Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

O ile pamiętam, nasze forumowe prawactwo zawsze twierdzi, że za PRL-u na Zachód pozwalali wyjeżdżać tylko partyjnym oraz innym kolborantom, a zdrowa część narodu biedna i uciskana nie mogla nosa wychylić poza granice.

Tak więc przez indukcję nareszcie wiemy, kim za PRL-u byli księża i zakonnice :)))

nie zupełnie , za nimi Watykan . Oni tutaj tylko urodzeni

Taczka czeka.

Nie wiesz co dalej ? gnój ładój

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

teraz dopiero zrozumialem MYSL dziadka.Głeboka.

Mozna jeszcze rozłozyc logicznie...siostry i bracia nie bili nas.To jak was wykorzystywali...inaczej???

Nie mam takich skojarzeń, jak ty. Takie skojarzenia, ma ktoś, kto ma odpowiednie doświadczenia. Zresztą odkąd wypuścili cię ze słoika zawsze zachowujesz się jak okaz...

tak na marginesie to sam podsunales takom mysl.Ja mialem na mysli gazetki z panem bogiem,choralki ,zbieranie pieniedzy etc.Mysle ze to wyparte ..pragnienie zwiazane z twoim..wygladem.

muls - nie dziwię się teraz, że taki dziwny jesteś - każdy, kto mógł to cię wydymał. To musi zostawić ślad. Na osobowości.

Kurde ale masz refleks,że dopiero zauważyłeś a może raczej ci mlusk sie przyznał....mógłbyś łapać pchły.

Świenta idom to i mlus leży pewnie na schodach przed kościołem i o wybaczenie prosi...za bluźnierstwa tegoroczne.

Wlaśnie przeczytałem, że techniczny parapremier Gliński jest wytworem marketingu politycznego. Ciekawe, biorac pod uwage obrzydzenie jakie PiS demonstrował dla tego rodzaju działań.

Jestem Europejczykiem.

się...prosi.

ten błysnął " Się "------- Stachura na twój widok plunąłby pod nogi a zamiast dłoni , dobrego słowa zwróciłby rosół. Tak się traktuje słownych łajdaków . Choć może zlitowałby się nad prowincjonalnym , zadufanym w sobie polaczkiem pisdraczkiem

Wlaśnie przeczytałem, że techniczny parapremier Gliński jest wytworem marketingu politycznego. Ciekawe, biorac pod uwage obrzydzenie jakie PiS demonstrował dla tego rodzaju działań.

Ostatnio obiecał przejęcie rządu w 2013

czekam , kiedy jak Gierek na wiecu, marszu zawoła --- POMOŻECIE

wladzu już wie po nocy całej, jakie myśli w umysłach nieboszczyków zacnych były.

Nocna masturbacja na uśpionym umyśle daje efekt dość kuriozalny, przyciąga topową łajze dla podtrzymania pionu

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

poczekamy na dziadka.On wie to powie.Normalnie zmniejsza sie place zalogi o 20 % dodaje troche godzin bo zwiazki rozumne wiedza ze wazna jest praca.ale dziedek wie to objasni....Dobrym efektem byloby zagonienie tych zwiazkowcow do roboty a reszte zalogi wyslac do italii.

wladzu już wie po nocy całej, jakie myśli w umysłach nieboszczyków zacnych były.

Nocna masturbacja na uśpionym umyśle daje efekt dość kuriozalny, przyciąga topową łajze dla podtrzymania pionu

dosc slow wymagajacych sredniego wyksztalcenia z efektem mizernym Moze by jednak sprobowac ... po masturbacyji piorkiem z ogona.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Związki zawodowe w Tychach pewnie dołożyły swoją cegiełkę do decyzji Fiata ale decydująca była sytuacja we Włoszech.

Zarząd Fiata podjął decyzję polityczną a nie ekonomiczną kierując się kryzysem i wzrastającym bezrobociem u siebie.

W ogóle to czarno widzę przyszłość Fiata.Z taką gamą modeli,sztucznie utrzymywaną przy życiu Lancią i kulejącą Alfą nie ma on przyszłości.

Czy są na tym Forum chętni do zakupu auta produkowanego przez Fiata?

muls

Zadałem dziadkowi pytanie co w tej sytuacji powinien zrobić polski rząd.Jak się zapewne domyślasz nie otrzymałem odpowiedzi.

bo on tą odpowiedz musi gdzies znalezsc w internecie.To troche potrwa.. a ida swieta.

aaaa .... mial.On płaci podatki, ma rzad, to rzad ma zrobic tak zeby robic pande.I czesc.Placi to ma....a nie ma!!!

Co rząd powinien?

Może zmienić logo i produkować Pandę jako "Tuskobus".

Tylko nikt juz nie pamięta, a raczej nie chce pamietać jakim to sukcesem okrzyknięto produkcję 500 i ypsylona zamiast Pandy i mawiano, że fabryka przechodzi w wyższy segment i na pewno będzie wiekszy sukces niz panda.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

bo on tą odpowiedz musi gdzies znalezsc w internecie.To troche potrwa.. a ida swieta.

aaaa .... mial.On płaci podatki ma rzad, to rzad ma zrobic tak zeby robic pande.I czesc.

Odpowiedź znajduje się w linku, który zapoczątkował dyskusję, pod treścią dotycząca wypowiedzi byłego radnego: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,12771891,Koniec_fiata_pandy_w_Tychach__Wlosi_zamkna_fabryke_.html - wystarczy doczytać wszystko do końca. Z treści artykułu wynika jasno, że działanie związków zawodowych nie miało do włoskiego właściciela żadnego znaczenia. Wynika,również,że rząd nie powinien być tym zaskoczony - miał trzy czy cztery lata na opracowanie własnej strategii dla rozwiązania tego problemu. Zrobił to co zawsze, do samego końca udawał,ze nie ma problemu, bądź, że nie jest to jego problem.

Były radny PO atakuje związki zawodowe. Typowy PR lokalnego Politykiera. To nie związki kreują politykę gospodarczą państwa i nie są za nią odpowiedzialne. W wyniku ostatnich i przedostatnich wyborów jest to przypisane rządowi Tuska. Z jakim skutkiem to robi widzą wszyscy: duży wzrost bezrobocia, spowolnienie tempa rozwoju, olbrzymi dług wewnętrzny i zewnętrzny, etc. Są podstawy, aby związki zawodowe atakować, zaniechania i nieudolności trzeba na kogoś zwalić. Wszystkiego PiS-owi się nie da.

Czy są na tym Forum chętni do zakupu auta produkowanego przez Fiata?

muls

Zadałem dziadkowi pytanie co w tej sytuacji powinien zrobić polski rząd.Jak się zapewne domyślasz nie otrzymałem odpowiedzi.

muls to coraz większa miernota - nawet już nie gryzie tylko podszczypuje. Dziwie się więc, że kreujący się na forumowy autorytet w wielu wątkach wojciech iwaszczukiewicz, włazi mu prawie w dupę, aby dodać wagi swoim słowom. Do tego przypomina jakieś pytanie z wcześniejszej dyskusji, na które dostał odpowiedź, a ponieważ go nie zadowalała, wiec nadal uporczywie twierdzi, że jej nie dostał.

Jeszcze raz wiec mu przypomnę sens tamtej odpowiedzi: to rząd Tuska powinien mieć pomysły na rządzenie i sposoby na ich realizację - jeśli tego nie ma - to powinien podać się dio dymisji.

gratuluje odpowiedzi.jak zwykle bez sensu ....ale jest.

zwiazki nie zdolowaly zakladu.Zdolowala ekonomia.Na sycyli fiat zlikwidowal i zwolnił 1600 pracownikow.Rzad nie podal sie do dymisji.

Z jakim skutkiem to robi widzą wszyscy: duży wzrost bezrobocia, spowolnienie tempa rozwoju, olbrzymi dług wewnętrzny i zewnętrzny, et....>>>>a to pipciu pipciu obywatelu.czytajcie prase i wiadomosci ze swiata.Hej obywatelu...!!!!

NIKT za was tego nie zrobi!!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.