Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i tu go popieram,,

don chyba chce być niedługo cesarzem,,,

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Tusk wizerunkowo już tak leci na dno, że bierze Gołotę na pogrzeb noblistki pogańskiej.

To dopiero przedsięwzięcie public relations.

Co oni za obciach robią, ci z PO, to już przechodzi wszystkie najczarniejsze scenariusze.

Jeszcze ten Lis wylatany z Wprost, to dopiero strata.

Wiem, wiem, zawyżano dane o sprzedaży Wprost, wiem Rostowski poupychał długi w różnych dziwnych fundacjach, wiem, wiem, są z tej samej gliny dopóki sie ucho nie urwie, a urwie się bo to kwestia wytrzymałości materiałowej, a ta jest określona ściśle i posiada wartość skończoną, jak i PO.

Lis będzie dyrektorem TVP analityku:)

A co z TVN, jak Lis będzie szefem TVP, oglądalność tej stacji tak wzrośnie, że inni będą musieli automatycznie stracić, to krótka kołdra.

Jeszcze zaproszą premiera T., na V śniadanie z muzami, czy coś takiego i Hołdys wyrzuci T., kawę na ławę.

wladz-zawsze wiedziałem że tobie się gówno z propagandą we łbie zmiksowało.

Trudno by w pustej betoniarce cokolwiek się miksowało, efekt tylko dla betoniarki wiadomy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tusk wizerunkowo już tak leci na dno, że bierze Gołotę na pogrzeb noblistki pogańskiej.

Powiedz mi 747 ale tak szczerze - ty wierzysz w te kosmiczne pierdoły które wypisujesz?

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

ale propaganda

to takie spojrzenie od dupy strony że jesteśmy na samym końcu w europie

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Na takich jak wladz, teraz się mówi - menu.............

dokończ,ciekawość zżera.Czy też znowu nie wiesz co piszesz .

Trudno by w pustej betoniarce cokolwiek się miksowało, efekt tylko dla betoniarki wiadomy.

pojawiło się słowo "gówno" i ekspert się pojawił

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,11112816,Bieda_mniej_piszczy.html

ale propaganda

to takie spojrzenie od dupy strony że jesteśmy na samym końcu w europie

A dane dostał Eurostat pewnie od rządu! Przesunięto "przecinek" i wszystko jest lepiej.

Było:

" Jeszcze sześć lat temu było ich prawie 13 mln."

Jest:

"Obok pięciu milionów Polaków żyjących w biedzie drugie tyle znalazło się w kategorii zagrożonych ubóstwem". Ich miesięczne dochody na osobę w rodzinie nie przekraczają 688 zł."

z cyklu aby WYBRANYM żyło się lepiej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

- Przyzwyczailiśmy się narzekać, że jest u nas bardzo źle i przez to nawet nie zauważamy, jak na naszych oczach poprawiają się warunki życia Polaków - mówi dr Bohdan Wyżnikiewicz z Instytutu Badań nad Gospodarką Rynkową.

Skąd tak szybka poprawa? - Kurczenie się sfery ubóstwa było możliwe m.in. dzięki spadkowi bezrobocia - mówi Wyżnikiewicz. W ciągu sześciu lat spadło ono według Eurostatu niemal o połowę - z 18 do 10 proc. Jednocześnie rosła pensja minimalna - z 849 zł w 2005 r. do 1500 zł w tym. - Dużą rolę odegrał też napływ funduszy europejskich - dodaje.

Pomogły zwłaszcza dopłaty bezpośrednie dla rolników. Od wejścia Polski do Unii trafiło do nich prawie 9 mld zł. Do tego trzeba dodać Program Rozwoju Obszarów Wiejskich - to kolejne 9 mld zł.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Powiedz mi 747 ale tak szczerze - ty wierzysz w te kosmiczne pierdoły które wypisujesz?

Żeby wierzyć, trzeba mieć te kilka szarych komórek między uszami :).

Numerek już się skompromitował jako patriota (dwie strony wcześniej). Być może wkleja to, co mu partia każe, by odreagować kompleks koniunkturalnego uciekiniera :))).

[...] bierze Gołotę na pogrzeb noblistki pogańskiej.[...]

Numerek potwierdza, że potrafi "walczyć" tylko podłą insynuacją. To samo, niestety, było ćwiczone przez wielu moralnych karłów przy okazji pogrzebu Miłosza.

WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brak humoru na forum, mnie należy czytać między wierszami, stosuję ukrytą autoironię z elementami prognozy, czasami przerysowanej, dla podkreślenia potrzeb danego kierunku, czy celu.

Brak humoru na forum, mnie należy czytać między wierszami, stosuję ukrytą autoironię z elementami prognozy, czasami przerysowanej, dla podkreślenia potrzeb danego kierunku, czy celu.

Rozczarowales mnie Kolego, powinienes napisac jak Redaktor, ze nie piszesz dla wszystkich...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Rozczarowanie jest bardzo korzystne wbrew pozorom.

Jest przeciwieństwem oczarowania, które może być zaślepieniem, co niesie niebezpieczeństwo zbłądzenia.

fox

Ludzie oddający swe cenne głosy wyborcze na formację, które zdefiniowała wyborców jako bydło, są łagodnie mówiąc śmieszni.

PO uznaje, że ludzi myślących jest w Polsce może 2,3 może 5, 25 tysięcy.

Zwracanie się do nich, z rozsądnym programem, to droga w niebyt polityczny.

PO komunikuje się z bydłem, ich media na przykład 24 godziny na dobę podają info na temat tragedii dziecka, kiedy dzieją się niewyobrażalne, przełomowe zmiany w Europie, na naszych oczach kończy się demokracja w Unii, do państw chce wysyłać się komisarzy do spraw finansowych itp.

Drogi nie gotowe na Euro, inauguracja Stadionu Narodowego szwankuje, 100 innych ważnych spraw, a tu same pierdoły typu nagrody pani prezydent HGW, dla swoich ludzi w stolicy biurokracji.

Proszę pozwolić mnie odpocząć od pisania bzdur.

Rozczarowales mnie Kolego, powinienes napisac jak Redaktor, ze nie piszesz dla wszystkich...

Nic nie obchodzi mnie polityka.

Nie mam poglądów politycznych, to przekręt i maskarada.

Zatem poczytajmy popis humoru kolegi 747 między wierszami:

"Tusk wizerunkowo już tak leci na dno, że bierze Gołotę na pogrzeb noblistki pogańskiej."

[...]Nic nie obchodzi mnie polityka.

Nie mam poglądów politycznych, to przekręt i maskarada.

Nie tak znowu dawno 747 pisał:

[...]Jarosław Kaczyński jest do usług.

Jeśli Naród zechce powierzyć mu ster rządów, to jest gotów, poświęcić swój cenny czas na premierowanie w Polsce.

[...]

Jak rozumiem z deklaracji na wstępie, wpis ten nie jest wynikiem poglądów politycznych a co najwyżej miłości do j. kaczyńskiego (mam nadzieję, że platonicznej czy ewentualnie braterskiej, a nie innej) ???????????

no właśnie ,co z tym zrobić.Stawia tezy a gdy zaczynasz domagać się dowodów o fakty opartych żegna i powraca z tym samym bełkotem.Nie pierwszy raz czytam ,że nie o polityce pisze a w co drugim zdaniu o złym Tusku.

Zatem poczytajmy popis humoru kolegi 747 między wierszami:

"Tusk wizerunkowo już tak leci na dno, że bierze Gołotę na pogrzeb noblistki pogańskiej."

Filut

Wybacz, ale stosuję cały wachlarz technik, generalnie należy zrozumieć kontekst sytuacyjny, oraz używać wyobraźni.

Stosuję metody i sposoby jakie używają i inni, jadąc na osobę Jarosława Kaczyńskiego po bandzie bez trzymanki.

Czy Donald T, zwiększa poparcie?

Raczej nie.

Czy była zapowiedź w mediach uczestnictwa w ostatniej drodze pani Szymborskiej, A.Gołoty - była.

Czy pogrzeb był dokonany w obrządku jakiejś religii?

Nie wiem, bo nie cierpię pogrzebów i nie śledziłem, ale może ktoś z Kolegów był i odpowie?

Czy Andrzej Gołota ze swoją pozycją w społeczeństwie pomaga w kreowaniu wizerunku PO, czy przeszkadza?

Więc napisałem czystą prawdę.

Nic się nie dzieje bez powodu.

Leszkowi Kaczyńskiemu zarzucano, że zabrał do Smoleńska na swoją ostatnią drogę wybitne postacie, dla wzmocnienia efektu medialnego.

TAK CZY NIE MYSTER FILUT?

A tu co, do jasnej cholery, gra zwłokami pani Szymborskiej i lans Gołotą!

To jest dopiero waadza!

To super public relations.

Skojarzenie, PO, jesteśmy silni jak Gołota!

Popierajcie nas.

No, to chyba nie o target intelygencki chodzi PO.

To informacja zakodowana do podświadomości tzw mas/bydło wyborcze, inna popularna nazwa "lemingi"/

Ot i całe PO.

To ich wnętrze, treść, to wszystko czym dysponują jako struktura, fragment społeczeństwa, o specyficznych cechach.

Argus, 747 to jajcarz, nikt przeciez ni moze byc tak hm... zakrecony! ;)

Przesadzasz, w każdym żarcie jest prawda, tam ukryta, jak zna się temat, łatwa do odgadnięcia.

Argus, 747 to jajcarz, nikt przeciez ni moze byc tak hm... zakrecony! ;)

Nie obrażaj prawdziwych jajcarzy, którzy się charakteryzują m. in. dystansem do siebie i nieokiełznanym poczuciem humoru.

Tu widzimy nadętą arogancję i obrażanie dyskutantów. Zresztą te okresy słowotoków a później kompulsywnych pożegnań przeplatane okresami milczenia przypominają mi - mówiąc szczerze - zaburzenie afektywne dwubiegunowe (tak się teraz zgodnie z zasadami poprawności politycznej nazywa pewne znane od dawna choróbsko).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.