Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Gdyby się zdarzyło, że Rosjanie nagle oddaliby nam wrak, to kwadrans później gruchnie po świecie wiadomość, że Rosjanie wymienili 90 proc. blach poszycia samolotu i dlatego nie ma na nim śladów trotylu. I to jest najlepszy dowód, że trotyl był, skoro go nie ma" - uważa Tym.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) on w stanie wojennym czołg zniszczył , był bohaterem Solidarności na Podlasiu ... pomnik powinniście postawić zamiast biegać za MITOMANEM prezesem jak pies za kiełbasą

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wystarczy markowy szampon (na porost włosów) imieniem Tyma miast pomników.

Napisał na tyle trafnie, że nie może urazić ani jednych, ani drugich

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

oczywiście , drugich znaczy których ? mówi tylko o jednych . O jednym również

" "Wieczorem mnie wypuścili i było to dla mnie bardzo niemiłym zaskoczeniem. Nie ukrywam, że nieprzyjemnym, bo przecież działałem cały czas. Uważałem zresztą, że jestem w sytuacji dużo gorszej niż internowani".

. "Aż trudno uwierzyć, że w rocznicę zaprzeczającą tym wszystkim wartościom na serio plecie androny o tym, że prawdziwa wolność i niepodległość jest możliwa tylko pod rządami PiS, który zresztą na początku przyszłego roku przejmie władzę - jak entuzjastycznie krzyczał prezes na zakończenie manifestacji" - pisze publicysta.

nieswojo , gdy sympatyczni z młodości wrogami prezesa zostają ..... jak tu żyć

Nie widzę tutaj wrogości tylko własne zdanie, mnie to nie oburza i co z tym zrobisz?

Ja juz kiedyś napisałem, że w zamach nie wierzę ale nie chciałbym dożyć momentu, gdy się okaże, że moja wiara w tym względzie była tylko pobożnym życzeniem.

„Zima jest normalnym zjawiskiem. Jak to było w jednym filmie, jak jest zima, to musi być zimno” – wyjaśnił z uśmiechem minister infrastruktury Sławomir Nowak, choć w tym brudzie, smrodzie i bałaganie jego poczucie humoru jest nam najmniej potrzebne."

Pies czyli Kot

zima powoduje ze zima jest zimno a w lecie cieplo.Zwykle. tylko telewizja i niektorzy idioci co roku z duma oglaszaja ze przyszla zima i jest slisko.O ile pamietam tak było zawsze od kiedy sie urodzielem,Teraz dowiaduje sie tego z telewizyyji..ze jest zimno i spadl snieg.Taka kraina ludzikow smiesznych....zdumionych pora roku.

Nowak nie jest zdumiony i nie przeszkadza mu być zdumiony reakcją tych co wiedzą o tym ale są zdumieni reakcja idioty...co roku.

koguta się obawiam , kury niech dziobią

Jaka to różnica dla robactwa czy zeżre je kura czy kogut?

zima powoduje ze zima jest zimno a w lecie cieplo

Kuśwa muls jakie to szczęście,że jezdeś i nam tutaj to przypominasz,sami byśmy na to nie wpadli...w życiu.

Tobie telewizja a ty nam.Jakiś zjazd idiotów sie odbył czy cóś?

A może powtarzanie po idiotach to trendy...jezd?

Oj braki erudycyjne wychodzą!Muls odwołał się do cytatu z pewnego polskiego filmu.

I w taki to sposób ograniczenie materii (czyli dyskutantów) sprawia,że skoczna dyskusja zamienia się w nawalankę przerywaną z konieczności wstawkami edukacyjnymi. I powiedzenie "Ech, wy jak dzieci..." kompletnie zmienia znaczenie.

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Moja "wklejka", wiem, że bardzo ceniony wśród niektórych forumowiczów, akt zakłócania rozmów o pierdołach.

Tym razem, mistrz manipulacji i bezczelności politycznej.

http://www.youtube.com/watch?v=H-y4JMfPE54

a moze wlasnymi slowami gdzie te manipulacje a potem porownamy z plaszczykiem,a lepiej z hoffffmanem.A potem bruzdzinkim i suskim.Ale zacznjimy od gdzie te manipulacje zeby zorientowac sie co to..manipulacja.

bo ze miszczem bezczelmnosci jest to prawda i nie jest gorszy od plaszczaka hofffmana bruzdzinskiego i tu mu trzeba przyznac ze z nimi sobie...radzi.I tu zrozumiala jest wscieklosc starego beja....Taaak jest bardzo dobry w gonieniu po studio..powyzszych i podobnych..kwzazynskich ,mart,gosiewkiej,wasermanowej i calego tego talatajstwa.

a moze wlasnymi slowami gdzie te manipulacje a potem porownamy z plaszczykiem,a lepiej z hoffffmanem.A potem bruzdzinkim i suskim.Ale zacznjimy od gdzie te manipulacje zeby zorientowac sie co to..manipulacja.

bo ze miszczem bezczelmnosci jest to prawda i nie jest gorszy od plaszczaka hofffmana bruzdzinskiego i tu mu trzeba przyznac ze z nimi sobie...radzi.I tu zrozumiala jest wscieklosc starego beja....Taaak jest bardzo dobry w gonieniu po studio..powyzszych i podobnych..kwzazynskich ,mart,gosiewkiej,wasermanowej i calego tego talatajstwa.

Pisdraki i ich fagasy zaniemówiły, co było do przewidzenia. Pewnie pierwszy odpowie niejaki ksywanks, bo odstawił leki.

Nieważne czy bierze, czy nie. Wybranie na swój avatar tej schizoidalnej gęby (zwiniętej z okładki płyty o adekwatnym tytule) daje niezłe przesłanki do wnioskowania o całokształcie delikwenta. Chłopcy z King Crimson i ich plastyk mieli genialną intuicję :)

A jak któś geby w awatarku nie ma,to kim jezd....wtedy?A gdyby tak wkleić sobie gebe nisoła to by było cóś...dopiero.

Ryzyko jezd tylko takie,że pismany by mieli na co pluć.

wladziu podpiera się jak może raz łajzą, raz kretynem, to jedyny powód trzymania pionu.

argus

Masz rację i możesz jej użyć co najwyżej do wytarcia wycieku własnej inteligencji. jak wszystkich innych niepotrzebnych wydzielin.

toptengłupol

Pisałem już o twojej bezbronności.

w twoim przypadku za awatar korzonek wystarczy

Kurde jak ci sie dowcip wyostrzył...wladziu.Lepiej powiedz jak kury dziobiom...mocno?

My tu o pierdołach a rządzący myślom...jak wyrwać z naszych kieszeni te reszte groszy.

Podatek wymyślili od deszczu i od spotkań integracyjnych,bo pracownik uczestnicząc w nich ma zysk...zeźiarł ciastko i winko wypił.

Idiotów coraz więcej.

Do tego jak mocno się integrują wokół Tuska...na kolanach. Będzie z tego jeden wielki golem idiota.

wladziu podpiera się jak może raz łajzą, raz kretynem, to jedyny powód trzymania pionu.

argus

Masz rację i możesz jej użyć co najwyżej do wytarcia wycieku własnej inteligencji. jak wszystkich innych niepotrzebnych wydzielin.

toptengłupol

Pisałem już o twojej bezbronności.

Leki trza popijać wodą święconą, pisomatouku.

jaki bohater , jest wszędzie .Na forum , na marszu i w Bydgoszcz się udziela . Jemu wszystko wolno , jest narodowy katolik i dekalog ma w .... To tylko dla żydów . ON śmierdzi i taka jego wyjątkowość

- Obejrzałem film i kiedy usłyszałem zdanie o kontrakcie dla mojego brata, przetarłem oczy ze zdziwienia - mówi Bruski. - Na ekranie pojawiła się liczba 7 mln zł! Miasto ani jednostka podległa samorządowi bydgoskiemu nigdy takiego kontraktu nie zawarły - dodaje. - Nie dopuściłbym do tego, jestem zwolennikiem czystych reguł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Zachodziłem w głowę, o co może chodzić? Czyżby

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) celowo kłamał, żeby tylko obrzydzić mnie bydgoszczanom?

" Okazuje się, że film powstał na podstawie artykułu z "Expressu Bydgoskiego", który opisuje umowę, jaką KB Serwis zawarł ze szpitalem powiatowym, z tym że nie w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , ale w oddalonym o 40 km Inowrocławiu. Szpital podlega pod inowrocławskie starostwo powiatowe, rządzi w nim

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ..."

Ukryta Zawartość

oczywiście Michnik a kim on przy nim , kolesia który smrodem komunę obalił

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.