Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

747 na razie tylko za kłamstwa i przekręty związane z likwidacją WSI.Uważasz ,że za smoleńsk też powinien przed sądem odpowiadać?

i nie martw się,na pewno przed sądem oczyści się z zarzutów jak osoby przez niego niszczone.

Aresztowanie ewentualne A.Macierewicza to dobry powód aby ludzie w końcu zrozumieli że krajem rządzi junta komunistyczna, odłam KPZR.

Demonstracje i kryteria uliczne następujące, nałożyłyby się na protesty ekonomiczne i spowodowałyby niestabilność, której efektem byłby niższy rating finansowej pewności i idący w ślad za nim upadek płynności finansowej Polski czyli krach finansów publicznych, nie wypłacenie e całości rent i emerytur oraz kolejne podwyżki podatków, duszące gospodarkę czyli pogłębiające krach, o cenie lecącej na dno złotówki nie wspominam.

Zamknięcie A.Macierewicza to igrzyska zamiast obiecanych 300 mld z unii.

To zupełnie oczywiste, aby motłoch miał o czym rozprawiać na forach.

na razie probuja idiote zdjac z imunitetu.za samo to duze brawa.za 16 lat dla idioty Tusk bedzie moim idolem.wybacze mu nawet Biedronia.

Biedroń stoi za Donaldem T.

zobaczymy co zrobi prokurator z nadania Lecha Kaczyńskiego.

od jego decyzji zależy wniosek o odebranie immunitetu

Wiadomo co zrobi Seremet.

Raz na jakiś czas odwiedzi miejsce, gdzie nawet Królowie zasiadają.

747 niech kija poszuka

I papieru poszuka.

Akurat pod ręką będzie miał aktualną Gazetę Wyborczą, która wybornie nadaje się do zastosowań.

i kji mu w oko.

`z flaGOM.

mamelek jeżeli TV nie pokazała to zmiany idą w dobrym kierunku.Coraz mniej dla idiotów...

człowiek jest tyle wart ile warte są działania którym poświęca czas i energię

ocenianie warto zaczynać od siebie

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

747 nikt z obecnie rządzących tego nie powiedział

"Kandydat PiS zaznaczył, że choć jako działacz opozycji demokratycznej był czynnym przeciwnikiem Edwarda Gierka, cenił w nim m.in. to, że "opozycję jakoś tam tolerował, a nie zamykał do więzienia", co - jak mówił - było w komunizmie bardzo rzadkie. Przede wszystkim jednak cenił to, że Gierek "chciał siły Polski".

- Śmiano się często z tego 10. miejsca na świecie (które w PRL miała osiągnąć Polska pod względem gospodarczym - red.). A ja się z tego nie śmiałem. Ja wiedziałem, że to nieprawda, ale uważałem, że to zdrowa ambicja. On miał nawet ambicje ( ) dalej idące, takie mocarstwowe. Ja akurat to uważam za dobre - mówił Kaczyński.

- Działał w takich okolicznościach, jakie wtedy były, ale to, że chciał uczynić z Polski kraj ważny - w tamtym kontekście, w tamtych okolicznościach - to była bardzo dobra strona jego działania, jego osobowości, jego poglądów, wskazująca na to, że był komunistycznym, ale jednak patriotą - podsumował kandydat."

taaaaa

" Przysięgam strzec niezłomnie wolności, niepodległości i granic Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej przed zakusami imperializmu, stać nieugięcie na straży pokoju w braterskim przymierzu z Armią Radziecką"

Merytorycznie z przedmówcą nie podyskutujesz. Było do przewidzenia: pisss się wali, propagandziści szaleją z pianą na pyskach. Tu numerek, na topicu kościółkowym rysio. Coraz bardziej ujawniają swą służebną podległość gnijącym korzonkom czwartej niewydarzonej (nie chcę użyć słowa Rzeczpospolitej, bo to by była profanacja).

Tak, Wam tylko pierdoły w głowie.

Bla blaniem tylko potraficie się zajmować.

Kto Was tu zainstalował?

Merytorycznie z przedmówcą nie podyskutujesz. Było do przewidzenia: pisss się wali, propagandziści szaleją z pianą na pyskach. Tu numerek, na topicu kościółkowym rysio. Coraz bardziej ujawniają swą służebną podległość gnijącym korzonkom czwartej niewydarzonej (nie chcę użyć słowa Rzeczpospolitej, bo to by była profanacja).

Merytorycznie pan panie profesorze ps argus, to jest pan do kitu, z tymi pańskimi "poglądami", to możesz pan między swoimi szprechać czy gawarić, a nie z ludźmi, którzy wiedzą co to siła i honor oraz braterstwo.

Tak, Wam tylko pierdoły w głowie.

Bla blaniem tylko potraficie się zajmować.

Kto Was tu zainstalował?

Merytorycznie pan panie profesorze ps argus, to jest pan do kitu, z tymi pańskimi "poglądami", to możesz pan między swoimi szprechać czy gawarić, a nie z ludźmi, którzy wiedzą co to siła i honor oraz braterstwo.

merytorycznie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tak, uczcie mnie, uczcie.

Takie wzory są mi potrzebne, przydadzą się jako umiejętność rozumienia i poruszania się wśród reżimu niemiecko-rosyjskiego z polskimi lalkami jako ich przedstawicielami.

Księża pozabijani, winnych nie ma.

Państwo okrągłostołowego prawa.

747 osiągnąłeś szczyt możliwości

"Ludzki mózg osiągnął ewolucyjny szczyt i, w przeciwieństwie do komputerów, nie będzie się już dalej komplikował - uważają brytyjscy i szwajcarscy naukowcy."

jesteś skończony

Może i jestem, ale przynajmniej zachowałem twarz.

Donald Tusk jest skończony i już w własnej partii jest atmosfera wyczekiwania na kryzys, który go pogrąży/pisze Rzeczpospolita/.

Może chociaż du.ę uratuje.

P.S.

Nie jesteś w Chinach z prezydentem?

Chińscy biedacy - ratujcie Polskę!

Chińscy komuniści - pomożecie?

To nic, że łamiecie prawa człowieka, liczy się wyższe dobro, czyli ratunek dla Polski.

Komuniści chińscy, pamiętajcie, u nas komunizm jest również w dobrej formie.

Zobaczcie będziemy zamykać Macierewicza, zginął prezydent, olaliśmy śledztwo i powierzyliśmy je Waszym braciom Rosjanom.

Gość Cadam

(Konto usunięte)

747 osiągnąłeś szczyt możliwości

"Ludzki mózg osiągnął ewolucyjny szczyt i, w przeciwieństwie do komputerów, nie będzie się już dalej komplikował - uważają brytyjscy i szwajcarscy naukowcy."

jesteś skończony

Na szczęście Alan Turing udowodnił że istnieją zagadnienia nierozstrzygalne dla komputerów.

747

Zrozum wreszcie,że nie chodzi o aresztowanie Antoniego Che Macierewicza a jedynie o pozbawienie go immunitetu poselskiego aby prokuratura mogła postawić mu zarzuty w sądzie.Jeżeli jest niewinny to się w sądzie obroni. Dzięki jego kretyńskiej działalności w służbach państwo polskie do tej pory wypłaca gigantyczne odszkodowania a wywiad stał się pośmiewiskiem na świecie.Czas najwyższy rozliczyć tego oszołoma.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W całej tej dyskusji o Antonim Macierewiczu zapominamy niestety, ze był od jedynie głupim wykonawcą. O dziele rozwalenia wojskowych służb niepodległego i demokratycznego państwa postanowiły wspólnie i w porozumieniu Platforma Obywatelska i Prawo i Sprawiedliwość. Grały cynicznie tymi służbami - nie licząc się z interesami państwa polskiego. Zniszczyły w ten sposób dorobek, którego odbudowanie zajmie następne ćwierć wieku. PO teraz umywa ręce i zwala wszystko na PiS, ale wówczas nie chciał słuchać głosów, choćby SLD, które przewidywały taki własnie finał sprawy. SLD zawsze jest nie słuszne i zawsze nie ma racji. Teraz Macierewicz będzie w jakimś kozłem ofiarnym, który odpowie za antypaństwowe w efekcie pomysły i działania POPiS-u.

Zaczepne:

"nie ma to jak brać przykład z PiS" i walić na oślep tylko teraz sierpem i młotem, a nie prawem i sprawiedliwością.

Jednak pełowcom na coś ten PiS się przydał.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

polskiego. Zniszczyły w ten sposób dorobek, którego odbudowanie zajmie następne ćwierć wieku. PO teraz umywa ręce i zwala wszystko na PiS, ale wówczas nie chciał słuchać głosów, choćby SLD, które przewidywały taki własnie finał sprawy. SLD zawsze jest nie słuszne i zawsze nie ma racji. Teraz Macierewicz będzie w jakimś kozłem ofiarnym, który odpowie za antypaństwowe w efekcie pomysły i działania POPiS-u.

>>>>>>gwoli sprawiedliwosci SLD mialo racje ,tyle ze broniło swoich.Wtedy taką racje trudno obronic.

tym bardziej idiote wsadzic na trzy lata.

wtedy jak i teraz pokutuje przekonanie ze jak ktos skonczyl akademie moskiewska to musi byc szpiegiem.bardzo piekny wywiad z Gen.Hermaszewskim w TV ktory nazwał to po imieniu i nie pozwolił zrobic z siebie zdrajcy.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

muls - chyba nie słuchałeś wówczas wypowiedzi takich polityków SLD jak Zemke i Szmajdziński na ten temat. Poza tym jak po tylu latach zmian w służbach można twierdzić, ze byli tam tylko "swoi" czyli "czerwone ludy". Sam Antek mógłby sobie w nosi podłubać, gdyby nie jego parlamentarni zleceniodawcy z PO i PiS - tu jest pies pogrzebany.

Jeżeli funkcjonariusz lub żołnierz złożył przysięgę demokratycznej Najjaśniejszej to nie powinien być dyskryminowany z powodów, o których piszesz. Podłożem różnych form dyskryminacji jest w Polsce to, że ponad interes państwa przedkłada się interes własnej partii, grupy towarzyskiej czy inny. W ten sposób nigdy nie będzie lojalnych i oddanych państwu funkcjonariuszy i żołnierzy, a tylko mniej lub bardziej usłużni lokaje polityków.

Aresztowanie ewentualne A.Macierewicza to dobry powód aby ludzie w końcu zrozumieli że krajem rządzi junta komunistyczna, odłam KPZR.

Jakie aresztowanie? Antek Policmajster zyskuje okazję żeby się obronić. Przecież nikt inny jak Ziobro powiedział że ludzie uczciwi nie maja czego się obawiać!

Jestem Europejczykiem.

To bez zarzutów w prokuraturze nie ma prawa się bronić. Te same zarzuty stawiały mu merdia, bronił się świetnie. I to była jego wina. Trzeba te zarzuty powtarzać z wielu stron- ot tak wg zaleceń dr. Goebelsa powtarzać ze sto razy- zawsze trochę tego błota na oskarżonym zostanie. Uuuuu prokurator go ścigał- wiadomo: kryminalista?

747 nie dał rady teraz rysiu chlew obroni

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

V>>>>>>gwoli sprawiedliwosci SLD mialo racje ,tyle ze broniło swoich.Wtedy taką racje trudno obronic.

piszę ze mialo racje ale nawiedzeni patryjoci rozpieprzyli wszystko w imie czystosci.To ze byli to ludzie po linii sld skutecznie przeszkadzalo w ich obronie.Mysle ze to teraz dobrze zrobi idiocie jak sie go pogoni troche.....na te trzy lata.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.