male p.wyraznie zapomniales jeszce dodac ze przy tym wszystkim NIe jestes mondry jak reszta.

skynek bo nie masz trafa.Nie trafiles w kaczke ,lancio to tez pudlo.nieboze boze.

z ciebie.Taki nieszczesnik petajacy sie po forach.i swiecie.

a gdybys czytal zakowskiego,posmial sie z ksiendzy pedofili to bog podalby ci rence.

A dlaczego wg, ciebie jestem nieudacznikiem? I jaka reszta?

Sprecyzuj.

Może koledzy trochę za ostro Ci pojechali, ale patrząc z dystansem: panowie z pisssssu tytanami intelektu raczej nie są (z prezesem na czele, rzecz jasna). Jak się zrobi rzetelny rachunek tego, co im się udało, a co sp.ierdolili do szczętu - to rachunek wypada delikatnie mówiąc na wielki minus (jak stąd na biegun północny). Wydaje się, że w tym przypadku wcale nie jest żartem stare powiedzenie, że jak ktoś nie potrafi zrobić nic sensownego w wyuczonym zawodzie, to idzie do polityki. Popierać takich miszczów myśli państwowotwórczej - to delikatnie mówiąc rzecz dość ryzykowna z pozycji zdrowego rozsądku :)

W Polsce wszystkie partie są lewicowe, to 20 lat temu nie było kapitalistów, to i nie ma dziś, bo jak mieli dojść do kapitału?

Ukraść pierwszy milion?

Przecież jest państwo prawa - mówi lewicowy polityk Ryszard.

Przejąć państwowe za złotówkę?

Dlaczego ma to zrobić ta osoba a nie inna?

Bo ma kwalifikacje?

Inni jak skończą studia też będą mieli.

Bo urodziła się w odpowiednim czasie i miejscu?

To nie może być kryterium.

To nie demokratyczne, a przecież mamy demokracje mówi premier Donald.

Nie ma więc kapitalizmu, są za to złodzieje oraz ci, którzy chcą przywrócić sprawiedliwość dziejową.

Transformacja złodziejska się nie udała.

Widać to na przykładzie Polskiej Zjednoczonej Partii Piłkarskiej.

Tak jest wszędzie.

747 - szanuje Cię, ale trochę Cię chyba pojebało?

Przecież chcą sięgać do głębokich kieszeni, chroniąc słabszych.

pierdu pierdu

Ja cie prawacki kołku zdążyłem polubić a ty z takimi chamskimi odzywkami wyjeżdżasz?

Co ci wyjaśnić bo nie chce mi się strony bzdur czytać?

Jestem Europejczykiem.

Osobiście bawi mnie obserwowanie bratobójczej walki na "prawicy". Ziobryści zdecydowanie lepiej podpięli się do kościelnego cycka w związku z czym Jarosław budzi się w nocy ze strachu oblany potem. Nagle okazało się, że wśród prawackiego planktonu pojawiła się gruba ryba. I to na prawo od Prezesa. Jarek nie ma żadnych nowych pomysłów więc pozostaje przy starym sprawdzonym czyli zabieraniu tlenu konkurencji. Stąd nagły i niespodziewany powrót do przywrócenia kary śmierci. Jak rozumiem przyszło mu to do głowy w trakcie oglądania konferencji prasowej ziobrystów :-) ale przecież sam rozumie że to mrzonka bez szans na realizację. Liczy na to, że Ziobrę poddusi i zmusi do licytacji na kretyńskie pomysły spychając do defensywy.

Jak by nie patrzeć robi się ciekawie. Na razie mamy walkę w stójce, ciekawe kiedy przejdą do parteru ;-)?

Jestem Europejczykiem.

Jak chodzi o koty to mam cztery. Przebijasz?

Jeżeli Cie rozczarowałem to pewnie dlatego, ze już wszystko tu kiedyś napisałem i nie chce mi się powtarzać. Jak głupi nie zrozumiał to jego strata a ja tłumaczył drugi raz nie będę.

Niestety wszyscy obecni liderzy prawicy są stuknięci - Jarek zakompleksiony (resztę sobie daruję), Zero to klasyczny psychopata z wybujałymi ambicjami, Kurski bezwzględny i cichy zabójca.

Kopałem tu konsekwentnie Kaczyńskich po jajach ale przy Ziobrze Prezes to naiwny ideowiec. I żeby nie było - już dawno temu pisałem że przy Ziobrze jeszcze będziemy tęsknić za Jarkiem.

Jestem Europejczykiem.

Zbyszek Ziobro jest młody.

Jarosław Kaczyński jest w dojrzałym wieku.

Co z tego wynika?

Dokładnie to co obserwujemy, to się dzieje.

Jeden postępuje z ekspresją, drugi czeka jak krokodyl.

Ofiara jest coraz bliżej, a krokodyl nie ma naturalnych wrogów.

Więc może czekać.

Zbyszek czekać nie może, uderza więc, jaki efekt?

Zobaczymy.

Nie będę pisał nic przeciwko żadnej ze stron.

Każdy ma swoje racje.

Stawiam jednak na doświadczenie.

Tak czy inaczej sytuacja Polaków w Polsce jest trudna, czas posmoleński to czas próby.

Kto wyjdzie z niej zwycięsko?

Na pewno nie Donald Tusk.

Liczy na Niemców, że mu pomogą.

Wątpię.

Do czego Niemcom Donald Tusk jest potrzebny?

Kominy Chińczycy im wymalują taniej i lepiej, a na pewno szybciej.

Donald Tusk jest potrzebny tylko do jednej rzeczy, do własnego upadku, do upadku jego tzw "rządu" fachofców.

Grzegorz Schetyna, Bronisław Komorowski, Radosław Sikorski, już zapewne nie mogą się doczekać, kiedy przejmą rozdawnictwo.

Donald Tusk walczy sam przeciwko wszystkim.

Polska jest zieloną wyspą.

Europa, to najlepsze miejsce na świecie do zamieszkania.

Tak mówił Donald Tusk w parlamencie europejskim na inauguracji polskiej prezydencji w Radzie Europy.

Wyspa tonie, Europa się rozpada, oczywiście pechowy Donald Tusk nie musiał nic robić, a to się dzieje.

Czego się dotknie dzieje się źle.

Nie ma szczęśliwej ręki, taki człowiek powinien poszukać przyczyny swoich niepowodzeń, a nie narażać innych na stan bycia ofiarą własnej karmy.

Uważaj z kim się zadajesz, bo będziesz przezywał złą karmę swoich towarzyszy życia.

Polska przeżywa fatalny okres, wystarczy wyobrazić sobie jak pięknie by było, gdyby te wszystkie lata rządził Jarosław Kaczyński.

Szkoda było Polski marnować, jej przyszłości.

Ludzie zniszczyli Polskę podświadomie, oddając głos na PO, gdyż w głębi duszy nie wyrażali zgody na złodziejską transformację, a ci, którzy stali się jej beneficjentami, w głębi duszy wiedzą, że nie zasłużyli sobie na bogactwo jakim dysponują, włączyli więc mechanizm samozniszczenia, który posiada każdy człowiek, o czym wie psychologia.

Należałoby się zastanowić, co dalej.

Zbyszek Ziobro, to nie jest człowiek, który odpowie na to pytanie.

Jarosław Kaczyński to wie, ale sytuacja jest tak trudna, że z pustego nawet nie naleje i on.

Cóż, było miło, mieć jakiś czas swoją ojczyznę, teraz musimy iść w żebry do Niemców, żeby dali nam ochronę tego, na co nam pozwolą.

To straszne, ale Donald Tusk tam nas właśnie na żebry zaprowadził.

Kara śmierci powinna być przywrócona, za najcięższe zbrodnie, co do których nie ma wątpliwości że znaleziono winnego.

Niech teraz generał Cz. przeprowadzi akcję i niech za to pozwolą nam być samodzielnym, suwerennym, niepodległym państwem.

Zostaliśmy sami, Radosław Sikorski zniszczył naszych przyjaciół lokalnych, jego polityka odniosła totalną klęskę, co piszą w Gazecie Wyborczej.

Wszystkie kierunki są niepewne i nie dają oparcia a więc bezpieczeństwa.

Nie ma tarczy, nie ma Amerykanów, nie ma dobrosąsiedzkich stosunków, które budował Lech Kaczyński, nie ma bloku państw mniejszych.

Są za to Niemcy i Rosja, w żelaznym uścisku mogą z nami zrobić co zechcą, co im przyjdzie do głowy.

Rura, bezpośrednie dostawy gazu - proszę bardzo.

To spycha nas do czwartorzędnej roli.

Donald Tusk pogodził się z tym.

Bo co on może?

Donald nic nie może.

Niedługo Euro będzie kosztowało 5 pln.

Ludziom się to nie spodoba.

Niewiele będzie można z tym zrobić, tak jak u Węgrów.

Państwo zostało ubezwłasnowolnione ekonomicznie.

Polskę czeka to samo.

Tylko cud, nam pomoże.

Cudów nie ma, ale się zdarzają.

Żegnam.

Tak, sam pisze.

To co się już realnie dzieje, jest nieporównywalnie gorsze, od najczarniejszych wizji z przed czterech, trzech, czy dwóch lat.

To niesamowite gdzie nas wszystkich doprowadzili politycy PO.

To jest szokujące, jak ktoś wyjechał z Polski w 2005 roku i teraz wróciłby, mógłby oszaleć.

Jak zobaczyłby w telewizji jak pani minister sportu J.Mucha prezentuje swój program działań wobec PZPN, to albo pękłby ze śmiechu, albo załamałby się.

Ludzie ludziom zgotowali taki los.

Każdy próbuje w rozwalającej się Polsce zagarnąć dla siebie ile się da.

Dlaczego tak plujesz na ten wykończony pis? - ja nie lubię PO - a znajdź mój post podobny do Twojego :)

Albo post 747?

Teza - Dżambo nie myśli - w głowie ma kalkę sprokurowaną - przez Żakowskich, Lisów i Wołków (który całował kiedyś w rękę Pinocheta)

Mój Dżambo - wyśpij sie dobrze, bo do tak wyśmiewanegio przez Was, lewaków, 747, to daleko Ci jeszcze brakuje.

On ma ideowość, może śmieszną, a ty tylko gówno. Przykro mi, że tak napisałem, bo cenię Cię dużo wyżej niż popputczików mulsa.

Niech Was wszystkich, cholera!

Odpowiem ci łagodnie bo uwagi/zarzuty uważam za kompletnie chybione. Pierdzielenie o jakimś lemingu w stosunku do mnie jest kompletnie chybione (grzecznie mówiąc). Z natury jestem nonkonformista. W czasach głębokiej komuny byłem chyba jedyny w klasie który nie zapisał się do ZHP. Dobrze że Starzy się nie dowiedzieli. W liceum to samo. Na studiach byłem jednym z dwóch którzy nie wstąpili do SZMP ( solidaruchy wpisały się wszystkie). I tak całe życie nie z systemem. Więc zamknij pysk.

Jestem Europejczykiem.

niemożliwe,nawet prezes?

Dlaczego tak plujesz na ten wykończony pis? - ja nie lubię PO - a znajdź mój post podobny do Twojego :)

Albo post 747?

skynek opublikuj kwit o własnej dezynfekcji po zauroczeniu PiS potwierdzony przez służby sanitarne...niestety nadal sprawiasz wrażenie zarażonego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.