Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

niemniej obawiam się powrotu ideologów i wizji państwa katolickiego.Sytuacja gospodarcza zaczyna sprzyjać populistom i watykańskim krzykaczom. Prezesa zaufani jak dawniej cesarza ubiją ( znaczy pogonią padlinożercę ) i możliwości koalicyjne z PO i PSL będą faktem.

Cały czas jest cywilizowana wersja katolickiej dziczy w postaci Gowina . Jego zaplecze w PO coraz bardziej widoczne. Sprawa in vitro czy związków partnerskich .

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jeden z czołowych działaczy PO - minister sprawiedliwości Gowin - znalazł winnych stojących za aferą Amber Gold. Oczywiście są to postkomuniści, tym razem skupieni w biznesie. Chcieli obalić Naczelnego Administratora Kraju: http://wiadomosci.wp.pl/kat,38126,title,Kto-chcial-obalic-premiera,wid,14895794,wiadomosc.html .

Dlaczego "oczywiście"? Już tu parę razy pisałem - Polska to taki kraj, gdzie wszystkiemu byli, są i będą winni ci komuniści lub postkomuniści - do końca świata i jeszcze trochę dłużej.

• Redaktorzy

Czyżby wizja rządów Jarosława była groźniejsza od marazmu rządów Donalda?

Raczej głupsza. J.Kaczyński od pewnego czasu zaczyna być odbierany jako upierdliwy staruszek lubiący życie w komforcie i od czasu do czasu awanturkę. Od czasu do czasu łapie kontakt z rzeczywistością - jak go ktoś z otoczenia naprowadzi. Błyskotliwy pomysł uczepienia się Smoleńska na dłuższą metę okazał się raczej samobójczy, bo tę partię - jeszcze niby żywą - pochował.

Ciekawy wynik, jak na onet-istów :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PO 2401 19%

PiS 5839 45%

...

Paradne. Tak im skoczyło zaraz po tym, jak PiS zaproponował nowy podatek? Jak widać publiczność Onetu wyczuje lewicę nawet przez ścianę.

Ukryta Zawartość

Skupcie się lemingi - opozycja to NIE TYLKO Pis.

Czy nienawiść tak was już kompletnie zaślepiła?

Pis czy jego klony kompletnie się teraz nieliczą - Kaczyński jest postrzegany z przymrużeniem oka, a jeżeli na prawicy nie dojdzie do prawdziwej dintojry - nie zmieni się nic.

Charakterystyczne, że u nas nikt nikogo nie obala, ale rządzący obala się sam. I myślę, że tak będzie z przezartą korupcją i nepotyzmem PO - w radach nadzorczych spółek samorządowych zasiadają już całe rodziny tych oszustów - braciszek kopac, brat i zięć Niesiołowskiego itp. W gminach jest jescze gorzej.

Niech no któryś z wujciów coś ukradnie czy zmaluje w odpowiednim momencie - nie wywaliła ich hazardowa, gruntowa, czy bursztynowa - wywali inna przy odpowiedniej koniunkturze. Już zaczynają grzebać przy hipotekach, wszystko drożeje jak cholera, sezonowi idą na bruk. itp. W końcu sprzęgnie to się z jakąś powodzią czy inną katastrofą... i pójdą w pizdu, aż będzie trzeszczeć.

Tylko co później? Pięć kolejnych wyborów jednego roku?

Skupcie się lemingi - opozycja to NIE TYLKO Pis.

Czy nienawiść tak was już kompletnie zaślepiła?

[...]

W takim razie kto twoim zdaniem ma być tą "sensowną" opozycją ???

Banda ziobrystów i ta druga grupka odszczepieńców to wodniste popłuczyny po pisdrakach, jeszcze bardziej nieudolne i zakłamane. Kanapy katolickie jurka i jemu podobnych to oszołomstwo ideologiczne bez wizji gospodarczej i w istocie mniej niż plankton. Korwiniści mają mniej, niż ułamek procenta - zresztą z takim po...nym szefem to i tak za dużo.

Zostaje SLD i ekipa Palikota. Ale nie wierzę, że - jako zatwardziały wróg lewicy - myślisz o nich.

Więc kto ???????

Chyba, że założysz nową partię dotychczas bezpartyjnych. Ale czarno to widzę. Zresztą "bezpartyjny" BBWR też był w Polsce ćwiczony, i to w istocie nie raz.

Więc - odrzuciwszy emocje i uprzedzenia - kto ma być tą opozycją ??????????????????????????????????

Czy ja pisałem o jakiejś sensownej opozycji? - Oczywiście nie ma teraz takiej. Kawiory z SLD czy Ruch Pederastów mają jeszcze mniej szans.

Czytajcie ze zrozumieniem - w PIS możecie walić jak w bęben, ale tylko z powodów... hobbystycznych.

Jest kompletny klincz i jakiejś zmiany może dokonać tylko dalsza autodestrukcja PO albo kolejna kompromitacja. PIS i tak nie ma zdolności koalicyjnej, więc jest zupełnie niegroźny.

Tak, że pozostaje tylko mocniej nacisnąć meloni i dalej starać się utrzymać na powierzchni :)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

O czym dyskutuje się w tym wątku ostatnio? Głownie o tym, kto wygra wybory. Przecież to wiadomo od dawna i na razie: PO - w myśl "janopietrzakowskiej" zasady, głosowali jak chcieli - wybrali kogo trzeba! Dlaczego? Ano dlatego, że w Polsce i w wątku nie dyskutuje się o tym, dlaczego jest tak dobrze/źle*). [ *) niepotrzebne skreślić]

Są dwie główne przyczyny takiego stanu rzeczy:

1. Plan firmowany przez Balcerowicza.

2. Cztery wielkie reformy rządu AWS/UW pod kierownictwem Buzka/Krzaklewskiego.

Po pierwsze: trzeba zgodnie uznać, że są to przyczyny wewnętrzne, które doprowadziły do obecnego status quo.

Po drugie: zastanowić się jak przezwyciężyć ich skutki.

Nie widziałem grabi, które by grabiłyby od siebie.

A każda nowa opcja przy korycie, ma coś za pazurami.

Jak widać, a historia już utrwaliła pewne zachowania i ciągoty, kto przy władzy, to chapie tyle ile może.

I nie można mówić, że jedna z dwóch, trzech czy kilku, to mniejsze zło, bo zło zawsze złem pozostanie, a małe urośnie do skali niewyobrażalnej, zwłaszcza jak się po zwycięskich wyborach zaczynają otwierać wszystkie furtki.

O dobrych jankesach i dobrych niemiaszkach też nie ma co dyskutować.

Jedni i drudzy się nawzajem popierają, a można do nich dołączyć brytoli - to taka pierd...na trójca rządząca Europą.

Ukryta Zawartość

Niewiarygodne ? - ale jak najbardziej realne.

Ukryta Zawartość

Ten kryzys, to taki permanentny kit - wmawiają sk***ysyny, że nic nie mogą... bo kryzys.

Jaki kryzys - w Warszawie będziemy organizować podziemne mistrzostwa plywackie. jako pierwsi w PL mamy podziemny basen w centrum.

Szkoda tylko, że się ta kupa stalinowskiego gówna z pl.Defilad, importowanego od czubaryków nie omsknęła.

Ciubaryki, hehe, ulubione powiedzonko mojego ś.p dziadka. Miał jeszcze fajne określenie na drugą "zaprzyjaźnioną" nację, której tu z oczywistych względów nie przytoczę:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Redaktorzy

Pis czy jego klony kompletnie się teraz nieliczą - Kaczyński jest postrzegany z przymrużeniem oka, a jeżeli na prawicy nie dojdzie do prawdziwej dintojry - nie zmieni się nic.

Przecież mówię.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

skalibowalem sobie stara nowa wkladke at oc9ml2 z gownianym dualem.....leze powalony...cieplo ale rozdzielczo...masakra jazzowe cieplo i rozdzielczosc lekkosc i potega orkuestry symf. Nirvana. Jauuu

No i nareszcie wiemy dlaczego Prezes mimo posiadania wszelkich przewag po swojej stronie notorycznie przegrywa wybory:

"Raport ekspertów, który otrzymał poseł Maks Kraczkowski, ma zawierać "bardzo niepokojące informacje". "Wydaje się, że sfałszowanie ostatnich wyborów w Polsce było możliwe i stosunkowo proste" - cytuje fragment raportu Superstacja. Poseł zamierza w tej sprawie złożyć interpelację do Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Chce także wyjaśnień od Państwowej Komisji Wyborczej i ministra spraw wewnętrznych.

Poseł Prawa i Sprawiedliwości wyjaśnia, że do jego biura został przesłany raport, w którym grupa informatyków analityków wskazuje na to, że serwery Państwowej Komisji Wyborczej znajdowały się poza granicami naszego kraju. - Te serwery miały znajdować się na terenie Federacji Rosyjskiej - mówi Kraczkowski. Dodaje, że z raportu wynika m.in., że "w niejasnych okolicznościach został wybrany usługodawca".

Jestem Europejczykiem.

O Jezu - Ty o Prezesie - Dżambo - przecie Ty nie jesteś kompletnym kretynem?

Te Twoje udowodnienia... Mam nieprawdopodobną słabość do Ciebie i Twoich kretyńskich postów

No i się posypałem - nawet jak bym zaakcetptował, tego Dżamba.. wiem że jest świetnym automatycznym meteorologiem - coś jakbyWicherek i Chmurka.

O Jezu - Ty o Prezesie - Dżambo - przecie Ty nie jesteś kompletnym kretynem?

Oj skynek!

Przeciez ja nie piszę o Prezesie tylko o stanie umysłów naszej dzielnej "prawicy". To jest dopiero banda kretynów!

A ten cały Kraczkowski to ponoć jakaś ich wschodząca gwiazda :-))).

Czy oni robią to wszystko na poważnie?

Jestem Europejczykiem.

Ostrouchu - podnieś nogę, obszzyj krzew, posadź klocka i napędź te owce PO.

Resztą sobie gowy nie zawracaj. Noi może ostatnim Knopflerem - zamierzam zrobić duże zamieszanie lizodupom. I Anastasis forejdi. Pyszna muzyka, ale wypraszam sobie obsikiwanie wycieraczki.

Teraz słucham Moody Blues z kompaktów - Timothy Leary - w zasadzie słucham całą noc - siedzę nad Chaplinem.

No i może się kimnę :) Mam taką ciepłą kobietę --- przytulę się do Niej.

Mam zawirowania psychiczne - kupiłem na allegro 5 książek o Chaplinie. Ale dalszy ciąg nastąpi - z zakupu jestem zachwycony

Na razie dobranoc.

Później będę miał pytania techniczne - -naprawa przekaźnika i usunięcie przerw w torze zasilania - czy to jest ingerencja w system czy tylko coś w rodzaju wymiany baterii?

Chodzi o czterdziestoletniego Kenwooda ze złotej serii.

A później,recka z ostatniego Knopflera i Anastasis.

Miażdżąca dla nasładzaczy, jeżeli chodzi o dwupłytowy knot. A w muzyce, zdaje ni się , osiągnęła piątki.

Teraz słucham Moody Blues z kompaktów - Timothy Leary - w zasadzie słucham całą noc - siedzę nad Chaplinem.

narodowo katolicki skynek i Timothy Leary ?

albo albo nie ma bitnika i narodowego katolika w jednym. Czy twój katolicyzm i endeckie zboczenie efektem LSD ? po tripie uwierzyłeś w jezusiki i zbawienną moc Matki Boskiej Częstochowskiej ?

Jaro747

Co z Ciebie za analityk, jak nie masz świadomości, na temat właściwości systemu informatycznego, wykorzystywanego e Polsce do podliczania głosów w wyborach.

Powinieneś wiedzieć kto jest właścicielem, kto pisze program/programy, etc.

Wybory, w których wygrałby PiS, to rzecz nie możliwa, kiedy budowano w toku były autostrady/stadiony - przekręty.

Dziecinny jesteś.

P.S.

Oglądałeś i słuchałeś wczoraj TVP1 wywiad z tzw prezydentem Polski niestety?

Sam wyciągnij wnioski, - Amber Gold, - he he, jak ktoś chciał dużo zarobić z ryzykiem, to cóż, sam zaryzykował, teraz ma pecha.

Ogólny poziom jako rozmówcy red Kraśko tak żenujący, że to red Kraśko pasowałby do roli prezydenta, niż odwrotnie.

P.S.II

Wszyscy jesteście skończeni.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.