Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

nawet sprzątnięte gówno przez jakiś czas śmierdzi. Dziadzie tak więc w spokoju poczekam a ty nadawaj o cwelach itd... skojarzenia i słownictwo idealnie dopasowane do twojego intelektu

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

nawet sprzątnięte gówno przez jakiś czas śmierdzi. Dziadzie tak więc w spokoju poczekam a ty nadawaj o cwelach itd... skojarzenia i słownictwo idealnie dopasowane do twojego intelektu

radzę ci poczekaj i zadbaj cerę i własny intelekt w tym czasie, uczulenie można przypudrować, braki intelektu są niedwracalne

ps.

twoje gówno też śmierdzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ja też się sobie dziwię! Juz dawno straciłem wątek o co tu chodzi.

Ja wprost przeciwnie. Wiem, że chodzi o wypowiedzi, które nie mieszczą się w ramach poprawności - i nie chodzi tu o moje bluzgi - inni tez to robią (i nie jest to usprawiedliwienie własnego postępowania)! To jest to, co może Tobie zarzuciłem niedawno trochę na wyrost(?) - zaciemnianie, rozwadnianie i wyszydzanie niewłaściwych poglądów. Sposoby są różne - od wielu form trollingu, aż do ataków personalnych. Prowadzi to do tego, że "Bocznica" przestaje być miejscem do wymiany myśli, poglądów czy komentarzy - nawet ostrych, a poprzez różne jatki użytkowników - staje się kolejnym miejscem prania mózgów czy uprawiania PR.

a u narodowych mobilizacja

" Według Tomasza Kaczmarka groźby mogą wynikać z jego działania w sprawie nieprawidłowości w Służbie Kontrwywiadu Wojskowego - informuje

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Poseł znany jako agent Tomek dostał list z pogróżkami, w którym ktoś grozi mu śmiercią i sugeruje swoje powiązania z wojskiem...

"Skorzystam z tego, co mnie w wojsku nauczyli, bo pewnie taki gej jak ty nie był w woju… ustalę tylko, gdzie msz biuro poselskie i j…ę ci z rakietnicy w łeb"

pogróżka sprawia wrażenie przez obrońcę prawdziwych polaków wysłanej.Niemniej agent Tomek już wie kto i dlaczego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Skorzystam z tego, co mnie w wojsku nauczyli, bo pewnie taki gej jak ty nie był w woju… ustalę tylko, gdzie msz biuro poselskie i j…ę ci z rakietnicy w łeb"

To prawie jak ostatnio na Bocznicy ;-).

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

a u narodowych mobilizacja

" Według Tomasza Kaczmarka groźby mogą wynikać z jego działania w sprawie nieprawidłowości w Służbie Kontrwywiadu Wojskowego - informuje "Rzeczpospolita". Poseł znany jako agent Tomek dostał list z pogróżkami, w którym ktoś grozi mu śmiercią i sugeruje swoje powiązania z wojskiem...

pogróżka sprawia wrażenie przez obrońcę prawdziwych polaków wysłanej.Niemniej agent Tomek już wie kto i dlaczego.

myśle że sielana sie Agentowi tomkowi skonczyla...wystraszyl sie biusia i krzyczy na prawo i lewo ...bo sie boi tej rakietnicy.....a taki hojrak był.....a to taka ledwo niby chłopina..a kto wi może i babina....

nie boi się , zaufany wysłał

" Poseł poinformował o liście nie tylko prokuraturę, ale i marszałek Sejmu. Ewa Kopacz sprawę poruszyła na spotkaniu Konwentu Seniorów, tam zadecydowano o przyznaniu posłowi ochrony. Sam zainteresowany jednak odmówił."

zresztą z rakietnicy trudno do celu trafić

Człowiek "inaczej". Czyli Mikke.

""Każdy ma prawo uprawiać dowolne ćwiczenie fizyczne i urządzać dowolne zawody. Można się tylko cieszyć, że inwalidzi też organizują zawody. Ze sportem nie ma to jednak wiele wspólnego - równie dobrze można by organizować zawody w szachy dla debili lub turnieje brydżowe dla ludzi z zespołem Downa - czytamy na blogu Korwin-Mikkego.

Ale na tym nie koniec. Polityk dochodzi też do wniosku, że ludzie niepełnosprawni powinni unikać pokazywania się publicznie. Dlaczego? Bo zdaniem Korwin-Mikkego, mogą "zarazić" swoją niepełnosprawnością innych. "Jeśli chcemy, by ludzkość się rozwijała, w telewizji powinniśmy oglądać ludzi zdrowych, pięknych, silnych, uczciwych, mądrych - a nie zboczeńców, morderców, słabeuszy, nieudaczników, kiepskich, idiotów - i inwalidów, niestety" - stwierdza polityk. W opinii Korwin-Mikkego paraolimpiada, jako wydarzenie sportowe, jest nonsensem, bo "premiuje cechę będącą przeciwwskazaniem do uprawiania sportu: kalectwo"."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek "inaczej". Czyli Mikke.

Może untermensch, zero, wróg ludu.

Przeciwnik miłościwie panujących, dla których słabsi niepełnosprawni są przedmiotem głównej troski:

wysokie renty itd...

dieu est tres fin

Może untermensch, zero, wróg ludu.

Przeciwnik miłościwie panujących, dla których słabsi niepełnosprawni są przedmiotem głównej troski:

wysokie renty itd...

Wystarczy tak jak napisałem.

Dla odmiany cos zabawnego:

"Na stronie internetowej tygodnika "Uważam Rze", w artykule Eryka Mistewicza "Piano, piano nad tą trumną", czytamy, że "zamknięcie dostępu do prasy w Internecie - to droga donikąd".

Niestety, nie sposób dowiedzieć się dlaczego to droga donikąd. Głównym tego powodem jest fakt, że na stronie widoczne są tylko trzy zdania tekstu. Dalej wyświetlony jest komunikat o treści:

Dostęp do treści serwisu jest płatny. Prosimy wykupić dostęp. Jeżeli masz konto, zaloguj się"

Nie wiedziałem że w "Uważam Rze" pracują tacy jajcarze :-))).

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dobra wiadomość! Tusk jest (teraz) bez szans, będzie jednak tylko byłym premierem: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Donald-Tusk-nie-bedzie-prezydentem,wid,14905991,wiadomosc.html?ticaid=1f201&_ticrsn=5 !

I nie ma czego żałować! Jest to kolejny wybitny polityk wydalony do świata polityki przez b. KLD - wybitniejszy jest tylko Jan Krzysztof Bielecki!

Jaka szkoda, cóż Donald T. ma teraz poważniejsze zmartwienia, niż ewentualne być albo nie być prezydentem.

W jaki sposób uniknąć bycia Donaldem T.?

To, że jest już politycznym emerytem, widać choćby po fakcie żerowania na nim innych polityków, Romana Giertycha choćby lub Radosława S.

Szkoda naszego umiłowanego premiera, a tak go wszyscy przez pewien czas kochali, dlaczego się więc odwracają?

Jaka niewdzięczność!

Doprowadzić 38mln kraj na skraj przepaści zadłużyć na całe pokolenia i zostać tak potraktowany.

Pomóżmy premierowi, w ulicznych sondażach, dajmy wyraz jego poparciu.

Niech dalej skutecznie rządzi, niech trzyma nas na wyspie, tej wsypie./Amber Gold/

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

POlskie Linie Lotnicze: http://finanse.wp.pl/kat,104126,title,POwiazania-decyduja,wid,14905893,wiadomosc.html - znowu!

Wcale się nie dziwię, że nawet ABW nie jest w stanie tego ogarnąć! Zresztą niechby spróbowała:http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bondaryk-straci-stanowisko-abw-bedzie-sie-bronic,1,5239579,wiadomosc.html ...

Naprzód POlsko!

Mamy najniższy od lat POziom wody w Wiśle.

Z POwnością jest to wina Tuska i efekt rządów PO.

POnieważ POwstała tak trudna sytuacja,

PrOponuję POsunąć w cholerę PO, aby dalej od rządzenia POlską.

POzdrawiam, Filut.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Filut zaczyna myśleć POzytywnie! :-) Szkoda tylko, że ironicznie. Umiejętnie podsycany strach przed PiS-em, niszczenie SLD na każdym kroku i bezkrytyczne uwielbienie wszelkiej maści tzw. elit dla PO jak jedynej opatrzności, doprowadziły do braku przeciwwagi POlitycznej w POlsce.

Nie znaczy to, że o tej strukturze trzeba pisać wyłącznie POzytwnie!

L.Miller

Dziękuję Panu, Panie Premierze, że zechciał Pan wysunąć na linię walki propagandowej, tu na forum, tym forum, forumowicza dziadekwłodek, który wypełnia rzetelnie swe komusze obowiązki, podkopując systematycznie wiarę w aktualnie rządzący rozkład.

Dzięki takim postawom, wskutek ich propagandy, pękają nawet najtwardsi orędownicy dotychczasowej linii sprawowania władzy w Polsce.

Kapitulacja użytkownika Filut, jest dowodem wystarczającym, potwierdzającym skuteczność postępowania.

Cieszy więc, że po 5 latach, okradania obywateli z przyszłości, następuje wytrzeźwienie i powrót do samodzielnego myślenia przyczynowo-skutkowego

Przyczyną tego że nie obejrzymy meczów eliminacji do MŚ Brasil, jest wszechobecny układ.

Autostrady i stadiony nie były zbyt drogie, mecze takimi się okazały.

Po co komu stadiony, jak nie może obywatel, który je budował obejrzeć odbywającego się tam mecza.

Reprezentacji, którą ten sam naród, za swoje własne środki utrzymuje i trenera.

Jest to SKANDAL, większy niż afera AmberGold / Tusk Junior, ponieważ więcej obywateli jest oszukanych - całe społeczeństwo i koszty budowy większe i stadionów/dróg i reprezentacji narodowej w piłce nożnej na Mundial.

Rząd powinien złożyć projekt ustawy zakazujący w Polsce wykorzystywania środków publicznych do prywatnych celóf.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Czekam, na czasy jakiś rząd w Polsce wycofa się z jednej z wielkich i przełomowych reform rządu AWS?UW pod kierownictwem Krzaklewskiego przy użyciu Buzka! Od takich zapowiedzi działań: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Podwyzki-dla-nauczycieli-zmiany-dla-uczniow-reforma-polskiej-szkoly,wid,14906510,wiadomosc.html - nic się nie zmienia na lepsze, natomiast głupieją uczniowie i nauczyciele.

Trzeba wrócić do stanu sprzed tej reformy. Tj. do modelu - 8-letnia szkoła podstawowa, po niej dwie drogi do wyboru - albo techniczna: zasadnicza szkoła zawodowa i technikum lub od razu technikum albo ogólniak. Po szkole średniej z maturą studia do wyboru kub kierunkowa szkoła pomaturalna z możliwością licencjatu. Bez matury tylko policealne zdobycie zawodu z możliwością uzyskania tytułu technika. Potrzebne też sa ostrzejsze kryteria wobec szkól wyższych - poziom tego szkolnictw obniżył się drastycznie.

Powrót do starego, wbrew pozorom przyniesie oszczędności budżetowe i wymierne korzyści dla uczniów i państwa. Państwo jest głównym beneficjentem dobrej oświaty. Wobec tego szkoły publiczne powinny być finansowane i nadzorowane przesz państwo.

W tej chwili rzeczywista tendencja jest taka: ciąć wydatki na publiczne szkolnictwo, ograniczać liczbę szkół i nauczycieli, zmniejszać ilość klas poprzez zwiększanie w nich liczby uczniów. W oświacie nie liczy się poziom edukacji i efekty wychowawcze - liczy się wszechmocny pieniądz, którego ciągle i coraz więcej brak.

Rafał KRUS Ziemkiewicz, najlepszy dziennikarz wśród rolników, miszcz moralności medialnej IV RP, przyznaje że napaplał co mu internet przyniósł.

""Jak każdy, czasem się mylę i przyznać się do tego nie jest niczym hańbiącym. Ale oszczerstwo jest mi najgłębiej obce" - napisał publicysta Rafał Ziemkiewicz przepraszając Kamila Durczoka, szefa "Faktów" TVN za nazwanie go w felietonach "urżniętym" i "zdradzającym objawy filipińskiej grypy". "Przepraszam i wyciągam rękę do zgody" - podkreśla publicysta. Nie wiadomo, czy Durczok przeprosiny przyjął i wycofa sprawę, którą założył Ziemkiewiczowi."

"Dziennikarz TVN skierował do sądu pozew przeciwko publicyście "Rz" o ochronę dóbr osobistych, gdyż – jak twierdzi – zarzuty, że był na wizji po alkoholu, są nieprawdziwe i godzą w jego profesjonalny wizerunek. Proces zaczął się we wrześniu ub.r."

"Nasze życie publiczne jest wystarczająco chore, żeby je jeszcze bardziej psuć. Nie zamierzałem szydzić z Kamila Durczoka, poniżać go czy podważać jego profesjonalizmu. Sugestię, że jego rozbawienie przed kamerą wynikło z nadużycia alkoholu, powtórzyłem za innymi bez złych zamiarów. Skoro było inaczej, przyjmuję to do wiadomości, przepraszam i wyciągam rękę do zgody" - dodaje publicysta."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.