Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałem PIS i Jaro_747 zaraz przyleciał z wywieszonym psim (avatar) jęzorem, czekamy na wladza :))))))

Poza tym sam jakby się prosiłeś abym odpowiedział: "Zaraz rysiu się...."- więc co... zwiazek przyczynowo skutkowy to obce ci pojęcie.

A czemu to mam się zdenerwować? To już było chyba ze dwa razy tu na forum wklejane- raczej się będę nudził niż denerwował. Wyłowiłeś jedyny nieciekawy zresztą news z wyrazem PIS w treści, bo ci się to a'priori wydaje szalenie podniecająco/denerwujace- że PIS. PIS to rajcuje takich oszołomów jak ty wladz itp. Wladzuchna tak się podniecił tą informacją że wklejał ją jak kataryna w wątku o KK chyba...

Śmieszni jesteście- tylko się tym PISem nie zabrandzlujcie na śmierć LOL

rysiu nie wolno o PiS pisać?

najlepiej zapomnieć o największej opozycji.Nie komentować tylko cieszyć się gdy UE do obozu koncentracyjnego porównuje.Z pochodniami marszowym krokiem maszeruje.Mam siedzieć cicho ponieważ rysio tak sobie życzy....pisdraku masz jeszcze życzenia?

i nie zapominaj kreaturo kogo reprezentujesz.Przypomnę 30% z 50% uprawnionych do głosowaniu.

rysiu poza krzykiem nic nie znaczysz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Tusk nic nie robi, a piękna minister błyszczy medialnie"

"Platforma Obywatelska pod wodzą Donalda Tuska stała się partią małej stabilizacji - równie złudnej i mało ambitnej co mała stabilizacja za czasów Edwarda Gierka. Mistrzostwo osiągnęła także w stabilizowaniu swojego poparcia metodą unikania jakichkolwiek gwałtownych ruchów." Łukasz Warzecha

Ukryta Zawartość

"Gwałtowny wzrost poparcia dla PiS"

PiS w górę (z 19 do 27%), PO też rośnie (z 36 do 38%). Ruch Palikota w dół (z 10 do 8%), ziobryści na samym dole (2%) - to wyniki ostatniego sondażu TNS OBOP dla "Gazety Wyborczej".

Takie Jar_747 twoje marne chciejstwo: jak widać powyżej Ziobro to se "flankuje" prezesa tylko w twojej bidnej wyobraźni, tak naprawdę to może mu skoczyć tam gdzie ty mnie możesz w d... pocałować.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

rysiu nie podskakuj ,Tuska nie przeskoczysz

"Oprócz PiS w sondażu zyskała też Platforma Obywatelska, na którą chce głosować 38%. ankietowanych (to o dwa punkty procentowe więcej niż w poprzednim notowaniu)"

Takie Jar_747 twoje marne chciejstwo: jak widać powyżej Ziobro to se "flankuje" prezesa tylko w twojej bidnej wyobraźni, tak naprawdę to może mu skoczyć tam gdzie ty mnie możesz w d... pocałować.

rysiu o pieszczoty poproś księży.Na pewno Michalik pomoże

a co do Ziobry,co z tobą durny horście zrobić.Nie tak dawno nie pozwoliłeś złego słowa o Zbyszku Ziobrze napisać.

To jak rysiu, ja nie mogę pisać o PiS a ty możesz? Wykupiłeś u Hofmana koncesję :-)?

Ty i wladz to MUSICIE pisać o pisie i prezesie. Taki to macie na tym punkcie chory szczękościsk.

Wladziu PIS zwieksza poparcie o 8% PO tylko o 2% wiesz co to jest różnica dynamiki wzrostu i co z niej wynika na przyszłość? To nie rżnij głupa. Tusk jest w bezsilnym dryfie, nic nie robi jak wspomniany w linku Gierek- cap bez pomysłu. PIS jest tuż tuż a ma 4x większą prędkość wzrostu notowań. Tak że wladz- tylko piana nienawiści ci została.

A gdzie ja coś złego o Ziobrze pisałem. Komentuje tylko złudne bidne nadzieje Jaro_747, które pryskają przy byle sondażu.

rysiu napisać o kimś "może mu skoczyć tam gdzie ty mnie możesz w d... pocałować." może tylko osoba źle życząca Zbyszkowi Ziobrze.

sondażami nie podskakuj.Tylko raz wmawiając wyborcom koalicję z PO wygraliście z wynikiem 27%.PO otrzymało 24%.W tamtych wyborach frekwencja wynosiła 40%.

No to dalej będę wkurzał rysia:

"Marek Jurek (Prawica Rzeczypospolitej) powiedział w "Salonie politycznym Trójki": mam nadzieję, że powstanie szeroki ruch reprezentujący poglądy prawicowe. Liderem takiej formacji mógłby być Zbigniew Ziobro, który ma szansę na stworzenie skutecznego ugrupowania prawicowego.

W jego ocenie, jest to możliwe dzięki cechom charakteru przywódcy Solidarnej Polski, w tym otwartości.

Jurek uważa, że opuszczenie Prawa i Sprawiedliwości przez frakcję Zbigniewa Ziobry było naturalną koleją rzeczy. Wynika to, jego zdaniem, z obecnej sytuacji w partii Jarosława Kaczyńskiego i jej odejścia od wcześniejszych ideałów i założeń.

Lider Prawicy Rzeczypospolitej powiedział, że trwają już prace programowe, które mają doprowadzić do powstania wspólnej platformy programowej, a co za tym idzie - do utworzenia nowego ugrupowania. Były marszałek Sejmu liczy na to, że będzie się ono opierało na trwałych podstawach, takich jak konkretny prawicowo-konserwatywny program, a nie tylko chęć zdobycia jak największego poparcia społecznego."

Abstrahując od mojej oceny obydwu panów widać, że celują w stworzenie rodzimej chadecji. Gdzie wówczas podzieje się Prezes ze swoją trzódką?

Jestem Europejczykiem.

747

Kogo masz na myśli?PiS czy Ziobrę?

Prawica jednoczy się w Polsce od 1989r.Można by powiedzieć,że mają w tej dziedzinie duże doświadczenie.

Prawica jednoczy się w Polsce od 1989r.Można by powiedzieć,że mają w tej dziedzinie duże doświadczenie.

Prawie jak lewica.

Polak to Polak bezwzględu na to, którą ręką po władze sięga.

Kogo masz na myśli?PiS czy Ziobrę?

Politycznych znachorów z PO oczywiscie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No to dalej będę wkurzał rysia:

"Marek Jurek (Prawica Rzeczypospolitej) powiedział w "Salonie politycznym Trójki": mam nadzieję, że powstanie szeroki ruch reprezentujący poglądy prawicowe. Liderem takiej formacji mógłby być Zbigniew Ziobro, który ma szansę na stworzenie skutecznego ugrupowania prawicowego. ....

Gdzie wówczas podzieje się Prezes ze swoją trzódką?

Za głupiś żebyś kogoś wkurzał. Umiesz czytać ze zrozumieniem, to poczytaj zamiast pisać kompletne ignoranckie głupoty:

"

Ukryta Zawartość

"Gwałtowny wzrost poparcia dla PiS"

PiS w górę (z 19 do 27%), PO też rośnie (z 36 do 38%). Ruch Palikota w dół (z 10 do 8%), ziobryści na samym dole (2%) - to wyniki ostatniego sondażu TNS OBOP dla "Gazety Wyborczej". "

Tak że sondaże mają się do urojeń twego myślenia życzeniowego jak pięść do nosa.

Ukryta Zawartość

No to pewnie Narodowy Bank Polski kłamie.

Bo nie wierzę, że kolega...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Filut

To że nie czytasz przepowiedni na 2012 rok, to Twoja sprawa.

Niedługo przełomowy rok, ale co tam, Ciebie to nie obchodzi, ważne że nie rządzi Jarosław Kaczyński, a po ile będzie dolar czy euro/póki będzie/, czy benzyna to już masz to gdzieś/prąd, gas, chlep, itd itp/.

Normalka.

Czyli kolega 747 kłamie jak zwykle.

Normalka u niego.

Czy można było spodziewać się czegoś innego?

Wątpię.

Podmień zamiast 747 Donald T., wtedy Twój wpis uznany będzie na forum za "wpis roku"

Dolar 5pln, paliwo 7.

Gdzie tu jest napisane, że to jest przepowiednia?

Gdzie tu jest napisane, że "będzie"?

Cóż, kłamstwo i manipulacja to jest tzw. środek do celu dla ludzi wyzbytych moralności i podstawowych zasad. Jest to metoda od lat uznana i stosowana przez Jarosława K. Nawet najwierniejsi jego towarzysze zorientowali się, że nie można już liczyć na konstruktywne i wiarygodne zachowania "zbawcy" i jego bezrozumnych dupowłazów.

Nieuświadomione kołectwo jedynie bezmyślnie małpuje geniusza z Żoliborza.

Spekulujesz dolarami?

Nie jesteśmy pod Pewexem /państwowe przedsiębiorstwo eksportu wewnętrznego/.

Ani na giełdzie.

Filut

Ty mnie moralności nie ucz.

Idź po wrak i czarne skrzynki do Rosji.

Niech Ci przyjaciel tow Putin je wyda, trzeba dokończyć śledztwo w sprawie a rozpocząć przeciwko komu.

Donald T. obserwuje z zaciekawieniem losy J.Tymoszenko, wie że jest następny w kolejce do pierdla.

J.Tymoszenko nawet amerykanie nie pomogli, Donald T. o pomocy USA nawet nie myśli.

Dostanie standardową notkę o "oburzeniu".

Tyle.

Gdzie tu jest napisane, że to jest przepowiednia?

Gdzie tu jest napisane, że "będzie"?

Cóż, kłamstwo i manipulacja to jest tzw. środek do celu dla ludzi wyzbytych moralności i podstawowych zasad. Jest to metoda od lat uznana i stosowana przez Jarosława K. Nawet najwierniejsi jego towarzysze zorientowali się, że nie można już liczyć na konstruktywne i wiarygodne zachowania "zbawcy" i jego bezrozumnych dupowłazów.

Nieuświadomione kołectwo jedynie bezmyślnie małpuje geniusza z Żoliborza.

Co to jest kołectwo?

Ciekaw jestem Twojego oburzenia, z powodu przyszłego obowiązywania wartości, jakie podałem wedle przepowiedni profesorów ekonomii.

Ja przewiduję następujące "nic się nie stało, Polacy nic się nie stało, nic się nie stało, Donaldzie nic się nie stało"/ref 100 razy/.

Wiem. Próżny trud.

Kłamstwo i manipulację masz we krwi, czego nieustannie tu dowodzisz.

Jak dotąd nieustannie kłamstwo i manipulację widać u Donalda T.

Nie słyszałem przed wyborami o zrzucie na bogate kraje 6.5 mld euro, a słyszałem natomiast o pieniądzach z Unii w wysokości 300mld złotych.

Ale cóż, pech.

Mogę ci sprzedać dolary za 3,50. Wchodzisz?

Trzymaj te dolary, sprzedasz jak będą po 5pln.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.