Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jak pięknie Pan Premier Od Spadających Słupków rozmawia z poszczególnymi grupami społecznymi na temat wieku emerytalnego. Jaka szkoda, że nie jest gwiazdą. Mógłby sobie wcześniej zastrzec w kontrakcie pulę niewygodnych pytań.

Filut, po raz kolejny dowodzisz swoim atakiem na mnie, że trafiam.

Kierunek całokształtu spraw w Polsce zmierza, nie w stronę, którą Twoja osoba uznała za właściwą.

Teraz kiedy padają jak Muchy, ministrowie, na razie wizerunkowo, teraz sobie ubzdurałeś, że będziesz wyciągał niespójności mojej pracy duszpasterskiej.

Lepiej zajmij się zastanawianiem, może publicznie, CO PO T.?

Pisałem, na Pawlaka się zgodzicie?

Nikt nie odpowiedział z centrolewu.

To kto?

Schetyna?

A kto za nim stoi?

Pan Sobiesiak, z córką?

Wolne żarty.

No i jak to się ma do tego, że niektóre twoje wpisy sobie przeczą i nie umiesz tego uzasadnić?

Mistrzostwa Europy UEFA, będą doskonałą okazją aby Donald T., odbił się w sondażach słupków.

Przewiduję sukces.

nie wymagajmy od kopanego konsekwencji,nie ma charakteru i poleci raz w lewo raz w prawo

Piszesz w liczbie mnogiej, może warto się zastanowić, czy pozostali Koledzy nie mają wobec Ciebie stosunku podległości..............jak należy Cię tytułować, aby być w zgodzie ze stanem faktycznym?

Filut, po raz kolejny dowodzisz swoim atakiem na mnie, że trafiam.

Możesz sobie kombinować jak prezes z niedotrzymaniem obietnicy swojego odejścia.

Twoje wmawianie sobie głupot, na mnie wrażenia nie robi.

Ale szkoda, że nie umiesz rozumnie odpowiedzieć na proste pytania.

Możesz sobie kombinować jak prezes z niedotrzymaniem obietnicy swojego odejścia.

Twoje wmawianie sobie głupot, na mnie wrażenia nie robi.

Ale szkoda, że nie umiesz rozumnie odpowiedzieć na proste pytania.

Filut

Stosujesz zręczne sztuczki wobec mnie, ale zauważ, że tylko Ty to czynisz, innym jakoś nie przeszkadza, moja "niespójność" sądów.

Musisz być szczególnie umotywowany, aby zachowywać taką postawę przez dość długi już czas.

Nawet fakty, które idą w przeciwną stronę do strony politycznej uznanej przez Ciebie jako bardziej właściwa, nie powodują zmiany Twojego stanowiska.

Napisz tak: Generał Andrzej Błasik, był w kabinie pilotów i wywierał presję na nich, do tego jak wykazały badania miał 0.6 promila alkoholu we krwi.

To będzie zrozumiały teks.

A Ty drogi duszpasterzu forumowy komu podlegasz?

Teleturniej skojarzenia?

A Ty drogi duszpasterzu forumowy komu podlegasz?

A jakbym ożenił się z Panią Martą, to komu bym podlegał?

Filut

Stosujesz zręczne sztuczki wobec mnie, ale zauważ, że tylko Ty to czynisz, innym jakoś nie przeszkadza, moja "niespójność" sądów.

Są dwa powody.

- Inni koledzy prawdopodobnie cię olali i już im się nie chce.

- Tak jaskrawe manipulanctwo, w tak prymitywnym wydaniu nadal budzi mój sprzeciw.

Jacy Koledzy mnie olali?

Prawicowi?

Nie rozśmieszaj mnie do łez.

Dla Ciebie i innych lewaków jestem tylko adresem do ataku wszech poziomowego.

wladz

Co jeszcze przyjmie Twoja klawiatura?

Ostatnio tylko droczysz się, bo Ci opcja się kompromituje.

DROGIE LEWACTWO /centrolew/

wladz

muls

Filut

argus

dziadekwłodek

inni, kto się nim czuje.

Nauczcie się na pamięć.

Rząd PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

się skompromitował.

Premier,

rzecznik,

ministrowie,

Ich politycznie już nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Dobrze to wiecie, że obecnie najtęższe głowy zastanawiają się co dalej?

Wszyscy czekają jednak na Mistrzostwa Europy UEFA 2012 w Polsce i na Ukrainie.

Zajmijcie się więc z łaski swojej, tym co jest teraz najważniejsze, czyli kreowaniem NOWEGO, PO BŁĘDACH I WYPACZENIACH PO.

Postawcie na jakąś nową postać, taka postać jest teraz usilnie poszukiwany/poszukiwana.

Albo zdajcie sprzęt i przestańcie zawracać gitarę pier.ołami na poziomie pralni.

Wasze argumenty, są żadne, gdyby rząd Pana Prezesa Jarosława Kaczyńskiego, miał takie wyniki po 4,5 roku rządzenia, to MAINESTREAM rozjechałby go na miazgę, atakując ze wszystkich stron, całą siłą medialną, z ośrodków zagranicznych również.

Jarosław Kaczyński przygląda się temu CYRKOWI zapewne z rozbawieniem, ma jednak w pamięci ogromne zło jakie wyrządzono Jemu i Jego rodzinie, przez system zła IIIRP firmowany obecnie przez PO i T.

Wasze wpisy tu, nie są nic warte, Drodzy Koledzy, gdyż nakierowane są na utrzymanie obecnego stanu spraw w Polsce, oraz na zniszczenie realnej siły demokratycznej, opozycji pozasystemowej, co obserwujemy dzięki rozwiniętej technice informatycznej obecnego czasu.

Możecie zrezygnować całkowicie z reagowania na wpisy mojej skromnej osoby.

Będę miał tylko więcej spokoju i czasu dla siebie.

Żal mi Was.

Jesteście skończeni.

Nie potraficie się nawet skompromitować z klasą!

Nie umiecie przegrywać, śmiejecie się, że Pan Prezes J.Kaczyński przegrał sześć wyborów z rzędu, a Wy nie potraficie przegrać choć jeden raz.

Nikt, kto nie potrafi przegrywać, nie może wygrywać.

Bóg z Wami.

Nie potraficie się nawet skompromitować z klasą!

Nie umiecie przegrywać, ...

Nie sądzę, żeś tak głupi. Ale do cna zakłamany jak prezesik.

Jak się skompromitować, to już nam tu pokazałeś w wieczór wyborczy, nie tylko bez klasy ale w żałosny sposób. Myślisz, że ktokolwiek tu chciałby brać z ciebie przykład i stać się łajzą podobną prezesowi? A on też "pokazał klasę" kiedy przegrał wybory prezydenckie, ostatnie i cztery poprzednie. Poprostu zakompleksione smarki.

Dla Ciebie i innych lewaków jestem tylko adresem do ataku wszech poziomowego.

Jesteś tu jedynie pośmiewiskiem. A może byłeś - jeśli wogóle masz szacunek do swoich słów i znasz ich znaczenie.

Potrafiłeś rozśmieszyć do łez.

Ale do cna zakłamany jak prezesik.

Jesteś tu jedynie pośmiewiskiem. A może byłeś - jeśli wogóle masz szacunek do swoich słów i znasz ich znaczenie.

Potrafiłeś rozśmieszyć do łez.

Filut szermierz odklepywania manifestów prorządowej poprawności politycznej. Szermierz urawniajłowki- kto nie z Donaldem jest śmieszny. A już najśmieszniejsza najbardziej zkłamana jest opozycja- PIS.

Filutek a napisz po prostu: łubu dubu niech nam żyje Donald prezes PO klubu.

wygląd Tuska wymaga tego aby modlić się o jego zdrowie panowie obywatelscy forumowicze więc bierzcie się do pracy.Plącze się chłopina co nie miara,pieprzy każdego dnia co innego,ministrowie palą głupa (zresztą co innego potrafią). wciska się ludziom konieczność wieku pracy do 67 r.ż. głownie z tego powodu że nasze państwo jest skorumpowane,patologiczne urzędniczo administracyjnie niewydolne i drogie .reforma emerytalna powinna polegać w głownej mierze na ograniczeniu przywilejów emerytalnych i reformie KRUS.dokładanie obywatelom którzy ciągną ten burdel dodatkowych lat pracy (do 67)to gnojstwo w stosunku do długosci życia (men 70-71 lat) o wysokości świadczeń nie wspomnę.

Ty sie nie módl muls tylko pracuj więcej i dłużej ku zbawieniu Tuska i na emerytury wszech platformowej gawiedzi, ku chwale Wielkiego Technokraty. Amen.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To na co czekasz?

Jarosław jak każda bardziej niefarbowana prawica w tym kraju to jak zwykle wyklęty demon z marginesu polityki. No do demona nie można się modlić.

To już lepiej do takich simpaticznych jak L. Miller, czy świętych bo niekaczyńskich Tusków, albo ludzi consensusa typu Pawlak obrotowy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.