Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze raz.Mozna sie zastanawiac nad roznica pogladów.I nawet to akceptowac.Jesli jednak FAkTY dla czesci ludzi to nie fakty tylko szara mgła to nalezy sie zastanowic czy tacy ludzie powinni miec prawo wyborcze.I dowod osobisty??

Najlepszym przykladem lud smolenski.Pzreciez to przykrywka nieskrywanej glupoty przykrywanej pseudonaukowoscia i bezmyslnoscia podparta tupetem.Gdyby takim zabrac prawo wyborcze jako niepotrzebne takim osobnikom, to moze to byłby krok...naprzod.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

jako dziadek masz ograniczony...skret.

Ograniczony? Raczej z blokadami. Nie za dużo w prawo, nie za dużo w lewo.

Jestem totalnie zaskoczony bo mówiąc o wielbicielach Prezesa mnie miałem Ciebie na myśli. Czyżbyś się poczuwał???

Ostatnio ma coraz słabsze przeczucia i nie tylko... Staram się zbyt mocno nie przeczuwać.

Jeszcze raz.Mozna sie zastanawiac nad roznica pogladów.I nawet to akceptowac.Jesli jednak FAkTY dla czesci ludzi to nie fakty tylko szara mgła to nalezy sie zastanowic czy tacy ludzie powinni miec prawo wyborcze.I dowod osobisty??

Proponujesz segregację?

Jesli jednak FAkTY dla czesci ludzi to nie fakty

Pod ten wzór możesz podstawiać sobie kogo chcesz i jak ci wygodnie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Najlepszym przykladem lud smolenski.Pzreciez to przykrywka nieskrywanej glupoty przykrywanej pseudonaukowoscia i bezmyslnoscia podparta tupetem.Gdyby takim zabrac prawo wyborcze jako niepotrzebne takim osobnikom, to moze to byłby krok...naprzod.

Lud smoleński nie jest sierotą. Ma matkę Platformę O. i Tuska - tatusia.

Proponujesz segregację?

Co niektórzy tutaj faszyzują od dawna z uśmiechem liberała na twarzy.

Oglądałem przed chwilą Terlikowskiego - odjechany psychicznie kłamliwy sk***ysyn. Naprawdę piekny okaz. Ciekawe po kiego grzyba Pani Redaktor zaprosiła takiego typa, chyba po to, żeby nie było sensownej rozmowy.

Jestem Europejczykiem.

czytaj doniesienia.....

mulsie zachowaj sobie przyzwyczajenia z przeszłości albo segreguj sobie te, które ci pasują.

Jak czytam dziadkawłodka to pierwsze co przychodzi mi do głowy to niemieccy komuniści którzy uważali, że trzeba zwalczać socjaldemokratów a nie faszystów. Jak się to dla nich skończyło nie muszę przypominać.

Jestem Europejczykiem.

niemieccy komuniści którzy uważali, że trzeba zwalczać socjaldemokratów a nie faszystów

Bo to nie ich pomysł był.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadek daj se spokoj..Sprobuj z tymi z gdanska.Nadajecie na tej samej lince holowniczej.

Zapomniałem jeszcze o ojcu chrzestnym, ale chyba wiesz o kogo chodzi...

I nie dam się z nimi powiązać - nawet linką holowniczą.

Jak czytam dziadkawłodka to pierwsze co przychodzi mi do głowy to niemieccy komuniści którzy uważali, że trzeba zwalczać socjaldemokratów a nie faszystów. Jak się to dla nich skończyło nie muszę przypominać.

Nikogo nie zwalczam. Do obcych pomysłów podchodzę z rozwagą. Krajowe też nie wszystkie mi się podobają - jak ten Tuska na rządzenie - dla przykładu. W dzień zwalcza PiS i Kaczyńskiego, a w nocy modli się, żeby żyli jak najdłużej.

W dzień zwalcza PiS i Kaczyńskiego, a w nocy modli się, żeby żyli jak najdłużej.

w dwoch zdaniach.I trzech ruchach.

Powinien odwrotnie?

Nikogo nie zwalczam. Do obcych pomysłów podchodzę z rozwagą. Krajowe też nie wszystkie mi się podobają - jak ten Tuska na rządzenie - dla przykładu. W dzień zwalcza PiS i Kaczyńskiego, a w nocy modli się, żeby żyli jak najdłużej.

No widzę oczywiście że nikogo nie zwalczasz. Po prostu wszystkiemu winny jest Tusk i tyle :-).

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

a ty bys zrobił na jego miejscu...CO??

w dwoch zdaniach.I trzech ruchach.

Po pierwsze: rzetelne śledztwo w sprawie katastrofy - ze wskazanie winnych również po własnej stronie - bo tacy niewątpliwie są.

Po drugie: rzetelna polityka informacyjna, taka z faktami i z wyprzedzeniem.

Po trzecie: dymisja, jak nie umie się albo już nie chce się rządzić.

No widzę oczywiście że nikogo nie zwalczasz. Po prostu wszystkiemu winny jest Tusk i tyle :-).

A już myślałem, że Jarosław Kaczyński. Jak to człowiek może się mylić! I to bardzo! :-)

W sumie taki wniosek sam się wyłania. Jeśli nie wiadomo, kto zawinił, to winien jest "najwyższy".

W tym przypadku Tusk jest "bogiem".

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Powinien odwrotnie?

Tu chodzi o inny model sprawowania władzy, a nie odwracanie działania! Bez PiS-u nie istnieje PO. Bez PO nie ma racji bytu PiS. Obie partie zachowują się tak, jakby innych już na scenie politycznej nie było. SLD i AWS, też kiedyś wydawały się wielkie i niemal wieczne.

Po pierwsze: rzetelne śledztwo w sprawie katastrofy - ze wskazanie winnych również po własnej stronie - bo tacy niewątpliwie są.>>..sledztwo jest jakie jest .Trudno mu zarzucic jakies wieksze bledy.Nawet te z zamiana to nie jest zadne nieszczescie..Nawet dziecko wie ze jesli jest sledztwo to na na razie nie ma winnych.A w tym wypadku bedzie tak ze skoro piloci wraz z prezydentem okaza sie idiotami to niewatpliwie jakies idiotyzmy rowniez sie znajda.jak w kazdym sledztwie..Wtedy wychodzi nawet zle odbita karta zegarowa albo odbita przez kolege.Nie zmienia to jednak istoty...idiotyzmu.

a co do modelu.Model jakich wiele.Powiem wiecej ze najbardziej ..popularny.tyle ze jakby idiotow zaangazowanych w ocene...wiecej.

i to idiotow wyjatkowych.Bo zwrocmy uwage ze nie spotkam w partii Palikota, Platformy, SLDa nawet PSLu ludzi mających obled w oczach lub gadajacych takie pierdoly i to przez godzine.Czy to nie cecha szczegolna ?Zwykly przypadek.Rowniez TU spotykany np w watku smlenskim.Czyli CZYSTY idiotyzm.

Ktorym NIE WART nawet sie zajmowac bo w ten sposob idiota rosnie w skali idiotów o dwa punkty w gore.W ten sposob dziennikarze dodaja te punkty osobnikom ktorzy generalnie powinni udac sie do psychiatry ale skoro pokazuje ich Olejnik to zwykly idiota mysli.On jest taki jak ja..

Dowartosciowuje sie hofmanem ,plaszczykiem,maciarkiem.KTO ma mu powiedziec ze jest...idiotom.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

muls!

Jak nie umiesz odpowiadać z ramką - to nie powinieneś pisać. Bo takie pisanie jest szkodliwe - od szukania sensu oczy bolą.

Z rządzeniem to jest podobnie, jak z ze zbieraniem grzybów. Jak się nie umie lub nie chce rządzić to przechodzi się do opozycji. Jak się nie umie lub nie chce zbierać grzybów w lesie, to się idzie po pieczarki.

Model taki jest ponieważ wmówiono wyborcom niezwykle skutecznie, że PO tylko i na zawsze.

W Polsce głowa państwa nie ginie śmiecia tragiczną zbyt często. Nawet prezydent z opozycji zasługuje pośmiertnie na rzetelne śledztwo - chyba, że onegdaj traf padłoby na (teraz hołubionego) Kwaśniewskiego. Wówczas prowadzono by postępowanie jak w sprawie o wykroczenie i wszystko było by OK.

dzieci w przedszkolu pytane co im sie nie podoba zwykle umieja odpowiedziec na pytanie.Doroslym ta przypadlosc zanika z wiekiem.jak widac wyzej.

jak glowa ginie zbyt czesto to cós z tom glowa...nie tak.

W sumie taki wniosek sam się wyłania. Jeśli nie wiadomo, kto zawinił, to winien jest "najwyższy".

W tym przypadku Tusk jest "bogiem".

No dobra, ale głupocie Gmyza i ślepocie Kaczyńskiego też? Bo takie wrażenie odnoszę.

Jestem Europejczykiem.

Model taki jest ponieważ wmówiono wyborcom niezwykle skutecznie, że PO tylko i na zawsze.>>>>a jesli cós ci wmówiono to wez ksiendza zeby cie okadził.

ide o zaklad ze ty bys nawet nie doszedł do etapu rejestracji...partii.To frustruje.

zdaje sie ze z dwoch ostatnich glow jedna zabilismy sami a drugom...tez sami.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.