Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Przejrzyj całą wymianę zdań od początku i zobacz świętoszku, kto zaczął i dlaczego, zobaczysz też ile razy przekręcono i uszlachetniono w niej mojego nicka. Poprawę jakości dyskusji zacznij od siebie. Na koniec pokazałeś swoją śmieciową kulturę.

Nie łżyj.

Sam sobie wymianę zdań przejrzyj.

Ja nie zacząłem cię obrażać ani przekręcać twojego nicka.

A ty zachowałeś się wobec mnie jak szmata.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Dziadziu jechales do niego obrazliwie przekrecajac filut na fiut. Myslisz ze wszyscy sa takimi debilami jak ty . To jest miejsce publiczne. Widze ze ty jestes taki hipokryta moralizator jak senator kogut u rydzyka pier. o kulturze w polityce a na meczu obrazajacy i bluzgajacy. wykresl pomidory ze swojej diety bo maja PO w nazwie.badz konsekwentny. Pierwszy raz w zyciu

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie łżyj.

Sam sobie wymianę zdań przejrzyj.

Ja nie zacząłem cię obrażać ani przekręcać twojego nicka.

A ty zachowałeś się wobec mnie jak szmata.

I kij ci w oko!

Dziadziu jechales do niego obrazliwie przekrecajac filut na fiut. Myslisz ze wszyscy sa takimi debilami jak ty . To jest miejsce publiczne. Widze ze ty jestes taki hipokryta moralizator jak senator kogut u rydzyka pier. o kulturze w polityce a na meczu obrazajacy i bluzgajacy. wykresl pomidory ze swojej diety bo maja PO w nazwie.badz konsekwentny. Pierwszy raz w zyciu

I ciebie też!

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Zamiast przepraszam kij ci w oko....typowy pis...moze mam dziadka w wermachcie? A moze jestem Zydem? ten styl powoduje ze narod wam nie wierzy. Skonczcie knuc i obrazac bo ani za sto lat wyborow nie wygracie

Przesrałeś sobie dziadzie. Po raz drugi zachowałeś się wobec mnie jak pi..a i jako pierwszy zacząłeś mnie wulgarnie obrażać. Miałeś okazję przeprosić ale chama na to nie stać.

Dla mnie już pozostaniesz mendą. Oborowym mianowanym na ormowca.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Przesrałeś sobie. Po raz drugi zachowałeś się wobec mnie jak pi..a i jako pierwszy zacząłeś mnie wulgarnie obrażać. Miałeś okazję przeprosić ale chama na to nie stać.

Dla mnie już pozostaniesz mendą.

Filut ten gosc chyba nic o audio nie pisze. To pisowski naganiacz. Menda po prostu pewnie emeryt ORMO

Dobrze pamiętam jak wielokrotnie zwracałeś uwagę innym forumowiczom aby nie przekręcali twojego nicka. Były tam krótkie wykłady o zasadach, standardach, kulturze, dobrym wychowaniu itp.

Hihihi... kiedyś nawet byłem adresatem takiej filipiki :-).

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Przesrałeś sobie dziadzie. Po raz drugi zachowałeś się wobec mnie jak pi..a i jako pierwszy zacząłeś mnie wulgarnie obrażać. Miałeś okazję przeprosić ale chama na to nie stać.

Dla mnie już pozostaniesz mendą. Oborowym mianowanym na ormowca.

Już cie raz wuju przepraszałem, ale teraz przebrałeś miarę! Robisz to samo co i ja, jak doskonale widać, tyle tylko, że stroisz się w piórka elity.

Już cie raz wuju przepraszałem, ale teraz przebrałeś miarę! Robisz to samo co i ja, jak doskonale widać, tyle tylko, że stroisz się w piórka elity.

Już pisałem - nie łżyj. Nikogo na to nie nabierzesz.

O to :)

"Czy PiS, zwolennicy Radia Maryja i "Solidarność" będą maszerować przez Warszawę pod faszyzującym hasłem? Chodzi o slogan "obudź się Polsko", do złudzenia podobny do nazistowskiego "''Deutschland erwache''. - To głupota a nie zła wola - mówił w TOK FM Tomasz Nałęcz z Kancelarii Prezydenta.

- Hasło ''Deutschland erwache'' (czyli Niemcy obudźcie się - red.) towarzyszyło swastyce na proporcach SA, a następnie SS już od 1923 r., trafiło na plakaty i partyjne odznaki NSDAP. Zabrzmiało w napisanej przez Dietera Eckarda popularnej pieśni hitlerowców: ''Niemcy obudźcie się z koszmarnego snu/ Nie dajcie obcym Żydom miejsca w waszej Rzeszy'' - przypomina w komentarzu "Gazety Wyborczej" Dawid Warszawski."

"A jak hasło oceniali "Ranni Politycy" w TOK FM? - Polski nie trzeba budzić. Nazwa dla historyka jest wymyślona wyjątkowo niefortunne. Przestrzegam przed tym. Nawet nie chcę powiedzieć do czego to nawiązuje. Moim zdaniem to wynik głupoty a nie prowokacji. Bo nie sądzę, żeby ktoś wiedział... - mówił Tomasz Nałęcz z Kancelarii Prezydenta."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tak po prawdzie to raczej od "Bruzdy Nałęcza".

Filut dajże spokój tej idiotycznej Niesiołowszczyźnie Nałęcza.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Faktem jest, że hasło jest wyjątkowo nieszczęśliwe a Nałęcz wypowiedział sie w sumie powściągliwie nie wyskakując z jakimiś PiSowskimi faszystami.

Jestem Europejczykiem.

Wystarczy, że zrobił to nadworny ordynus Niesiołowski w publicznej rozmowie z rzecznikiem "S"..

Trzeba być naprawdę wrogo nastawionym kretynem żeby nie zauważyć, że bardziej podobnym jest hasło amerykańskich liberalnych demokratów powtarzane jak mantra w czasie każdego z kryzysów w USA począwszy od Wielkiego kryzysu w latach 20-tych.

Jakoś wydaje mi się że Niemcy są bliżej od Ameryki a w wyniku przebudzenia Niemców mieliśmy sporo problemów.

Nie slyszałem jakoś o podobnych problemach z Amerykanami, a może umknęła mi jakaś wojna światowa?

Jestem Europejczykiem.

Skąd ta interpretacja?

Ja widzę raczej nawiązania do Wielkiego kryzysu a reszta jest oczywistym nawiązaniem do obecnej sytuacji polityczno gospodarczej w kraju i nieudolności obecnej kasty rządzącej, która mając wszelkie "atuty" trwoni czas i środki bez opamiętania. Decyzjami, błędami, aferami

Rządzi partia, która nie zasługuje na miano ani liberalnej, ani obywatelskiej, a powoli coraz mniej demokratycznej.

.

Jedyne na czym się toczy ta koalicja to coraz mniejszy zasób energii z poprzednich kilku lat.

Po ostatnim spektaklu w sejmie coż pozostaje opozycji?

Protestować, gdzie? Tam gdzie może być to skuteczniejsze niż w blokowanym przez konkubinat POPSL sejmie..

Szczerze mówiąc hasło PiS mam głęboko w d...

Jezeli komus kojarzy się z nazistami to problem Prezesa, mogli sobie jakieś inne wymyślić.

Jestem Europejczykiem.

Nie to nie jest problem prezesa.

To jest problem niektórych durnych elit politycznych.

PJK to nie kapral, PIS to nie NSDAP, Solidarność to nie SA a Bul-Komorowski to nie Hindenburg.

Od jutra nowe balety.

"W niedzielę szef PiS Jarosław Kaczyński zaprezentuje opozycyjne "expose", w którym zawarte mają być plany legislacyjne PiS na najbliższy sezon polityczny. "Prezes PiS pokaże sposób wyjścia z matni, w której znalazła się Polska" - zapewnia wiceszefowa PiS Beata Szydło."

Ukryta Zawartość

Ja z nadzieją czekam, że prezes poda źródło finansowania "wyjścia z matni" i innych swoich pomysłów "uzdrowienia kraju".

Bez tego jego "expose" będzie tak wiarygodne jak jego "spontaniczne" i "samodzielne zakupy" w sklepie osiedlowym na drugim końcu miasta albo "premier z Krakowa".

Ukryta Zawartość

PIS to nie NSDAP

Ale jak dzięki temu śmialemu hasłu tak się będzie kojarzyć to ja się smucić nie będę.

Prezes też mi Hindenburga nie przypomina. Ani nawet Narzesa ;-).

Jestem Europejczykiem.

Będzie nowy pisowski rzond na jesień, kandidat na pierwszego po Jarrosławie 7 Niedużym

1c0a44f9d02ee7bb13f1ae4c6cd928b7,46,1.jpg

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.