Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozumiesz prostych rzeczy.

Tam w Anglii, nie wyprzedają swoich uzdrowisk, dlatego są zdrowi na umyśle i potrafią się rządzić.

Wasz Karamba, Pawlak, czy T., nie znalazłby tam zatrudnienia, jak nie znalazł Marcinkiewicz, bo musiał poniżać się doradzając DSS budującej autostradę za 60 000pln.

Nawet nie jesteście skończeni, Was po prostu nie ma, nikt Was nie szanuje, a historia tego okresu od 1989 r do dziś z przerwą na rząd J.Olszewskiego i PiS, to hańba, zdrada, zaprzaństwo korupcja, sprzedajność i poważne ograniczenia wolnościowe dla obywateli.

Jak możesz cieszyć się życiem, jak nic w nim od Ciebie nie zależy.

W 1939 też cieszono się życiem, do czasu, aż ktoś podjął decyzję za miliony osób, że kończymy z tą sielanką.

Nie rozumiesz, że ludzie pozwalają sobą pomiatać.

Wojna Cię niczego nie nauczyła?

Ludzie pozwalają na tyle na ile chcą. Nie wiesz o tym?

Wiesz. Żyjesz dlatego, że tego chcesz. I tak jak chcesz.

Wojna? A która?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Oglądaj olimpiadę, zobacz co potrafią normalni ludzie, nie jakieś wielkie talenty, wielkich talentów tam jest kilka, Bolt, pływak Pfelps, etc.

Gdzie Twoi faworyci?

Na ME UEFA widziałeś ich w akcji, zgroza...............

Wszędzie jest tak samo, przygotowanie do ME UEFA, to przygotowanie do życia, do państwowości etc, wszystko jest jednym i tym samym, wszystko jest energią, wszystko jest Bogiem.

Jaka jest energia Komorowskiego, T., Schetyny, Pawlaka, etc, czego się można po nich spodziewać?

Tylko tego, czym są sami.

Mieliśmy tego już próbki z wszystkich rodzajów zachowań, teraz ograniczają wolność zgromadzeń.

Karamba rozwiąże jakieś problemy w rolnictwie?

Nie i dobrze o tym wie, wie to również premier, wie to prezydent, wie to każdy polityk.

Po Karambie, przyjdzie kolejny polityk i będzie znowu zapowiadał............................ i tak do wielkiego krachu.

T., już ma wyraźnie dość rządzenia, jest zmęczony, Pawlak już nie może nawet po aferze spojrzeć wprost do kamery i dziennikarzy.

Ludzie pozwalają na tyle na ile chcą. Nie wiesz o tym?

Wiesz. Żyjesz dlatego, że tego chcesz. I tak jak chcesz.

Wojna? A która?

Posłuchaj The Beatles, a następnie polskiej muzyki, np ich kilku, porównaj, następnie weź sobie pod rozwagę zieloną wyspę i wyspy brytyjskie, masz skalę.

W tzw Polsce nie ma nic, poza stadionami po euro, z którymi jedyne co można zrobić , to pisać miesiącami pozwy do sadów pod różnym pretekstem.

Jeszcze jest kilka odcinków dróg, wybudowanych przez jeńców dla elity, aby sobie wygodnie jeździli.

ja moze z tym wlasnymi skladkami uleglem psychozie brukowcow..Wszedzie slysze chcemy wolnosci, panstwo nas ogranicza.koniec z podgladaniem ,koniec z Acta.A taka prosta sprawe jak.. obywatelu zadbaj o swoja przyszlosc co skloni ciebie i twoja rodzine do zainwestowania w ciebie i siebie wywołuje zaparcie nogami osla i dyskusje czy norweg zyje dluzej od eskimosa i co z tego wynika.

a ty numerek nadal nadwaga ktora poszla w cialo i obciaza umysł.

Zielona Wyspa, Zielona Wyspa, tu Londyn, halo, czy mnie słyszycie, podeślijcie tu paru Pawlaków, Donaldów, Karambów, niech wezmą ze sobą Budę Ruską, żeby mieli gdzie spać, jest pare groszy do wzięcia, nie ma kto sprzątać po Olimpiadzie...........

A co, już się skończyła?!

Ile medali zdobyliśmy?

Cały dzień mam spieprzony przez ten srebrny medal, nie mogę się otrząsnąć, z żalu że nie jest ze złota.

Jedyne pocieszenie, to to, że jeszcze bardziej cierpi Donald T., śniadanie z złotym medalistą IO to byłoby to, na przykrycie afer.

Cały dzień mam spieprzony przez ten srebrny medal, nie mogę się otrząsnąć, z żalu że nie jest ze złota.

Jeśli sytuacja przeciągnie się do poniedziałku, idź do lekarza.

Polskie państwo wspiera sport?

Ciekawe.

To są indywidualne osiągnięcia zawodników, którzy mieli pecha i urodzili się w Polsce po okrągłym stole, gdzie rozgrabiono wszystko i nie zapomniano zawłaszczyć sportu wyczynowego.

Przeciwnie, największy motłoch, beton, komunistyczny, cwaniacy i kryminał, tam sobie uwili ciepłe gniazdka.

Filut, jakie debilizmy jeszcze przeczytamy w Twoich wpisach?

Filut

Polka przegrała złoto.

Przegrała pewne złoto.

Prowadziła cały czas, wyszła zwycięsko z eliminacji, w ósmej na dziesięć serii, pogrzebała ZŁOTY MEDAL OLIMPIJSKI !!!.

To typowe dla Polaków zachowanie.

Radość z srebra to typowy KULT KLĘSKI, typowy dla Polski.

Nie potrafisz wygrywać, to siedź cicho.

Są tacy, którzy potrafią.

Wygrywają, albo nie biorą się za nic.

Jak się biorą, to wygrywają.

Proste.

W Twoich jest dostatek.

Filut, ja potrafię wygrywać.

Zwycięstwo, to stan mentalny.

W ilości napisanych głupot, to jesteś miszcz. Masz już złoty medal.

Dlaczego nie cieszysz się z zwycięstw innych?

Zwycięstwo olimpijskie jest bardzo trudne do osiągnięcia, ale co 4 lata jest nowa kolejna olimpiada.

Moje zwycięstwo jest trwałe, będzie trwało do końca historii świata.

Moje zwycięstwo jest trwałe, będzie trwało do końca historii świata.

A kubeł z wodą masz?

Filut

Polka przegrała złoto.

Przegrała pewne złoto.

Jesteś ignorantem w tej dyscyplinie. Na takim poziomie, w tak wyrównanym pojedynku nie ma "pewnego złota".

P.S.

Czy mógł byś się zorientować w końcu, że istnieje stosowny wątek dotyczący IO 2012?

Filut

Jesteś przegrany, bronisz przegranych spraw, przegranych ludzi, przegranych idei.

Z swoją oceną mojej osoby, daj sobie spokój, tego się nawet nie da komentować, co wypisujesz.

Tak, tak. bezmyślny.

Wiele osób dużo myśli, żeby inni wychodzili na bezmyślnych.

Filut

Obecna sytuacja, podtrzymywana przez Ciebie, tak Cię kompromituje, że wybacz ale nie będę już odpowiadał więcej na Twoje wpisy.

Żegnam.

Lech Wałęsa mówi o kryminogennych elementach w obozie Pawlaka.

Jest więc zlecenie na PSL.

Koryto się zawęża przez kryzys, do upadku pozostaje coraz mniej czasu, wygłodniałe wilki już nie czekają na swoją kolej, atakują.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.