Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Pani Mucha wybudowała PIĘĆ stadionów w Polsce na Euro!

100 dni rządu.

Pięknie!

Nie sama pani Mucha ale m.in. zasluzony menager, za marna pensyjke i 570zl premii na odchodne. Jakbys pracowal dla Polski moglbys byc beneficjentem.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

zbieżność

To mogą być tylko pozory i szukanie akceptacji czyli odreagowanie braku takowej w realu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Posłuchajcie sobie ostatnich podrygów pralni Lisa.

Dziecko, dziecko, dziecko, dziecko, dziecko,

Dziecko, dziecko, dziecko, dziecko, dziecko.

Europa w obliczu rewolucyjnych zmian, polska scena polityczna wstrząśnięta spadkiem notowań partii rządzącej a pracownik przekazujący informację do narodu, znalazł sobie temat, jakby coś jeszcze w nim było nie jasne, a nawet, to tabloidy podadzą.

To przecież wiodący program publicystyczny, a nie 997.

wladz

W prokuraturze płk Przybył pokazał jaki jest bajzel.

W sądach na terenie IIIRP, chyba dużo większy, weryfikowałeś zamkniętą korporację prawników, sędzina, jeszcze rozgrzana.

Teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa,

teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa,

teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa, teściowa.

Dalsza treść programu redaktora tzw Lisa.

wystękałeś

Sam będę dopisywał "wystękałem", będziesz miał więcej czasu na rozwój osobisty.

Spamujesz

Zobaczcie Drodzy Szanowni Koledzy, jak drobiazgowo, mogła być rozpatrywana KATASTROFA SMOLEŃSKA, na przykładzie małej Magdy cześć jej pamięci.

Zaginął Prezydent, Pierwsza Dama, oraz Ci co byli z nimi w delegacji, oraz załoga i ochrona, do dziś już zapomniano w głównym nurcie o tym fakcie.

Co za perfidia.

wystękałeś

Krzysztof Kwiatkowski

Ryszard Kalisz

Zbigniew Ziobro

Pompowani przez redaktora informacyjnego PO Tomasz Lis na żywo.

Wszystko to służy zmarginalizowaniu J.Kaczyńskiego.

Nie uda się.

Jaki pech.

Powiniemes doslowmie zapalic telewizor.

Telewizor mam otwarty na kanale TVP2, oglądam program publicystyczny Tomasz Lis na żywo.

Jakiś taki mniej żywy, po upadku z Wprost i sondaży PO.

Puder ten sam.

Wiecznie młody.

Spamujesz

Nie mam z kim przegrać dyskusji, nikt nie ma odpowiednich argumentów.

Nawet bez wołania żony.

ojej,znowu mamolisz

Musi dobrze wygladac, bedzie dyrektorem.

Ten system wymiaru sprawiedliwości nie działa dobrze.

Mówi Zbyszek Ziobro.

Ameryki nie wymyślimy.

Musimy przejąć dobre wzorce.

Mówi Zbyszek Ziobro.

TV Trwam ma już dyrektora.

Ojca.

Inni tez chca swoje 5 minut

Jeszcze wroci jozwa lub choc mlb i bedziesz mial za swoje.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mówi Zbyszek Ziobro.

A ktoś pisał nie tak dawno:

"Ziobro jest skończony".

Nie ty przypadkiem?

Telewizor mam otwarty ...

A wtyczkę z gniazdka wyjąłeś?

Lepiej skonsultuj się z kolegami w zakładce DIY.

Dziś Rostowski w przekonywał Olejnikmilflaskę do robienia do 67 roku zycia ale nie powiedział, czy w dobie niżu demograficznego robić dzieci, czy robić na niego i jego prawnuki.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Napisałem że Lis lansuje Zbyszka Ziobro, co w tym niezrozumiałego?

A że jest skończony, to inna sfera.

Zbyszek Ziobro jest idealnym kandydatem do rozdmuchania pozycji, w celu osłabienia J.Kaczyńskiego.

To marzenie mainestreamu.

Niestety, gdyby nie to że jest skończony, może trochę zyskałby punktów.

Nigdy nie zyska on na znaczeniu, może trochę jak Bóg zabierze z tego świata, oby żył 110 lat prezesa PiS.

Nikt w obozie wolnościowym, nie może zyskać na zdradzie, to zaprzeczenie podstawowej wartości jaką jest honor.

Nie ma jej nikt z drugiej strony, i tam może czerpać elektorat Zbyszek Ziobro, oby zagarnął jak najwięcej z targetu PO, Palikot, SLD, PSL.

Gdyby Donald T., miał resztki odwagi i honoru, to odszedłby z polityki jak tylko odnalazłby podstawę prawną do podjęcia śledztwa smoleńskiego.

Tej podstawy prawnej nie znalazł do dziś.

Dlatego trwa na stanowisku, z efektem pożałowania godnym lub godnym jego wyborców, ludzi o wysokiej dyscyplinie i odpowiedzialności, bo wiedzą czym grozi oddanie władzy - więzieniem dla wielu.

Mówi Zbyszek Ziobro.

Ameryki nie wymyślimy.

Musimy przejąć dobre wzorce.

Mówi Zbyszek Ziobro.

TV Trwam ma już dyrektora.

Ojca.

Tu nie ma zdania, że Lis lansuje Ziobrę.

Z drugiej strony to dziwaczne, że skończony (w twojej opinii) Ziobro jest dla ciebie jednak tak ważny, że aż nie możesz się uwolnić od cytowania go na bieżąco :)

Dziś Rostowski w przekonywał Olejnikmilflaskę do robienia do 67 roku zycia ale nie powiedział, czy w dobie niżu demograficznego robić dzieci, czy robić na niego i jego prawnuki.

Stokrotka, oby żyła 100lat.

Nigdy nie zrezygnuje z pracy dla systemu władzy w Polsce, jaki został przyjęty po 1989r.

Co z tymi ludźmi będzie, jak zniknie ze sceny Donald T.?

Kogo wylansują?

Palikotowi młodzież powiedziała nie.

Grzegorz Schetyna nie ma charyzmy.

Prezydent, może zmienić ustrój na prezydencki wprowadzając na obszarze Rzeczypospolitej stan wojenny.

Leszek Miller, zadeptywał ślady po śmierci gen Papały, nie wyjaśnionej.

Do tego, nie rozliczył się z moskiewskich pieniędzy.

Czy inni zgodzą się na Pawlaka?

Policzmy głosy.

Zobaczymy.

Pawlak wyczyści sobie służby.

I zaczynamy od nowa, odnowa.

Tu nie ma zdania, że Lis lansuje Ziobrę.

Z drugiej strony to dziwaczne, że skończony (w twojej opinii) Ziobro jest dla ciebie jednak tak ważny, że aż nie możesz się uwolnić od cytowania go na bieżąco :)

To nic, że tu nie ma zdania, zdań było dużo w programie Tomasz Lis jeszcze żyje.

Filut

Chyba nastrój Cię opuścił.

Poczekaj, premier spoważniał, zmarszczył brwi, robi konsultacje z kobietami, będzie wprowadzał wiek.

Wprowadzi.

Tego typu reformy, represyjne, wychodzą mu bardzo szybko, w tym jest dobry.

A jak nie wprowadzi, to pokaże rynkom, widzicie, robiłem wszystko co się dało, więcej nie mogłem, bo utraciłbym władzę i kto byłby wtedy przedstawicielem Banku Światowego na Polskę?

Tak.

Niezrozumiałe jest pisanie "Napisałem że Lis lansuje Zbyszka Ziobro" skoro nie napisałeś.

Jarzysz?

Tak sobie tylko bazgrze, jak wladz, bez ładu i składu, nie to co Ty.

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Napisałem że Lis lansuje Zbyszka Ziobro, co w tym niezrozumiałego?

A że jest skończony, to inna sfera.

Lansuje bo zrobił rozłam w PiSie jak mu kazano. http://korwin-mikke.pl/wazne/zobacz/ziobro_gra_o_zycie/50357

Filut

Nie napiszę że się czepiasz, bo czepiasz się świadomie.

Przecież to nie ja zapraszałem Zbyszka Ziobro do programu T.Lisa.

Do niego miej pretensje o lans.

Ja tylko zwróciłem uwagę na fakt niszczenia w ten podstępny sposób J.Kaczyńskiego, nie dając szans jego przedstawicielowi zaistnieć w przestrzeni publicznej za pieniądze z abonamentu, które płacą prawie wszyscy, bo premier Donald T., jeszcze zanim został premierem namawiał do nieposłuszeństwa obywatelskiego i nie płacenia abonamentu RTV.

Nie wiem jak można nie rozumieć prostych treści, ale jest to możliwe, bo wyobraź sobie, że w Polsce są ludzie, którzy oddają głosy na tak nieudolnie rządzących krajem jak Platforma Obywatelska, niektórzy głosują na człowieka, który poniżał prezydenta państwa w mediach, będąc posłem poprzedniej kadencji z ramienia PO, a jeszcze niektórzy głosują na tych, którzy ich przez 45 lat tłamsili w ciemności komunizmu i dokonywali opresji, jest jeszcze PSL, ale każdy wie, że to obrotowa partia estabilishmentu.

Dlatego nie dziwię się, że może istnieć jednostka ludzka, która ma w swoim posiadaniu zestaw systemów wewnętrznych w postaci odpowiednich przekonań i wzorów, która jest zdolna nie rozumieć wiele z istotnych dla życia państwa i jednostki zagadnień i uwarunkowań.

Przypomnę PO, Ruch Poparcia, SLD, PSL, to partie obecnego układu rządzącego.

PiS, to partia sprzeciwu wobec ich przewodniej w Polsce roli na bazie układu.

PJN,PR, to partie rozłamowe od PiS, które nie potrafiły jak na razie przekonać opinii publicznej do swoich racji.

Układ okrągłego stołu rozkradł zasoby Polaków, dokonał wyjałowienia z własności, zdusił przedsiębiorczość indywidualną, dokonując planowych działań w celu przyłączenia Polski do projektu Europa.

Projekt Europa zakłada pozbycie się w perspektywie państw narodowych i zbudowanie superpaństwa europejskiego, w którym naczelną i przewodnią rolę odgrywać będą Niemcy.

Czyli zakłada osiągnięcie celów z przed wojen i II wojny światowej, bez jednego wystrzału.

Oczywiście pod płaszczykiem konsolidacji dla zwiększenia konkurencyjności wobec silnych graczy jak Chiny i USA.

Docelowo istnieje jeszcze możliwość współpracy z CCCP, co jeśli udałoby się wykonać spowoduje osiągnięcie pozycji mocarstwowej w świecie, dzięki zasobom naturalnym Rosji.

Filut, wladz, fox, Jaro, argus, dziadekwłodek, to osoby, które temu projektowi mówią TAK.

Nic ich nie łączy z Polską.

Wszystko ich łączy z Niemcami i Rosją.

Tam widzą realizację swoich celów i interesów.

Polska to tyko obszar zasobny w tanią siłę roboczą.

No bo co my mamy innego?

Możemy mieć to co inni, a nawet więcej.

Polska może być światowym mocarstwem.

Kiedyś przyjdzie na to czas.

Jaro_747 dnia 13.02.2012 - 17:22 napisał Tylko podziwiać tych dzielnych patriotów (zapewne genetycznych). Ich mężna - żeby nie powiedzieć bohaterska postawa w konfrontacji z zaprawionymi w bojach siedmioletnimi siepaczami reżimu Tuska zasługuje na najwyższe pochwały!

A to że kibice byli pisowcami to z brudnego palca wyssane czy skąd kłamco, skąd to wzięłeś.

Potrafisz coś oprócz oczerniania i przaśnych POmówień?

No to pokaż mi czarny berecie gdzie w tych dwóch zdaniach wspomniałem cokolwiek o PiSS? Czarna breja ci się z mózgu zrobiła. Co za krętacz z tego Rysia Strusia!!!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.