Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tusk powinien w podzięce Gierkowi pomnik postawić...vis a vis Chrystusa ze Świbodzina.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jako ze jezdes nie do pobicia to tylko recenzuje.Zdaje sie jednak ze ty ..tez.

bo co napisałes ostatnio mondrego .Jakis przyklad??

Potraktuj jako moja odpowiedź to - gdybym w ten sam sposób pisał o PiS i SLD, uznawałbyś to jako przykład mądrości. Tusk i PO jest poza krytyka i za co się nie weźmie, ma same sukcesy i to wielkie. Szczególnie w mediach i sondażach.

nadziei nie odbiera...

Na co?

W tym kraju, jesli chodzi o polityków to o nadziei na cokolwiek pozytywnego wyzbyłem się dawno....ale chyba lepiej jak w domu wonie czosnkiem niż kupą.

Potraktuj jako moja odpowiedź to - gdybym w ten sam sposób pisał o PiS i SLD, uznawałbyś to jako przykład mądrości. Tusk i PO jest poza krytyka i >>>>>>>>>>>>>>>>> a to okazało się,że chodziło o wydupcenie całego narodu...>>>przyznaje ze TAKIM idota jeszcze nie jestes ale to ta sama klasa.Ani Po ani Sld nie jest mi do niczego potrzebne.

Że ten jeden ma temu drugiemu cokolwiek ciekawego do pokazania.

Póki co jeden od 5 lat pokazuje drugiemu, że ten drugi miał rację. Taka kolej rzeczy, jedni powoli odchodzą w niebyt, wracają inni.

Problemem Tuska nie Polski jest to, że raczej nie wróci. Będzie straszył być może z Brukseli...prostując banany.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Potraktuj jako moja odpowiedź to - gdybym w ten sam sposób pisał o PiS i SLD, uznawałbyś to jako przykład mądrości. Tusk i PO jest poza krytyka i >>>>>>>>>>>>>>>>> a to okazało się,że chodziło o wydupcenie całego narodu...>>>przyznaje ze TAKIM idota jeszcze nie jestes ale to ta sama klasa.Ani Po ani Sld nie jest mi do niczego potrzebne.

O żadnym "wydupceniu" nic nie pisałem.

Twoje paraele są nie do przebicia i czasami nie do zrozumienia.

O żadnym "wydupceniu" nic nie pisałem.

Twoje paraele są nie do przebicia i czasami nie do zrozumienia.

probowalem cie porownac slowami TAkim idiotą jeszcze nie jestes.Ale masz horyzont juz zakreslony.

muls

Gra słów niczego tu nie zmieni.

IIIRP się nie udała.

Jest pytanie tylko jedno, czy mogła się udać?

Oczywiste jest że nie.

Uzasadnienie jest proste.

Wybitne, twórcze jednostki nie pchają się nigdy na pierwszy plan.

A to oni są producentami dobrobytu.

Reszta to spekulanci, cwaniacy, oraz cała pozostała część, która chce mieć tylko święty spokój.

IIIRP wykończyła wybitne jednostki, wiec opuściły one terytorium naszego kraju.

Pozostało to co widać na forum, a wiesz że to żenada.

Pozdrawiam.

Pan Poseł ma godna podziwu podzielna uwagę skoro podczas debaty sejmowej ma jeszcze czas oceniać filmiki w internecie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Ideałem pełowca raz Kopacz, raz Pitera

Prawdziwy Polacy (nie pełowcy znaczy i na pewno nie ci z Gdańska) wolą Muchę Joannę nawet ubraną.

Dziś sex polityczny sprowadza się do włażenia z całym sobą osobnika z PSL w osobnika z PO a za prezerwatywę robi państwo..

Pan Poseł ma godna podziwu podzielna uwagę skoro podczas debaty sejmowej ma jeszcze czas oceniać filmiki w internecie:

Pan poseł sam wie najlepiej do czego najbardziej się nadaje i jakie są jego sejmowe kompetencje.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Dziś sex polityczny sprowadza się do włażenia z całym sobą osobnika z PSL w osobnika z PO a za prezerwatywę robi państwo..

Erotoman gawedziarz w okresie fascynacji analnych. Twoja frustracja sexualna musi byc ogromna.pewnie jestes ksiedzem bo tak ci tego brakuje. Nie dziwne ze potem pojawiaja sie zwyrodnialcy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.