Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wladz

Jakież to uzasadnienia masz masz dla swoich wypocin powtarzanych jak mantra po kimś. Zero faktów i tylko pomówienia właśnie.

zero własnego zdania tylko wklejki po myśli.

Wszyscy już wiedzą co maja wiedzieć, że najchętniej byś tę cześć społeczeństwa o innych poglądach niż te twoje smarki najlepiej unicestwił.

Twoje inwektywy możesz sobie wsadzić w dupu, najlepiej swoją aby kogoś innego nie krzywdzić.

Każda inna opcja jest lepsza niż POPSLowy syf moralny, etyczny, polityczno-gospodarczy. Co się komunie nie udało czyli zgnoić naród, zrobić z niego szmatę

PO doskonale realizuje. Takim jak ty w to graj, jak świni błoto.

Ostrzegałem przed PO przez całą moją aktywność na forum.

Nie słuchano mnie.

Mówiono o mniejszym źle.

..............bardzo ciekawe, co gorszego Polskę mogło jeszcze spotkać, niż katastrofa smoleńska tzw.

Przypominam, jeśli rządziłby PiS PSL, do katastrofy by nie doszło, do otwarcia granic obwodu również.

Doprowadziliście Polskę na skraj przepaści.

na tym polega a duch potrzebny metafizykom nie myślicielom

Co Ty za pierdoły teraz wymyślasz wladziu.

Wolność się wywalcza bagnetami ew karabinami automatycznymi, nie pier.oleniem o myślicielstwie.

gdybyś jeszcze coś poza brzozą sobą prezentował można by się zastanowić na twoimi problemami a tak gadanie szaleńca na rondzie

Wolnej Polski nie ma wladz.

To już koniec.

Obserwuj uważnie jak znikają wszelkie instytucje nawet pseudodemokratyczno magdalenkowe.

20 lat wystarczyło, aby rozkraść a pozostałość zniewalać.

Rozumiesz.

gdybyś jeszcze coś poza brzozą sobą prezentował można by się zastanowić na twoimi problemami a tak gadanie szaleńca na rondzie

Zwykłe pogaństwo przez Ciebie przemawia.

W Indiach nie ma pogaństwa.

My i Indie przykładami ,że można za porozumieniem stron . Potrzeba tylko rozsądnych ludzi a nie narodowych krzykaczy

Niszczenie rdzennej polskości jest wyjątkowo rozsądne.

Trzeba jeździć do GB żeby urodzić dziecko, to też uzgadniano w magdalence?

Wolność się wywalcza bagnetami ew karabinami automatycznymi, nie pier.oleniem o myślicielstwie.

Nie zabijajcie nas!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Trzeba jeździć do GB żeby urodzić dziecko

Wystarczy iść na plebanię, ewentualny pogrzeb gratis.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wolnej Polski nie ma wladz.

To już koniec.

Obserwuj uważnie jak znikają wszelkie instytucje nawet pseudodemokratyczno magdalenkowe.

20 lat wystarczyło, aby rozkraść a pozostałość zniewalać.

Rozumiesz.

nie zauważyłem , wręcz odwrotnie w sferze przywracania wiekowych symboli natomiast w obyczajowej faktycznie państwo coraz mniej swobody pozostawia.

747, ja nie prowadzę interesów, ja pracuję aby tacy jak TY mogli analizować rzeczywistość.

747 teraz poważnie potraktuję twoje uwagi o zaniku Polski. Dla mnie zachodzące zmiany są efektem ewolucji czy jak to zwał. Niestety nikt nie zatrzyma czasu a obecnie albo uczestniczymy w globalizacji albo nic nie znaczymy.Należy wykorzystać każdą unię , organizację do nadrabiania gospodarczych zaległości a nie stękać , że kraj rozkradają.

historia kołem się kręci i kiedyś ponownie nacjonalizm powróci. Mam nadzieję , że tym razem bez nocnych marszów z pochodniami i szaleńcem na czele .

wladz

Kup hotel nie daleko obwodu kaliningradzkiego, będziesz miał dużo gości.

na uj mi ten hotel i utarczki z klientami i personelem ...odpowiesz ?

Ja nie stękam, moje ostrzeżenia przed rozkradaniem PO, to nie było stękanie, to było działanie pro modernizacyjne.

Dobrze wiesz, że PO PSL nie jest w żadnej mierze zainteresowane rozwojem w Polsce niczego, prócz tego z czego mogą mieć osobistą korzyść grupy interesu podtrzymujące tego Waszego mistrza PR, który bez nich byłby mistrzem porażki.

To niebywałe chamstwo, aby świętować wybuch powstania a zapomnieć że zginął prezydent Lech Kaczyński.

Albo albo.

Albo wszyscy są bohaterami, albo tylko ci, którzy sprzedali się za ciepłe posadki.

Tak się nie godzi , na szczęście wczoraj w nocy przed usunięciem postu pana M zdążyłem go przeczytać i wyrazić moje uznanie za trafne spostrzeżenia wspomnianego pana Stary M , z poważaniem Piotr.

P. S. Szanowna Moderacjo , Wasze wysiłki są połowiczne , zawsze ktoś z nas zdąży przeczytać i skopiować wpisy niewygodnych Wam dyskutantów , tym sposobem nie zjednujecie sobie sympatii ani szacunku . Nie godzi się zamykać ust adwersarzom w dyspucie tylko dlatego , że nie pokrywają się z naszym poglądem ideologicznym - bardzo brzydko postępujecie !

Piotr

To niebywałe chamstwo, aby świętować wybuch powstania a zapomnieć że zginął prezydent Lech Kaczyński.

Albo albo.

Albo wszyscy są bohaterami, albo tylko ci, którzy sprzedali się za ciepłe posadki.

Ale Lech Kaczyński nie jest bohaterem lecz ofiarą tragicznego wypadku i nikt nie odbiera ex prezydentowi należnego Mu honoru i współczucia .

Nie naginajmy historii do treści własnych ideologii .

Piotr

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Bil Clinton za polityką ... pro rodzinną! Z powodów zdrowotnych: http://www.fakt.pl/Bill-Clinton-jest-ciezko-chory-i-jego-stan-bardzo-sie-pogorszyl,artykuly,171570,1.html!

Przy okazji niektóre polskie media przemilczają poza zawodowe zainteresowania pani Hillary: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Bill-Clinton-umiera,wid,14814033,wiadomosc.html.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.